Valborgs i dag då!

Vart är solen, vad är det för blött på marken? Ja just det det är ju valborg i dag då brukar det som mest vara skitväder vad jag kan minnas. Leriga stövlar, blött gräs, kalla näsor,gräsiga korvar men glada barn.

I går gjorde vi en tidig kväll till en film jag inte han se introt på innan jag sussade som ett litet barn. Det var värt försöket i alla fall, det var ju ändå fredagskväll. Nacken e piss i dag med nu strålar det ned efter hela höger sida av ryggen. Klag, klag men tänk det känns så mkt bättre då man sätter ord på det:)

Just nu sitter jag vaken själv, smyger så jag får dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro. Det är en bra start på dagen det! Vad händer idag då??

Vi kommer att vara hemma och pyssla på ute så gott det går för att sedan promenera till Liden för majbrasan där. Hem och fortsätta grilla det ena och det andra. Vi kommer att försöka vara ute så mycket som möjligt under dagen/kvällen. Denna dag har vi som rutin att dra någon spökis vid elden för de små, jaja lämpliga sådana såklart ;)

Hoppas att ni andra får en toppenbra dag/kväll, dela gärna med er vad som händer för er;)

Uppdatering.

I kväll har jag mest suttit och lärt mig min nya dator pga rörelsesvårigheter (nacken) men jag har även hunnit gå igenom mina bilder på telefonen och tänkte dra några här..................

VARSÅGOD!



Påskfint på köksbordet, äggen i korgen har jag och flickorna pysslat i hop. Några med påklistrad morgontidning, paljetter eller vanlig färgpenna =))

Detta var jag tvungen att fota, min lilla nyklippta gräslök som vattnades ;) och växte MASSOR på två timmar. Rakt upp och igenom denna =) (kollar ni noga ser ni vart den var klippt)


Ganska coolt =)

................I dag grillade vi flintastek, något jag egentligen avskyr. Men denna var starkt kryddad och vi åt den "starka" bean till så man tappade bort den värsta svinsmaken. Till åt vi min grönsakspytt rostad i ugn.



Här finns potatis, morötter, gul lök, färska champinjoner, squash varav samtliga toppas med färsk gräslök....mumma var det men jag ångrar i efterhand att jag lät honungsburken stanna kvar i skåpet oöppnad.....


Eftersom att jag har nackspärr och inte kände för att gå på tjejkvällen (på stan) i kväll var jag tvungen att hitta på annat skojs för mina flickor som så gärna ville dit efter att ha hört att deras kusiner och kompisar skulle fara..
Då blev det tjejkväll i svensbyn hos björklunds istället med hårinpackning, nagelmålning, hårföning, popcorn, film o mys......mkt avslappnande!

Här sitter de, något besvikna men väl nöjda!




Mina sööötisar ;)



Från det ena till det andra, här äter Liam sin första grillade majskolv =)=) ( dåligt foto tyvärr) sååå gott det var!



Liam i gungan med Kevins Buff, första utedagen sen i måndags. Han har varit grymt förkyld och då det blåst stormvindar har jag inte velat ta ut honom. I eftermiddag avtog vinden och liam har varit bättre sen i morse så då fick lillgrodan gunga ett tag. Han e så grymt lik min kusin Jimmy på detta kort, men även Kevin.

Nu blir det "Husets" kvällsfika!



Vi har även bokat och betalat resan till Göteborg i kväll inför min kusins bröllop i sommar, så jäkla roligt det kommer att bli!! ♥

Sov Gott!!

Hej alla sötisar!

Kommer senare i kväll  med en uppdatering ;)

Pain!

Jag sitter och har så in i norden ont i nacken, det jag trodde skulle ge med sig verkar bara bli mer ihållande.
Typiskt!
Nu ska jag hoppa i duschen, sen blir det bara myyyyys med gotta. Visste e det liiite påsk ännu??

