hemma igen!!

Nu är vi hemma igen efter en dag på valls med fika och skidåkning, tyvärr bangade min lillebror på att lära sig åka och detta fick mig allvarligt ur balans, en lång och utdragen diskution utspelades i en ford mondeo på en av vallsbergets parkeringar. Efter detta kom vi då fram till att han ska prova fast då med ett par carvingskidor så pojken slipper skämmas. Han gjorde det dock bra som lyckades övervinna sin gravida och hormonstinna syster som verkligen tyckte att hon tog i med allt. Menn å andra sidan hade jag burit upp honom i backen om jag inte var gravid. Nu i efterhand förstår jag att det var "ppinsamt" att komma med den utrustningen, barn ska lära sig att inte märken ska vara allt men de ska ha en ärlig chans att följa med i tiden. Så nu får han åka hem och kräva det då!
Kevin, ja som i vanlig ordning så hittade han en kompis på valls, en klasskompis som han åkte med  och naturligtvis ville inte han hem då vi skulle åka. Efter mycket om och men så fick Kevin stanna kvar själv, med mobilen och liftkortet i högsta hugg. Nu väntar jag med pirr i magen på att han ska höra av sig, storkillen våran.
Nu ska jag dricka kaffe och vila lite under täcket för visst är det ändå så, att det sköönaste med att vara ute på vintern är att få komma in i värmen igen.
Men det blir inte att värma sig allt för länge, sen klär vi på oss igen och går ut för att skotta, jag skottar inte jag följer bara ut för att fungera som någott slags socialt......typ.

Jaja ni alla, ha dte så bra då!!

Söndagmorgon

Vi är i full gång att packa smörgåsar och varm choklad till "utflykten" till vallsan. I dag ska skidorna vallas och sen bär det av.
Det ska bli skönt att komma ut i friska luften och när vi kommer hem ska vi ta och städa och göra ett ryck här hemma.

Ang melodifestivalen så tyckte jag inte heller att det var bra bidrag, det ska vara Anna bergendhal isf, men jag tycker att det låter som om hon sjunger genom näsan. Första gången hon framförde sitt bidrag tyckte jag inte alls om låten men andra gången lät den bättre och det kan ju vara så att man behöver lyssna på låten minst två gånger för att man ska tycka att den är bra.

Jag tycker bara att det är dags att de går i ett modernare tecken.

I natt har Milla varit vaken och haft magknip, hon fick ligga uppe hos oss och sova, hon har gnytt ajajaj i sömnen och inte alls mått bra, som tur är verkar hon inte ha ont i dag, bara lite på morgonen sa hon. Jag misstänker att det kan vara en prutt på tvären bara, vi får helt enkelt avvakta och se hur hon mår i dag.

Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och sen ta och börja färdigställa alla dessa dagsplaner, ha det bra!

Najti,najti!!

Med tanke på den tidiga morgonen så är jag totalt slut, även fast jag hunnit vila middag. Nu ska jag och gubben slå på en film och krypa ned.
Jag måste bara tala om att bebben måste vara sur på mej i dag då han sparkar gång på gång så att det trycker här och var, ja det gör riktigt ont vissa gånger.

Melodifestivalen, vad tyckte ni om kvällens bidrag? (ni som sett) ni får gärna lämna era synpunkter.....

Till Anki, det är bra det ;)


Då återstår bara en sak, att säga godnatt.

GODNATT!!

Lördagsmys med familjen!

I dag  har vi som jag lovat mig själv inte suttit stilla mycket och vi har varit ute och rört på oss. Men det blev egentligen inte så mycket rörelse eller fart i slalombacken utan valla under skidorna, men nu har vi lärt oss det. Det blir så många skidor att valla för oss. Men Milla och Plippen kämpade på helt fantastiskt med att få igång lite fart, de är lovade att åka i morgon men då med valla under =) Pojkarna stannade hemma medans vi for på valls, de stackarna är fortfarande trötta efter den tidiga morgonen med fiske, fisket resulterade i fem st rengnbågar, inte illa det inte. Men dom frös och var överlyckliga att komma hem då de väl gjorde det.

Jag och flickorna åkte till loppisen inne i stan och mötte upp Anna och John där, men innan vi hann möta dem så lyckades jag köra fast på parkeringen men tydligen var det fler som gjort det och jag fick hjälp av några "gubbar" som Plippan säger, hon grät bak i sätet och trodde att vi aldrig skulle komma hem, hon såg framför sig ett liv på noliaparkeringen alltså !!!!
Väl inne på loppis så var det Filippa och Milla som gjorde de största och enda fynden, Milla köpte ett pärlhalsband, klocka,fyra fina ljuskoppar till hennes rum och hemstickade benvärmare. Filippa hittade en barbiebok, pärlhalsbannd och hemstickade lovikavantar. Milla handlade för samma peng men fick mer för sina hon var rätt noga med att få så mkt som möjligt för dem.

Nu efter loppis och fiske samt en sväng slalomåkande och en god middag bestående av  fläskfilé och klyftpotatis så sitter vi samlade framför pippi på rymmen, senare i kväll ska vi se melodifestivalen. Så jag kan bara säga att i dag har vi haft och har en härlig dag =)
Men jag hinner säkert med en uppdatering till i dag så håll utkik ;)

Ny dag

En ny dag som kom snabbare än förväntat, trodde att jag skulle kunna sova omän killarna klev upp tidigt i morse kl 6.00 men inte det, jag vaknade när jag kände doften av nybrygt kaffe och kom på att det skulle vara ett mildare väder idag *lycka* Vi ska nu göra morgon här, vänta hem millis och sedan åka till stan på loppisen, sen ska vi hem och efter det tror jag vi ska joxa oss i väg till vallsan för att hinna åka lite slalom, ja i dag vill jag inte slösa en minut inomhus jag vill helst vara ute hela dagen.

Med en senare uppdatering får ni veta hur vår dag blev!

Lite ljus....

Nu har jag hört överallt att det ska bli varmare och skönare väder, kan detta verkligen stämma är de snorkalla helvetes veckorna till ända?? Om det är så lovar jag att vara ute och njuta av den friska luften och härliga vårsolen var dag fram till sommaren.
Det kommer i sådana fall åkas skidor med barnen, fiske och massor,massor med utebus!!

I morgon klockan sju på morgonen ska killarna vara klara för fiskepremiären, jag och flickorna styr kosan mot stan och loppis! Det ska bli mysigt.


Snart kommer lippan och allis hem och ska sova här, de större barnen milla och ebba tar läger hos ebba över natten. Det kommer att bli en ordentligt tidig kväll här för oss alla då killarna ska iväg så tidigt!!


Ha en bra kväll alla!

Lite tur fick man i dag ....

Fick ett sms i dag att min kära lilla dator var klar, underbart och dessutom med ett fungerande tangentbord som jag inte haft sen i sommras, har kört med ett trådlöst till den men då tappar den ju sin funktion med att vara liten och behändig.
Jag har fått ett helt nytt tangentbord på datorn och knapparna är så mjuka och sköna så! =)

Det är väldigt lugnt här hemma då flickorna är borta, men ska ta och ringa hit dem nu så får de komma och vara här en stund.

uppdaterar senare...

Rastlös

Huvva vad det är trist vissa dagar, det finns inget att göra och mkt man inte kan göra pga att man har så ont, i dag är en sån dag, en dag då jag helst skulle ligga i sängen hela dagen men det tillåter inte min rastlösa kropp heller.
Pratade med Jens om vi skulle fara ut med bilen en stund, sitter rätt bra i den och med stolvärmen är det underbart.

Hoppas att detta trista humör snart vänder, orkar inte ens skriva......

Godmorgon

Jag har just uppdaterat bebisbloggen men mkt info där blev det inte, det känns mest som att man klagar.

Det är lite mildare ute idag, tempen visade -19 och nu -18, så kanske kanske att det börjar vända det vore helt underbart.
Den stora frågan i dag är vad ska vi hitta på? Jag är i stort behov att göra nått! Barnen kommer att få gå ut en liten stund för frisk luft, annars börjar de klättra på väggarna här inne och det blir fruktansvärt jobbigt.

Men men man får helt enkelt se vad denna dag bjuder på, jag uppdaterar senare. Hejssvejs!

Så snart

Inom väldigt kort tid ska jag ta och krypa ned framför en film, jag är orolig i kroppen det är nämligen så att i kväll är jag inte sugen på nått gott, men saknar det av ren vana. Nu i dag har vi helghandlat bla godis och dyl men det är inget som tilltalar mig och det är sorgligt!!!

Hittade förövrigt en jättegod (alkoholfri) cider i dag med smak av melon, några sånna kalla glas har jag hunnit hälla i mig och den var riktigt god men mkt sliskig. Kanske därför jag inte är sugen på nått hihi!

Sov gott!!

Denna dag!

Tro det eller ej men i dag har jag och Jens hunnit städa hela huset och mer därtill, handlat och fixat ett par saker samt hem och packa upp allt för att sedan hämta barnen på skolan.
För att inte tala om tvätten vi tvättat, underbart.
Anton min lillebror kom idag medans barnen var på skolan så kevin fick sig en glad överaskning då han kom hem. Milla och Filippa följde med farmor hem över dagen och har precis anlänt hem, Milla vände i dörren och sprang till kören. Filippa är vildare än vildast och springer runt här som ett energiknippe men jag kan ana att hon snarare är övertrött!
Jens joxar med nått gott i köket så det blir spännande att se vad det blir.
Killarna lanar och har superskoj, jag ska se en film med Filippa något verk av Astrid lindgren blir det.


Ha det gott!!

Ps bebisen har flyttat upp en våning så jag kan knappt andas då jag sitter ned, den trycker ut i revbenen  phu......

Slö och omotiverad

Att dagen startar med en känsla av omotivation och total slöhet är varken kul eller bådar gott inför den kommande dagen, då hemma sysslorna står högst på prioriteringslistan.
Hur som helst måste jag eller vi försöka att fixa det medans barnen är på skola/dagis för när de kommer hem går de på sportlov, då vill jag ha allt gjort så det är klart. Vad jag pratar om är städning,tvättning,handling osv.


