Nyår

Nyår kommer att firas här hemma med nära vänner, alla rätter är bestämda och vi har en massa lekar på lager detta kommer att bli bra!

Nu sitter jag och väntar hem Milla sen väntar vi hem pappan i familjen för att åka och handla sen hem igen och måla, laga mat och göra myspys i bagarstugan.
Vi behöver inte vara sysslolösa, vilken tur för det hatar jag att va!

I kväll flyttar Liam till eget hahaha!!! Hade även planer på bingolotto men tror fanken att vi inte hinner med det......


Förrätt

hjärtformade toast med västerbottens ost och en röra med rökt kött. (vuxna)

Minipizza (barnen)

Varmrätt

Ungsstekt oxfilé m trattkantarellsås/bea/aioli =)
Bakad sparris 
Fetaost och olivfyllda soltorkade tomater
Friterad potatis
Sallad och hembakt bröd

Efterrätt

Friterad banan och glass

År 2010

Jag sitter och pillar på ett inlägg som sammanfattar mitt 2010, då jag började med detta specialinlägg så förstod jag inte hur mkt som hänt under det snart gångna året. Men till min glädje så förstår jag nu att detta år har varit en resa utan dess like på både gott och ont, jag har insett saker som är både bra och "mindre" bra. Men jag har fått en större självinsikt, ett bredare perspektiv att se på.
Jag har även lärt mig att står man med båda fötterna på jorden måste man ibland äta en kaka extra för att stå stadigt.

Detta år har inte varit ett "vanligt" år och därför längtar jag att publicera "Mitt år 2010" där kommer ni att få ta del av min spännande resa under detta år, möt glädje, besvikelser, kärlek, förståelse, födelse, tandsprickning och trettioårskris......

Snart mina vänner.....

(inlägget kommer att publiceras 2010-12-31 kl 23.55=)

Ha en toppenbra nyårsafton alla mina söta läsare ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *pussar*

bara några ord.......

Har precis vinkat adjö till Milla som ska till bästisen i Öjebyn och övernatta, hon var glad och ivrig att komma iväg då hon sett framemot detta länge.
Middagen är avklarad och bestod av korv och kräm i sin enkelhet, det känns som att vi har på tok för mkt att pyssla med i dag än med mat.
Om jag inte sagt det tidigare så har vi en masande bebis, det går inte fort eller speciellt mkt framåt mest runt, runt men lite tar han sig och det är bara en tidsfråga innan han kryper med all världens fart.

Hade tänkt göra lite islyktor inför nyår och det skulle passa sig bra nu då det är så kallt ute, men man får se hur pass mkt man hinner med. En sak är då säker och det är att jag inte har tid att sitta här =)

Godmorgon=)

Vaknade upp strax före tio och det var alldeles tyst i huset, vet ni varför? Jo alla barnen låg och sov och sover fortfarande. Jag sitter här och njuter av mitt morgonkaffe och kan dricka det medans det fortfarande är varmt.
På tal om värme, idag är jag glad över att få vara inne och bara må, idag ska vi pyssla och fortsätta i Liams rum.
Vi hann mkt igår nu är det bara mina sysslor kvar i form av spackling och målning.
Det var meningen att Kevin skulle på stan med sin farmor idag men det sköts upp några dagar och tur var väl det då det är så här kallt, ist vill han på valls haha ;)
Jag kommer att få vara flitig på att sysselsätta de små liven i dag innan de/vi börjar klättra på väggarna, de har varit många dagar inne nu känns det som.
Nu vaknade mina två flickor..............

Lite Liam uppdatering.......

Som jag i mitt tidigare inlägg nämnde så ska vi färdigsställa Liams rum idag som vi lagt på hyllan under jul. Nu ska vi äntligen färdigställa detta och sedan börja flytta in de ton leksaker han lyckats samla på sig under sina sju månader i livet.
Han har för ett par dagar sedan fått sin andra tand och båda två har vuxigt sig stora som två risgryn.
I går kröp han för första gången och jag får på allvar förstå att han också växer så det knakar =)

Jag har tidigare berättat att han visar tecken på astma omän de inte sätter ngn diagnos förän  två års ålder. Han fick utskrivet en inhalator och två olika sorters sprayer (airomir och pulmicort) Han visade tecken på förbättring men blev inte fri från besvären helt. Nu är dosen höjd så nu puffar han två pulmicort och en airomir morgon och kväll samt en puff airomir under dagen och nu äntligen ser vi resultat.
Nu väntar vi på en remiss för pricktest så vi får kolla om det är något han visar på.

Snart är det nyår. Igen!
Berätta gärna vad ni ska göra,äta osv........

♥ Vår Jul ♥

Jag tänker mest beskriva våran jul med bilder men några meningar kommer även att skrivas ;)
I år blev vår jul lugn och skön och saknade helt och hållet stress och panikångest över det man ska hinna med på EN dag.
Vi startade julen med att jag och Jens klev upp kring 8.00 då vi tände alla ljus (inga lampor) fixade kaffe och fika, precis då vi satt oss i soffan vaknade trollungarna och ville öppna sitt morgonpaket som oftast består av dagens finkläder, i år innehöll Kevins första paket ett par stavar till sina slalomskidor. Liams första paket innehöll mössa o vantar (visst är det underbart då man själv kan önska åt barnen ;) Det paketet sög han på i ca tio minuter tills de andra barnen blev så less och hjälpte honom.

Efter öpppningen av deras morgonpaket parkerade vi oss i soffan och såg det sista avsnittet av "Hotell gyllene KN..orren" som förövrigt är den bästa julkalender sen flera år tillbaka.

Sen började tillfixningen av oss alla för att sedan plockas och donas med min julmat som skulle bjudas på då mamma, pappa och min lillebror Anton kom på lunch.
När de väl anlänt öppnas fler paket, alla är glada och stämningen på topp. Ännu roligare blev det då vi bjöd mamma och pappa på pannacotta, hihihi!!

Kalle Anka ses från ett ljuvligt hörn från vår soffan under gosig filt och i lugn och ro.
Då vi närmar oss slutet av kalle så packar jag i hop det vi behöver för att gå upp till Jens syster för julmiddag, tacksam för att julfirandet blev så nära oss då man verkligen känner lugnet då man slipper ta bilen (tro mig att det är ett tidskrävande projekt att packa in oss i bilen) =)
Efter middagen kom tomten, som barnen hade längtat hehe....

Kaffe och prommis hem med en trött Liam.