Onsdag

Jag skulle vara duktig och putsa klart fönstren idag men tji fick jag då jag åkte på en nackspärr som heter duga. Jag får gott nöja mig med att sitta och inviga min nya dator hahahaha! Har lagt sjuke Liam och hoppas att han tror sig sova, det blir bara korta stunder då snor och slem krånglar till det.
Klageri och klagera, ne nått vettigare än detta kan man väl hitta på trots nackspärr, jag kanske vilar soffa en stund.

Godmorgon

I dag fortsätter jag med att putsa fönster, det måste man göra trots ny dator =) Jag kommer fortsätta pressa apelsiner till Liam och pyssla om honom då han är så risig. Han är SÅ snorig.

I helgen skruvade vi fast hans gunga så han har tillbringat helgen där, så fort han såg den i fönstret blev han som tokig och skulle ut.............för att gunga.



Han var så otroligt nöjd där att det går inte att beskriva!
Flickorna och helst Filippa var också otroligt glad över att återuppliva gungorna igen.
Nu ska jag hämta han, det ropar någon på mig =)

Supertack!!

För den superbraá trettioårspresenten jag fick  redan i dag =) Jag är så otroligt nöjd och glad, med denna kan jag gott tacka den "lilla vita" för sitt;)

Ni värmer mitt ♥!! På alla sätt o vis, Pöööös!!!




Middagen idag........




Påskmys från helgen.....









All snö är nu borta och gräset grönskar på sina ställen.

Här är liiiiite av maten vi ätit under påsk! ;)




Plus då lite annat som jag inte fotat och tur var väl det kan tänkas eftersom att jag börjat om att sortera lite kalorier......

Men här kommer lite annat smått och gott....







(denna bild e tagen då vi gick till sjulnäs, mitt i glasspausen =)

Efter en helg med BARA utevistelse så blir det lite stökigt inne, om man bortser från löv, barr och jord så kan det se ut så här! (såhär ser det ut alltid;)





Och ibland kan man känna sig såhär.................




INTE ledbruten bara väääldigt flexibel!!!! =))





Sol och myyys!

Jag är verkligen jättedålig på att uppdatera då vi har så fint väder =)) Vi är bara ute och fixar och njuter. Tänkte bara in och meddela att vi lever. I går var vi hos barnens farmor och åt påskmat ute på deras stuga, barnen fick leta påskägg i skogen och det var som sagt toppenväder. Senare då vi kom hem rensade vi upp på gården vilket resulterade i en superblåsa på ringfingret. Den gör inte så ont nu men jag gruvar till dess att den går sönder =/
Just nu sitter jag och solar och väntar på att Jens och Anton ska komma hem, i dag blir det nog grillat till middag i fall våran grill överlevt vintern....den börjar nämligen ha gjort sitt. Liam har haft bajskalas med Jens på morgonen så hans snutte ligger i tvätten och nu försöker jag få honom att somna med en annan snutte.......det går inte bra.
På tal om bajskalas med Jens, så lät Jens mig sova till halv elva och hur jag trodde mig till det är ett mysterium men jag gjorde det. När jag vaknade stod Jens och bakade scones.

Nu ska jag he in datorn så den inte börjar koka sen ska jag sätta mig här igen och fortsätta att göra ingenting annat än att lyssna på fågelkvittret.
Önskar er alla en underbar dag i solen.

Glad Påsk

Det märks att det är vår, bloggarna blir lite sämre uppdaterade ;) Nu tänkte jag bara snabbt in och önska er alla en glad påsk med mycket gott! Själv ska jag unna mej det ena och det andra kanske även det tredje :) I dag ska vi vara ute hela dagen i solen och mysa, det blir (för min del) en långprommis men inte till roknäs hahaha som igår.
I dag ska jag gå en trevligare sträcka.
Jag känner mig starkt motiverad till motion och träning, jag har nämligen bara fyra och ett halvt kilo kvar att gå ned. När jag har gjort det väger jag två kilo mindre än då jag blev gravid med vårat förstfödda barn Kevin.
Det har tagit lång tid att nå hit men talesättet sakta men säkert stämmer in ganska väl och jag tror inte att man ska stressa bort kilona utan ta det med lite ro och bestämdsamhet, eller vad tror ni?

