Mina ungskruttar :)

Alltså det slår mig precis att vi har väldigt snälla och duktiga barn, dessutom är de som bäst då jag eller Jens jobbar då vi bara är en förälder hemma. De blir så förstående och hjälpsamma dessutom mån om varann.
Jag har tvättat och stökat undan från middagen i em, plötsligt hör vi duschen och vem stod där med kläderna på? Jo Liam! Kevin säger snabbt att han vill bada honom och gör sig själv ett fotbad, där sitter de nu och myser mina pojkar. Flickorna klipper och pysslar tillsammans på Millas rum, ingen av dem har velat fara bort eller ta hem kompis idag, de verkar halvtrötta och hemmakära idag. Ganska skönt med sådana dagar, annars är det ett evigt rännande både här och där :))

I kväll då de underbara guldklimparna lagt sig ska mamman plocka fram lite gotta och frossa i serier, kanske ett varmt fotbad för mig med.
Kommer bli riktigt skönt då jag är rysligt trött, skyller på vädret :( dock verkar det ha skett ändringar i väderprognoserna som nu visar både varmare och soligare från och med torsdag och över helgen. Man kan ju bara hoppas då detta väder gör en påtagligt deprimerad.
Nåja, "sommaren" har ju knappt börjat ännu.

Nu ska jag se hur det går för pojkarna mina, de blev då länge men de busar och fnittrar och PLASKAR....;)

Full Rulle!!

I dag städas det för fulla muggar här hemma, Filippa ska snart på kalas och jag ska påbörja middagen. En helt vanlig dag i full fart kan man väl beskriva denna söndag.
Vädret inbjuder till en städardag ellerhur? ;) Fotbollen blev inställt just pga vattensjuka planer. Att stå ute i regnet känns inte så lockande faktiskt så det blev en liten "yes" känsla då beskedet om de inställda matcherna kom.
I går var vi på loppis annars bara hemma, vi såg film och mös under kvällen. Det har varit en lugn och skön helg.
I morgon går Jens på em veckan så han är ledig på fredag, najsigt!!!
Nåja, nu börjar kaffet ta slut så jag ska fortsätta med mitt ;) Ha en bra dag.

Fredag

Ja då var det fredag igen och halva familjen är sjuk. Milla hade feber i morse och jätteont i ett ben så jag hoppas och håller en tumme att hon kryar på sig till cupen i helgen.
Liam vaknade med hög feber och somnade om klockan nio efter sin alvedon, han fick inte i sig ngn frukost men en flaska mjölk.
Jag är krasslig men ändå ngt bättre, kanske beror det på att det är fredag?
Jag ska försöka göra lite helg fint och förbereda fredagsmaten.
I kväll måste man ju bara se lets dance finalen omän vi inte sett ett enda avsnitt av det i år.
Har ni hängt med? Vilka ska vinna o varför???

RSS 2.0