I går la jag mig väldigt tidigt och somnade direkt, men tyvärr vaknade jag vid ett och hade svårt att somna om igen, inget kul och det känns i dag.

I dag är vi nere på ett tvåsiffrigt tal, 99. Jag pratar självklart om nedräkningen till bebisen. Hoppas att det kommer att gå undan nu.....

Ska fylla på muggen med kaffe och hoppas på det bästa, ha det bra!!

Blir aldrig som man tänkt...

Jag skulle ju verkligen städa här idag,det blev inte, inte än iaf. Läkarbesök, hämta lippan på dagis och sen in till stan för att köpa en beställning Kevin hade till i morgon, nämligen simglasögon och de skulle vara svarta och runda, men det lyckades vi hitta utan problem hoppas att de duger nu, har sparat kvittot för säkerhets skull. Allt duger inte numer, väldig viktigpetter har han blitt storpojken våran.

Nu är vi hemma och då kommer jag min virrhöna ihåg att vi SKULLE köpa damsugarpåsar medans vi var i stan då det endast är där de har dem vi behöver, ids inte åka tillbaka dit så vi får väl se hur mkt till som rymms i påsen som sitter i, annars får det bli plock och tvätt i dag och golven i morgon, visst är detta intressant va? Nä över till annat..............................

men då kommer jag på att det inte finns så mkt annat att ta upp just nu..jo förresten jag har hittat lite skönhetskurer man själv gör hemma i köket, det var en ansiktsmask och en egen kroppsskrubb, jag ska lämna receptet på det senare.

På lördag ska Kevin och Jens och premiärfiska och då smiter jag och flickorna i väg på loppis och kanske tar en fika på stan..hm..vad kul det ska bli att bara fara vi =)
Nu ska jag dricka kaffe men uppdaterar senare, ha det!

Piller triller!

Alltså jag blev full i skratt då jag såg en reklambild på facebook, en piller burk med en text nedanför där det står nått i stil med, ät dessa fettförbrännande piller och gå ned 15kg i månaden, vad är det för skitsnack!!
Är vi verkligen så dumma vi människor att vi går på detta, finns det folk som tror att de ska tappa 15kg till nästa månad om de äter dessa piller? Vart ska man dra gränsen för falsk marknadsföring undrar jag? Må nu hända att jag inte läst det finstilta och kanske missat att du endast ska äta dessa piller och inget annat hihi på denna månad och säker träna som en tok för att de ska fungera, men det får mig att förstå att vi lever i en pillervärld.
En värld där vi ändrar vårt  beteénde,hud,naglar,bröst,humör,sömn,vikt,hudfärg mm mm med hjälp av piller.
Tänk vad hemskt om dessa piller verkligen fungerade, vad skulle då hända? Jo varenda en skulle sitta och käka piller, ja det där var gym pillret men det skulle sitta bra med en solning i solarium nu då, få se vart la jag de pillrena då.
Samtidigt kommer man i håg att man inte vart ute på flera dagar kanske tom månader ja då är det bara att leta reda på socialpillret så du törs gå ut nu då du hunnit bli folkskygg men där möter du inte många för det finns ingen som längre behöver mat för att de käkar piller mot hungern och förstorar brösten hemma till frukostpillren, det kan väl finnas någon kvar ute i samhället som söker stl xxxxxs eftersom att alla såg denna reklambild på facebook och efter tre månaders knaprande bara är skinn och ben.
Jag blir väldigt störd av detta bedrägeri, det får mig att må illa.
Vissa piller funkar kanske, vissa inte, vissa är för ett hälsosamt ändamål och vissa är rent medicinskt nödvändiga, men vart drar man gränsen? Drar man gränsen hårdare då man vet att många av dessa piller bara är ett bedrägeri och skulle man vara mer tollerant om man visste att det fungerade??

Efter dessa tankar och detta inlägg måste jag fnissa till och ställa mig frågan, om jag visste att dessa 15kg pillren fungerade skulle jag köpa dem då? Klart som _ _ _ att jag skulle, men aldrig köpa för att testa om de fungerade.

Ha det!!!

Tröttis!!

Jag känner mig riktigt trött i dag och har betydligt ondare i fogarna än i går, är så less på detta nu jag vill att dessa 15 sista veckor ska gå snabbare, jag vill ha sommar och sol!! Tänk en hel ledig sommar hur underbart kommer inte det att bli, vad jag och barnen ska ranta och bada och mysa tillsammans =) hoppas att det blir en varm och solig sommar i år. Jag tror på det!

Sitter och väntar på att kaffet ska brygga klart så jag får mig en kopp för jag är så trött, verkar aldrig piggna till i dag......
Snart kommer små älsklingarna hem också och då blir det läxläsning, ha det bra!

Försovning

Morgonen bjuder på en 30 minuters lång försovning, det är tur att vi ställer klockan i god tid detta gör att vi hinner trots en sådan försovning.
Nu sitter Milla och Kevin och äter smörgås för att sedan göra sig klar och fara på skolan.
Jag kom på en till pinsam sak Milla sa igår då skolsköterskan frågade henne vad hon åt till frukost.
Milla berättade att vi äter ibland smörgås, ibland gröt och ibland får vi hårdbröd då vi inget annat har hemma!
Nu är det så här att jag hade handlat hem ett jättenyttigt tunt hårdbröd, som vi satte kryddad cream fraiche och grönsaker på, får att få barnen att prova detta så körde jag med att det var det enda vi hade hemma och självklart så kommer damen i håg detta =)

Som jag skrev i går så blir det en dag i lugnets tecken, förhoppningsvis.
Bara vara hemma och polimasa med lagomt trista saker som tvätt och dyl, inget kul men ett ont måste för att vardagen smidigt ska rulla på.
Är det ngn mer än jag som börjar vara less detta väder, jag menar man har klagat sen det började men nu är det verkligen hög tid att klaga, sommaren behöver inte komma ännu, inte våren heller men iaf lite smakprov av vad som komma skall, varmare väder och någon dag med ljuvlig energigivande sol. Det är ingen överdrift då jag säger att det börjar vara hög tid, humöret vill just nu kasta sig i väggen, jag vill kunna vara ute och göra roliga saker med barnen men det går aldrig pga kalla dagar och denna blåst som kommer och går.

Filippa ville vara hemma med oss i dag så hon får vara det, hon har det ganska så fullt upp med kisseungarna om man säger så.
Nu har Jens farit med barnen till skolan så morgonen gick bara bra, det är så lätt då barnen vill till skolan. Nu ska jag göra frulle till den minsta som just vaknat!! Jag hoppas att ni alla får en bra dag!

Lugn kväll

Vad har hänt under kvällen hos familjen Björklund? Jo vi har ätit en god middag som alla njöt av i stora drag, laxfiléer.
Efter detta fick flickorna främmande och de busade och lekte tillsammans alla fyra för att sedan sätta sig ned och rita och måla med vattenfärg där jag också fick vara med på ett hörn och rita, det är så underhållande och intressant att sitta med och lyssna på deras resonemang för det är mycket vettiga saker som kommer ur dem de har bara ett annat sätt att beskriva dem och man får en större upplevelse hur de tolkar saker i sin omgivning, ett sätt som man skulle kunna behöva göra mer som vuxen.
De är så gulliga så!!

Nu ligger dem för kvällen redo att ladda batterierna inför kommande dag, detsamma gäller en själv som är på väg in i lugnets trygga vrå, pyjamasen i detta fall ;) I morgon händer väl inte så mycket antar jag, blir att bara vara hemma och underhålla det husliga.
Nu ska jag njuta av min kväll och jag börjar med att se familjen annorlunda, tänk snart kan vi delta i detta gulliga program hehe, jag tycker att det är lika kul varje vecka att se hur organiserat kaos de lever i och efter varje program upptäcker man hur enkelt det är med "bara" tre barn haha, nä det är inte enkelt med ett barn och inte heller tre, det ska inte vara lätt det är en stor uppgift man har då man satt ett liv till världen och det får man inte glömma bort, vad som är det bästa är att barnen är det underbaraste och bästa som finns i våra liv och de förtjänar all tid, uppmärksamhet, tålamod och kärlek man kan ge dem, och tänk att allt detta ger de igen till en själv "bara" genom ett leende!
Jag kommer alltid att gränslöst älska er och finnas vid er sida mina älskade små bustroll!!


Ojoj, nu sätts mina hormoner igång och jag får lust att springa och väcka dem för att återigen berätta hur mycket de betyder för mig, men men nån måtta får det vara hihi.

Vi var hos skolsköterskan i dag och jag vet inte vad hon tror om oss efter vi träffats för första gången =) Milla och Filippa sa inte mkt men då de väl gjorde det så blev det mkt märkliga saker som kom haha! Några exempel, skolsköterskan frågar Milla hur det går med tandborstningen? Inget bra säger milla för pappa borstar dom inte han är dålig på det. (helt taget från luften) detta säger hon samtidigt som hon sneglar på jens med ett retligt öga.

Milla och jens var hos tandläkaren för någon dag sedan och milla har gnisslat sönder sina tänder vilket medför många gropar där det kan vara svårt att hålla rent, så tandsköterskan sa då till jens vart vi skulle vara noga att borsta, detta var väl vad som kom hos skolsyster antar jag.

Sedan utbrister Filippa, jag och Milla sover i en resesäng. Jag och Jens tittar på varann och skrattar generat till, det heter våningsäng berättade vi då. Skolsköterskan kommer tillbaka till gnisslingen av tänderna och då säger Milla, jag tror att det beror på den där gången jag var sjuk jätte läääänge och aldrig fick gå ut. Ops tänkte jag hur lät det där. Var det när du tagit sprutan frågade Jens, nej sa Milla den gången då jag var sjuk superlänge. Jag kan bara själv komma på att milla vart sjuk en gång sen hon började skolan och det var före jul så jag frågade henne om hon menar den gången, ja! Svarade hon då, det var den gången och jag var sjuk i TRE dagar. Jo hon var sjuk i tre dagar och fick inte gå ut...men jättelääänge! Vi skrattade alla tre jag, jens och skolsköterskan.