Ha nu en superduper trevlig påsk allesammans!!

Onsdag

Äntligen sista skoldagen innan påsklovet, nu är barnen glada det kan jag lova och att de behöver lite ledigt går inte heller att förneka.
Jag tycker också att det ska bli skönt att få rå om dem, om de hinner med sin mamma mellan alla kompisar ;)

I dag ska Filippa få måla ägg......få se hur många ägg jag klarar att blåsa ur? Jag är sämst på det, äggen går bara sönder.

Sådär!

Det är inte bara huset och gården som behöver rustas och städas till inför vår och sommar.
Även en själv som blir ett med den grå och färglösa vintern behöver en liten renovering.

I dag har jag färgat fransarna, målat tånaglarna och noppat brynen och känner mig som ny ;)
Underbart!!


Måndag och blåsigt värre........

Måndag och stora fixardagen inför påsk! I dag ska det sista av vårstädningen inomhus göras dvs fönsterputsning och rensning av två skåpar, en garderob och skolådan i hallen, sen är allt klart. Inne iaf. ;)

Någon prommis blir det inte tal om idag, ruttna ägg vad det blåser!! Stackars de barn som ska på påskvandringen i dag =((hoppas innerligt att ingen blåser bort.

Nu är det inte mycket snö kvar på gården, snart är det borta för i år. Jag längtar tills det torkat upp och man får slita fram krattan och göra fint ute på gården också.
Jag funderar vad för slags blommor jag ska plantera i mina krukor i år, skulle va nått i stil med ogräs. Iaf med samma överlevningskraft fast gärna med ngn blomma i då!

Rabarber vill jag också ha, gärna en liten smultronstubbe med.......sånt som barnen gillar och sånt som sköter sig självt.

Nåja nu ska jag utfodra min vargaflock och skicka iväg två av dem till skolan.

Kram.

I dag har jag...

Målat mina naglar vårfina=) Nu kanske man borde börja tänka på att fixa till de vintertrötta fötterna så man törs ta av sig skorna hahaha.

Men ni, vilket väder!! Sol, värme, blåst och regn nu smälter det med all hast. Jag bara njuter =))

Sitter och väntar på att få lägga lilla grynet så jag kan gå ut och städa bilen, som jag egentligen hade tänkt göra tidigare idag men slutade ut eftersom att jag inte ville ta ut Liam då det stormade som värst. Men vid närmre eftertanke så lockar soffan och filten rätt bra, kanske skippar bilen...?

Ha nu en toppenbra söndagskväll!!!

Söndag!!

Ojoj, jag hade verkligen inte tid att blogga igår, vi var ute i blåsten och han fixa väldigt mycket. Då vi gick in skurade jag upp hela tvättstugan sen fortsatte jag med resten av huset. Det blev väldigt mycket gjort i går förutom bloggning då.
I dag verkar det bli varmt och skönt, dra på trissor vad det smälter.

Nu ska jag hoppa i duschen, önskar er alla en fin söndag!!!

Lördag

Godmorgon, i dag kommer vi att befinna oss ute på gården där vi ska plocka, fixa och dona samt göra upp en eld och grilla korv. Skönt men jag undrar vart solen är. Den kommer säkert sen.
Milla for redan 9.30 till sin klasskompis, det har börjat en ny tjej i klassen och Milla och hon har verkligen funnit varann må jag säga.

Filippa har haft sovfrämmande av sin kusin och de har haft det supertrevligt, just nu leker de i våran säng men sina gossedjur :)

Nåja detta blev ett "jag måste skriva nått inlägg" hehe men jag återkommer med lite bilder senare.

Kram på er!

Fredag!

Jag ser verkligen framemot denna helg. Vi har massor att göra men ska hinna ta det lugnt också, Jens är kass i ryggen och behöver nog vila den lite.

