Torsdag

Svar på kommentar, tapeten i köket är en rusta tapet för 99kr rullen ;)Hahaha, dessa kor! Tack Tack Terese! :)

Efter jobbarnatten i natt fick jag sova, det är helt underbart. I natt e jag ledig och jobbar sedan fredag och lördag. Det känns väl som att jag lika gärna kunnat jobba även i natt då man lika gärna är i gång. Samtidigt skönt med en ledig natt, då man är på ett nytt ställe blir man oftast tröttare bara av det, mycket nya saker, namn och människor att lära sig.
Med en natts ledighet hinner det landa :) men jag kommer inte att vända ikväll utan försöka vara uppe ett tag så jag kan sova ut i morgon.

På tal om i morgon, så börjar Milla spela summer games! Första året som hon får vara med. Jag hoppas att detta motiverar hennes intresse för fotbollen som tyvärr sinat på sistone. Kyrkmarknaden är inte att förglömma, omän man aldrig handlar så mycket där är det en årlig tradition.

I dag ska vi inte flänga runt utan njuta här hemma med sol och bad blandat med tvätt och organisation i hemmet. Kvällsdopp på liden lutar det mot;) samt hår o sminkfix ;))
Ha en bra dag alla därute!

Fy jag känner mig nästan på oförskämt bra humör!



Liam åker båt för första gången, spännande!! ♥

........................................

Vem hade kunnat tro, att jag skulle bli en"landet"bo!?

 I går dansade älvorna på åkern...................




I dag lyser de med sin frånvaro...............................




I dag sprang även ett par (mer än ett par) kossor förbi på vägen och alla förutom två var fastbundna. De som var fria sprang glatt ned mot åkern med dess ägare efter :)

Det var kul att se, då jag själv inte trodde att varelser med stela ben och tunga kroppar kunde springa så fort! :)
Jag avnjöt detta framträdande från poolen, lycklig för att de inte valde andra hållet! Då hade de badat med mig ;)

Full Rulle

I dag lägger jag i överväxeln, full rulle hela dagen med allt från handling till pyjamasparty! Enda problemet är att jag fortfarande sitter i Jens gammla t-shirt med ruffsigt hår framför datorn o pimplar kaffe.
Snart ska jag ta mig härifrån...........

Mycket inför morgondagen är fixat men som sagt det återstår endel. Vad ska ni, mina läsare göra midsommar?

Glöm ej att rösta på min klänning i inlägget nedan ;)

Hjälp mig med röster!

Gå in och rösta på min egendesignade klänning via länken nedan.

http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=N6rLDj1yRbTGL3eranm2h6cXqKkmUrqfkYql6hXM7oQHhsy6UZw2




Så här ser den ut!

Nattintro.

Var på ett 10 timmars nattintro inatt, och tro mig att det var mkt att ta in :) men ack så roligt. Jag ska höra mig för om en till natt eftersom att min hjärna gick lite på lågvarv då jag inte kunde sova innan jobbet. Men KUL, KUL och kul!

I morse drack jag ett glas nyponsoppa och somnade vid 8.00 vaknade klockan 10.00 då barnen vaknade, klev upp och väckte Jens. Jag tog en rök och somnade om. Vaknade igen vid 12.00 och tänkte kliva upp men somnade om innan jag han göra verklighet av mina planer, samma vid 13.00. Klockan 14.00 klev jag upp och gjorde morgon, snart ska jag hoppa i duschen.

Att det tjorvat lite med sömnen nu är inget jag kopplar i hop med framtida sömnsvårigheter, då man kommer in i det löser det sig säkert till det bästa =)

Familjen bakar och jag ska som sagt bege mig till duschen, ha det gott!!

Tassimo

Jag är en av de lyckliga som uttagits till buzzadors "buzzning" av Tassimo T20.
Detta är en helautomatisk kapselmaskin som brygger kaffe, choklad och te med en enda knapptryckning. Nu är det dags att smaka kaffe från Gevalia och choklad från Marabou!!

Som buzzador får du gratisprover eller riktigt bra och förmånliga erbjudanden mot din åsikt. Det kostar inget och du binder dig inte till något. Som buzzador berättar du till vänner och bekanta om produkten du buzzar om, samlar in andras åsikter och redovisar dem via internet till buzzador. Enkelt, spännande och mkt socialt!!