Väl hemma tog det oss två o en halv timme att packa upp och installera alla barnens saker.....jag kommer att nämna viss saker de fått men långt ifrån allt...

LIAM

Massor av fina kläder, snibbar o tofflor.
Pengar
Stort mjukisdjur och låtsas mobiltelefon.
En stor leksak med flera i som bla låter!!
Matskål o sked (tummen)
Mössa o vantar
mm

KEVIN

Tangentbord
Spelmus
Mickey mouse epic
julkalender "boken"
Slalomstavar
Årskort på valls
Massor av kläder
Pengar
mm

MILLA

Gitarr
Synt med mic
Toppar o Massvis med kläder
Spel till ds
Ds
Ds väska (hello kitty)
Shu shu pet *stava*
Pengar
mm

FILIPPA

Ponyville,ponnyville and on and on.....
Pet shop
Shu shu pet
Bratz
Kläder i massor
Slalomhjälm och briller till
Pengar
mm

Jag och Jens har slutat att köpa julklappar till varann då vi hellre lägger pengarna på våra barn, men det brukar bli en gemensam sak vi köper hem till familjen som vi kallar vår julklapp, i år blev det ett wii och då till HELA familjen =)
Annars har jag fått.....
En jättegullig stor kopp med fat av mina barn då det gjorde stan med farmor ;)
30 minuters massage (presentkort)
Pengar
Choklad

Här bjuder jag på en hel del bilder.....







Mormor, morfar o Ante på besök!!!!








Efter kalle så gick vi upp några hus för julmiddag!



Snart hittade tomten också dit ;)


Barnen var förväntansfulla.......



Ok, kanske inte alla barn ;)
Men så länge tomten kommer med paket behöver man inte tro på honom för att tycka det är kul då han väl kommer.

Medan vissa tror på han helhjärtat....



Detta är min julklänning....

Så här fint var det utanför oss julafton




Det var lite av våran jul =)

I dag ska vi färdigställa i Liams rum så han får flytta in, det blir skoj!
Ha det gott!!!


Godmorgon (sista måndagen år 2010)

Så var den överrstökad för dett år, lite vemodigt att det går så fort samtidigt som det känns helt ok att ställa in sig mot sommaren =)Hihihi!
I dag ska det mesta av julen städas ut och många spillda droppar julmust torkas upp, kan slå vad om att jag hittar någon knosad knäck här efter golven.
Nu ska det städas och fixas inför nyårsafton och Kevins födelsedag.
I kväll ska jag ladda upp bilderna från julen...så håll ut =)
Nu ska jag dricka kaffe och plocka fram en sen frulle till barnen sen börjar vi städningen observera VI =)

Till Mina Läsare!! ♥

Kära underbara, alla ni som väntar på ett inlägg så ska ni veta att det kommer inom de närmsta dagarna. Jag lovar att uppdatera julen o alllt runtomkring. Ser att ni längtar.

Puss på er alla så ses vi snart igen!!!



En fisk från i sommras... tror att det var en modell gädda 2010???? Enligt mig hade det lika gärna kunnat vara en mört =)

Uppesittar......

I dag är det dagen före...
Ljusen brinner, barnen är förväntansfulla och i mina tankar lider jag med dem som ska till stan och göra bort det "sista" typ Jens...
Jag törs inte på allvar fundera på vad som försigår där nu =)

Måste säga att jag känner mig något bättre idag, febern verkar vela ge med sig men inte hostan, Filippa är lite krasslig men inge feber tack o lov.

Uppesittarkvällen

Det blir de årliga bingolotterna, glögg och en provtallrik av julmaten.
Bingolotterna har en ful vana att passa in såhär kvällen före jul, jag har minne av att jag varje år svär över dessa lotter att aldrig mer köpa hem dem och ödsla tid framför dålig tv i flera timmar. Men man vet aldrig plötsligt står där en ny volvo på uppfarten. Långsökt? Kanske men vi har sett det hända ;) Tyvärr var det grannens uppfart den stod på hahahaha!!!
Nåja, en kväll i soffan med de nära och kära under varma filtar, andas den luft som är fylld av barnens förväntan inför morgondagen.
Det blir en myskväll!

Tystnaden

Tystnaden som råder nu är oslagbar. Jens har åkt i väg med barnen, Milla är hos kussen och jag ska lägga mig för att sova en stund, det ska bli otroligt skönt.
I kväll om jag orkar ska jag rulla lite köttbullar och koka knäck men det blir då ungarna lagt sig och det i övrigt är lugnt och skönt runt omkring.

Är  det någon mer än jag som tycker att det nyss var jul??

Onsdag!

Vaknade alldeles nyss. Det hade varit en fin sovmorgon om man hade varit frisk men feber håller i sig och jag mår piss även i dag.

(kortare och mer ointressantare inlägg får ni leta efter)

I granen och under granen!

Eftersom att Liam ligger och sjunger nattvisor och har sovit lika mycket som mig under den passerande dagen så håller vi varann lite sällskap, vill inte ha igång tvn så jag passar på att kasta ut ett sista inlägg för dagen.
Inlägget skall visa det som börjar växa under granen och det vackra som hänger i granen.

Vi börjar med det som finns i granen en blandad kompott av arvegods och riktigt nydesignade föremål. Alla går nästan att hänga upp, vissa får ligga =)

Här kommer bilder från Jens pappas julgranspynt som med säkerhet kommer från Jens farmor, pollorna är till viss del handmålade och gjorda i väldigt skört glas. De är så vackra och fina, jag blir glad varje gång vi packar upp dem =)



Dessa är helt klart mina favoriter, de finns i alla de färger dessutom. Barnen älskar dem lika mkt som jag.



Nu kommer då det "NYA"



Här kommer en karamarellstrut fylld med polkagris som Milla gjort på skolan idag =)


Här kommer Filippas silvriga vackra skapelse. Den gjorde hon förra året då hon var fyra.


Millas andra fina granpynt hon kom hem med idag...




Det finns mer vill jag lova men jag stoppar här.....
De är verkligen fantastiska skapare barn.

Nåja, vad växer under granen?





Ja ni ser, här växer julstämmningen delux.......

Min lilla son som har hunnit bli sju månader sover fortfarande inte och det lutar väldigt mkt  åt "Liamtillvåransängkväll!!"
Så det får bli ;)
Sov Gott Alla Fina!!

Tre popcorn!

Eftersom att jag redan skrivit flera inlägg om julen så tänkte jag fortsätta.