I dag ska jag och Filippa ut på prommis men idag tar vi med en matsäck. Jag vet inte alls vart vi ska gå det får lillan bestämma.
I morse vaknade alla supertidigt, vissa dagar gör de så. Jag känner mig lite snuvad på min kaffetid :) om man säger så......

Dagen i dag....

Kanske att jag ändå skriver ett kvällsinlägg. Enbart till er som vet med er att ni inte kan somna utan att veta hur min/våran dag har varit;)

Morgonen började som vanligt alldeles förtidigt och precis då man sussade som bäst och kudden var som mjukast.
Till ovanligheterna sådär på morgonkvisten hade jag en grymtande karl, han var inte arg han hade dessvärre ont i ryggen. Som jag själv, visste han att det skulle bli bättre om han for på jobbet än att stanna här hemma och JA, han e mkt bättre!


Jag tog under fm efter många koppar kaffe tag i mina våndor (denna tvättstuga) och gick in i tvättrummet i källaren där jag hängde,tvättade, vek och städade. Skönt då det var klart men huvva vad trist det är.

Nåja, det blev dags att åka och hämta plippan på dagge men jag hann först sätta renköttet på kokning och skala lite grönsaker. Förberedelser inför dagens middag bestående av köttsoppa.

Min söta kusin och hennes söta familj kom på middag hos oss vilket var väldigt trevligt!

Efter nattning och kvällsrutiner satte jag mig och sydde några "buffar" och ett pannband som passar till Filippas fritidsdress. Nu sitter jag här och ska snart slå på Rederiet och avsluta sista säsongen =(( Känns i hjärtat.

Förutom det har jag hunnit träna =))

Men nu mina vänner ska jag slå på rederiet och snutta in mig i täcket. *Kramar*

Bilder

Har glömt att visa er vad jag har sytt.
Det blev en fotsäck till vagnen, jag tog tyget från Kevins påslakan och fodrade det haha,  så nu är jag skyldig honom ett nytt =) På bilden har jag dessvärre inte sytt fast fästens mellan fotsäcken och vagnen (kardborreband)



Det bidde också ett pannband till Milla och en mössa till Liam. Vi kopierade rakt av den han fick av sin kusin Ebba! Blev bara annat mönster och annan färg. På bilden försöker han nå sin hårdbrödmacka som han så vackert kastat upp själv.

Så här mysigt hade jag och Filippa på vår promenad till Liden igår =))



Och Liam sov sött i den varma vagnen....



Såhär kan Milla se ut då hon hjälper pappa i garaget



Hittade en nedfrusen karrebit under allt bråte i frysen och hipsvips blev det en najsig middag! =)



Psst...ser ni klickarna med honung? Smarr =)



Ja hipsvips var det gjort ;) Tyvärr inget foto på salladen.

Nu måste jag gå och tala allvar med Liam, han tänker nog inte sova!! ;) Tjingeling så länge!


Godmorgon på er!

I dag får man nog behålla solen i sinnet och värma sig i den. Väderprognoserna lovar mulet och lite regn. Ändå känns det som att man klarar sig länge på de väder som bjöds på igår.
Hinner vi mellan regnet blir det en kortare prommis även i dag, annars blir det en nyttig dag inomhus då man kan passa på att pyssla med saker som man undviker soliga dagar.


Vilken underbar dag!

Vi är in och mellanlandar för mellis men snart är vi tillbaka i solen igen. Idag har jag hängt min allra första tvätt utomhus =)) jag har snart fått bort all is på plattorna och det steker vid bron, underbart!!

Vi har hunnit med en prommis till liden där vi stannade och Filippa lekte en stund sen hem och lunchade nygräddade våfflor på bron. Attans så snabbt man gräddar en smet på fyra pers haha, det e man inte van:)
Nåja, nu ska vi ut igen, ha det gott!!

Måndag

Härligt att se att statistiken återhämtat sig, jag trodde ett tag att ni läsare svek mig men då den började visa dubbla datum och då jag upptäckte andra som hade problem med den så kunde jag andas ut.