Läs mer på www.buzzador.se

Här är min kaffemaskin som jag fick till ett otroligt pris, alla kapslar gratis plus 200kr att handla mer kapslar för på tassimos hemsida.




Alla dessa små kapslar är av plast med folieöverdarg och vidare naturvänliga är de inte. När du köper din maskin ska du regga dig på Terracycle.se så kan du skriva ut förbetalda fraktsedlar som du sedan sätter på en stor kartong fylld med tomma kapslar som du sedan postar i väg. Dessa forslas till Göteborg för återvinning! För varje kapsel du skickar in går 10 öre till Rain forest Alliance, och på så sätt värnar du om miljön två gånger i en ;)

Vi har provat olika smaker i kväll och är helnöjda, utförliga recensioner ang. smakerna kommer senare.
Nu vill vi ha kaffefrämmande, så kom hit på en kopp :)



TILL ANNAT!

I dag har vi gjort små inköp, nu ska ni få se vad!



Detta är en helt vanlig mugg från Bambino. Den har ett sugrör i silikon med en "skjutknapp" för återslutning. Den droppar inte och är väldigt greppvänlig. I locket gömmer sig ett litet fack som passar för små fruktbitar, nappen eller annat smått o gott!! Denna passar sig för barn vi ettårsåldern och uppåt :)

I dag då vi hämtade ut packetet fick vi välja ut en kökshandduk som vi fick gratis via icakortet, jag valde denna som passade bäst in i vårat kök, den är tryckt med ett recept på äppelpaj för 6 pers. =)



Sen då vi var på Willys i dag så köpte jag diskmedel och handtvål från en ny serie som bara tillverkar miljövänliga produkter. Utan parfym och sådant! Jag som egentligen inte är så miljövänlig föll för självaste utseendet på hela sortimentet. Hantvålen i refill var inte så snugg men diskmedelflaskan passade utmärkt till mitt hem....=)




Och här e tvålen (refill)



Detta märke finns även i tvättmedel, rengöringsmedel och hygienartiklar. Allt är miljömärkt och utan parfym, inköpt på willys!
De håller även ett bra pris.

Nu ska jag ladda inför morgonnatten hehe, känns inte bara konstigt för mig. Hela familjen tycker det kommer att bli "konstigt," tänk att det (för mig) känns som att jag ska rymma på semester några timmar ;) Sov gott alla!!

Tävling!



Jag tävlar om ett presentkort från Cutiepie.se hos Agnes!

Härlig fredag

I dag blir det en härlig fredag.

Milla har två föreställningar i dag, den första kl 13 då de uppträder med cirkus skolan och sen kl 16 uppträder de med "skapa." Hela veckan har de tränat hårt för sina uppvisningar idag.

Så i dag ska vi bara njuta av det vi får se ;)

Våra barn ♥

http://www.youtube.com/watch?v=MlJWsS7reIk





Vi älskar er ♥ / Mamma & Pappa

profil

Två nya tävlingar!

"Jag är med och tävlar om en massageolja hos Jennie i samarbete med Vuxenshoppen.se"







Jag tävlar om fem ljuvliga och unika vinster från Tokfransar hos Agnes!


I dag lyser solen lite extra ;)

Kan bara säga att jag slipper ångra mitt inlägg angående inställningen man har då man söker jobb!! Jag fick nämligen ett telefonsamtal från ett äldreboende i närheten som behövde en usk till natten i sommar, i dag var jag dit och på måndag börjar jag med en intro. natt. Jag är så lycklig!!
Detta gör även att jag är övertygad att man som arbetsökande inte "får" ha de tankar som "det finns inga jobb" det finns jobb, men det gäller bara att hitta ett, att se det som ett "jobb" i sig att skaffa ett, eller hur!!

Sommar ♥

Nu börjar man allt få lite färg :))

Hallå där ;)


Resultatet av min nya locktång...........


Nu är mitt hår genom blondt men behöver klippas, men det behöver jag väl inte ens nämna ;)





I morse hade Liam packat gå-vagnen och ställt sig i hallen med bara blöja. Han vinkade hejdå till mig och tänkte väl gå ut..............

RSS 2.0