I väg och helghandla!

Ska göra oss klara för att åka och helghandla, så att man bara kan slappa i morgon.
Linnéa

Linnea skämma bort dags!!

Nu ska jag ta hand om mina arma fötter som bär mig fram var dag, så försummade och bortglömda! Nu ska det bubblas ned i bubbelbad och fotsalt, smörjas mm kan behövas efter sommaren.
Sen blir det slingor, hårinpackning och helt naturlig hemmagjord ansiksmask och kroppspeeling! Jo i dag skapar jag mitt eget hemma spa.
Må bra kväll och slappna av stund, spara krafter och ladda batterier.

Kram! Från mjuka fötter!!!

A-kassan och Försäkringskassan.

Väl hemma från jobbet så ska jag precis sätta mig ned och käka middag, kasslergratäng  mumma! Dagen har flutit på utan problem eller tristess, en helt vanlig dag.
På lördag ska vi på "Lidja live"  och på dagen är vi på ikea förhoppningsvis. Hela gårdagen var jag så dålig i min mage och det är inte längesedan Milla också var det så man får hoppas att resten av familjen inte får det, men hur som helst verkar det bara vara i en dag som tur är.

Efter middagen ska vi åka på ö&b och handla lite har ingen större lust med det men  dock nödvändigt, jag hade hellre stannat hemma och softat.
Tänk att det redan är onsdag, jag tyckte nyss att det var söndag men man klagar ju inte över att arbetsdagarna går fort heller, nej det är ju bara synd att man är illa piskad att jobba för att käna kosing!
A kassan har jag ingen lust att ha kontakt med , vilka idioter de finns där och tänk att det bara behöver finnas en hopplös, missunnsam, bitter och sorglig människa för att kunna jävlas med folk. Men tyvärr finns det folk som lever på det, kolla bara in de på försäkringskassan där de jävligaste bedriver sin dagverksamhet, det dröjer inte länge innan hissen dit går miltal ned i vår mörkaste och varmaste plats i våra värsta fasor. Arg! Arg och ARG kan man bli !!!!

Nej bara ett kostsamt system som inte funkar för andra än de som arbetar där! Bort med det helt och hållet och lägg dig ned och dö om du blir sjuk eller arbetslös!

Ja, så fick jag avreagera mig lite på mina känslor ang detta! Tack för mig och håll er friska!!!

Ska bara.......

Känner mig som lille alfons som "ska bara"  jag ska nu gå och duscha och sedan krypa till kojs, men var tvungen att göra ett par saker först.
Har suttit och kollat lite soffor i dag och hittat några som var jättefina, nu ska det bli en soffa som håller i både kvalité och stil i många år. Vill inte ha något halvdant som känns ute bara efter ett år.
Sofferna vi hade innan var jag nöjd med men jag vill ha en soffa som är djup, där man ryms att ligga två. =) med divan oxå!
Ja som sagt det är mkt man vill.
I morgon blir det en stadsrunda dock inte på min fritid men trevligt ändå! Lunchar ute på stan =)

Godnatt!

Pigg o glad!

Ja helt otroligt kan man vara det då man kommer hem från jobbet, men det var en evighet sedan jag jobbade förmiddag och det är så skönt att ha kvällen hemma.
I går satt jag o kollade igenom vad vi behöver från ikea och listan blev lång, för lång.
Den måste minimeras tills vi ska dit, men golvet vi ska ha blir därifrån och soffa, lampor och diverse pyntartiklar till vårt nya vardagsrum. Denna gång åker vi utan barn så att man i lugn och ro kan handla utan att det blir en massa gnäll, får se till att ordna barnvakt. Det blir att vi åker nu till helgen eller nästa gång jag är ledig fredag.
Nu ska jag börja fixa middag, Jens är och kollar upp en dator ;)
Men tills vidare...
Ha det gott!!
Linnéa!

Söndagen lider mot sitt slut

Ja, jag slutar aldrig att förvånas över hur fort en helg tar slut, att det oftast är måndag. Nu ska barnen återgå till skolan och jag till jobbet och våra liv rutas in i ett mkt tidspressat schema.
I dag har vi haft roligt och ätit en mkt god fisk som grabbarna drog upp under dagen. Nu blir det att snaska och se film och bara må gott, hoppas ni andra gör det med.
God natt!