Jag har fixat ett par saker nu på morgonen och det känns underbart! Jag påbörjade en sak i fredags och även det känns underbart! Det känns som att denna vecka hela den kommer att bli underbar, jag bara älskar solen och våren och framförallt den kommande sommaren!

Jag håller på att morgonröja här hemma men efter det ska jag ut på prommis med Liam i vagnen och Filippa på cykeln.
Efter det ska vi hem och grädda våfflor =) Smarr!

Önskar er en trevlig dag!

Fredag

Vet ni vad? Äntligen är det fredag!!

Jag håller på med middagen, karl står i duschen och ungarna leker. Det är fredag idag!
I kväll ska vi mysa som vanligt men samt fixa och dona lite, jag är sugen på att be Jens ta fram tatueringsgrejerna och fixade klart min ö-arm, men det ids han säkert inte.

Jaja, hursomhelst är det fredag idag!

Lugna kväll!

Har precis fått i säng större delen av barnaskaran, nu återstår lite vuxentid innan sängen. Vi har varit och grattat mamma i dag och ätit smörgåstårta så magen håller på att sprängas.



Ha en skön kväll!

Hallojsan igen....;)

Hejsan hoppsan vad här går undan, det gillar jag. Snart är det dags för Liam att sova då blir det ett litet träningspass och sedan fortsätta med allt *pust* men så länge det ger resultat är det kul.
 
Jag håller på med en ny design eller inte jag, jag funderar ut hur jag vill att den ska se ut och jag har en hel del ideér faktiskt, jag måste bara få ihop det i huvudet först innan jag skickar dem vidare för att förverkligas ;)

Ni som läser min blogg kanske har några önskemål eller bra ideér, berätta i sånt fall!

7 April 2011

I dag är ingen vanlig da, ida är det mammas femtionde födelseda!!!

GRATTIS!!!!!

I dag har vi ett fullspäckat schema och jag skulle bli allt för stressad att räkna upp alla saker vi ska göra så jag skippar det.
Jag ojas över detta väder, då det är så svårt att klä barnen på ett passande sätt. Kallt, varmt, regn och snö. Längtar till en stabilare årstid, ja sommaren =)

Ojoj, har ju inte alls tid att sitta här.....

Min dag

Som alla andra dagar så har även denna bestått av lek, plock och plock!



Matlagning....



MEN allt har inte varit som vanligt, i dag bakade jag nämligen denna till mellis. Ett sånt mellis får de inte ofta!!



Men de var överlyckliga! =))

Det har även hänt en ovanlig sak men det var egentligen igår det hände. Jag tog mig nämligen i en tröja som jag aldrig kunnat ha. Jag fick den i födelsepresent förra året och var nyförlöst så det var omöjligt att ta mig in i den men nu....;)



Om ni undrar vad barnet i bakgrunden sysslar med så har hon just byggt en rymdfarkost som hon och lillebror ska åka bort med. Ni skulle ha sett hur hon utrustade lillebror innan färden men det kan ni inte för jag han inte ta bilder. Nåväl, sådana här små steg som att ta sig i en tröja är inte stora men tacka för att de leder åt rätt håll!


Jag har väl inte mer att säga för tillfället.....kanske ett sovgott vore på sin plats;)

I mitt vinterland......

Sitter och väntar på att bilelendet ska starta. Jag har varit ute och kopplat i batteriladdaren och hoppas nu på det bästa.
I dag fortsätter jag operation" flickornas rum" medan jag varvar med tvättis.

Trots att vädret inte är det bästa idag så känner jag mig på topp. Jag behöver lite dåligt väder för att med gott samvete vara inne och rensa, sen då huset är klart och vi ska börja ute då får det gärna vara sol=)

Men som sagt snart är allt klart och endast fönsterputsning återstår=)

Ja att större delen av vår barnaskara är lik på Jens är ju dumt att ens försöka förneka men under ytan liknar de sin mor. De avgudar volbeat och jublar då vi höjer volymen i bilen, de gillar heminredning och att ha det rent runt omkring sig. De är näsvisa och envisa och har ett eldigt temperament.