 Sedan räknar Milla upp hur många vi i dagsläge är i familjen och hur många vi kommer att bli, hon räknar upp våra fem kattungar och de tre vuxna katterna, sen kastar hon även in hunden som dog för två år sedan. Men då avbryter Filippa med att säga, och jag är lillasystern jag! Då skrattar vi åter i gen och Milla högst sedan böjer hon sig över Filippa och säger, men lilla gumman varför ska du alltid säga så roliga saker?
Ja det där var inte ens hälften av vad som hände hos sköterskan i dag men jag ska försöka att inte skriva ihjäl mig.

Ha nu en bra kväll, missade just hälften av familjen annorlunda!!! =) Sov gott!!

Skönt med en stunds vila!

Jag la mig och vilade men trodde inte att jag skulle somna men rätt vad det var så sov jag gott, Filippa och Jens stökade på i bakgrunden de damsög och målade med vattenfärger och då sov jag som bäst, vaknade då jens for och hämtade Milla, Kevin följde med en klasskompis hem efter skolan.
När jag väl steg upp var det bara att göra sig klar för att åka till skolsyster med Milla.
Det var lite kul för när jag legat och vilat och steg upp kollade jens lite lurigt på mig och sa, du har nog läkt lite. Samtidigt som han sa det så kände jag att det var alldeles bött på tröjan, jo mkt riktigt, bröstmjölk. Jag tror bestämt att jag måste låna nåns bebis för de håller på att sprängas.Hur ska de hålla i hop i 15 veckor till?

I dag blir det laxfilé med bacon och potatis och blomkålsstomp igen, det var gudomligt gott sist vi åt det så nu blir det favorit i repris. Jens är äntligen och hämtar ut bildelarna som hade lust att anlända till piteå idag, och det var väl tur =) Nu vet jag vart gubben kommer att befinna sig i kväll.
Ha det gott!!

Frustrerad

Jag har just talat med f-kassan och fått veta att de slarvat bort ett sjukintyg från januari månad medans de andra papprena i kuvertet har kommit fram, bara det är underligt men det stannar inte där, ett arbetsgivarintyg och läkarintyg för februari månad har ochså kommit bort och de var skickade i två olika kuvert, vad F*n är det frågan om undrar jag!! Det skulle jag alltså inte få veta förens min handläggare ringer upp inom 2 arbetsdagar....hm det fann jag mig inte i så jag fick min handläggares nummer fastän de inte får lämna ut nummret till dem, Undra varför???

Tillslut kom jag i kontakt med min handläggare och efter ett långt tag kom vi fram till en lösning på elendet, men visst är det underligt hur saker kan försvinna på detta sätt!!! Alla tre handlingar som jag skickat in vid tre olika tillfällen är borta!!
Fantastiskt!

Jaja nu ska man inte vara bitter för det då det ändå löste sig till det bästa.

Jag har en otrolig värk i dag, en brännande smärta som är konstant oavsett vilka lägen jag befinner mig i.
I går nös jag och det kändes åter igen som att vänster höft skulle hoppa ur led ajaj, på så sätt känns veckorna som är kvar långa och besvärliga.

I dag ska vi med Milla till skolsköterskan, få se hur det går där.

Nu ska jag passa på och vila lite innan guldklimparna kommer hem =) Våran lilla guldklimp som är hemma har fullt upp att "sköta om kattungarna" och så får hon umgås med sin far då jag lägger mig.

Ny vecka!

I går var det en hektisk dag, vi höll på hela dagen.
Barnen fick göra en tidig kväll och det gjorde vi med fast framför en film.
I dag händer inte mkt jag hoppas att delarna till bilen kommer i dag så vi får fixa den. Milla ska till skolsköterskan i dag så det har vi inplanerat men inget annat.

Har inte tid att uppdatera nu så det får jag göra senare.

Sovmorgon till 8.30

Jag har sovit länge i dag, 8.30 det är otroligt men vad skönt att kunna, samtidigt så blev det en sen kväll igår så det är väl förklaringen till sovmorgonen.
Nu sitter vi och väntar på besök som ska vara hos oss idag, det blir förövrigt en hemmadag i dag med hoppas att den inte blir lika seg som dagen igår då blir jag galen.

Ha en bra dag!

.....visste väl det

Nu har jag gissat rätt alla globenfinalister, hejja hejja vad duktig jag är va?

Nu ska jag hoppa in i duschen och krypa ned framför en film, vi har haft en otroligt mysig kväll tillsammans  snart är det söndag, då ska vi vara barnvakt till tremenningarna Nelli och lilly det blir skoj. Det är första gången vi ska sköta lilly så det är lite spännande faktiskt men det går säkert alldeles utmärkt.
De kommer i morgon vid klockan 10.

Ha en fortsatt trevlig kväll alla!

Middag

Till middag idag serverades hemmagjorda hamburgare med snabbmarinerad feta ost i, det var jättegott. Marinaden till feta osten var olivolja, persilja, vitlök och rivet citronskal. Till åt vi en hemmagjord dressing och grönsaker samt rödlök. Alla var glada, mätta och belåtna efter middagen. Nu är det undanstökat och fint, tända ljus och godisskålen är framtagen, bara invänta melodifestivalen.

Men först en kopp kaffe framför datorn!

Fantasi

Vad gör man då fantasin brister och det är kallt och eländigt ute? Jo det ska jag tala om, man stannar inne och har trist.
Jag, Jens och flickorna har suttit i köket och ritat, vi har sett en film och gjort semlor men över halva dagen är kvar, vad ska vi göra nu?

Jag funderar på att lägga mig och vila en liten stund, då man är vaken så fort så hehe, kanske att man orkar se hela melodifestivalen i kväll om man vilar en stund nu. I går var jag trist då jag somnade klockan 21 men jag vaknade till och såg lite film mellan 22 och 23 sen sov jag igen.

Ja vårt lördagsöde lutar nog på att bara vara inne och göra åssit, känner verkligen inte för att fara någonstans heller......

Hoppas att det finns dem med bättre fantasi än vi =)

Mycket underligt!!

Alltså något sånt här ska inte hända, har kollat upp lite i koderna eftersom designen inte var som den skulle och tro det eller ej men det ser ut som om någon vart in och ändrat i mina kodmallar, underligt. Kan vara så att barnen på något sätt råkat trycka sig dit men det känns långsökt. Avvaktar och ser, blir det så igen kommer jag att ändra alla säkerhetsinställningar. Nu är den som den ska iaf, hoppas den  nu får vara så också!

Jag vaknade tio över sju i morse, tidigt som vanligt varje lördag men jag börjar tycka att det är skönt med tidiga mornar då blir dagen längre. I dag var det så kallt, -28 då jag vaknade så vi får se vad som hittas på i dag, hur långt fantasin räcker en iskall dag som denna.
Vi sitter nu och väntar på min lillebror som ska komma och sova hos oss i kväll, pappa kommer med han då han börjar jobba klockan 10 men jag tycktes höra att de redan var på väg.

Är det någon som vill tipsa vad man kan göra en kall dag som denna så gör gärna det, tips efterlyses.
Bad är tyvärr uteslutet då Filippa är så torr i huden, vi måste hitta henne en bra smörja!!

Nu ska jag gå och göra mat till mina gapande fågelungar....hejsvejs!

Myskväll...

Äntligen är det fredagskväll, nu har barnen duschat,klippt naglar, rengjort öron mm helt redo för helgen =)
Jag och tjejerna har gjort något vi kallar "lets dance knorrar" i håret och finner oss mycket tjusiga!! Nu väntar vi bara på detta eländiga progr. Jag ser det för att flickorna så gärna vill och flickorna vill så gärna för att få vara vakna lääänge och vad gäller Kevin så gillar han att vi ser lets dance eftersom han då väljer att spela eftersom att vi enligt honom inte kan tvinga han att se tv, Jens han bara hänger med och är inte så brydd, jag vill tro att han bara myser i vår närvaro.

Till middag i dag blev det favorit i repris, ja faktiskt samma middag som i går men vi blev såå sugna på det igen, för er som missat vad vi åt så var det mjukost (kantarell) rullader med klyftpotatis, gräddsås och sallad och så drack vi krusbärsdricka till!

Som fredagsgott blir det popcorn och en liten semla samt portello!

Nu ska jag gå och gosa med min bästfamilj, ha det gott. =)

Fredags morgon!

Jag ska börja med att säga godmorgon!

Jag ser att det hänt något med min meny i bloggen och detta beror inte på mig eftersom att jag inte vart och pillat nåt i kodmallarna, det måste vara nått med sidan, men jag ska ändå gå in och kolla om jag kan fixa det.

Fredag i gen då, det är ju fredag hela tiden så här var det inte då jag jobbade, undra varför?
Fast man är hemma njuter man av helgen , det är mys att vara lediga alla, fredagshumöret från omgivningen smittar av sig, för alla är på så glatt humör om fredagarna.
Man kanske alltid ska ringa till myndigheter fredagar.

Nu ska jag dricka kaffe men uppdaterar senare.

Kväll

Detta internet, tänk att man kan bli så uppställd om det kopplar ifrån av någon anledning och omän man inte tänker sitta vid datorn så är det otroligt frustrerande att veta att man inte kan. Nåja nu är det tillbaka och det är bra!
I dag tog jag mig för att baka semlor som jag tänkt göra i över en veckas tid nu hehe men i kväll fick vi äntligen sätta tänderna i en riktigt god hembakad semla.
Det var inte bara semlorna vi njöt av i dag utan även middagen som bestod av mjukostrullader, gräddsås och hemmagjord klyftpotatis smaskens.

Upptäckte nyss att kattmaten var slut och mammakatten var superhungrig, hon behöver mkt mat då hon diar sina ungar. I stället för att sätta sig och köra in till stan för lite kattmat så tinade jag upp ett bacon pkt och en kycklingfilé som jag satte i långpanna och stekte i ugnen och simsalabim fick katterna sig en lyxmåltid.
Nu spinner det lyckliga katter hemma i sina bäddar.

Jag tänkte fortsätta att bjuda på foton av äldre karaktär, här kommer några till......



Min vackra man =) Vilka ögon att drunkna i ;) ♥



Min lilla Milla med sitt lilla hår! =)



Kevin



Filippa spanar på sin busiga pappa!


Kevin en underbar sommardag!


