Åker från ikea!

Sådär, vi han med ett besök på ikea i sundsvall. Här åskar och dundrar det utav bara den. Här blev endel fina inköp och våra magar fylldes på! Nu bär det av mot piteå!

På väg hem!

Nu har jag fått ögoninflamation också! Vad var det jag sa,det är vidrigt och snuskit att bila såhär. Vi kör just nu genom gävle, där hade vi tänkt stanna på ikea men ändrade oss. Vi vill köra en längre bit innan vi stannar för en paus. Vi kommer att stanna på ikea i sundsvall i stället;-) i morse höll vi på att försova oss vill hotellfrukosten, den serverades bara till 9.30 så det var väl inte så konstigt visserligen. Men de var snälla och lät oss äta iaf. Bara 20 mil vill sundsvall nu:)

Ett litet nattinlägg!

Det blev en härlig dusch för hela familjen, barnen sover lugnt och skönt med bara nästippen framme från de vita fluffiga täckena. Det är så jäkla äckligt då man bilar, det måste vara det skitigaste och mest vidrigaste man kan göra. Tänk alla toaletter man besöker efter vägarna, hurvas säger hon med bacillskräck men kolla bara på den snart febriga Jens, Kevin och Liam. Bilar man, drar man på sig så äckligt mkt skit!!! Nåja, nu är vi rena och ska inta bädden :)
Sovgott!!

Uppsala

Vi körde precis in i uppsala. Nu hoppas vi att det går snabbt att hitta till hotellet samt att checka in. Barnen ska duscha och sen få krypa till sängs. Jag och jens, vi ska mysa och ladda inför morgondagens körning.

Stockholm

Snart är vi i huvudstaden. Vi närmar oss med stormsteg. Liam har skitit ned hela sig själv och bilstolen. Man kan bli provad som förälder det är ett som är säkert. Men det som inte dödar ;-)

Mot uppsala!

Mobilbloggar i borås på väg till ett hotell i uppsala:-)

Då var det dags!

Ja då var bilen packad och klar, nu ska vi bara inta lunch och sedan tar vi adjö av göteborg och underbara Linda med familj! Vi har haft en underbar vistelse här, de har tålamod med våra stora familj :)

MEN, vi åker inte hem direkt, vi kör till stockholm och stannar där en natt, kul för barnen som aldrig varit där och kul för mig som endast rökt i stockholm då tåget stannade ;) Vi får se vart där vi hamnar.

Jens är superförkyld och jag hoppas verkligen att han slipper få feber.
Jag hör väl antagligen av mig (om möjligt) efter vägen.
Det finns mkt att se framemot då vi kommer hem bla. kräftskiva och grillfest men mkt mkt mer!!! =)

Mot stockholm!

En liten hälsning till våra vänner! ;)

Lite öl och dator på kvällskvisten. Förmodligen åker vi redan i morgon men stannar för övernattning i stuga eller hotell på vägen hem. Allt för att göra det drägligare med bilfärden för barnen. I dag har vi ätit surströmming och varit på vatten palatset och badat, fikat o busat! I går gjorde vi liseberg hela dagen och Kevin kommer aldrig mer få veckopeng med tanke på alla hemska karuseller han drog med mig i. Han undrade varför jag svor hela tiden och blev lite underlig då jag sa att mammor får svära då de blir lurade till hemska karruseller av sina tioåriga söner. I lördags var vi på trettiårsfest och onsdagen tillbringade vi på lek och buslandet, lite stan och en liten stund vid havet för en snutt bad och snäckplockning. I morgon mer stan och ev. påbörja resan hemåt. Vi var lite sugna att kolla in fästingen på närmre håll....men vi får väl se!

Vi har iaf inte behövt ha det tråkigt på något sätt! Här händer nästan mer än de mesta ;)



/Linnea & Jens
m.
Familj!
:)

....