I dag har vi gjort om i flickornas rum, vi har burit iväg vissa möbler och förklarade till Milla och Filippa att det inte riktigt är klart än men om ett par dagar. Då sätter Milla händerna i sidan och kollar tyst  runt i rummet. Milla säger efter ett tag. Aaaaltså, nu måste vi o kolla in nå snygga saker på ikea......................=)♥

Filippa, Milla och en klasskompis till Milla har varit ute hela kvällen och då de kommer in gråter Filippa, hon föll och blöder på armbågen. Jag tvättar, torkar, blåser,tröstar och pussar. Efter ett tag uttrycker Filippa sin besvikelse över skadan på detta sätt, Åååå.. det som "var" min BÄSTA arm och allt! =)♥

I kväll försökte jag äta havregrynsgröt igen........gick inte nu heller!

I morgon ska jag upp på medicinmott. och träffa en läkare för att höra provsvaren på alla sju rör blod de tog på mig för ett par veckor sedan.
Men det är i morgon och ikväll är nu och nu ska jag duscha och sen se rederiet medan jag "fäjjar" lite;)

P&K

Till Salu!

Rosa flickcykel 16" med stödhjul och svart cykelkorg till salu, 500kr.




Vid intresse av cykeln ring 072-7451395

Godmorgon.

Godmorgon! Vid morgonkaffet sa jag va? =)

Har sovit som en prinsessa i natt och det sved lite extra i öronen då väckaren ringde denna morgon.
Liam har sovit bättre inatt än de tidigare två. Han är nämligen så täppt i näsan och förkyld. I går kokade jag saltlösning och höjde sängen vi huvudändan och detta gav alltså ett gott resultat.

Nu måste jag gå och väcka mina små morgontroll, trevlig dag till er alla!

Är Det Ett Skämt?

Alltså så hemskt! Jag har suttit och sytt i en timma ikväll, sen visar det sig att en timma är tre timmar???? Jag förstår inte vad som hände men nu ska jag gå och sova=)

Annars har det varit en mysig kväll med mina bästa ♥an!!

Sussagotta nu så hör jag av mig vid morgonkaffet ungefär;)

Hallå, viktig upplysning!!! =)

Hejsan och trevlig måndag!

Om det är någon som skulle behöva en rosa flickcykel med stödhjul och svart cykelkorg som är 16" så hojjta till. Vi har nämligen en vi ska sälja som är som ny, jättefin.
Bilder kommer senare.

Vi håller på med en rensning här hemma så då dyker det upp lite smått och gott titt som tätt. Stora kramar!

Dagens Middag!

I dag gjorde jag en enkel söndagsstek i lergryta, gräddsås av skyn och potatisspiraler till.
Det blev omtyckt av såväl stora som små.


I dag har det hänt en hel del ute i garaget, till Jens förtjänst;)

Men nu ÄNTLIGEN väntar film och mys med ♥ Sov gott alla!

Är det inte toppenväder??

Detta väder gillar jag, snön som bara rinner bort det är helt underbart.
I dag ska vi börja rensa i garaget, eller min man. Garaget är inte mitt område så det får han fixa själv;) Jag har egentligen inte så mycket att göra då.
Kanske skulle göra upp den där elden jag har tjatat om hela helgen och snöra i en skinkstek i ugnen! Egentligen är jag sugen på att ranta runt i dag, ja man får väl se hur denna dag slutar.

Glömde

Att visa skorna jag fick :)


Sköna kväll!

I dag har vi varit och hälsat på gulliga kusin Jessica och hennes familj, vi passade även på att hämta hem Millsan som sov över där föregående natt. Då vi for hem därifrån for vi hem med mkt mer saker än vi kom dit med.
Bla en fruktcentrifug, skor till mig och Liam, lära-gå-vagn, plastburk m lock, ljusstake och massa leksaker till Liam;)
Jag tror bestämt att familjen Fors kan förvänta sig en god middag här framöver.