Linnéa

Söndag

Säga vad man vill om söndagar, jag har lärt mig att ta till vara på dem numer. I dag slöar vi och tar det bara lungt.
Jens och killarna har åter begett sig för att fiska, Milla är dålig i magen och får springa på toan hela tiden hon mår inte alls bra.
I går hade vi en mkt trevlig kväll, vi grillade fisken och lite korv, bakade och bara mös!
Nu ska jag gå och sy lite spännande saker :) Ha det bra!

Lördagsmys!

Just nu ska jag och flickorna baka cupcakes med frosties mmmmm....
Jens,Anton och kevin for i väg för att fiska, hoppas på en fisk att grilla i kväll :)
I går tog jag kraften till mig och städade ut bagarstugan nu är det bara pyntningen kvar, det som är roligast!
Ja ja nu ska jag gå och baka eller övervaka flickornas bak hihi! Ha det gott alla!

Aj aj!

Kevin trampade fel med foten i går och idag har vristen svullit upp dubbel storlek. På skolan skulle de ut och plocka svamp i skogen och det var ju inte så passande. Nu har Jens åkt i väg  med Kevin för att samråda med Kevins fröken.
Milla  följde till skolan med sin kusin jag antar att det var tuffare än att gå med sin mamma eller pappa. Själv sitter jag och dricker mitt morgonkaffe och njuter av min ledighet.
Filippa är rastlös och klättrar nätt o jämt på väggarna sen är hon så ARG på mig och jag vet inte varför men kan känna i gen ett mönster. När jag jobbat helg och kvällsveckan, då jag har varit borta mkt då brukar hon kunna bli så här. Filippa har försäkrat sig att jag inte ska och jobba i dag ett flertal gånger på morgonen.

Nu ska jag förbereda för vårt främmande i kväll men hinner säkert uppdatera ett par gånger till i dag.
Trevlig helg! Njut och må!

O så skönt!

Nu blir det en varm dusch och hoppas på en lika skön massage som igår.
Lite småtitt på "det okända"  och sedan i säng för att sova. I morgon kommer man att vakna upp till en ledig dag och det känns behövligt har ju ändå jobbat sen i lördags, man kan även säga att jag varit ledig en dag på tio.

Alla barnen sover skönt i sina sängar varav två sparar krafter till ännu en skoldag. Den minsta har väl kvar sina drömmar om att få fara med oss och fika, men det blir att baka cupcakes ist då får hon fika iaf. =)

Nä då var det duschen då............................................

Sov gott!

Jahapp!!

Ja nu har mina barn anlänt hem tröttare än någonsin jag antar att det blir en tidig kväll i kväll.
Nu förbereder jag mig för att åka på jobbet och Jens ska ge barnen en smoothie till mellis.
Det har varit en effektiv förmiddag!
Men nu ska jag dra till jobbet och kommer hem nöjd över den kommande långhelgen.
Tack o hej!

Oj oj oj!

Har precis sagt hejdå till Kevin och Milla som nu befinner sig på en helt ny skola! Det känns underligt och jag är rädd att de ska känna sig helt vilse.
Men barn har ju en annan  förmåga att knyta kontakter så oron är nog bara vår och inte barnens.
De var så fina nu på morgonen i sina nya kläder, Milla var vaken före väckarklockan och var i full färd med att klä sig och borsta håret då klockan ringde. Hon skulle bestämt ha två inbakade flätor, som hon berättade att hennes kusin också skulle ha. Så två inbakade flätor det blev!

Nu är vi hemma och mellanlandar passar på att röja lite i väntan på att affärerna ska öppna.
Jag har blivit dunderförkyld och fått hosta, har känt så hela veckan men i dag är det värre. Jag lyckades ändå ta mig igenom denna arbetsvecka och får vila upp mig nu i helgen ist.