Här råder stora förväntningar och defenitivt från barnens håll. De hoppar och går an som tre små popcorn!
Jag fattar inte hur jag ska stå ut fram till fredag om de fortsätter i samma takt o ton =/
Jag gläds med dem men vet som sagt inte hur jag själv ska hålla ut tills på fredag.

Jens står och arbetar i hop en kebabtallrik med friterad potatis (vår nya favorit) det blir en sen middag i dag men han har häcken full om man säger så, jag orkar ingenting och ligger i soffan hela dagarna, sovandes för det mesta.
Han tvättar, fixar, matar, lagar mat, bygger rum samtidigt som han tar hand om mig och ungarna, skottar, fixar och fejjar. Han är helt underbar min man, och jag måste erkänna att jag lyckats bra med honnom de senaste fjorton åren hahahaha!!! Fast å andra sidan har han det inte så pjåkigt själv ;)

Just nu i skrivande stund är jag preppad med alvedon, jag hoppas att febern vill ge sig snart eller det måste den göra!!!!

Snart middag!


Julstressen

När man ligger så pass mycket som jag gör nu hinner man fundera en hel del.
Nu gick tankarna till all julstress och alla julförberedelser man håller på med dagarna innan jul så som städning, matlagning, godistillverkning, inslagning av paket, träffar med bekanta mm mm.

Allt detta för en dag??

Det slutar med att man är helt sönderstressad på självaste julafton, man är som en tom ballong medans man sitter i en slags dvala och beskådar allt som händer och sker runt omkring en.....

I år har jag inte KUNNAT stressa nått (till min stora frustration) men sen slog det  mig, jag behöver inte stressa...allt är klart!!!
Så kanske kommer man att vara pigg och någotsånär utvilad i jul =) för att kroppen fortfarande sitter i hop med huvudet och vise versa.

I år kommer vi att fira julen på detta sätt.

Morgon julaftonsmorgonen är helig. Ljusen ska brinna, frukostbordet stort samt julmusik i bakgrunden. Efter det kaffe till julkalendern.

Fm Mormor, morfar och morbror Anton kommer till oss i Svensbyn och äter lunch, umgås och delar ut julklappar sinsemellan. Dricker glögg, äter choklad och sväller!!!

Em Firas med barnens farmor och Stefan, farfar, kusiner mfl. Där äter vi julmiddag och tomten delar ut pkt.

Kvällen kommer vi att vara här hemma och mysa, tända ljus, äta gott, spela familjespel och vara vaken läääänge (vilket barnen älskar) så länge de små orkar de brukar slockna rätt fort och vi direkt efter dem. =)

Julklappsångest!

Det är sig likt varje år, något man som förälder aldrig lyckas komma undan. Inte jag iaf.
Jag pratar naturligtvis om den årliga julklappsångesten.

Det spelar ingen roll om man handlar mycket julklappar som man vet att barnen har önskat sig, likförbannat kommer man på sig kvällen innan att man glömt köpa  en liten plastdocka som stod högt uppe på önskelistan. Man vrider och vänder på sig i ren förtvivlan  och funderar om detta är något mitt barn kommer att få men av??? Typ 25 år senare, det enda jag ville ha den julen var en ynka docka, allt det andra jag fick spelade ingen roll det var den lilla dockan jag önskade mig som mest!

Det spelar heller ingen roll hur mkt extra man plussar på deras julklappshög det kommer alltid att finnas mer man vill ge dem och tro mig de kommer att fortsätta önska sig saker så länge de får dem.

Det är dit jag vill komma.
Jag som mamma vill helst ge dem hela jorden och alla leksaker som finns på den men vill mest av allt visa dem vad som betyder något.
Jag vill visa dem att våran gemenskap, hälsa och glädje tillsammans är den största önskan vi kan uppfylla i år, den går inte heller att köpa för pengar.
Vi är rika och har allt så länge den står högst upp på vår lista till tomten.

Ändå kan jag våndas att alla inte ska få nog eller bli nöjda och i sista minut springa och köpa dem fler paket.

Talar jag om för mina barn att det är inte paketen det handlar om när jag agerar på detta sätt? Ger jag mina barn signaler om att det finns önskningar utöver det materiella i världen som inte går att köpas för pengar men som ändå är en stor gåva man får varje dag? Nej! Medans de får en massa paket att vältra sig i kan de vara svårt att förstå att allt inte handlar om just paketen. Ändå är det jag som ser till att de har så många paket....
Det är jag som fyller på för att minska risken att de ska sakna något från önskelistan....
Det är även jag som varje år påpekar att julen är så mkt mer.......
Idioti!!

Jag tycker att barn ska ha paket på julafton. Jag kan berätta för dem att det finns hälsa, människor och handlingar som är viktigare. De kan hålla med och förstå men de älskar ändå paket, de är barn!

I år kommer jag inte att överösa mina barn med massa paket, de kommer att få några av sina önskningar uppfyllda, inte alla, men nog många ändå.
Om jag inte lägger fram ett berg av paket på julafton, så tror jag att de ser lite extra på de paket de har, kanske även hinner ge tid att uppskatta dem, och även tid att uppskatta själva julen med allt vad där hör till.

Men visst infinner den sig ändå, julklappsångesten!

oxå...igen...

Ojoj, om ni visste vad det händer saker i min febriga hjärna just nu. Febern har pga alvedon gått ned till 38 helt feberfri hade jag nog varit i fall hjärnan slapp gå på högvarv.
Men det lugnar ned sig lite nu...har suttigt med papper och penna och funderat samt antecknat ned de saker som ska kompleteras till högen under granen. Jag känner mig rätt klar och det bästa är att jag nu skickar Jens med lappen och telefonen nära till hands ifall......

Sömnpaus!

Tar ett pausande i det evigt sovandet, har fått lunch serverat och en cigg på det, nu nalkas en stor dos av alvedon sen mera sömn.
Jag är full i stress i skallen och känner att vi skulle behöva göra bort lite fler klappar, men jag kan inte skicka  jens själv, inte för att köpa klart till barnen. Då måste jag vara med och peka sen drar jag till bilen och lämnar honnom kvar i kön.
Som tur är så har vi bara barnenshus kvar som är ett absolut måste för mig att följa med på. Resten fixar Jens själv.

Måste vila, vila och vila för att sedan proppa mig med tabl och sedan kolla julklappar, julen väntar inte på att jag ska bli frisk om man säger så!
Febern har gått ned till 39.5 med alvedon så det kan man ju se som positivt nog för att jag inte skulle klaga om den gick ned till 38.