Bara jag.....sommaren 2008



Vårat hotell då vi var på en weekend i sundsvall och hade askul!



Millas tårta som jag gjort till henne!


Så det får räcka med bilder nu men tro mig jag har hittat hur många somhelst, kul!! Nu ska jag kolla blocket om ngn barnvagn som jag inte verkar hitta. Ha en skön kväll på er!

Godmorgon

Jag vaknade och fick genast komma ihåg att jag är superduper förkyld, nästäppa och ont i halsen det är tur att det ger med sig under dagen och med lite kaffe blir allt perre så det ska jag dricka nu.
Snart ska jag och Milla i väg till vcl i öjebyn, först ska jag till bm och direkt efter det ska vi gå till Millas tandläkare för att hon ska få smorsel på tänderna. I dag ska det städas och tvättas och hoppas att bildelen kommer i dag så vi får skicka ut Jens i garaget medan vi städar.
Jag kadtar in lite kort redan nu...




Filippa



Milla =)



Kevin fick prova att ge Milla mat! Vi är på deras farmors stuga...



En kissnödig liten kille på farmors stuga....



Milla myser i stugvärmen!



Kevin borstar bort lite lördagsgodis (antar jag) från sina mjölktänder.



Pappa och Milla myser .....kan inte tro att detta är 6 år sedan.



Pappa o Kevve myser i soffan!



Lilla Milla, här får man passa sig!!



Myyys...





Pappa och Milla!



Kvällsmål!



En kille som däckade full i feber och blåsor i munnen....



Nybadad liten Milla!

Det är allt jag bjuder på för tillfället men det kommer mer under dagen.

Sov gott!

Det verkar bli ett sista inlägg för dagen.
Jag har nu förberett mig för sängen på tok för länge, trodde själv att jag skulle lägga mig betydligt tidigare än så här, det är väl inte så sent nu, men då man ska måsta se tv innan man somnar så hinner det bli sent.
Jag kom nämligen nyss på att jag var så tvungen att ha rostade kaviarsmörgåsar så jag klämde "bara" fyra stycken. Jag hoppas verkligen att jag kommer att ha lika lätt att gå ned i vikt efter denna grav som de tidigare.

I morgon ska jag till barnmorskan på kontroll, blir kul att se var magen ligger i kurvan, nu är det så kul för nu kan man känna hur bebben ligger i magen. Just nu har han rumpan uppe till vänster, men där inne möbleras det om ofta så han ligger säkert inte så länge till.

De där kaviarmackoerna tröttade ned mig rejält så nu ska jag passa på att lägga mig, men jag uppdaterar i morgon och då även bebisbloggen.
I morgon kommer jag att fortsätta min nostalgitripp med bilder på den här bloggen, så är ni nyfikna får ni hänga med, men som sagt i morgon för nu ska jag sluta förbereda mig för sängen nu ska jag bli ett med den!
Sov så gott!!

Ja det blev en annan .....

Den tidigare designen var ingen hit, jag testar mig fram hehe.
Nu är den här lite mer stilren tycker jag så den får vara ett tag.
Jag har hittat massor med gamla foton som jag tänkte lägga upp, men det är många så det får bli några då och då ist.
Barnen ligger såklart och läxor är gjorda, snart är det dags att lägga sig själv...
men först lite bilder....



Lilla Filippa!



Filippa och Milla!



Glada Milla!



En nöjd Filippa i gåstolen!



Milla badar docka!



Go Kevin myser i soffan!



Skoterkörning, Milla!



Skoterkörning, Kevin!



Storasyster och lillasyster!



Lördagsgodis!



Milla 2år!



Monsterkevve!



Millas tvåårsdag, och bärtårtan jag gjort!



Guldaklimpen!



Familjens polis!



Milla med söta framtänder!



Filippabad!

Alla dessa kort är tagna då vi just köpt huset i Öjebyn, alltså i slutet av augusti 2005.
Tänk att barnen vart så små, nu måste jag gå och snyfta av sentimentalitet ...
Bjuder på mer bilder inom kort!

Eftermiddag, utan barn i huset.

Tomt och tyst, ensligt och trist, men det är väl så här det är när barnen blir äldre. Alla tre är hos kompisar, man ska nog passa på och njuta ändå i morgon kan lika gärna alla tre ha kompisarna här hemma.

Vi har precis ätit våran middag, parisare och citronbubbel (som jag har tokdille på numer) nu sitter man här igen och ska pilla på designen då jag inte alls blev nöjd, sen är dte så roligt då man börjar fixa alla koderna och veta vart man ska skriva in dem, man lär sig garanterat något nytt vaje gång och jag ser detta som en stor utmaning eftersom jag inte är så teknisk av mig och har i princip just lärt mig hur man slår på en dator hehe, ne inte riktigt så farligt är det men inte långt i från.

Vi var hos min kusin en snabbis och Jens hjälpte till att riva lite kök, det var inte mkt kvar då vi väl kom men nått skåp tog de ner iaf.

Ser lite annorlunda ut!!

Jag har som hastigast snört i hop en ny design, inte alls avancerad eller så, nu ska jag ladda hem ett progr. så att man kan göra lite roligare saker med designen. Men så här blev det lite mer färg iaf.
Filippa är på väg hem, jag och Jens har inte fått något gjort medans hon har varit borta i dag, vi har bara slöat.
Nu blir det lunch, korv och mackaroner skulle jag tro.
Fick just veta att det blev en specialbeställning av bildelarna så vi ska vara glada om vi får dem i veckan, oj så less man blir varför kan inte något bara vara enkelt, nån gång!!
Nu ska jag gå och se till att vi får i oss lunch!
Ha det gott.

Vilken dag!

Vilken dag, och vilken jäkla natt! Jag har varken sovit bra eller lyckats sova något nu medans barnen varit i väg på skolan, ursch vad jag börjar vara less på detta elende.
Pga detta så känner jag mig otroligt låg och omotiverad i dag, allt känns trist och eländigt huvva och blä, skulle inte enns ha satt mig här för att skriva eftersom att jag sprider mycket dålig energi runtomkring mig just nu.
Vi väntar hem barnen snart och då ska vi fika semlor kanske att fettet och sockret får en på bättre humör men jag tvivlar på detta, barnen lär vara trötta och säkert lite gnälliga då de har haft haft uteaktiviteter sen lunch med pulka,skidor osv.
Det skulle passa perfekt en dag som denna då man är jäkligt grinig själv, det är nästan så att jag blir sur på dem som lyckas sova om nätterna!

Nä nu ska jag sluta skriva innan jag förpestar tillvaron för alla mina läsare, men innan jag slutar vill jag tillägga att det dessutom känns som att jag håller på att bli sjuk, man kan bara hoppas att det beror på den uteblivna nattsömnen och inte på någon sjukdomshistoria!

Blev så fel!

Innan någon kommer med frågor ang skallningen jag nämnde i förra inlägget vill jag poengtera att det var INTE Jens som skallat Kevin, det var Kevin som råkade hoppa upp mot Jens och råkade skalla Jens under hakan i bus och lek =) det var nämligen så att jag sneglade på det förra inlägget och förstod att det kan vara rätt lätt att missförstå, men nu vet ni ;)

Barnen ligger och sover, skönt! De var dock väldigt snälla och tillmötesgående under hela läggningsproceduren, inget bök,gnäll eller tjafs och alla tre somnade med en gång. Skönt med kvällar som de här.
Jag kommer från duschen och sitter vid datorn för att fördriva lite tid tills Jens kommer och vi ska se film och äta glass =)
Jag tror att Jens har hamnat i det stadiumet då han sympatiäter med mig =) de två sista graviditeterna har han inte gjort det men då jag väntade Kevin var han lika glad i maten som mig men det resulterade också i att han gick upp 13kg under nio månader =)
För mig är det bara kul att han också äter hehe!

Jag gruvar att lägga mig för natten, har redan så ont så jag kan bara föreställa mig hur natten kommer att bli, vaken!
Jag måste köpa mig en bra bok som får ligga nära till hands så man kan läsa sig till sömns när det är som besvärligast att somna.

Vi har haft en bra dag i dag och det hoppas jag att ni också haft!

Godnatt och sov gott!

Linnéa

Sjukgymnast!

Vi är nu hemma efter ett besök hos sjukgymnasten. Kevin har en muskelsträckning i nacken efter att ha vurpat i slalombacken då han åkte genom skogen och i ett hopp han inte var beredd på, eller så är det efter skallningen av Jens. Nu har han fått en massa övningar och "bra att tänka på" sätt han ska utföra.
Nu är jag supertrött som vanligt den här tiden på dagen så nu blir det att vila en liten stund.
Jag uppdaterar senare.

Kram!

Godmorgon 15/2-10

Efter en hyfsad natt är man åter igen vaken för att bita tag i en ny vecka.
Jag vet inte hur man ska göra för att få dagara att gå, man blir galen att bara gå hemma hela dagarna, undra om det finns någon kurs som sjukskrivna får gå, självklart någon som anpassar sig efter de besvär man har och kan reservera sig för ev frånvaro vissa dagar, jag är så sugen att göra nått omän bara två timmar per dag. Jag överdriver inte då jag säger att det börjar vara OLIDLIGT!!

Kevin är hemma i dag, han ska få fara till doktorn. Han har så ont i övre delen av nacken sen i lördags då han bla föll i backen framstupa, sen busade han och Jens och kevin hoppade upp och råkade skalla Jens i hakan så Jens fick ett sår, men kevin fick så jätte ont i nacken efter det så vi vill kolla upp det. Han kan ju ha spänt sig och fått träningsvärk men eftersom han inte ens kan böja ned huvudet så känns det dumt att inte kolla upp det.

Vi är helt utan bil nu då bildelarna inte kommer förens i morgon, fy och blä vad det känns hemskt man känner sig för sjutton fängslad. Vi måste ordna så vi tar oss till vcl iaf.
I morgon ska Filippa och röntga sina små tår, polarn och pyret. Egentligen ville vi inte göra något åt tårna från början men hon har börjat få besvär med vissa skor och därför måste vi det nu, om det inte går att op. så måste hon få en specialsko.

