Alla Hjärtans Dag!

Måste erkänna att jag tycker att alla <3 dag är en väldig komplicerad dag. Jag har tidigare hållt med om att det är ett jäkla jippo som blir påkostat och skapar press,stress och ångest för allt man vill och inte hinner/kan göra för att visa sin kärlek till dem man älskar och bryr sig om just på en endaste dag!De jag älskar ägnar jag gärna ett helt liv på att varje dag visa dem min kärlek.
 
Nu har jag ändrat uppfattning, nu tycker jag att vi ska införa alla <3 dag alla dagar om året, så mycket kärlek som jag sett på facebook idag ;)) skulle jag vilja se varje dag! Hela våran värld som vi lever i törstar och suktar efter kärlek, enligt min mening kräver den mer kärlek! Mer hjärtan för fan! <3 <3 <3 <3 <3......
 
Jag hade alla planer på att åka till mina barn i helgen med lite <3 godis men nej, de kommer ist få pengar som de ska få skänka till rädda barnen eller nått annat vettigt. Det är många som vinner på det tänker jag. Jag som mamma slipper tuta i dem massa socker, de får känna att de gör en skillnad, och pengarna kommer gå till välgörande ändamål där säker ngn uppskattar det. Slutsatsen blir en annan variant av att visa kärlek, det blir en kedjereaktionskärlek där alla "vinner" i slutändan! Det ska inte bara handla om presenter eller dyra saker, oftast kan dessa känslor (kärlek) inte köpas för pengar.;) Det är känslan över att ha gjort nått gott för någon annan som är den sanna kärleken. Glöm inte det mina vänner!
 
Å till mina vänner, släkt och familj! Jag ÄLSKAR er! Ni är mitt allt...alla årets dagar <3
:)
Pöss på er!!
/Linnea

Go kväll!!

Tjolahopp alla glada! Har just satt mig ned i fotöljen framför datorn och gaygalan. Kevin gör mig sällskap då han avbröt lanandet och ville hem till mamma <3 vi ska titta lite tv och kanske klämma ngn mer karra innan sängen.
I morgon kommer även Milla hem och alla samtliga barn eller människovarelser ;) ska få städa sina garderober.
Nyttogöra inför kommande vecka står på morgondagens schema, kvällen bjuder förhoppningsvis på massa kramar av gosigt sällskap ;) Det blir najsigt!
Nä fyy..det blev inget inlägg alls av detta då ögonen står i kors och tankarna är på annat håll...
 
Sussa gott iaf :)
 
Såg två älgar idag förresten och på nära håll, nästan "frontalkrockåll" :) Bara tur att jag är så skicklig och uppmärksam bilförare ;))

Måndag

I dag har jag spenderat min dag i bilen så gott som hela dagen, jag har även fyllt på kylarvätskan i den så att jag nu kan köra varmt igen. Det är underligt att på sista tiden har jag fått inse att man inte bara kan köra bilar man måste älska dem lite oxå, ge dem lite lööve! Jag har köpt en liten akvarieskål till min fisk, en fisk jag inte har ännu och som jag inte vet säkert att jag ska köpa men den eventuella fisken Nemo har både ett hust och ett namn om han nu kommer att flytta hit.
Jag har vart över hos Jens och träffat barnen idag, riktigt kul! Det är skönt att det kan fungera så tkr jag och framförallt våra barn! Nu är jag hemma och tvär landar en sväng, blir nog en promme över till Linda på en stund,
Sikket riktigt pissväder det varit idag, att stå och platta håret före jag gick ut var bortkastad tid av mitt liv då jag bara hann ut innan jag förvandlades till Karin Mannerstål! Framförallt all denna snörök som var värst i förmiddags,visste jag inte att jag var nykter hade jag kunnat tro att jag kört rakt in i fylledimman, fy bubblor vad jobbigt det var! Jag måste röja lite här ser jag, fantastiskt vad en vuxen människa kan hinna dra fram, jag fattar inte hur jag gör alltså. Jag är ett evigt mysterium i mångt och mycket. Så sant som sagt.
Puss på er!
 
.
 

Det var den helgen, en bra helg!

Ja vad annat ska man säga om denna helg än att den har varit rolig, mysig och allt det där. Den började med ett långt pass i en lastbil och nej det var inte jag som jobbade. Jag såg film, låg och mös, åt chips, drack cola och gjorde just inte så mycket mer än så. Sen har jag umgåtts en del med denna lastbilchaffis som är en dominant jäkel, en såndär som lägger benet över mitt då man ligger i soffan! ;) Jag har hunnit dricka lite bärs och bli salongsberusad *harkel* umgåtts med trevliga prickar, sett snyft filmer som man inte kunde gråta till för att ngn  kläckte kommentarer hela tiden vilket resulterade i att jag skrattade hysteriskt vid de tillfällen jag skulle gråta! Nåja det e bra att skratta! :) Jag har haft skoj i helgen och fått överdoser av hur väl man egentligen kan må! Jag e glad över så mycket nu, en av dem e glassen som väntar på mig i frysen....trevlig kväll!!
 
/Linnéa
RSS 2.0