Nä då var det dessa piller då!!!
Hejsvejs =)


Fy ursch o blä..........

Jens är på väg hem efter att min feber bara stiger o stiger, 40 grader är var jag drar gränsen för vad jag orkar. Det kommer att bli en dag till i soffan under täcket.....
En varm dusch och iskallt vatten sen soooova!!!!

Kevin och Milla skulle klä sig då Kevin med gråten i halsen utbrister, jag kräktes! Jo minsann att han gjorde över hela sin jacka och halva sina täckisar, så han är ju hemma han också. Filippa har ingen feber men hosta och rinnig näsa, man undrar i det stilla när detta ska få ett slut.

Nåja. Kurera,kurera,kurera!

Måndag

Vaknade för tio minuter sedan, tyckte att jag kände mig lite bättre sedan gjorde jag misstaget att tempa mig, 39 grader precis och ja ni förstår resten. Så idag ska det handlas hem mera alvedon, berocca och nässpray för jag har helt enkelt inte tid att ligga nedbäddad och vara sjuk just nu. Vad gäller idag så blir flickorna hämtade av sin farmor vid skolans slut för att sedan åka till henne fram till att Jens slutar, det känns väldigt skönt. Kevin är så självgående och pga Liam sover så långa stunder då han väl sover så är det inga probs med honom heller, så det kommer att gå bra.
Jag vill inte att Jens ska vara hemma då han redan fixat sig själv några för många sjukdagar, så länge man får vara hemma o mysa i pyjamas o tjocksockor går det bra =)
Nä nu är det klagat nog och jag ska berätta vad som kommer att hända dag 1 (julveckan)

MÅNDAG (4 dagar till julafton)

Lucka 20 öppnas! Vi avnjuter ett nytt avsnitt av hotell gyllene KNorren som är så kul!!!
Efter att vi käkat middag åker vi och julhandlar maten till i jul. Vi ska äta borta julafton men har som tradition att fixa en mindre uppsättning julmat här hemma med urvalet av de allra godaste av bordet. Efter handlingen blir det ganska lugnt, hem o packa upp och fortsätta kurera sig för annars blir det i morgon.

Elendes

Febern har stigit under hela dagen men verkar ha stannat runt 39 grader, jag hoppas innerligt att det går över snabbt jag har verkligen inte tid att vara sjuk veckan före jul. Mest av allt hoppas jag att barnen får vara friska. Har legat pall under duntäcket iklädd Jens stora pyjamasbyxor med värmedynan, trodde att jag skulle frysa ihjäl där ett tag. Nu kommer frossan smygandes igen känner jag men snart är det kväll och en hel natts sömn väntar.....

Snart börjar julveckan så då ska ni få följa våra intensiva dagar före jul, kan tänka mig att det blir kul för den som läser haha!

Vår helg i bilder










De blev sååå bra mina köttbullar=) tyvärr är de redan sllut då alla gillade dem.



Våran helg har bestått matlagning, snöskottning, slapp och slö!!! Jag har fått feber och orkar egentligen inte uppdatera därav alla bilder.
Kram på er!

Lördag.

Vaknade av att det smakade var i munnen och en hosta som verkligen gör ont! I dag åker raggsockorna på och en lugn innedag med pyssel av alla de slag väntas. Vi ska bla designa och bygga ett eget pepparkakshus och rulla köttbullar.

I går var vi ute hela familjen och skottade, Liam mös och fick ngn snöflinga på näsan. Vi tände en eld i eldkorgen och en massa belysning så det var riktigt trevligt att vara ute.

Men i dag ska jag hålla mig inne iaf!!

Fredagsmiddag

I dag kommer fredagsmiddagen bestå av plättar hahaha, men det bli gott det med =) Men jag ska ta och smeta in file med sirap och kanel som ska få ligga och gojsa i ungnen resten av dagen. Blir gott att plocka fram senare i kväll och skära i tunna skivor.
Här ska oxå drickas en glögg, gud vad gott!!

Fredag

Han verkar bättre idag min man, kan de bero på den bästa vården han får här hemma?
Igår fick jag verkligen lära mig att skotta, det är ju faktiskt lite av en konst hahaha, det gäller att planera lite ;)
Nu ska jag snart ut och utöva mina färdigheter och göra det lite fredagsfint här ute. Möjligen ska jag frisera Linda i dag beroende på hur hennes gubbe mår. Vad är det för fel på gubbarna nuför tiden?

I dag äter vi en sen frukost men lite av en hotellfrulle blir det. Mumma,mumma!
Trevlig helg på er!

Såja!

Såja nu har många flingor hamnat på rätt plats och tänk vad härligt det är då de gör det.
Det är inte bara flingor som hamnat på sin plats utan även andra saker. =)
Nu vet jag precis i vilken riktning spaden skall föras och snön skyfflas.

Nu är det iaf dags att inta en varm och härlig dusch sedan krypa ned och vara nära min gubbstrutt som inte mår så bra just nu, men vem gör det då man känner sig manglad av det tyngsta laget????

Nåja hoppas det finns fler än jag som sover gott i natt!!!! För det kommer då jag att göra efter allt stånk o bök =) Hahaha...sussagotta!!!!

Underbara snö!

I dag har det återigen varit en sådan dag då jag fått hejda mig för att fundera vilken planet jag egentligen kommer ifrån. Jag har hållt igång sen jag klev upp i morse. Tvättkorgarna är tomma, flickornas rum utrensade och städade, gården skottad och ljusen ute är tända. Samtidigt som jag gjort detta så har jag även lagat mat umgåtts med mina barn och pysslat om min sjuke man. Det ni!!! Det kanske låter som att jag vill ha beröm för min flitighet idag men så är inte fallet jag är bara sjukt nöjd över min prestation under dagen. =) Jag är heller inte klar, det syns tydligt att jag måste ut en gång till innan jag kastar in handuken.

Jag vet inte vart min energi kommer ifrån men jag tror att det beror på detta underbara väder, det känns som att man är liten igen och jag har lust att kasta mig i snön och fånga snöflingor med munnen, så barnslig blir jag i detta väder.

Nåja, nu ska jag dricka upp kaffet och förbereda lilla lippa för sängen.....

Pannacotta!

I kväll har jag provat på att göra pannacotta för första gången i mitt liv. Jag (vad jag vet) har aldrig smakat detta förr och längtar tills det är dags att ta ut den ur kylen. Nu kanske ni undrar varför jag gör pannacotta sisådär en vanlig onsdagskväll? Jo, mina barn sover, min man är sjuk och ängslig och ligger under täcket och fryser och jag var OTROLIGT rastlös.
Sen blev det ju en jäkla jungel, det finns otaliga recept men eftersom att jag saknade de flesta av ingredienserna så fick det bli en vanlig vanilj.