Ja vi får se hur denna dag tar sig och vad som händer jag uppdaterar senare.

Kram, kram
Linnéa

Glad alla hjärtansdag!

Det är inte bara alla hjärtans dag, i dag har jag och jens varit förlovade i 8 år av vårat 13 åriga förhållande.
Tänk att i sommar firar vi redan våran fyraårsdag som gifta, tiden tycks springa i väg.
Jag tänkte bjuda på ett par mysiga bilder en dag som denna!





Jag och Jens på vår dag!


Till annat......
I dag startade vi med att gå ut med barnen men då kevve och hans kompis smet in och Milla och Filippa tyckte att det var roligare att vara ute hos deras kusiner och Jens skottade av snön från taket så valde jag att gå in, tyckte att det inte fanns mkt för mig att göra där ute då alla försvann, att titta på Jens skottning fick mig bara att nästan börja gråta, jag var övertygad om att han skulle falla ned och bryta ngt.

Väl inne var det bara att förbereda kalaskläder till tjejerna som skulle och fira sin lilltremenning i bergsviken. Det fanns kvar massor av våffelsmet sen i går så då gräddades det våfflor även till lunch, det smakade bra efter att ha varit ute.

Kevin åkte till kompis och flickorna på kalas vi åkte och tittade på en bil som vi inte vill ha omän vi fick betalt, detta blev ingen stor besvikelse då vi visste att det var mkt fel på bilen, men vi var lite fula och for för att kolla själva modellen och det var precis vad vi önskade oss.

På dollar för att köpa gélehjärtan till barnen, vi satte godiset i små söta påsar och gjorde en liten suprise då de kom hem efter att ha vart borta alla tre!! Jag började med en fruktansvärt god middag som vi inte ätit på länge, kebab i pitabröd!!



Den middagen njöt vi av och jag och jens satt kvar länge efter att barnen gått från bordet och bara njöt och åt hihi!! Underbart!

Nu ligger barnen tvättade och klara för att sova, det är lugnt och skönt i huset och snart ska vi slå på en film och fortsätta rå om och älska varann denna alla ♥ dag!

Jag vill bara visa några kort från i går då det var slalom som gällde för hela slanten..









Jag hann fånga mina söta tjejer men min lille prins hade fullt upp med att åka i stora liften och åka i familjebacken, helt själv dessutom.
Men jag kan intyga att det var en lycklig grabb som swischade förbi oss då och då!

Snart ska jag hoppa i duschen och sen bara mysa med älsklingen min.
Ha det så bra och hoppas att ni har haft en lika härlig dag som mej.

Linnéa

Ut!!

Nu går vi ut och lär säkert stanna där lääänge, iaf fram till att flickorna ska på kalas klockan 14. Vi funderar på att göra upp en eld, myyys!
I dag kan man bara inte vara inne helt enkelt.
I kväll eller i em ska jag bakla semlor som inte har blivit av ännu fastän jag planerat det så länge, konstigt då det är så enkelt.

Ha en trevlig dag, nu ska jag ut och få lite fräknar på nosen.......

Alla hjärtans dag!

I dag är det alla ♥ dag.
Flickorna bjöd på frukost i morse, mariekex med glass mellam, till dem själva serverades glass med lingon mmm.
Kaffet visste de inte hur de skulle värme så det blev inget, det var alltså gårdagens kaffe de hittat! Mammas sötnosar !!
I dag verkar det bli vacker väder, måste ut och det spelar inte så stor roll vad vi hittar på helst åker vi till valls.
Uppdaterar sedan nu ska jag njuta av mitt varma kaffe!

Linnéa

Lördagsgott

Nu ska vi åka och handla lördagsgodis till i kväll, jag hoppas verkligen att jag lyckas hålla mig vaken och se en film. Det skulle vara kul att se en hel film nån gång!

Hejsvejs!!

Blonda foton

Hittade lite kort från i sommras, aningen blondare och aningen mer färg i ansiktet. =)







Ut för lite skoj!

I dag ska det inte sparas på energin, ut i backen för familjen och jag ska se på, så för min del blir det inget slösande på energi men ser framemot solen och den friska luften, i dag är en dag gjord för uteaktiviteter med familjen.
Sen ska vi och kolla på en bil, den är inte av så stort intresse mest ska vi och kolla på den för att se hur själva modellen av bil är, om den är rymlig för barnvagn osv.
Det blir kul.
Sen i em får barnen främmande iaf de stora.
Nu ska jag fortsätta att klä på mig sen ska vi åka, hej svejs ha det bra!

Ps, jag tar med mig kameran så att jag ka ta lite kort på mina duktiga barn =)

Tidig lördagsmorgon

Ingen i huset var vaken, trots detta vaknar jag klockan sju i morse och kan inte somna om, det är trist då man väl kan ha lite sovmorgon.
Men strax efter mig vaknar Kevin sedan flickorna men jag är övertygad om att de hade sovit längre om jag inte stigit upp.
Nu har klockan sprungit i väg och jag har fått mig mitt kaffe så nu ska vi äta frulle och mätta våra magar, jag vaknade superhungrig men måste ha mitt morgonkaffe först annars får jag inte i mig någon frukost, där kan man inte tro att jag är gravid hehe.
Men å andra sidan så kräktes jag då jag drack kaffe i början av graviditeten men drack ändå.

Det blev en tidig kväll för mig i går, jag somnade 20 minuter in i den film vi såg, trist men jag var så trött, så jag antar att det är anledningen till min tidiga morgon.


Filippa har fått tid för röntgen ang sin ihopvuxna tå, de ska se om det finns några ben i den det försvårar eller hindrar operationen från att genomföras. Annars blir det operation.
Jag gruvar inför det lite grann, dels att det ska bli före sommaren, det vill jag inte pga bad och spring barfota mm.
Jag gruvar också eftersom att både jag och Jens vill åka med henne till umeå och eftersom att barnen inte varit borta eller sovit borta (då vi varit borta) sen min mosters brölopp i somras så vet jag inte hur det ska gå att lämna bort dem, de är helt enkelt för ovana att sova borta.

Och nu är det inte bara Filippa Milla ska ta bort ett födelsemärke bakom ryggen ett väldigt stort ett så då blir det oxå en op. men det kommer om jag förstod det rätt att genomföras här i Piteå så då har vi då nära iaf.

Nä nu ska jag gå och njuta av en god frukost med min underbara familj!!! =)

Vitmålade bilder =)

Här kommer lite bilder på det jag har målat de senaste två dagarna men nu är det klart.

Det här vitrinskåpet var grått med guldlasyr, mkt ♥ finare vitt tycker jag....




..och nej jag ides inte vända bilden.......



...min farfars urgammla matlåda som var rejält brun och ful fick ett nytt liv som vit.....




Lite andra saker vi har i skåpet .......



...och.......



En frukt korg fick oxå nytt liv som vitt!!



...även spegeln i hallen!!



...och bordet i tv rummet fick sig en omgång...



Ja så blev det och enligt mig blev det till det bättre. Här kommer bilder på vår smarriga middag.....



Här är pizzan uttagen ur ugnen, nu ska det kalla på dvs ruccolasallad och rödlök.



..och slutligen på MIN tallrik ♥ i ljuset av stearinljus.......




Mmm det var gott som bara den!

Nu ska jag ta en värmande kvällsdusch för att hoppa i något skönt och se framemot en helkväll med mys i soffan =)
Ha det gottast!!!

Snart dags för middag!

Jag är i vanlig ordning superhungrig, håller på med pizzorna nu och det ska bli underbart gott att äta.
Jag vill tipsa alla som tycker om portello och som har en sodastreamer att köpa portello esséns som finns på ica, den finns säkert på fler ställen men det är där vi brukar handla våran, den smakar nämligen exakt som portello!!
I kväll ska vi se om jag ids baka semlor jag är så sugen och vi har handlat hem för det så jag är lite sugen på att baka men men man får se....
Tillbaka till maten.....

Godmorgon

I dag är det fredag, igen.
Helg och sköna mornar väntar.

Milla vaknade och gallskrek i morse hon hade blod i sängen och över hela hon, förstår att hon blev rädd.
Hon blödde näsblod och det var mycket som kom, det ville inte sluta blöda men hade minskat ordentligt innan hon for på skolan, hon ska på kalas direkt då hon slutar i dag så hon var så rädd att missa dettta att hon inte ens ville stanna hemma tills det slutat blöda.
"det är jättemånga som blöder näsblod på skolan" sa hon och hävdade att hon ville åka nu direkt, så då fick hon det.
Det var nämligen så att igår kväll hade hon problem att få ut en enligt henne "snorkorv" =) hon fräste och snöt men ut ville den inte så jag kan i dag dra den slutsatsen att näsblodet har nått att göra med denna snorkorv.

I går möttes vi av en mindre trevlig överaskning, bilen läker olja ur växellådan, eller har tömt växellådan på olja *kul* En timme före vi upptäckte det hade jag sagt till jens att vi skulle snabba oss att sälja bilen medans allt var ok med den, inget kul att lägga ut pengar på en bil man inte ska ha kvar,  snart är det en sprojlans ny bil vi säljer utan att få igen ett öre på vad vi lagt ut på den.
Men jag antar att alla bilaffärer är så, det är då tur att man aldrig köpt och ägt en riktigt ny bil, fatta vilken förlust affär.


Snart ska jag börja helgstäda och snöra i en maskin med den enda tvätten som finns =) Annars händer inte så mkt i dag.
Här kommer bilder på våra nya tillfälliga familjemedlemmar, obs! Tillfälliga =)








Linnéa

Eftermiddag!

Sitter och dricker kaffe, har målat klart och det blev så fint det är så skönt att vara nöjd.
Snart är det dags att förbereda en broccoligratäng till middag, jens ska få göra den efetrsom jag bara misslyckas med mina.
Jag ska lägga mig och vila en stund, vila kroppen. Sen ska jag snöra i en tvättmaskin och sen får vi se vad som händer.
Ha det gott så länge!

Måste säga...