Filippa är sur och arg för att hon inte får börja skolan, hon säger eller skriker att hon inte vill då jag frågar henne men dock är en fyraåring ganska lätt att läsa av.
När Kevin och Milla tidigare gått på IOGT så har Filippa som är för liten för det ännu, alltid fått köpa hem lite fika, så nu då vi for från skolan så sa hon " Ska vi och köpa fika nu?" " det finns ju inge annat kul än att fika"

Jag tror att hon ska få köpa en festis och en bulle nu då vi åker men jag kommer att vara tydlig om att vi inte kommer att göra det var gång Kevin och Milla är på skolan.

Nu ska jag gå och göra klart det sista!

Ha det gott!

Så kul!!!

Har under dagen fått veta en underbart rolig sak, detta kan man leva länge på! Jag är så glad och lycklig.
Snart är det helg, på fredag kommer mina föräldrar på ett knytkalas det vankas nämligen kräftskiva det ska både bli gott och roligt.I morgon går jag av mitt sista pass för veckan och barnen börjar sin nya skola.
Kevin och Milla längtar till i morgon och det är ju mkt positivt.
Nu ska jag och Jens krypa till kojs, få se om jag får den där massagen???? Har så ont i min rygg och armbåge!
Sov så gott, det kommer jag verkligen att göra =) =) =)!!!!!!!!

Spännande dag

Idag är det en både rolig occh lite spännande dag vi ska nämligen och hälsa på barnens nya skola här i svensbyn, träffa lärarna och se i klassrummen.
Nu blir det frukost och att göra oss klara sen går vi till skolan.

Nu har jag två kvällspass kvar innan min tredagars ledighet, känns drygt efter att ha jobbat helgen och tre kvällsveckor.
Det kommer att bli en skön ledighet iaf.
Ha en bra dag!
Linnéa

Ang bilden nedan...

Så är det  faktiskt min man som avspeglas det måste blivit ngt krupp med inställningarna då vi fotograferade, det som liknar en ryggrad är hans dragkedja på tröjan.
Den blev ruggig men har sin naturliga förklaring.

Har fått med många lustiga saker på bild men hur förklarar man detta..ryggraden tex. som syns både brevid mig och på mig, för att inte tala om ansiktet.

Korvgrillning! Kevin,Jens och Anton.

Söta Jens i min Snygga "morris"

Katten Pelle och kaninen

Ja,ja,ja,ja!!!!

Nu har jag gjort klart denna helg ni kan tro att det känns skönt! Nu är man ledig till i morgom kl 15 så ledigheten känns oändlig som ni säkert förstår.
Nu ska vi käka middag och fortsätta med källaren, kanske återkommer med bilder hur det ser ut nu.
Mat,mat,mat!!!!!!!!!!

Lördagsmys!!

Sådär nu är halva helgen gjord det känns mkt bra. I dag har jag dock haft en mkt  rolig dag på jobbet och man har blivit påmind om varför man valde att jobba inom vården, dessutom har jag gjort ett super loppis fynd, en jättefin gardin i snyggt tyg till lilla fönstret i köket för hela tjugo kronor färdigsytt och allt! Det blev superfint! =)

I dag tänkte jag börja städa ut det som ska bli gäststugan och inreda där för våra blivande gäster =) det inre rummet kommer att funktionera som förråd tillsvidare fram till att vi fått mer ordning på våra saker. Men det blir ändå gott om plats att övernatta i.
Det ska bli så mysigt. Jens fortsätter i källaren och arbetar med oljetanken sen är det helt tomt.

Äntligen har nya ikea katalogen anlänt har hittat en soffa som kan vara nåt, sen hittar man ju en hel del  faktiskt.
Blir väl någon vända dit i höst skulle jag kunna tro.
I går var jag mer än nyttig, jag städade ut alla skåpar och garderober, putsade fönster och storstädade. I dag är det mkt rent och fint och ordning och reda.

Kevin har vart på kalas hos Simon idag, det hade spelat kubb och haft riktigt trevligt Kevin var mkt nöjd då jag hämtade honnom efter jobbet.
Nä ni! nu har jag inte tid att trycka tangenter mer, nu vill jag göra ngt kreativt i stället =)

Ha det gott!!!

Skönt!