Nu när jag snart ska plocka ut denna skapelse ur kylen hoppas jag verkligen att de mina fortsätter att sova......
Medans jag ser MÅNGA repriser av greys (som jag missat, samt sista avsnittet=) och äter min pannacotta ;)

Snöstorm

Jag minns för ett par år sedan då de varnade för en kommande snöstorm ca en vecka i förväg. Det sades bli en sjuhelsike storm den kommande helgen. Jag minns det som igår då jag denna fredagmorgon tittade ut genom fönstret, Milla och Kevin var på väg till skola och dagis och satt och åt frukost i soffan framför tvn. Visst blåste det kraftigt ute ungefär lika kraftigt som det gjort ett par dagar tidigare. Jag ringde till Linda vår dåvarande granne och pratade om ditt och datt och våra förväntningar inför denna storm som skulle blåsa upp. Vi båda hade handlat hem ljus och helghandlat inför en helg inomhus. Med viss iver och spänning påpekade vi vad som höll på att bli en storm utanför våra hus, skrattade och tyckte att det var mysigt. Vi trodde att det bara hade börjat.

Allt efter att dagen gick så lugnade blåsten ned sig för att på kvällssidan helt avta. Jaha, det var den stormen det sa vi då vi senare stämde av på kvällen och resten av helgen förblev vindstilla.

Inför morgondagen då? Det har utfärdats varningar, det ska vara snöstorm i hela landet.
Då är ju frågan den vems mått man går efter vid dessa bedömningar. Där vi bor är vi trots allt van vid snöfall framförallt mkt snöfall. Få se om det blir en storm i morgon, eller en blåsig dag med snöfall.
Svaret får vi imorgon dock.

Tänk vad tiden går fort!






Här var lillen inte så glad. Ser ni underlägget som ligger på golvet/gåstolen. Liam gråter varje gång han tappar det. Detta är en av hans favoritsaker konstigt nog. =)

Tomten har varit här=)

Tro det eller ej inatt har tomten varit här med en massa klappar och lagt under granen, i år var han aningens klurig och märkte inga av paketen. Jag antar att han kommer att göra det närmre jul.

Filippa är glad, hon har dansat och sjungt om tomten som har varit här i natt. Filippa verkade nästan lite förvånad över detta, trodde hon att de kanske inte varit tillräckligt snälla?

Vet ni? Vår lillfis sov till 10.30 i dag. Han vaknade och åt vid sju men somnade om...så nu ska jag plåga honom med hans medicin och sen blir det ngt av en försenad gröt.

Vad som händer här idag är fortsättningen på den påbörjade julstädningen och med det menas flickornas rum (hjälpe mig) ja det ska nog gå bra det med.

Ha en underbar dag och glöm inte att gå ut. Idag är det ju blida!

Nu är jag less PÅRIKTIGT!!

Alltså nu kommer Jens hem från jobbet med feber och värsta förkylningen, Liam är förkyld och jag är förkyld. Magarna har under en längre period vart i uppror lite till och från och man börjar på allvar fundera vad det är frågan om?
Det är otroligt påfrestande att vi bara löser av varann.
Nu håller jag på med en sanering här hemma, här ska städas och torkas i alla hörn och kanter allt för att torka bort så många baciller som möjligt!

Jaja, nu tar jag en kaffepaus innan jag ska börja med middagen. Gubben hoppade i duschen sen kastas han i säng för vila och sömn.
Jag fortsätter med tvätten och rengörningen och är väldigt pigg och energifylld efter min vila på morgonen som blev betydligt längre än tänkt, nåja då får man nått gjort här hemma iaf =) Saknar att lägga lite energi på prommisar, varmbad osv, det kommer aldrig några tillfällen bara, allt är så fullspäckat eller så beror det på förkylningar eller väder.
Nåja, avsluta  kaffet!

Tisdag

Tisdagsmorgonen har gått i slöhetens tecken eller så kan jag kalla det återhämtningens tecken.
Liam har strulat inatt pga sin förkölning och detta betyder naturligtvis att även jag har varit vaken.
När Milla och Filippa åkt och Liam lagt sig så slog jag och Kevin på en film, bäddade ned oss och det dröjde inte länge innan jag sov. Välbehövligt!
Nu pysslar vi med kyckling till lunch mer spännande än så blir det inte, Liam ska käka gröt och sen ska jag tvätta.

Svar på kommentar.Emmeli, Liams dinodress är köpt på lindex, det fanns även en dress som föreställde en panda =) Tyckte dock att den här var snäppet sötare.

Islycktorna är enkla att göra. Välj ut passande hinkar och fyll på med vatten (går riktigt fort att göra i denna kyla) sen knogar man på att gå ut och hacka sönder det översta laget som fryser väntar och upprepar proceduren ngr gånger så att kanterna får frysa sig riktigt tjocka.
Man kan variera med karamellfärg, skivade apelsiner, kottar o löv...name it!

Ett råd då man plockar ut dem ur hinkarna är att först spola lite varmvatten på utsidan av hinken så lossnar dem bättre!

Liams "nya" tub.





I dag fick vi hämta ut Liams nya tub. Det blev inte en likadan som filippa, denna skulle tydligen vara bättre men det vette sjutton, sötare ja men inte bättre. De hade även skickat med en annan mask som skulle vara bättre och rek. av allergiförbundet osv. Det visar sig sedan att båda maskarna var aningens för små. Först tänkte jag lägga ut bilder på då han andas i den men det blir inte, inte ngt man vill dela med sig av. Han grinade så mkt att han däckade i min famn efteråt. Men som jag erfarat med Filippa så var det jobbigt från början men hon var inte gammal då hon hoppade upp i soffan och sa "an andas älv" sen satt hon där och fixade det alldeles själv.

I dag har Liam vart VÄLDIGT dålig, det har tjutigt från luftrören och då vid utandningen. Han klarade som mest att ligga på mage i tio minuter sen var han totalt slutkörd och svårandad samt att han tappade sin röda fina färg på läppar och i munnen. Det gör så ont att se.

Efter första medicineringen så hörde jag lite ändring och nu då han sover låter det bra då han andas. Men i morgon måste jag be dem skriva ut en större mask så att jag kan vara säker att han får i sig de rätta mängderna.
Detta ska vi nu inhalera fem ggr/dag samt vid behov.