Att de är jättekul att ni bebisbloggen också! Statistiken ökar för varje dag =)

I dag ska vi städa ut  lill skorven, mamma och pappa ska köpa den av oss =) Jag ska vika tvätt och fortsätta måla skåpet, v- bordet och spegeln vit i dag och hoppas att det blir det slutgiltiga varvet, tänk vad lite färg kan göra!
Man får mersmak då man håller på och pysslar så här det är som ett gift som sprider sig ut i fingertopparna.
Jag måste berätta att i går köpte vi kycklingklubbor, grillade.
När vi sitter och äter säger Filippa oj vad blod det var här då, jag kollar och kycklingen är rå, det rinner blod från den, jag kollar Millas kyckling och den ser likadan ut =(
Efter som vi är många i fsmiljen som ska bli mätta hade vi även köpt en stor kyckling som vi andra åt från den var det inget fel på men klarade inte av att äta mer i från den, man blev liksom "mättad" av att se den råa kycklingen.
Flickorna hade tur, de har inte blivit dåliga tack och lov och det beror på Filippas snabba upptäckt att det rann blod ur hennes middag.
Jag ringde till affären och berättade om upptäckten, hon ville ersätta oss för de arma två klubborna men jag avböjde och nöjde mig med att de gjorde sig av eller kontrollerade de andra klubborna, frågan är om de gjorde det, tror jag inte.

Ni dom sett bilderna på de kuddfodral jag sytt så kan jag tillägga att jag var in på röda korset i går och hittade små runda,fyrkantiga vita virkade dukar som jag köpte och sydde fast på kuddarna som dekoration, det blev ännu finare nu =) jag sydde inte på alla kuddarna utan bara några av dem. Väldigt effektfullt om man ska låta proffsig ;)
Snart är det helg i gen och barnen längtar de tycker att det har varit en lång vecka så det ska bli skönt med lediga dagar och längre mornar, snart är det även dags för sportlovet då ska vi åka mkt skidor och fara och bada hade vi tänkt.
I dag klockan två ska vi med Milla till tandis, håll tummarna för att det går bra!

Här kommer lite bilder på hur det blev med dukarna på kuddarna! =)














Jag tycker dock inte att kameran gör kuddarna rättvisa då de ser mkt bättre ut i verkligheten, men ni der på ett ungerfär hur det blev iaf.
Nu ska jag uppdatera bebisbloggen med en magbild som aldrig blev av i går hihi!
Ha en bra dag, jag uppdaterar vid tillfälle!!

Linnéa

Yes!!

Efter rep och fix på bilen av Jens så gick den i dag igenom besiktningen, det känns skönt!!
Jag känner mig på ett pissigt humör mkt pga värken och all rusch hela tiden, jag är trött och vill sova men kan inte ligga för jag hinner få för ont innan jag somnar =(
Blä för detta!! Längtar tills det är över.

Linnéa

godmorgon!

I går kväll hade jag tänkt att uppdatera och även med bilder, men så gick vattnet för katten och jag blev barnmorska och hjälpte till att förlösa fem söta små katter.
Jag var bara inte barnmorska i går utan även amatörsömmerska, jag sydde 8st vita kuddfodral till soffan (bilder här nedan) det blev lite långtråkigt men rätt fin då det var klart. I dag ska jag vika tvätt och måla en spegel samt annat smått och gott, man måste se till att hålla sig sysselsatt med nått då man bara går hemma det blir nog så långtråkigt ändå.
Samtidigt ser jag på saken att jag får otroligt mkt gjort =) de saker jag orkar och klarar av iaf.
I natt har jag sovit i min nya säng men vet inte om jag sovit så mkt bättre, ont har jag i vilka fall somhelst men man får ge det lite mer tid.
Här kommer bilder på mina kuddar =)





Mysigt tycker jag, man kan aldrig få nog med kuddar i soffan!
Här kommer bilder på Filippa som ska på kalas.





Här kommer lite mysiga bilder på första vårsolen! Taget från bron.







Jag ska lägga ut bilder på bebisbloggen på väskan och nattlinnet gå dit och se hur det blev om ni vill, tack för mig!


I bland har man tur!!

Vi for på jysk för att hitta en billig skumgummimadrass, hade inga höga krav på madrassen eftersom jag bara ska använda den tre månader till.
Då tipsade min kära vän mig om en de hade på rea, en typ av tempurmadrass men givetvis av annat märke, jättetjock och jätteskön. 400 kronor kostade den och var nedsatt mer än halva priset om jag förstod det rätt *ler* i bland ska man ha tur =)
Jag tog en liten powernap i den tidigare det gick inte speciellt länge med sex barn hemma =) man tänker sällan på att de följer med en kompis för varje barn då man skaffar barn hehe.
Vi gjorde bort alla ärenden tidigare i dag så nu återstår bara arbets för Jens och middag det blir en lugn och skön kväll med pyssel av olika slag, det finns en hel del som jag har lust att göra men inte fått gjort ännu så man kanske ska ta och påbörja det =)
Nu ska jag fylla på min kopp med kaffe och slurpa i mig den!
Ha det så gott!!

Linnéa

Pigg och glad!

Till motsatsen till i går så vaknade jag pigg, glad och otroligt utvilad i dag.
Det blev en rivstart på morgonen, Jens gjorde barnen klara medan jag röjde undan frukost och gjorde mig själv klar, de kommer nämligen och monterar min säng i dag. Nu måste jag bara införskaffa en madrass för det följer inte med.
Men å andra sidan känns det bättre med en egen då man inte vet vad personen före haft för problem......

I dag ska vi och panta bort lite läskflaskor från städskrubben så jag får göra ordning och reda även där, just nu är det huller och buller kors och tvärs, allt är lastat på hög, så ska det inte vara!

Att vara nöjd =)

Kände mig så förkyld i morse men det är som bortblåst nu, man känner väl av det mer på morgonen antar jag.
Satt och funderade i går över det här med sjukdomar, det är helt otroligt att vi har vart så friska som vi vart detta vinterhalvår (jag vet inte om jag törs skriva det hehe) nu verkar det som att vi äntligen byggt upp ett motståndskraftigt immunförsvar efter alla andra tidigare sjukdomar vi haft under åren.
Barnen har blivit äldre och detta vet jag är en stor bidragande effekt, vad jag kan minnas nu så har filippa och milla haft två dagars feber i vinter, sen fick de feber av sprutan men det kan man inte räkna med tycker jag.
Detta känns ju helt underbart måste jag ju säga! Äntligen! Det är vi verkligen värda tycker jag efter alla rundgångar med sjukdomar som gått mellan barnen under åren.
Därför vill jag bara säga att jag och vi med all säkerhet är mer än nöjda!!!

Till alla er som följt med mina inlägg under helgen vet at vi haft en storrensning här och nu vill jag stolt meddela att garaget, bagarstugan och tvättstugan är klara! ( mkt tack vare min man)
Blir kul att inreda bagarstugan till gäststuga, nu äntligen. Visserligen kommer vi att vänta med det till varmare dagar men då är det bara att ställa iordning sakerna, lätt som en plätt! =)
Nu ska vi äta middag och i dag blir det en familjepizza, tid och ork är är vad som tog det beslutet, mm en saftig pizza med mkt ost!!!! En stor kall cola.......behöver jag fortsätta =)...................
Ha det gott alla!!

Linnéa

Godmorgon

Vaknade segt och utan motivation att överhuvudtaget stiga upp alls i dag, snorig, ont i halsen, täppt i näsan och nästan ingen sömn under natten, detta tar orken ur en.....blärk...
I dag ska vi fortsätta med de ena och de andra hoppas att man piggnar till under dagen.

Linnéa

Mätt och trött!

Tröttheten kom med ett väldans slag, nu är jag i princip klar för sängen.
För att få göra en så tidig kväll som möjligt kommer jag att låta barnen krypa ned och se en film innan de ska sova, i bland får man göra så tycker jag.
I vanliga fall under vardagar så somnar de aldrig till en film utan då är det ev läsning och sedan godnatt, en dum ovana att de ska lära sig somna till tv, det vet man ju sjlälv =) Men som sagt i kväll bryter vi mot den regeln och det blir nog uppskattat av både dem och mig =)

Dusch och bingolotto sedan en ny komedi och sussa om man inte redan gör det haha!
I morgon väntar en ny dag med rensande men då börjar jag ute i bagarstugan, det blir skönt med lite plats!
Sen när allt är i sin ordning är det bara att invänta våren och sommaren!

Nu ska jag gå och snosa på min lilla Filippa som är den enda som vill vara med mig just nu.....
Ha det så bra och godnatt om jag inte orkar uppdatera mera i dag, tycker ändå att det har vart många inlägg i dag!

Linnéa

Otroligt duktiga!

Garaget är snart klart och jag har slut tvätt i tvättstugan, dock en hel del kvar att vika och ta i hop men ingen smutstvätt iaf, passa på och njuta medans man kan.
Vi har fått optroligt mkt gjort och det ger mersmak, ordning och reda är underbart.
Jag har gått in och börjat med middag, hamburgare på storplåt med ost och tomat och stjuss i ungn....
till kommer vi att äta honungsglaserade grönsaker i form av potatis,morötter,lök,blomkål och brocolli med en sås av bla avokado, mumma mumma det doftar så gott här nu.
Jens är och samlar i hop resterande av familjen björklund där alla vart på varsitt håll i dag, det kan man behöva det viktigaste och mysigaste är när vi samlas till en god söndagsmiddag.
I kväll ska jag och jens faktiskt spela bingolotto hör och häpna, det spelar ingen roll vad vi vinner , kan vinna vadsomhelst för vi behöver allt hehe =)
Nu ska jag kolla till det där goda som luktar innan det blir en annan arom och brandvarnaren får fnatt!!
Ha en trevlig middag till er alla där ute!!

Klar

Klar med morgonröjet som kan vara nog så segt i bland, önskar att jag hade en torktumlare nu då jag inte har nog med plats för att hänga tvätten.
Jens är och hämtar hem Milla, blir kul att höra vad hon har att säga om gårkvällen =)
Filippa och Allis leker för fulla muggar, som vanligt.
Snart ska vi äta lunch och sen beger vi oss ut igen för mer rensning bland saker och skräp, så småningom blir det städning där ute också.
Uppdaterar senare.........