Jag har inte fotat allt men här kommer två av de saker vi fick:)

Fruktcentrifugen.......



Man väljer alltså grönsaker/frukter och gör sin egen jouice!



Så vi tog vad vi hade....



...och det blev såhär!

Och det smakade underbart!!!

Det här var som sagt ingen dum sak varken för mig som är inne i en "nyttigare" period och framförallt bra för barnen =) ett bra sätt att få i dem vitaminer. Den kommer att köras flitigt varje morgon och varje mellis. Man kan nämligen blanda i hop vätskan med frukt"kraffset" så blir det en smoothie;) Liam fick det han älskar mest, morotsjouice ♥



Den här...........och....



Detta fick bli Liams lördagsgotta!

Det var Filippas tur att ha halv åtta hos mig i kväll och detta bjöd hon på!



Ja det var precis så gott som det såg ut.

Detta är en av leksakerna Liam fick.....



Den e ju så VIT o fin =)))!! Det var en massa saker till men eftersom att det strular lite med publiceringen av bilderna så får detta räcka.

Kanske återkommer senare med ytterligare viktig info;) P&K

Bilder På Det "Nya" Håret!

Alltså detta med egobilder är inte lätt.......

Men för allt i världen bör ni komma ihåg att visa er från er bästa sida, gör ni inte det kan man tappa en vän el två på FB..tyyyyyyp! Min favoritsida är nog vänster, den e snällast. Höger kan funka beroende på spegel och belysning, samt vilket sällskap du befinner dig i.
På mina egobilder har jag alltid samma ansiktsuttryck och jag ler ALDRIG. Denna gång tänkte jag på det och krystade fram väldigt jobbiga leenden *läs ryck i mungiporna*. Så kan det bli då man står själv i hallen och ska le åt något som inte alls är speciellt kul.

OK, det var håret jag skulle visa....






(obs, har Jens t-shirt ifall ni undrar ang motivet på den;)

Men i kameran ser håret gult ut ju.....vad är detta? Så är det inte irl.

Nu kommer riktiga saker som man kan le åt!

Dagens inköp!......


Och detta fina "vinterströssel" till våra muffins ♥♥

Som blev såhär!

Mumms =)

Kramar till er alla söta ♥

Milla♥

När Milla var i min mage och vi funderade på namn så var alternativen många. Ett som slog mig var "Milina" det namnet var i princip bestämt då jag började fundera vad för slags smeknamn som skulle födas ur namnet Milina. Milla såklart, så fort jag tänkte det var det så RÄTT! Vid den tidpunkten visste jag knappt att Milla var ett namn, jag visste inte ens att Alfons kusin hette Milla:) Det fanns två eller fem som hette Milla i sverige vid den tidpunkten så aningens ovanligt kan man ju säga att det var.
I dag finns det 903 som har Milla som tilltalsnamn. Jo jag blir lite sur, det känns liksom att vi har patent på namnet =/........samtidigt som jag tycker att det e kul för det är ju ett fruktansvärt fint namn  och jag vet då en sak att det finns ingen Milla i världen som vår♥





Godmorgon

Ja jag såg rätt, hos oss snöar det idag. Jag vet inte om det beror på ett typiskt aprilväder eller att jag hade bestämt att grilla korv ute på gården med barnen idag. Det beror nog på det förstnämnda, inte sjutton slutar jag ut korvgrillning för lite snöflingor, inte om jag har bestämt mig för att grilla korv. Det ska vädergudarna veta! Jag hade tänkt lura er och skriva att jag vunnit 36 miljoner, inte för att jag tror att ni skulle gå på det utan mest för att se hur det kändes. I dag får man luras och det ska jag göra! Men först ska jag vakna till med lite mer kaffe. Underbar helg till er alla♥ Puss!
RSS 2.0