Nu har vi vart hos läkaren med Filippa och vi fick gå därifrån mkt klokare och fick bra och förståelig hjälp och goda råd på det. Medicinerna ska hon fortsätta med men byta tavigylen mot xyrlex eftersom hon blir mindre trött av den, fortsatta astma mediciner  och även betapreden.
Nu kan man känna sig lugn. Vi vet dessvärre inte vad det är hon överreagerar på men man får vara observant.

Nu är jag på väg till jobbet ska och posta lite brev innan bara. Det är så skönt den lilla tiden man får för sig själv i bilen att det nästan har blivit så att jag längtar att åka hihi.
I kväll går jag av och det behövs när man ser hur det ser ut här hemma vi har inte hunnit nått i dag då vi vart med Filippa till sjukhuset.
Nu ska jag ta och åka men jag hoppas att alla får en fin och trevlig Torsdag.

Linnéa

Läkarbesök

I dag ska vi till läkaren med Filippa och förhoppningsvis bli lite klokare, om än obehaget vid ett pricktest är stort så kommer jag att tycka att det ä värt det. Som det är nu så kan vi inte ha det. Hon kan inte behöva svälla upp som hon gör i ansiktet av ett  litet myggbett. Ännu värre svälla i munnen av vanliga potatischips då hon inte ens är allergisk mot potatis.
Vi fick utskrivet Betapred som vi skulle ge henne vid allergisk reaktion som vi har gjort ,men efter att ha talat med en barnläkare som inriktar sig på barnallergier klargjode hon att den medicinen skulle Filippa absolut inte äta!
Läkarna framstår som mkt opålitliga när de hävdar olika saker ang mediciners verkan och biverkan. 
Men detta är ngt vi i dag får ta tag i och ifrågasätta. Det är tur att jag hinner följa med innan jag ska till jobbet.

I morgon är jag ledig för att sedan jobba helgen, sen jobbar jag kväll mån till tors  och ledig tre dagar vilket blir skönt.
Barnen har fått pirr i magen inför skolstarten och trots att barn kan uppleva sommarlovet som en oändlighet så tror jag att tom de tycker att sommaren har gått fort i år. Kevins pirr är nog lite mer än vanligt pirr då han byter till ny skola och nya vänner. Eftersom att kevin är lite mer av en försiktig kille så kommer han nog att behöva lite mer tid att vänja sig vid detta.
Men vi kommer att se till att han kastas in i nya aktiviteter och sporter till en början, jag tror att det då blir lättare för honnom att hitta fler vänner och komma in i nya kompisgäng. Så får han väl sen sortera ut vilka aktiviteter han vill syssla med. Detta kommer nog att göra så att Kevin får lite mer skinn på näsan och det tror jag är bra för honnom.

Nu ska jag ducha en st Filippa med blåbär över hela sig efter en fullkornsgröt med hemmgjord blåbärsylt.
Så kan man ju inte gå till läkaren.....

Ha en bra dag! / Linnéa

Jäsp, då var det dags då!

Hemma och färdigt skördat nu blir det en nattmacka och hopp i säng för en mkt trött Linnea.
I dag har Jens rivit klart allt i källaren och nu börjar det roliga, ut med oljetanken.

Aldrig ro och vila.........

Sov gott ändå!!! / Linnéa.

Då kom den då!

Nog kan det vara så att man klagar på värmen, men vad är detta? Blev det vinter?
Det är väl bara att tacka adjö till denna sommar då för att möta kylan igen för att inte tala om det evinneliga mörkret som medföljer, urk!!
I dag blir det plock och nytta som ska göras absolut inget annat.
Nu skaa jag dricka kaffe och mysa ett litet tag till i min morris!

Linnéa!
 

Godnatt

Godnatt alla, nu ska jag inta sängen och platsen brevid gubben,  slå på film och somna till det! Underbart. I dag har jag vart supertrött, orkade knappt hålla mig vaken de senaste minuterna på jobbet.
Men nu är man äntligen hemma.
Slutar att fördiva tiden här. Det kommer nog bilder imorgon har ej hunnit söka kabeln än.
Sov gott!!