I går gjorde vi liseberg HELA dagen, barnen var lyriska och vi likaså bara av att se deras lycka! Det blev en dag att minnas.
I dag bär det av på tropikbadet =)
Dagarna flyger förbi och snart är det dags för oss att börja tänka på hemresan. Ruggit vad dagarna springer i väg alltså!!!

Hejsvejs!

Naglar

Har just suttit och fått supersnygga naglar =))

Lördag!

I dag är det de vuxnas kväll här i göteborg. Barnledigt och i väg på trettiårsfest är vad som gäller. Har varit och inhandlat lite nytt att ta på;) Så i kväll då Liam somnat tar vi färjan ut till partyplatsen och festar lös lite ;)
Det har åskat massor här i morse men det är såå varmt! Härligt.
Ha en underbar dag/kväll, det ska vi!

Hejhej!

I dag är det en bra dag, jag har varit in till nordstan och shoppat kläder, till mig själv :)) Vi har sysselsatt och busat med barnen på buslandet där de lekt ätit och åkt karusell! Jag har vunnit en bloggtävling och nu myser vi hemma hos Linda med familj. Barnen tycker att de bor i ett slott ;) och vad ska man säga, tycker väl jag med.
Nu har jag inte tid att sitta här, men vi har det bara gott!! Eller GÖTT!!

Fredag!

Ja då var vi äntligen här, ja redan i går. Men i det skick man var i då man anlände igår var inte mänskligt, en hel natts körande tog kraftigt på oss om man säger så och det blev ingen sömn alls.
Det blev en lugn dag och tidig kväll igår så i dag är man piggelin och på schemat väntar lek o bus landet!! Sedan fredagsmys =)

Ha det gott, det har vi ;)

Update!

Sitter i bilen och har precis passerat örnsköldsvik, en jäkla massa byggen efter vägarna ställer till det med tiden. Allt går bra med våra ungskruttar men än så länge är de alla vakna. Tur att vi fick låna dvd och skärmar av grannarna annars har det blivit jobbigt. Jag har precis fått igång bredbandet, tydligen måste man ända hit för en hyffsad täckning.
Nåja, vi rullar vidare!

Hejdå!

PITEÅ----------------------------------------------------------------->-------------------------


------------------------------------------------------------------------------------------------


-------------125 mil senare..Hej GÖTEBORG! ♥

Ja så var det äntligen dags för den inplanerade semesterresan till Göteborg! En sen sådan men vad göra då man jobbat.
Allt e packat och fixat, ungarna sitter förväntansfulla i bilen, jag ska inta förarplatsen och snöra på mig mina glasögon som kommer att behövas.
Jag ser framemot detta och det känns otroligt skönt med ett miljöombyte=)
Då man tråkat här hela sommaren!
Trippen ned till göteborg som jag och Jens var på gav bara mer smak, bara en försmak.
Nåja, nu åker vi ialla fall.
Hejdå!

PS Jag har även fixat så att jag får hämta ut "dagispåsen" på åhléns i nordstan ;)

Om han bara kunde tro sig!

Jag försöker förgäves att få Liam till att sova, jag fattar inte vad som har hänt då han annars sover så bra.
Nu blev det tyst så man håller en tumme, jag har lite jag måste passa på att göra då han sover, enda chansen att få något gjort numer är då han sover. Vilket väder vi fick idag, sol och varmt. Kan man behöva efter allt regnande, eller hur?

Tävling!



Jag tävlar hos Millah om ett valfritt ljusarrangemang från Onlinedesign.se

En pause mitt i stöket!

Har märkt att Liam behöver vila två gånger per dag då det blir så tidiga mornar, han orkar inte annars helt enkelt.
Nu har jag hämtat hem lippocalippo från hennes andra dag på skolan och hon verkar lika trött idag som igår.
Det går bra med tvätten, den minskar iaf =)
Kevin och Milla är med kompisar, de följde med dem hem direkt efter skolan. De har så ört med kompisar att man knappt hinner se dem. Är de hemma har de vänner hemma så då ser man dem inte heller.
I dag ska vi äta en chilicheesegryta, intressant!
Har ringt och ordnat med en hel del i dag också, vilket känns skönt!
Nu är det bara två timmar innan älsklingen anländer hem, före han åker hem skulle han hämta upp en top hos Linda som hon klickat hem på tradera, som jag skulle få :) Nyfiken i massor på hur den ser ut! Tack snälla du;)

Min tisdag!