Somnade i soffan ikväll. Började med att jag fick superont i mellersta delen av magen och det kom i kramper och ganska tätt sedan utbröt en frossa svår att beskriva och ett plötsligt illamående och sedan somnade jag bara rakt av. Nu då jag vaknade så är illamåendet borta tack och lov.

I kväll gör vi en tidig kväll då gubben ska upp klockan fem och jobba.
Ha en bra kväll.

Från bebis till virvelvind

Här går det undan vill jag lova, våran lilla bebis flyger runt i gåstolen i full färd  mot kattmaten, vattenskålen, hyllor, kontakter, lådor mm mm. Nu är det hög tid att barnsäkra området vilket oxå ska göras. Det jag inte fattar är NÄR det hände, låg han inte nyss här vid bröstet och åt? Alldeles lätt att skydda. Famnen, filten, sängen,famnen,filten,sängen!!! Pang bom så springer jag kors och tvärs över golven, väggarna, hyllor och ja, ni förstår. Jag hade en mardröm i natt som var hemsk, jag drömde att han ställde sig upp och gick!!!!!

Våran helg i bilder!

Fredagen började och slutade gott. Det var även final i idol och vi kunde glädjas här hemma i soffan att rätt person vann.
Vi käkade fondue och njöt av lugnet och myset, gjorde islycktor att tända ute på bron samt att vi tände våran eldkorg. Tyvärr var det för kallt för att gå ut och grilla en korv på gallret men det får läggas på framtiden.






Lördagsmorgonen började med en spik i Kevins fot, missade telefonsamtal och barn med en dundrande energi. Vi hakade på den energifyllda lördagsmorgonen och rustade oss för att åka och julhandla vilket gick superbra.
Millas kusin hade tidigare ringt och frågat Milla om de skulle gå på bio och det var väl inget snack om den saken......den här filmen blev det!


De var mäkta imponerade efter filmen.
Så här mysigt hade de det på kvällen framför en film med varma räksmörgåsar, och jag antar att filmen var aningen spännande.



Vi hittade en sån söt dress till Liam då vi var och julhandlade så han fick sig en förtidig julklapp.



I dag söndag, upptäckte vi att Liam fått sin första tand. Högra framtanden i nedre käken. Detta förklarar febertoppar och sista tidens skitkalas. =)
Vi har även i dag hunnit handla julklappar och jag blir så otroligt chockad över priserna de kan ta på plastsaker som håller i några veckor. Jag blev så pass chockad att jag "nästan" var på väg att lämna butiken. Det finns ju inte leksaker under tusen spänn! Inte sånna de vill ha iaf. Jag har även en stilla undran och det är hur mina barn kan vara så modemedvetna, att de önskar sig precis allt som är så "inne" vilket som då oxå kostar därefter.
Jag har mina aningar dock, aningarna säger "Nickelodeon" Så i dag sa jag till Jens att nästa år är det nickelodeonstopp efter midsommar, så att de inte har en jä*#%A  aning om vad de ska önska sig, då kan vi köpa de billigare motsvarigheterna utan att de ska känna sig blåsta!

Under helgen har Liam har lärt sig att flytta stolarna runt bordet för att själv ta sig under det, en mysig koja eller en desperat jakt på katterna?




Annars har helgen mest bestått av detta!















Nu ska jag ÄNTLIGEN gå och slå in och "pynta" lite klappar! Ha en bra söndagskväll på er!





Dåligt

Jag har vart väldigt dålig på att uppdatera i helgen men då man har fullt upp från det att man stiger upp till då man går och lägger sig kan det vara svårt att hitta tid till bloggandet.
I skrivande stund är vi på väg in till stan för mer julklappsköp, har egentligen ingen lust jag är så förkyld igen med lite feber som jag  hoppas håller sig till just liite feber.
Men jag vet inte när vi annars ska ha tid med handlingen av dessa paket, som jag dessutom hatar. Hatar trängseln och hur folk blir i julruschen inklusive mig själv! Alla pengar som försvinner mellan fingrarna och det dystra uppvaknandet av hur lite man får för pengarna.

Nåja nu ska vi åka innan ungarna slår ihjäl sig själva, bråkiga och ilskna små bestar är de just nu....suget på att högt och tydligt brätta att det är jag och pappa som är era tomtar och vi ser och hör allt! Jag biter mig i tungan...









Bilder från "förr" i tiden;)


Här är jag då jag var liten, måste ha varit ganska jämngammal med Liam där!



Här är jag och min kusin Jimmy, här är Kevin så vansinnigt lik honom.


Det här är jag och min pappa, Filippa kände inte igen "gubben" men hon trodde att hon var flickan på bilden =)



Det här är hemma hos min farmor och farfar, och symaskinen i bakgrunden talar verkligen om vem min farmor var. Den användes flitigt.



Jag, mamma och pappa!

Fredag

I dag är det final i Idol. Här ska det då dukas upp med ost och vanlig fonduegryta.
Myyys hela dagen och hela kvällen, jag bet ihop i morse och storstädade huset, så fredagen ska även avnjutas i ett rent och väldoftande hem. Liam är febrig och myser i pyjamas idag, han ska få ett skönt bad lite senare.

Vem Vinner då Idol??? Jag är stensäker på att Jay drar hem vinsten om inte allt för många dömt ut honom efter hans misstag. Kan fortfarande inte förstå dem som tycker att han borde lämna tävlingen efter detta. Ser de inte det positiva med ett stöd och förtroende från kanal 4 och en väldigt stor del av svenska folket. Sen Minna? Minns jag inte fel så har hon lämnat tävlingen för väldigt längesedan =O Visst e hon duktig inget sagt om det men hon är ju bara så trist, vanlig och vilken attityd! Mina flickor hejjar på henne och jag kan tro att det är den kategorin av fans hon har. Efter alla idolsäsonger är jag inte ett dugg imponerad av henne man har sett "henne" i den tävlingen vart enda år. Jag tycker det var grymt synd att Linnea åkte ut, hon stack ju fakttiskt ut! Kanske var det även därför hon åkte. Inte får man sticka ut allt för mycket inte.


Ja i vilka fall somhelst kommer vi att äta gott under 2010 sista idol!

Lill killen!