"Älska mig mest då jag förtjänar det som minst för det är då jag behöver det som bäst"

Inom kort....

kommer lite blandade bilder, söker bara den saknade kabeln i vanlig ordning...........men hoppas att den snart är funnen!

Godmorgon

Godmorgon alla läsare, visst är det skönare att stiga upp till en tisdag än till en måndag? Det tycker då jag.
Familjen Björklund håller för tillfället på att rusta oss för dagen. Vi ska åka till stan och handla innan jag ska och jobba. Måste försöka få tag på släpet med.

Förundras över detta väder, det är ju så otroligt varmt och skönt! Skulle visst åska i dag så jag önskar att det inte blir så pass mkt att Millas fotboll blir inställd. Längtar väldigt mkt till jag få se henne spela men det dröjer en vecka till iaf.
Sen ska vi mammor spela mot barnen och det tror jag blir väldans skoj!! Jens lovat att baka med barnen i dag så de får nog en bra dag här hemma.
Nu ska jag dricka klart mitt kaffe och försöka njuta av en stressig dag.

Ha det bra alla!

"Människor kan indelas i två gupper, en som går före och uträttar något och en som kommer efter och kritiserar"

Linnéa!

Jobbet!

Det var riktigt roligt att komma tillbaka till jobbet i dag, alla ordinarie var på plats efter sommaren. Vi har haft bra vikarier men det är skönt då allt är i sin ordning. Vi fick även höra goda nyheter riktigt roliga dessutom.
Kvällen gick så pass fort att det kändes knas att åka hem.
Nu ska vi lägga oss och se film i vanlig ordning, men det är ju alltid mys!
I morgon ska vi lasta bråte på släp och köra till tippen senare i veckan, men det blir en annan historia att berätta.
Planerna om hur vi ska göra om blir bra ,billigt och superfint men det blir även det en senare historia att berätta.
Så nu får ni alla sova gott! Det ska jag göra!

"Så länge du är övertygad om att det du gör har en mening, kan du ta dig genom både rädsla och utmattning och ta nästa steg"

Linnéa

Aj aj aj....

Vaknade med en fruktansvärd ryggvärk kan knappt andas, blir mkt intressant och se hur det ska gå att jobba eller det går ju men det komplicerar dock det hela.
Men man får hoppas att det släpper under dagen.
Nu sitter jag och väntar på mitt kaffe, har fått sovmorgon i dag men känner mig inte speciellt utvilad ändå!

Jag tror att Filippa har feber hon är lite varm och rödblossig om kinderna och smått gnällig.
Trist om det skulle vara så, vi måste köpa nya batterier till tempen de tog slut i dag då jag skulle tempa Filippa.

Vilket härligt väder det var i går man hann tro att den kvava luften skulle vara borta till i dag men ack vad fel man kunde ha. Det är lika kvavt i dag men inte lika varmt i alla fall.

Snart börjar skolorna om och det är nog lite spännande för oss alla, då blir det att ramla ned i rutinerna på riktigt.
Det har vart en lättstart sen jag började om att jobba och det har vart skönt.
Tänk att hösten redan är här, tiden går för fort. Milla är glad för nu äntligen fyller hon snart år och som hon längtar.
I dag gör nog Jens klart i källaren det har inte blitt av i denna värme! Men nu är det gråare och kanske är det de absolut sista dagarna av sommaren 2009 som visar sig.
Nu ska jag skörda jordgubbar på "fejsen" och sen ....vet jag inte.
Linnéa

Urladdning!!

Ja nu äntligen kom den urladdning man väntat på, åskans mörka moln närmar sig med storm steg, blixtrarna slår från flera håll dock har vi inget regn ännu men det kommer säkert. Ovädret är på väg precis hit. Så mojsigt!!!
Vi har haft en mkt trevlig dag i dag här hemma, ätit gott och haft roligt tillsammans och massor, massor av bad.
Nu ska vi snart krypa ned framför en film, det ska bli ljuvligt. Har städat huset och fått undan så nu skiner det och luktar gott överallt. I morgon, måndag! Dagen man aldrig längtar till. En ny arbetsvecka och jobbarhelg! Underbarare än så blir det inte.
Nu ska jag gå ut och sätta mig en liten stund och inta detta sköna oväder!!!
Kramizzar till er alla läsare! Sov så gott.