Tvättar och åter tvättar, rensar, kastar och fixar! =) Trevlig tisdag!

Sitter med kleggasset i håret och lider, hatar det verkligen! Nåja hoppas på ett bättre resultat än den hemska utväxt jag haft.
Jag måste bara hylla ett företag för dess snabba service och vilja för att deras kunder ska vara så nöjda som möjligt. Jag beställde ju hår som de flesta av era läsare såg och läste men tyvärr var det två av clipsen som var trasiga. Jag skrev ett mail till happyhair där jag beskrev problemet. I dag fick jag snabba svar att de skulle skicka mig några fler om jag behövde :) Det är väl så det ska vara, jag behövde inte ens skicka tillbaka det trasiga. Tummen upp säger jag bara!

Tävling!

Jag tävlar inne hos Lovisa http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/august/utkast-aug-20-2011.html#comment om en sminkpalett från www.upbrand.se


Var med du också! Allt du behöver göra är att gå in och läsa mer på Lovisas blogg! Denna hittar du på första länken i detta inlägg!

Sitter en liten stund!

Då är det dags att ta tag i det eländiga håret och färga det man inte längre kan kalla utväxt, ögonbrynen ska noppas och dyl. Men det får sparas till att Liam ligger och det är det inte dags för ännu! I dag bar vi ned en matta flickorna fått av Erika (grannen) och som de blev nöjda;)!! De hälsar och tackar (hoppas du läser:)

Nåja, styra upp vildflocken!

Uppdatering!

Väntar hem busflickorna från skolan, väntar på posten, provsvar och en massa annat. Hatar att vänta!
Nu har jag fått en massa gjort iaf :)
Det känns bra!

I dag körde vi förbi den döda grävlingen på breviksbron, den som det står om i PT, jag höll jäklat på att skita ned mig! Jag blev vansinnigt rädd då jag på något underlig tvis föreställt mig att grävlingar ska vara mkt, mkt mindre. Det var ju både stort och tjockt, huvva!
Dåligt med mat verkar de då inte ha med tanke på överflödet på den kroppen!

SKOLSTART!!

Jo hejsanhoppsan vad det finns mycket att göra idag, bara passa på då barnen är på skolan. Det var glada barn som skulle få återse sina alla vänner, längtan har varit stor de sista dagarna och på morgonen sjöng två flickor av glädje, ett glatt kvitter spred sig i huset. Kevin sjöng inte men det syntes att han också längtade att återse sina vänner men i en helt ny miljö som säkert var otroligt spännande för honom. Det är en stor skola i jämnförelse med den han nu lämnat.
Liam vaknade i morse då vi klev upp, men han bara grät och tjorvade mellan jäspningarna. Liam är INTE van att vakna såhär tidigt så han sover igen, somnade så fort jag la ned honom i sängen. En riktig tröttis! I dag skulle hans prover komma, blir intressant att höra om det är något han inte tål.

Kaffe och berocca nu, sedan är man väl ganska preppad för vad dagen har att erbjuda!

Så kom kvällen......

Dagen hade väl kunnat börja bättre men som tur är utvecklades den till en riktigt bra söndag. Vi har varit till Luleå och käkat på donken samt fixat och förberett inför morgondagens skolstart. Barnen är spända och förväntansfulla, man kan nästan jämnföra dem med tre poppande popcorn. En känsla man minns att man själv hade då skolorna började om efter sommarloven. I morgon har vi tack och lov två bilar och det passar sig ypperligt då jag har en massa saker att fixa!
I kväll ska vi mysa ned tidigt framför en film, jag och guben!
Har jag tur kanske jag kan snika till mig en välbehövlig massage;)

Söndag

MEN så trevlig kväll vi hade igår, vi grillade med grannarna och surrade in på småtimmarna. Det känns i dag men var helt klart värt det! =) Ska nu ta och hoppa in i duschen!! Hejsvejs!!