Godmorgon

Jag vaknade klockan 7 i morse av tjej kvitter nedifrån rummet, det var småflickorna som vaknat och klädde sig, ivriga att gå på kalas i dag =) Nu sitter de och ser morgontv och jag dricker kaffe, ska snart göra frukost till oss tre.
Våran lilla Milla som skulle sova över hos sin klasskompis hörde vi inte av igår, hon har lyckats övervinna sin hemlängtan och detta är nog en stor seger för henne.
Jag såg i går då hon for att nu var det minsann lite jäklaranamma i henne och hon gav oss alla en ordentlig kram, det syntes att hon var bestämd att klara av en natt hemifrån. Vi kan nog vänta hem oss en glad och nöjd tjej!

Nöjd över dagen!!

Nu har vi kommit in i värmen efter några timmar utomhus, i dag blir det varma mackor till middag då jag inte ids något mer avancerat.
Milla ska och sova borta hos en klasskompis i kväll och Filippa får sovfrämmande av sin kusin, jag ska ta och sy kuddfodral till kuddarna i soffan, det är kul då det både är lätt och går fort haha, jag gillar saker som går fort att göra det passar mitt tålamod så bra.
Snacka om att vi fått mkt gjort i garaget i dag och imorgon fortsätter vi, då ska vi mest gå igenom kartonger och placera ut dem på mer passande förvaringställen än garaget, man ser en öppning nu!!
Jag har även lyckats tvätta bort nästan all tvätt och massor med ytterkläder och innerkuddar så det känns mkt bra det oxå.
I kväll är det melodifestivalen som gäller och gotta till det, det får man ju inte vara utan........
Ni får ha det så bra i kväll!!!

Linnéa

Snart!

Efter en kopp kaffe så blir det att gå ut i friska luften, lite jobbigt bara att inte kunna stänga täckisarna och Jens kan jag ju inte ta då han behöver de själv men men det får gå hur det vill ut ska vi.
Vad man blir på bra humör när solen kikar fram, det är ju helt ofattbart vad lite sol kan göra, längtan till sommaren är stark.


Linnéa

Planer för dagen....

I dag verkar det (trots kylan) bli vackert väder med SOL så därför kommer vi att klä på oss varmt och gå ut, städa i garaget och bära saker så att vi får in båda bilarna de är ju ändå ett dubbelgarage =) mkt ska bara samlas i hop och kastas bort, jag vet vid det här laget att jag inte behöver spara det.
Så kasta och rensa och göra fint i garaget så långt man orkar men det är ju alltid bra med en början!

Vi vet inte om valls har öppet idag, endel säger det men Filippa är förkyld (utan feber) så därför åker vi inte dit det blir tufft för hennes luftrör så det är bara onödigt.
Skönt med en riktig hemmadag med fix och mys, skönt att göra ordning och reda innan bebben kommer.
Nog för att det är fyra månader kvar men det finns mkt att göra =)

Så, ha det bra!!

Linnéa

Lördagmorgon

Milla väckte mig 8.20 i morse och samtidigt som jag vaknade spred sig en härlig känsla i kroppen, lördag, inget stress oj så skönt.
Nu har alla barnen vaknat, ja alla är vakna utom Jens =) jag dricker kaffe och barnen ser morgon tv.
I dag blir det en lugn dag med fix här hemma.

Katten har inte fött några ungar ännu och jag börjar tro att hon spricker snart, så här tjock var hon inte förra gången. Hon orkar bara ligga på golvet och hasa sig till maten, hon vill helst inte ut alls. När hon sitter på golvet och ska lägga sig så tippar hon bara åt den sida hon vill ligga =) hon kan inte göra det på något smidigare sätt.

Vi avslutade fredagskvällen med en film som var riktigt kul, sen somnade vi båda två.
Kallt är det i dag, vad jag blir less på kylan eller snöandet, kan det inte få vara mittemellan någon dag och helst under helgen så vi får åka på valls! Blev grymt besviken över att det var så kallt i dag.


Ha det bra så länge.......

Yes!!

Bilen gick inte igenom men det stora problemet var ingen tvåa mer, avgasvärdena var bra efter Jens meck och det var a och o, bilen fick två tvåor men saker som är lätta att åtgärda och inte kostar en förmögenhet, en tvåa var tom helt gratis (ljusinställningen på framlycktorna) sen var det en två för glapp spindelled, men den byter jens i kväll så då har vi det problemet ur världen, så ombesiktning på måndag. Jag är glad och supernöjd!!! =)

Filippa håller på och klä sig för att gå ut och leka en stund i det fin fina vädret, hade tänkt att själv gå ut men jag orkar inte.
Stannar inne och ska sy kuddfodral till kuddarna i vardagsrummet.

Fick ett samtal av arbetsterapeuten tidigare i dag och nu är sängen på väg, transporten skulle kontakta mig till veckan så kör de ut och monterar upp den, den är justerbar både vid ben och rygg, det är ju även bra mot svullnaden.
Hoppas hoppas att jag får börja sova om nätterna nu, kan behövas.

Linnéa

Är det alltid helg?

Vad veckorna går fort, tycker att det alltid är fredag och det är naturligtvis en positiv sak =) Det innebär sovmornar och nöjen med familjen, tid att rå om varann...det får man aldrig för mycket av.
Jag måste erkänna att det var en mkt seg morgon i dag och biten från sängen upp på fötter var låång. Så fort man bara fått sig kaffe är det lugnt och man känner livet börjar komma tillbaka till kroppen.

I dag gäller det, 11.10 ska bilen på besiktning det är så spännande och känns som ett lotteri!
Annars händer inget spec i dag, bara pyssla och mysa här hemma men det är klart att man är alltid öppen för förslag om något skulle dyka upp.

Ha en bra dag!

Godnatt!

Nu blir det att krypa ned och sussa, hoppas att natten blir ok och att man vaknar utvilad, helg nu igen, vad det är helg ofta!
Sov gott ni andra med =)

Linnéa

Sådär

Det som kvarstår för i kväll är att hämta våran Millatös från kalas, sen blir det kvällsbestyr och nattning av barnen. Efter det ska jag lägga mig i ett hett bad för ryggen, fyfasikens vad ont jag har i dag, har haft kryckorna hela kvällen annars har jag inte kunnat förflytta mig. När jag tänker på veckorna som är kvar vill jag bara gråta, det är ju en evighet.

Bilen är  fixad för besiktningen i morgon, håll tummarna med mig att den nu går igenom så vi får göra oss av med aset.
Jens är helt nöjd att vi ändå kan köra med forden en månad, men jag gillar lillskorven och tar lika gärna den och den har inte vart lika jäklig som forden så den har jag ett bättre öga till ;)
Men nu vill jag bara hoppas att den rullar igenom besiktningen.....ni lär höra ett tjut av glädje om så är fallet!

Efter att jag har badat i kväll kommer jag att skicka Jens till wow (lär jhu inte behövas han befinner sig där ändå) sen ska jag slå på ett missat avsnitt av andra avenyn och sitta i fotöljen och mysa under täcket i mitt nya nattlinne! Det blir väl lite gott till det också =)
Uppdaterar om jag hinner senare, eller ids!!

Ha en fin kväll!

Linnéa

Jag ångrar mig.....

Jag skulle ha tagit tillfälle i akt och vilat i morse, vi for och hämtade bildelarna, handlade på ica, hem och sydde ett supersött nattlinne till mig själv där magen får plats =), mellis, undanröjjning (inte lite), snört igång en tvätt och nu förbereda middag sedan fara med Milla och köpa en present och lämna henne på kalas. Sen bär det av hem för att själva äta middag och sen i väg för att hämta Milla och i kväll ska vi göra klart Kevins läxor!!!

Som sagt jag önskar att jag hade lagt mig och vilat en liten stund i morse.
Nu dricker jag mera kaffe för att orka resten av dagen som är långt i från över, Filippa springer omkring med pyjamas och fråga mig inte varför.

Uppdaterar några hjärtinfarkter senare...........

Ingen vila!

Jag hade inte ro att slöa denna morgon heller utan fortsatte att sy den väska jag håller på med, nu saknas bara axelremmen sen är den klar, nu ska det röjas innan lillan kommer hem och ska ha lunch, sen väntar vi in sakerna till bilen och åker för att hämta dem inne i stan.
Jag hoppas så innerligt att vi får igång bilen nu jag är så less på denna bil, det är ju en bra bil då den funkar men på tok för liten så därför ska den säljas och därför vill man få den iordning.

Nu ska jag slurpa pytte lite kaffe och gå för att plocka i hop här lite......

Linnéa


Obs! Jag kommer att lägga ut bilder på väskan men på bebisbloggen, de kommer inom kort.......

Dagens första inlägg..

Godmorgon på er alla!
I dag blir det en slöar dag hemma i värmen, iaf fram till att barnen kommer hem, jag tror tom att jag ska lägga mig i soffan och bara mysa ett tag det känns som att det var längesedan man unnade sig det på morgonen.
Bildelarna kommer i em och Milla ska på kalas så då blir det mera fart, då ska jag göra lite nytta här hemma.
Nu ska jag ta och göra slut på mitt kaffe men jag uppdaterar sen då jag är piggare.

Linnéa

Idol erik!!

Min fyraåriga tös är hemligt förälskad i idol Erik och detta är ngt som fortfarande håller i sig trots att det var länge sedan hon såg honom på tv.
Jag är kanske inte så snäll som berättar om hennes känslor eftersom hon bett mig och Jens att hålla det hemligt.

Jag känner att jag ändå vill berätta om ett samtal i bilen mellan oss tre i går.

Filippa, har idol Erik en tjej?

Jag, jo det har han.

Jens, hurså?

Filippa, åååå..han kommer allddrrig att bli kär i mig!

Här kändes det otroligt viktigt att inte brista ut i skratt, utan behålla allvaret i samtalet som självaste Filippa höll, för hon var det fullt allvar och en riktig besvikelse. Det var svårt men tillslut lyckades vi framföra att Erik är ju ganska gammal och ni känner ju inte varann så bra men skulle han träffa dig så skulle du säkert bli hans favvotjej!