"Behandla andra som du själv vill bli behandlad"

Linnéa

Underbart!

Lika varmt och skönt idag som igår snudd på varmare i dag. Här springer vi in och ut hela tiden det är svårt att veta vart vi ska vara det är ju lika varmt överallt. Poolen är en mötesplats faktiskt och det är mkt skönt att gå och doppa sig nån gång då och då. Nu är jag inne och har bakat två st blåbärspajer och kokar kött till blötan som blir vår middag i dag.
Men snart är det nog dags att blöta ner sig i gen.
Vi hörs!
Linnéa

Poolparty!!

I dag har jag och barnen haft pool party! Vi lekte lekar, dansade, lyssnade musik och drack bubbelvatten och avslutade allt  med ett gott  eftermiddagsfika i det strålande vädret. Nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar så att vi kan starta poolparty rond 2. Då kommer samtliga familjemedlemmar att delta! =)
Grillskiva och rostade grönsaker ska vi äta i dag! Fastän det är så varmt så är jag hungrig som ett djur, är hungrig hela tiden numer! Om jag ändå kunde skylla på att jag rör mig så mkt men det kan jag minsann inte!
Nu ska jag fortsätta att le tillbaka till solen och gliida omkring i min solstol, vissa haré bra eller hur?

Skratta och njut!

Linnéa

Varmt!

Snart ska vi och titta på när Ebba spelar fotboll, stackars barn i denna värme. Mina barn sitter inne en stund eftersom att de inte orkar med värmen 26.1 gradet ute!
Vi grillade och mös ute i går det var en riktigt härlig kväll så härlig att jag tror den ska upprepas i kväll.
Vår kära nya vän är inne på besök (kaninen) Skuttar runt i huset och är mkt söt. Bilder kommer.
Nu ska jag gå ut och bara njuta av det fina vädret.

Linnéa!

Cirkus

Cirkus i svensbyn. I dag har vi vart på cirkus i en av lekparkerna i svensbyn, några kreativa barn hade satt upp en hel cirkusföreställning med popcorn,sockervadd,saft,tävlingar och en massa roliga nummer.
När vi sedan kom hem så började Milla och hennes kusin att öva på egna konster och trick så jag antar att vi har något att titta på här framöver.

I kväll tror jag att vi ska gå ut och grilla lite korv men ska lägga tjejerna först, vi har mkt trötta barn och det kan jag förstå.
Det blir rätt så fartfyllda dagar när solen skiner.

Nu ska jag fortsätta med mitt, men fortsätt att läsa kära läsare så kommer snart en uppdatering!!! =)


Linnéa!

HELG!!

En underbar långhelg har anlänt och det känns mkt skönt.
I morgon ska vi och äta kräftor hos ett par vänner vi inte träffat på mkt länge vilket jag längtar att göra! Det ska bli både gott och ett kärt återseende.
Jag tror att vi tar med flickorna och att Anton sköter Kevin här hemma.
Äntligen har han åldern inne för sånt min lillebror, som jag har väntat hihi! =)
Man känner sig nästan tvingad att vara vaken lite längre i kväll då man är ledig, av en konstig anledning har jag haft otroligt mkt energi den här veckan och den tycks aldrig ta slut. Inte ens på kvällarna eller mornarna är jag trött, nu har jag lust att sätta i gång med garderoberna. Konstigt konstigt. Kan det vara så att man hinner bli förslöad under semestern?
Slutsatsen för mig är att jag blir energifylld av att jobba, det kan ju bero på att vi motionerar mkt på jobbet och att man bara sitter i en solstol på semestern haha!

Ha det gott!!

Närmar mig målet!

Ja nu är målet nära, helgen alltså =)
Nu när jag kom hem möttes jag av en ensam kanin i den färdigbyggda kaninburen. Kaninen  följde med mig in och det var sedan mkt svårt att lämna tillbaka den ute i sin trevliga lya, den såg ju så ensam ut =( Nej, nej det blir ingen kompis åt den, nu räcker det med djur för oss.
Min goa gubbe håller på att göra varma mackor till mig mums vad gott jag är så hungrig.
Sen ska vi slå på "Ernst" och fortsätta att inspireras!
Sov så gott alla!!!! =)

En ny dag!