©

Vi har just kommit hem från Dennis och Elins stuga, man var ju som tvungen dit och få se även insidan av deras smultronställe :) Otroligt vackert och fint!
Barnen åt våfflor till middag innan vi åkte dit och nu ska jag och Jens äta surströmming igen! Men det är ju SÅ gott!! Vi har även köpt en massa korv att grilla ikväll, hoppas nu bara att vädret tillåter detta!
Det blir nog en öl till korven, öl och korv e väl ändå oslagbart! Hade tänkt köpa hem rosévin men körde på ett säkert kort som öl istället! :) Vin e väl egentligen ingen bästa kompis till mig direkt, inte som öl iaf. Där snackar vi om evighetslång vänskap;)

Nåja, innan vi ska ta en öl ska vi först grilla, leka med och lägga the kidz! Sen blir det mamma o pappa tid en stund :)

Nu surströmming!

Lördag

Då var det lördag igen, älskar lördagsmornar! Slöa, goda frukostar, kaffe och mys! Milla och Filippa var inte sena med att dra iväg till kompisar så jag och killarna chillar på här hemma i lugn och ro. Liam tror att han har lärt sig att hoppa, han hoppar precis som vanligt förutom att fötterna inte lyfter från backen. Han har jätteroligt åt denna lilla aktivitet och gör det gång på gång samtidigt som han säger "åååå" *tar sats* "opp" *hoppar* sedan skrattar han hysteriskt :) Vi också för den delen.

Annars har vi inga direkta planer för denna dag utan den får bli vad den blir, egentligen skulle vi behöva dräpa oss i tvättstugan men det känns lite trist!

Nu har jag börjat skicka ut lösen så håll utkik;)

Hejsanhoppsan!!

Laddar inför bortplockning av fredagsmiddagen som i slutändan blev köpes pizza!
Har snackat lite med söta Linda och där blev det många ljuva skratt, som alltid med henne ;)
Jens e inge bättre men iaf uppe på benen tack o lov.
I dag har jag varit och fyndat lite till Liam, en vinterjacka, ett par byxor och två retrotröjor. Jättefint!
I kväll är det fredagsmys och jag har redan hoppat in i mina lejdaste men mjukaste mjukisar.
Har jag orken ska jag färga håret ikväll. 
Nu pendlar jag mellan 59-60kg =) det gillas, vad som inte gillas är att alla mina jeans och övriga byxor börjar vara "påsiga" även de flesta av mina linnen e helt förstora!
Måste börja arbeta på att byta ut garderoben verkar det som.


Bara börja då!

Alla som är intresserade av lösenordet kan lämna ut sin mail i en kommentar till detta inlägg så ska jag sätta mig ned och skicka ut den till de utvalda senare i kväll. Jag har tyvärr inte hunnit göra det ännu :(



Fredag i dag och det känns pissigare än pissigast!
Jens och Liam sjuka, regnet öser ned och det är grått och trist plus att jag har jäkligt ont i magen och kattfan har rivit ut soper på hela bron!!

Efter en sen surströmmingsmiddag.....

Sitter ungarna o Jens och kollar karuseller att åka på Liseberg, barnen "utmanar" varann som Milla säger.
Tänk att på precis en vecka är vi hos söta,gulliga kusin Linda och hennes gulliga familj, som jag längtar!
I helgen påbörjas packningen ;)

Jag har inte hunnit skicka ut lösen ang. den privata bloggen men det kommer lite senare ikväll då barnen lagt sig och lugnet infinner sig.