Men hon var fortfarande inte nöjd, han har ju faktiskt redan en tjej.
Hon vill att vi ska åka till stockholm på semester och har ivrigt pratat om detta ett tag och nu vet vi, hon ska träffa Erik för det har hon sagt.
Fyra år och kär, funkar tydligen =)

Till vardagens gråa ton, kycklingwraps till middag (gott) nu är det bortplockat och klart, flickorna badar tillsammans med petshop figurer och det ljuder i höga toner från badrummet men än så länge håller de sams.
Kevin ska göra läxa, han har varit hos en kompis i dag en kille han inte varit med förr som ringde till Kevve i dag och ville träffas.
Det ska bli en tidig kväll för alla barn, de är så trötta jag undrar vad de gör med barnen på skolan hehe!
Jens ska köra en rajd på wow, var tydligen nått viktigt =O hur det då kan vara det men så länge det är kul så sprollar det jhu!
Jag själv ska sy, börja på en liten väska, jag ska nämligen träna på gammalt tyg innan jag köper nått rejälare så det ska bli skoj att pyssla med, funderar på att sy en liten limegrön sommarmössa till bebben med men man får se om man hinner.
I kväll ska jag äta glass och se repriser av det okända, en kul serie.

Ha en trevlig kväll!!

Linnéa

Såklart

Då vi åker in till stan har Jens redan bestämt att sakerna vi beställde som kommit i dag är fel saker, så är det alltid sa han, och mkt riktigt det var fel saker så vi var tvugna att beställa dem igen fast på ett annat ställe, det är inget annat än strul. Nu har vi bokat av besiktningstiden i morgon och fått en ny tid på tisdag till veckan ist *phu*
Nu är vi iaf hemma i värmen men man är smått genomfrysen efter ha vart och rantat hela fm, nu ska det kokas kaffe och det ska avnjutas under filten i soffan, det är inte kul att vara sjukskriven och den smärta man har skulle man lätt byta bort men förstå mig rätt att sånna här dagar är det skönt att inte behöva harva i väg och jobba!
Ha det gott!!

Bilen

Ja i dag är det bilen som står i fokus, sakerna som vi beställt till att repa den har kommit i dag och redan i morgon har vi fått en besikningstid. I dag har Jens vad han gör med andra ord, hoppas hoppas att detta nu hjälper!

Jag vaknade klockan 6.00 i morse och klev upp för att släppa in katten som sjöng för full hals här utanför, jag var pigg och borde ha klivit upp redan då men jag frös så jag beslutade mig för att ligga och värma mig under täcket en stund, resten kan ni räkna ut själva, det var bara det att när jag vaknade nästa gång så var jag så otroligt trött.

Nu ska jag försöka få tag på arbetsterapeuten ang hjälpmedlen och höra hur det går med att få tag på dem, eftersom hon inte har hört av sig nått så får jag ringa ist, min barnmorska tyckte att jag skulle ligga på så det inte tog så lång tid.
Jag vet av erfarenhet inom jobbet att sådana saker tar LÅNG tid, men man är ju inte gravid för alltid så det är bäst hon skyndar på medans jag fortfarande behöver dem.

In till stan för att hämta ut sakerna till bilen och sedan hem för att egentligen inte göra så mkt, ganska skönt.

I går då Kevin kom hem berättade han vart de åkt, hur de åkt osv osv och jag är glad att jag inte var med hujja så hemskt, jag hade bara stått och ropat "var försiktig" & "du får inte"
Det är tur att det är Jens som åker med här i början jag är för nojjig, å andra sidan hade jens försökt sig på nått i går så att han hade rammlat på ryggen och gjort illa sig. =(

Nåja nu ska jag greppa telefonen och hur upptaget det än är så ska jag inte koppla in återuppringning, eller så lära mig att hålla käft! Hehe!

Linnéa

Kväll

Nu är det kväll igen och snart ska man göra flickorna redo för sängen, Kevin,Jens och två av kevins killkompisar är på valls för att bla lära kevin i liften, han har åkt den tidigare men behöver lite mer vana då han ska börja åka själv med sina kompisar som det låter. Så för mig blir det otroligt lugnt och skönt här hemma, ska bara mysa och må väl, sen ta emot killarna med ägg, varm choklad och smörgås!

Linnéa

Godmorgon....

Tisadag och fortfarande i början av veckan, jag längtar till helgerna precis som alla andra men inte för att vara ledig utan för att veckorna ska gå fort fram till sommar,värme, sol och bebis så klart.

Vad händer i dag? Handla hem lite kompleterande matvaror och tvätta annars är det inget på schemat, om vädret tillåter blir det valls i kväll det skulle vara kul då det nu var så längesedan vi var där.

Barnen har åkt till skola och dagis och nu är vi alldeles själva hemma, det är skönt en stund men man blir fort rastlös och ivrig att hitta på något, just det ja vi måste förbi på badhuset och hämta lite badkläder jag och flickorna glömde där i fredags, tankspridd är bara förordet till vad jag är nu hehe.

Nä nu blir det frulle!

Kvällen kommer smygandes

Sängen doftar rent och jag kan knappt bärga mig från att snöra mig dit, det ska jag efter att jag uppdaterat lite av kvällens händelser som inte är så många eller speciella.
Kan nämna att vi åt en lyckad middag som var omtyckt av alla i familjen. Bacon inlindad laxfilé med blomkål och potatisstomp med citron och babyspenat, det smakade underbart!
Annars har det varit en slö kväll, bara tagit det lugnt och slappat, nu väntar jag att jens ska slita sig från wow så vi får slå på våran film, sen har jag en massage att vänta inte illa, han är mkt flitig på att masseras nu för tiden och det är så synd om han för han får nästan aldrig nån tillbaka kanske man ska göra det...

Just nu sitter jag och dricker citronbubbelvatten och njuter av det, fruktat så gott det är!!
Nu har jag inget att skriva, jag är trött och vill i säng så dit går jag...sov gott!

Linnéa

En snabb resa!!

Vi är nu hemma från luleå ett batteri, plast tillbringare och plastglas (typ ikeas flerfärgade) och en tygkatt rikare, tygkatten är dock inte våran utan Filippas "kisse pisse" Det var vad som inhandlades från biltema i luleå, absolut den ENDA affär vi gick in på, jaja hemligheten är nämligen tiden, vi hann inte strosa runt eftersom vi skulle hämta kevin och milla klockan ett på skolan hehe.

Vi väntade oss nästan att våran katt skulle fött ungar då vi kom hem men nej hon har inga fått ännu, jag vill att de kommer nu så blir vi av med dem snabbare, vill verkligen INTE ha kattungar nu.

Jens och kevin spurtade iväg till tandis med kevve, jag stannar hemma med flickorna och ska skura, hur jag då ska orka det eller orka och orka idas är nog rätt ord i dag, jag känner mig slö.....skulle vilja vila men då somnar jag väl inte i kväll ist.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och hoppas att det hjälper mig att ta de tunga stegen till moppen....knappast!!

Måndag...igen....

Godmorgon, här kommer ett tidigt inlägg medans jag dricker kaffe *slurp*  Kevin och Milla är klar för att åka till skolan, Milla håller bara på att fixa sig i håret det skulle hon göra själv i dag och jag fick INTE hjälpa till.
Filippa har varit vaken i natt igen, jag fattar inte vad hon har fått för sig om nätterna. Hon kom och la sig med oss i natt och somnade (som jag trodde) när jag skulle upp på toa slog hon upp sina två blå och sa, ser du mamma vad jag har lärt mig att somna fort, vart ska du? Jag kan följa dig. Så där satt vi båda två på toa klockan tre i natt och Filippa var nog så uppe i varv för att ha legat och sovit som hon påstod, jag lovar att hon var på 190 hon surrade på värre än ett bi.
Sen går vi tillbaka och hon tar upp en katt i sängen som jag säger att hon inte får ha i sängen, då vill hon sitta och sova med katten i knät, nejdu lilla gumman då får du gå ned och lägga dig i din säng och mkt riktigt dit vi gick och det ville Filippa också göra, hon hade katten i ett stadigt grepp under armen, la katten längst in i sin säng uppe vid kudden där hon alltid har dom och konstigt nog så finner de sig alltid tillrätta och somnar själva där.
Jag sa godnatt till min lilla nattuggla och stoppade om henne sen gick jag själv upp och la mig och somnade.
I morse då jens gick för att väcka milla så var filippas lampa tänd och trots full belysning medan vi plockade fram kläder och ljudliga syskon så sover hon som en stock och det gör hon fortfarande, så jag undrar hur länge hon har varit vaken i natt efter att jag hade somnat.

Nu får hon sova till hon själv vaknar så hon inte blir en liten grinis i dag, men detta lilla nattfenomen som händer då och då kan jag inte alls förstå, hoppas att det är övergående iaf.

Vi funderar att åka till luleå i dag för att köpa ett batteri till forden, vi håller äntligen på och fixar den för att sedan sälja den, nu kommer vi absolut inte att få plats i en vanlig bil utan nu är det en minibuss son gäller.
Därför är det av högt intresse att renovera upp den bil vi har och sälja i väg den så vi kan köpa en ny.
Vi har tidigare tittat på ford galaxy eftersom att de är rätt smidiga för att vara just en minibuss, jag tycker att det påminner mer om en bil, men nu har vi börjat kolla ford windstar som fått bra på alla tester framförallt krocktester, de är lite större men faktiskt riktigt fina. Man får se vad det blir, tyvärr har man inte möjlighet att fritt välja efter tycke och smak, plånboken måste vara med och säga sitt också, så är det ...iaf för oss.

Nåja, nu har barnen farit på skolan och millas eget hårfix slutade med att mamma ändå fick göra en fläta då hennes hår plötsligt var dumt och fick utstå en massa onödiga borstryckningar.

Nu ska jag äta en smörgås och gå och göra mig klar för dagen sen får vi väl se om det blir en tur till luleå, känns jobbigt, känns alltid jobbigt att köpa saker till en bil, konstigt nog för man vill ju att de ska funka haha!

I går gjorde jag en egen wok med goda grönsaker och soja marinerat kött som var skurna i lövtunna bitar, det var minsann supergott vill jag lova, det blir att äta den maträtten fler gånger.

Nu ska jag säga hejdå, har inte tid att sitta här längre.
Linnéa
RSS 2.0