I dag var vi och träffade Liams läkare ang hans andning. Som jag redan skrivit tidigare så är han mkt tungandad vid vissa tillfällen men alla är kopplade till då han anstränger sig. Det är utandningen som han har jobbigast med, kan låta som att det ligger en sten på bröstet. Detta har nu börjat visa sig allt oftare och så pass mycket att han får det vid minsta ansträngning så som gråt, skratt, lek i gåstolen osv. Han hostar även titt som tätt bla vid gråt, skratt, joller mm.
Han är trött och orkar inte vara vaken så pass mkt som jag tycker att en sex månaders bebis ska vara.

Uppe hos läkaren var han i sitt esse den lille och i full färd med att leka, vilket resulterar i den tungandning jag beskriver, läkaren lyssnar på honom och trots att han gång på gång försöker ta av henne stetoskåpet så hör hon att det inte låter bra, inte som det ska. Liam får ett eget stetoskåp att leka med så att hon kan lyssna vidare, lysa honom i öron, näsa och mun, akta er vad arg han blev!

Läkaren tycker att han visar alla symtom på astma, men är noga med att påpeka att man aldrig sätter en sådan diagnos på ett barn under två år.
Vi ska börja inhalera honom dagligen ca 4ggr/dag med airomir och pulmicort för att se om han reagerar på behandlingen.
Sen frågade jag ang katterna, och hon vill att vi ska göra ett pricktest efter jul samt uppföljning på hur han reagerar på behandlingen.

Så med andra ord ska vi prova oss fram ett tag och se om detta hjälper.

Detta är mediciner som vi användt till Filippa till o från, minns hur obehagligt det var att sätta tuben mot en liten och hur omständigt det kändes trots att hon "bara" besvärades vid förkylningar. Liam har aldrig haft RS-viruset han har knappt vart förkyld men ändå alltid haft besvär.
Det känns verkligen inte kul, känns som en deppardag/kväll.





Millas Lista Till Tomten!

Jag älskar kläder, fina smycken, skor osv. Jag sjunger mkt och har ett eget band därför önskar jag mig en tjejjig gitarr och en mikrofon på stativ.
Lämnar tips med en lånad bid från google.




Jag önskar mig oxå "stanstövlar" och "stankappa"

Jag önskar mig även kläder i stl 152/156 jag ÄLSKAR kläder med accesoarer till.

Mvh Milla


Filippas Lista Till Tomten!

Jag är en *lekare* som älskar leksaker, så flickiga som möjligt ska de vara, glittra och allt ska väl vara rosa.
Jag önskar mig utklädningskläder så som prinsessklänningar i alla de former. Lämnar en lånad bild från google som tips.



Jag önskar mig oxå petshops, my litle ponnys med tillbehör och polly pocket.
Lämnar lånad bild från google.





Jag önskar mig även kjolar, klänningar och strumbyxor att ha till vardags.
Min stl är 134/146

Listan skulle kunna göras mkt läääängre men tre ledord är ROSA, GLITTRIGT och SMÅTT!

Mvh Filippa!





Liams Lista Till Tomten!

Eftersom att jag jag börjat "hoppa* mig fram med gåstolen önskar jag något som håller mina knubbiga runda fossingar varma och som dessutom hjälper mig att få bättre fäste i golvet...min mamma säger att de även ska vara snygga! Det finns jättefina tofflor i skinn på hansens barn inne i stan, jag lämnar en lånad bild från Google som tips.



Min fot är 11.2cm från stortån till hälens knubbigaste utstick =)

Jag dregglar kopiösa mängder nu då mina tänder håller på att spricka fram så dreggelsnibbar önskar jag mig oxå, dessa finns oxå på hansens barn i piteå. Lämnar bild på de jag redan har =)



Jag önskar mig pyjamaser som jag nästan är helt utan, de bör nog vara i stl 80 eftersom att jag växer så att det brakar! Kläder finns oxå med på min önskelista.

Jag önskar mig oxå en mjuk, liten, rund, limegrön matta till mitt nya rum som får värma min rumpa under lekens gång. Jag kanske inte har berättat att jag sitter rätt bra nu för tiden.
Lämnar en lånad bild från google som tips.



Bara så att tomten vet är jag bara snäll!!

Våran Tisdag än så länge!

Klockan ringde sex i morse men jag snozade till 06.40. Gjorde mig kaffe och hann dricka två koppar innan jag väckte barnen kl 07.00
Vid den tiden hade min underbara duktiga man redan varit vaken i tre timmar och hunnit arbeta i två.
Fick nyss ett sms där han berättar att han slutar klockan två i dag, det känns helt underbart!! Vi har lite att stå i med, jag ska bla baka till Kevins julfest i morgon, Milla har träning och jag har en del fix i tvättstugan o källaren samt Liams rum då.
Pappa åker vi och firar på torsdag, vi hinner inte helt enkelt.
Nu börjar det även vara dags att göra julgodis och julbaket klart, det enda minus är att vi har en sån liiiiten frys! En halv veckohandling rymms däri. Vi skulle behöva en stooor frys så man kan sammla på sig fika och mat, framförallt då de har bra priser på kött osv. Jag stod igår och kom på mig själv vilka mängder mat vi lagar här hemma, vi börjar vara så många, middagen ska ju även räcka till tre lunchar dagen efter så föreställ er mängden mat vi tillagar här varje middag.
Lite skillnad då vi bara var tre! =)
Men nu är det lite annars, nu gillar jag att göra storkok och frysa ned (då det rymms) samma sak då det gäller barnmat, jag tycker att det är jätteskoj att mixa ihop nyttigheter till Liam. Så det här med matlagning tycker jag har blivit roligare med åren faktiskt och det är väl en himmla tur det då halva mina dagar går åt att vara i köket =)

Hipp Hipp Hurra!!!




Ja må han leva ja må han leva ja må han leva uti hundrade år!!!


Ett STORT grattis till den BÄSTA pappa och morfar som finns, GRATTIS!!!!
Vi dyker upp senare i dag! =)

Varför?

Att ungar skiter är ingen hemlighet inte heller något som kommer som en chock då det händer. Men efter 20 minuters bad, massage och insmörjning, rengörning av öronen, nagelklippning, schamponering, renbäddning, mys i mamma och pappas soffa, levande ljus och splattpruppelipruttiprutt *blött*
Då har ungskrutten suttit med oss i ca 10 minuter efter sina kvällsbestyr och sen...fick vi börja om, inge "vanligt" bajs som stannade kvar i blöjan nej nej, jag torkade och tvättade av hela ryggen samt vecken i nacken =) Varför kommer de värsta bajskalasen efter baden och inte före? Nåja, nu är vi återigen parkerade i soffan men för den lille kommer snart lapplisan och snör honom i säng ; ) Han är trött det tog på krafterna det där badet eller skitkalaset eller både och.