Nu ska jag gå och kolla vilka karuseller de vill åka, jag kan ju inte utmana någon eftersom att jag åkt alla de vidrigaste karuseller på Liseberg =) Moohahahahaaaa!!!

Sura strömmingar till middag i dag!

Vi är jäklat krassliga hela familjen just nu. Samtidigt ganska mysigt att gosa på inne i värmen under filtar med tända ljus!
Snörvel, host och illamående! Men man vet ju att det går över och det är rätt så bra att vi får göra bort det INNAN Göteborgsresan.
Hur krasslig man än må vara behöver man mat, detta är något vi måste hanka oss i väg för att inhandla. Sen blir det bara att vara hemma och må så bra man kan.
Tänk att fastän man mår illa kan man vara sugen på surströmming! Självklart ska vi fira premiären med en burk sura strömmingar idag, är det S premiär så är det!!


Sådär!

Har uppdaterat min nya lösenordskyddade blogg!!

Torsdag!

Vaken efter en gode så sömnlös natt igen, Liam har magsjuka fast det har han ju haft så gott som hela sommaren men nu är det magsjuka, magsjuka. Sen har jag inte kunnat sova vidare bra för att jag känner mig väldigt irriterad på en viss situation. Mkt löjlig situation. Smusslas hit o dit för att en annan tycker olika! Jaja, alla är vi olika och vissa klarar väl inte att andra säger sin mening!!Jag blir så paff, jag var ju varken sur eller otrevlig, jag skrattade då jag sa det!!!=o Fjanteri, fjanteri!!

Det blir mkt vila idag om man säger så!!!

Lekt med cameran




Kom på att jag nu ägt datorn sedan i maj och har inte testat cameran ännu.
Då passar jag på att ta lite bilder på det långa håret så att jag får en chans att vänja mig då jag själv bara tycker att jag ser löjlig ut.
I dag satte jag fast det på ett helt annat sätt och kom på att man faktiskt kan göra det på hundra olika sätt!
Det är kul!
=)

Då jag satte i hop det första gången blev det såhär för ni som missat!


Jag skulle vilja beställa nougatfärgade slingaor att stoppa i, vad tycker ni?
Skulle det passa???

Tänkvärt............

Läste en kommentar på facebook som stämmer så bra!

"De sanningar som vi inte vill höra är nyttigast för oss att lyssna till"

Tävling!



Jag tävlar om ett armband Xenobia Design's hemsida
Här är länken till tävlingen :) http://yarp.blogg.se/category/tavlingar.html

Tävling!

Jag tävlar om ett silverarmband med ett hjärta från Hedbergsguld.se! Var med & tävla du med! Tävlingen finns i MansonDusts blogg

Tävling!

Jag tävlar om ett par valfria örhängen från Mocolo5.se i P0llys blogg.
Var med och tävla HÄR du också!

Ny Dag!

Godmorgon! Sista passet avklarat. Sista passet på hela sommarvikariatet. Det känns väldigt trist måste jag säga då jag verkligen har trivts så jättebra där :( Hoppas att det kommer lös fler pass!! Nu är det bara att söka mer jobb för brinnande livet.

Nåja, men just idag känns det bra med en dag eller natts ledighet, efter fyra nätter är man ganska mör måste jag medge.

Jag fick en lång sovmorgon av mina barn idag, storbarnen vaknade och slog på en film och Liam sov tills jag steg upp. På morgonen medan jag drack kaffe blev Liam underhållen av samtliga tre syskon, han skrattade så han nästan tappade luften. Jag fick dricka mitt kaffe i lugn och ro :)

Kväller!

Vad otroligt less jag börjar bli på att skriva hur jag laddar inför jobbet, städar eller sköter mina barn, visst är det bara ett virrvarr av samma saker som skrivs. Men ÄNDÅ hänger ni med ;) Nu vill jag gärna veta varför?
Jag själv skulle tröttna på fyra inlägg. Jag nästan snarkar då jag skriver dem själv.