En ny dag att inta och fylla med sådant man vill se tillbaka och minnas, oj vad djupt!
I dag bygger vi klart kaninburen till Millas Sockervadd så att hon får hem den i dag jag lovar att hon räknar minuterna.
Måste ordna lite halm och spån också.

I morgon går jag på långledigt, känns nice då vädret ska vara underbart. Bada och kanske lite båtåkning står planerat sen får man dock se om det blir av.

Måste sätta datum på vår inflyttningsfest jag känner att jag längtar efter det nu.
Nu ska jag fortsätta tvätta så att jag slipper slita med det lasset i helgen.
Ha det bra alla!


Linnéa!

Fortfarande pigg!

Vad är det med mig jag är fortfarande pigg och glad, vilken underbar dag. =)
Nu ska jag gå och duscha och sedan krypa ned och se något på tv.
Har av misstag fått i mig gammal äcklig rostbiff i dag med ett datum som skulle hålla ett par dagar till, men ack säger jag bara jag tyckte att köttet lucktade illa el konstigt redan från början men Jens sa att det smakade helt ok.
Jag åt två små skivor och min mage skriker nu stäm Sigvard!!!!!!!
Tror att jag aldrig har haft sådana besvär och illa mår jag med jag kommer nog aldrig att käka rostbiff igen.

Nu ska jag gosa med Jens.Sov så gott!

Linnéa!

Det går så bra....

i dag jag får en massa saker gjorda och det känns riktigt bra! Nu ska jag i väg på Sigvards för att handla lite lunch det blir fruktsallad med vaniljyoughurt och lite salt kött, bra mat när det är så varmt och skönt.

Jag kommer att vara långledig till helgen, ledig fre,lör,sön och börjar jobba mån kl 15.00 det  är ju nästan för bra för att vara sant. Kanske därför man är så glad hihi!

Såja, bäst  att fara så att man får i sig lite mat, håller på att hungra ihjäl just nu.

Nya krafter

I morse då jag vaknade fylldes jag av en härlig känsla jag vet inte vart den kommer ifrån eller  vad den betyder bara att jag har så mkt krafter och glädje inom mig, det känns tom roligt att åka och jobba i dag och då menar jag verkligen ROLIGT!
Ja, jag håller med att det är lite underligt men man får väl vara glad då det är så man känner.
Jens håller på med frukosten och kaffet mums! I dag ska de på middag hos Jens storasyster Anna det skulle visst bli köttsoppa och det vill jag säga att så glad är jag INTE att det inte kan låta bli att kännas lite bittert att jag då är på jobbet! Hihi.
I dag blir det att fortsätta tvätta, Jens har fixat fler linor ute så att nu finns det plats för all våran  tvätt iaf.
Milla har lurat med mig för att se på en kanin, hon har blivit lovad en men tanken var från nästa sommar. Men då har våra nya grannar kaninungar .......=)...... Ja ni förtår själva!

I dag börjar Milla att spela fotboll hennes förväntningar är stora och jag hoppas att hon får riktigt roligt i kväll.
Jens ska få ta med kameran och ta lite kort, det är ju ändå hennes första träning.
En bra chans för henne att lära känna fler kompisar före skolstarten.

Såja nu ska jag blossa och sedan inta lite föda och mirakeldrycken kaffe!
Om jag inte hinner uppdatera ngt mer innan jobbet så får alla ha en superbra dag.
Linnéa!

Mysigt höstmörker!