Nu somnade visst lillfisen, och luktar ljuvligt precis som en bebi ska!♥

Hallojjsan!!

Jag har verkligen varit urusel på att uppdatera, så här lång tid brukar det inte gå mellan varven.
I lördags var vi på firmafest vilket var väldigt trevligt. Från början, ungefär då barnen åkte var jag inte alls på partyhumör....men tro mig det blev jag. Efter några öl, ungefär då jag börjat surra så pass mkt att jag ger mig själv skavsår i öronen så var jag väldigt på topp =) Det var verkligen behövligt för mig och Jens att vara helt barnlediga.
Tillråga på allt så gick det superbra för alla barn att sova borta!
I går gick jag hela dagen och väntade på att bli bakis men  det blev jag aldrig, var däremot rätt trött så det blev gomiddag och filmys med barnen igår sedan klädde vi julgranen som blev så fin!
Annars har det inte hänt så mkt mer...
Nu sitter jag och väntar på att Jens ska komma hem så vi får färdigställa inne i Liams rum, jag har så många ideér och planer som jag vill sätta igång med, ni vet då det kliar i fingrarna och spritter i kroppen =)

Sen kanske man borde börja med middagen som idag blir hemmagjorda hamburgare, måste bara hitta ett bra bröd att baka till dem om vi inte väljer köpesbröd ist. Jo, det gör vi nog!
Jaja, det var nog allt för tillfället!

Mina mysbyxor!

Ja nog kan man bli bekväm i ett par mysbyxor, så sant som sagt. Man kan Uppenbart leva i ett par i ett o ett halvt år utan problem, man skapar en värld tillsammans med sina sletna mysisar.
Men så kommer den dagen som man vet kommer att komma, det är dags att ta adjö *snyftar* det är dags att krypa ur dessa gosiga underbara fina (fina i mitt ♥) underbara (igen) byxor! Nu har jag äntligen tagit mig in i mina favvojeans, men jag kan tala om att senast idag, då vi kom hem från stan så kastade jag mig över mina mysisar, jag kände befrielsen redan då jag höll handen på dörrhandtaget.
Jag kommer att behålla dem, jag kan inte kasta dem....men jag ska dra ned på användandet =) Eller, jag ska bara ha dem hemma (oftast) nästan eller...jag kanske borde göra en adressändring? Jag kan inte kasta dem eftersom att de regelrätt är Jens byxor, de kommer att finnas kvar och jag kommer aldrig att kunna flytta ur dem ;) Så kanske en ny adress e på sin plats!

Ett besök på vcl

Före vi åker in till stan blir det ett till besök på vcl denna vecka, jag har sagt det förr och säger det igen, där är man stammis verkligen.
Vi måste in och dokumentera Filippas reaktion på vaccinet, hon har fått stora röda blaffor som sväller och hettar.
Kevin är mest troligt allergisk mot isoleringen vi användt vid bygget här hemma, finns visst partiklar i det som kan reta igång emunförsvaret så vi ska  hämta ut ögondroppar, nässpray och tabl. då vi likaså är på vcl.
Det trodde inte att det berodde på katterna, hon jag pratade med tyckte inte att det lät så eftersom att det har kommit så plötsligt för honom. Hon bad oss ist kolla om det skett förändringar i vår miljö eller i skolans miljö, fukt, mögel osv. Hon jag pratade med där hade själv reagerat på just isolering. Men det är klart att katterna var det första man tänkte på men det är bara för att det är så vanligt och självklart på ngt sätt, det finns så mkt andra saker man kan vara allergisk mot ämnen man inte har en blekaste om.
Se bara Filippa som inte tål myggor =)
Jasi, jasi..nu får man avvakta och se om det hjälper med behandlingen och självklart ställa oss i "kö" för en utredning.
Snart kommer gubben så då pyser vi! =)

FREDAG!!!

Underbara, underbara fredag! I dag har barnen kortdag och Jens tar helg. Filippa är hemma hela dagen med mig. Hon fick en ganska rejäl reaktion på sitt vaccin, det är så typiskt för henne att övereagera på sådana saker. Ingen feber har visat sig men en stor röd uppsvälld överarm som tydligen gör ganska ont.

Igår körde vi förbi skridskobanan som nu verkar vara i bruk så finns tiden i eftermiddag och passande skridskor blir det säkert en sväng dit med barnen, om nu vädret tillåter det.
Kevin vill så gärna fara på premiäröppningen på vallsberget på lördag. Som ni kanske minns från förra året blev slalom ett mkt stort intresse för honom. Hinner vi med det så blir det en kort sväng dit, till saken hör att vi (jag och Jens) ska bort på lördagkväll så det beror på om man hinner.

Hör och häpna jag förstörde en hel polly tårta igår pga super mario....bra va??? Smeten blev sååå bra och jag kände mig så nöjd då jag stoppade in den i ugnen sen fastnar vi i tv spelet både jag och Jens och mitt bakverk är ett minne blott tills Jens  frågar hur länge kakan ska vara i ugnen. Svaret var ungefär hälften av tiden som den varit i ugnen =( Så Jens går utan tårta i dag men har med sig fina muffins med rosa hjärtan på =)

Mys i kväll med älskling!

Ljusen är tända och lamporna släckta nu blir det mys framför en film och något gott att stoppa i sig. Tillsammans firar vi de sista timmarna av Jens trettioettårs dag!
Han har fått pengar och en jättefin tröja i present. I morgon kommer mamma och pappa och grattar honom också.
Av oss fick han Ben and Jerry glass (inslaget o fint) hans favorit choklad (hallon/ yogurth) även det inslaget i ett snyggt paket samt ett presentkort för att köpa sig en ny klocka, det är det bäst att han gör själv =)! Jag ska snöra ihop en pollytårta till hans fredagsfika (har siktat in mig på lite ben and jerry så här smöras det =)
Ha en trevlig kväll!

♥ Grattis Jens ♥

Grattis min alldeles underbara man, börjar du känna dig stor snart? =) Längtar tills du kommer hem så vi får gratta dig =)

Ett stort GRATTIS går även till Anki och Daniel som fått deras andra son tillsammans (www.mammaanki.blogg.se)
Längtar att få höra eran förlossningsberättelse så se till att komma hem fort.

I dag ska det bakas fler kärlekscupcakes och pollytårtor till my love.
RSS 2.0