Sen kan jag berätta att jag just nu dricker kaffe och laddar inför jobbet! Städat har jag också gjort men det nämde jag väl i ett inlägg högre upp?
Jag har också hejat på Filippas fotbollslag som gjorde genombrott på sina karriärer som fotbollspelare! 8-1 blev det och de spelade RIKTIGT bra!!!

Vad nämnde jag nudå?
1. Laddar för jobb!
2. städningen!
3.Barnen!

Hahaha!!

Tack för tipset Erika, dvdskärmar och dvd ska vi absolut ha och åksjuketabletter fick jag visst höra kan förgylla en bilresa på totalt 30 timmar;)
Kram

Lev o Må!!!

MYS!

Nu är jag nöjd. Huset städat, jag duschad och ljus tända! UNDERBART!! Snart kommer krämbullen hem och då blir det middag, förmodligen även både fotbollsmatch och fotbollsträning om inte regnet ställer till det.
I dag har det varit barnarbete på hög nivå och trots det dåliga vädret råder strängt dataförbud hela dagen, snart gäller även dataförbud under veckorna och det kommer att träda i kraft så fort skolorna börjar om. Tillbaka till barnarbete, de har fått städa lika mycket som mig! Hjälpa till med smått och stort och de har verkligen bevisat för mig att de klarar av det, så nu blir det att dela ut en syssla var åt dem under en veckas tid(och rotera sysslorna dem emellan vecka efter vecka) som de får sköta, varje söndag får de städa sina egna rum osv osv...
De är större nu och förhoppningsvis ska både jag och Jens jobba så då behöver man hjälpas åt såklart!
Milla har främmande av en klasskompis så dem och Filippa är ute och leker, flickorna älskar regnet=)

Fy ruggugglor vad jag är trött!!!

Tävling!




Jag tävlar hos Millah om ett vackert halsband från Berlockshop.se

Tips o råd!

Finns det några av mina läsare som är van att åka bil långt med sina barn? Har ni tips och idéer på vad man kan sysselsätta dem med, bra mat att ta med eller annat att tänka på!?

Jag har nämligen börjat gruva inför de 15 timmars bilresa vi har framför oss i bilen. Dit kommer säkert att gå bra men akta er  för de 15 timmarna då vi ska hem igen.

Jag tar emot alla tips och råd!

Morgonen hos Björklunds blev tidigare än önskat, den började med ett jäkla bråk mellan de äldre barnen, de bråkade om något så viktigt som centimeters rättvisa i soffan. Att taket inte lyfte är jag fortfarande förvånad över, då det lät som ett tuffande tåg och ambulans sirener mitt i vårt vardagsrum. Strax efter det höre jag Liam, Maaaamaaaamaaa!
Nu vankas lunch, jag har även ringt och kollat om Liams allrgiprover kommit men nej det dröjer till nästa vecka *pust*
I kväll ska vi på Filippas första fotbollsmatch, det ni, det e stort!
Avsluta kaffet för att påbörja lunch!

Till er ALLA läsare!

Jag hittade några ord på facebook som är väldigt viktiga vad gäller barn och unga, lyssna!

Till alla barn och ungdomar som återvänder till skolan.
Om du ser någon som kämpar för att få vänner eller blir mobbad för att de inte har så många vänner eller för att man är blyg eller inte klädd i de mest coola kläder, vänligen ställ upp. Säg hej eller åtminstone le mot dem i korridoren eller på skolgården. Du vet inte hur denna personen har det utanför skolan. Din godhet kan göra stor skillnad i någons liv! Vänligen kopiera detta för att stoppa mobbning!

Sedan vänder jag mig även till vuxna människor som jag också tror ska ta del av detta, vuxna kan även de vara otroligt grymma och tanklösa, så barn och ungdomar men även vuxna, ta till er detta!


...Tänkvärt värre ;)

Some people come into our lives and leave footprints on our hearts :: Others come into our lives and make us wanna leave footprints on their face.