Är det ngt jag verkligen älskar så är det detta mys mörker om kvällarna, nu är det dags att tända ljus och börja längta till Idol och  mysfredagarna igen. Snart har vi förhoppningsvis ett vardagsrum också! ; )
Skönt att komma hem i kväll och krypa ned i sängen, trots att kvällen gått fort och smärtfritt så är det alltid lika skönt då man går av.
Nu ska jag sova och jag hoppas att alla sover gott i natt!
Linnéa

Godmorgon

Vilken varm och skön morgon vi får avnjuta åter igen.
Nu är det kaffe och gröt som väntar och arbete kl 15 skönt att få vara hemma medans det är varmt och skönt och framförallt på dagen då det händer grejer.
Man kan passa på att ringa samtal, i dag ska jag ringa Filippas läkare och prata med henne.
Förbryllande att de kan stänga ned ett helt lassa under sommaren, då kan de väl stänga det helt och hållet och göra om det till ett  stort vetrinärsjukhus el nått! Bara dumt att de ska stå i halv verksamhet och kosta pengar och fungera som en annan vcl med på tok för stor byggnad och på tok för många telefonsvarare.

Jaja! Bara att börja då! Hoppas att ni alla får en underbar dag!
Kramizzar!!!
Linnéa

Till fotografierna nedan

Här är både jag, Jens och Milla fotografer!
Glömde lägga in bilder på hallon buskarna vi hittade här alldeles intill komposten.
Dokumenterade bär som växer på tomten, ;) Hallon, vinbär, blåbär, lingon, kråkbär och enbär! Det enda som växte på vår gamla tomt var ogräs! =)
Kram!

Avrundar!!!

Nu har tjejerna lagt sig och killarna är på väg detsamma gäller mig och Jens, det blir väl att vi ska se ngn film, äta popcorn och dricka bubbelvatten! Eftersom att jag går på min em vecka så kan jag dra efter andan och se fram emot en sovmorgon i morgon. Men ni ska inte tro att det bara är jag som sover ut  det gör hela familjen!!
I kväll gjorde vi upp en eld och gräddade bröd på galler till kvällsfika det var  fantastiskt gott. Vi har vart hemma hela dagen och haft riktig kvalitets tid tillsammans, sån tid som man önskar att man hade varje dag. Man kanske har det men problemet är att hinna se den.

Vi har planerat och funderat lite över sovloftet jag nämde i förra inlägget, det kommer att bli jätte bra! Innan man tänker på att bygga ut måste man först använda hela husets ytor. =) Jag har nämligen börjat tänka "Ernst" förstår ni, då blir allt så bra, jag tar bara av mig skorna, fladdrar på tårna och..................................................
så kommer allt! =)

OjOj! Vad klockan har blitt mkt nu är det nog dags att avrunda denna sköna söndag med just precis popcorn, film och bubbelvatten.
Ha det bra alla!
Linnéa

Våran dag!

Längesedan

Det var mkt längesen vi har haft en sån mysig och härlig dag, vi for aldrig till någon badstrand och har vart hemma hela dagen och pysslat med div saker. Vi har badat i poolen och skulle tro att det blir fler dopp. Nu håller jag på med middag, korv och stuvade makaroner.

Vi funderar om man skulle bygga ett sovloft i huset det skulle vara ett bra alternativ och skulle bli mkt mysigt.
Oj nu kokar mina makkisar snart sönder ............................................

Söndag

Vilket fint väder det är i dag, efter lunch ska vi åka och bada vi tror att det blir hamnviken.
I morgon jobbar jag em rätt skönt då hinner man göra saker hemma och med barnen innan man ska i väg och medans det är bra väder.
Flickorna är ute och badar i poolen de verkar ha det mkt trevligt.
Nu ska jag gå och fixa lite lunch.

Linnéa!

Lördag kväll

Vi hade en mkt trevlig kväll i går, fick besök av mina föräldrar. Vi grillade korv och mös i det goa vädret.
Barnen busade och hade skoj.

Fotboll

Filippa och morfar

Filippa i full fart.

Filippa och katten Myran vid elden...

Mys vid elden

Godmorgon

Godmorgon kära läsare, visst är det underbart att kliva upp till en lördagsmorgon?
Jag har fått sovmorgon idag och det var mycket skönt. Vi får se vad som händer i dag jag är lite osäker på vad vi ska hitta på.
I morgon skulle vädret vara bra så vi är sugna på att fara i väg med båten någonstans, flickorna vill  hitta en ny strand hihi!
Men i dag verkar det vara ett riktigt inneväder men men vi får se vad som händer.
Nu ska jag äta och dricka kaffe så klart! :)

Linnéa
RSS 2.0