Hahahahaa!!

Jag är så glad och nöjd detta kommer att bli en toppen natt =)) Som de flesta vet brukar jag ha svårt att sova både då jag kommer hem och innan jag ska iväg och jobba. I morse fick jag bara 4.5 timmars sömn. Nu då jag la mig somnade jag som en klubbad säl och vaknade av att Kevin väckte mig och sa, hörrö mamma nu är det bäst du lägger på ett kol ;))
SÖTUNGE och bäst jag, detta kan inget annat än att bli en BRA natt!!

Tänk vad lite sömn kan göra underverk, jag kan bara säga "godmorgon" och avsluta mitt "morgonkaffe" snart bär det av :)

Åter kväll!

Efter en fruktansvärt efterlängtad tacomiddag lägger jag mig för att vila innan ytterligare ett nattpass. Nu är alla kattungar väck, två och en halv dag han annonsen vara ute på blocket. Annonsen som jag förövrig måste ta bort snarast då jag kliver upp så att telefonen får svalna.
I dag har vi varit och tvättat bilen utvändigt, Filippa blev rädd i biltvätten och satte även skräck i sin lillebror. Lillebrodern tysnade dock före Filippa då spänningen tog andan ur honom :)
Kevin har varit hos kompis hela dagen, härligt då han e så stor nu att han kan börja cykla, cykla lite längre streckor.
Milla o plippan har haft en riktig hemmadag och varit ute i deras utekök och polimasat. Jag själv har inte orkat ta mig för allt förstora projekt men några tvätttar har jag hunnit med. Av erfarenhet vet jag att allt som borde göras inte görs av sig självt och att allt tacksamt kommer att ligga kvar och vänta på mig.

Ha en bra kväll!

Mitt nya hår =)!



Så blev det efter förlängningen ♥
Helnöjd;)



Jag sket i städningen och fixade detta i stället! ;)

Tävling!

Jag är med och tävlar om detta!



Inne hos http://hemmahosfruc.blogspot.com/2011/08/tavling-vinn-rengoringscreme-och.html

Var med du också!

Tävling!



Jag tävlar inne hos Nathalié - Tävlingar i bloggen just nu! om ett presentkort för 300kr!

Tävling!




Jag tävlar om ett presentkort på 300:- från Helhjärtat hos Agnes!

Godmorgon!

Hej alla glada och alla purkna, måndag morgon och solen skiner. Att solen skiner får kaffet att smaka godare och måndagen att bli något vänligare. I dag står ett snabbröj i hemmet på schemat, tänker inte lägga ned allt för mkt energi på städningen dessa sista sommardagar! Tvätten däremot den e ett ont måste, ett lidande som aldrig går över!
Tänk även vad tvättmaskinen snurrar många extravarv under sommarmånaderna? Då man egentligen önskade att den stod stilla och förglömd. Stilla och förglömd är egentligen rätta ordet på vår tvättmaskin sen ett tag tillbaka, det kan man iaf tro om man ska bedömma storleken på tvätthögen som ligger som en stor ångestklump på källargolvet där nere.

Nåja tvätt eller ej ser jag framemot denna dag då jag ska ta det extremt lugnt om man bortser från tämjandet av fyra små huliganungar ;) som för tillfället tycks vara i luven på varann hela tiden. Det vänder väl snart och kanske är det så att skolan kommer att göra susen efter ett helt sommarlov nötandes på varann.

:)

Söndag kväll!!

I dag har vi städat ur bilen och gnuggat varenda del där inne. Jäklar vad ren och fin den blev, Jens ska fixa med lite lack på endel ställen i morgon. Det gäller att gå igenom den nu då vi ska bila ned till Göteborg. På tio dagar åker vi!! =))

Annars har vi bara tatt det lugnt och njutit ute i det fina vädret, jag kallar det inte höst utan sensommar men egentligen vet jag inte varför. Båda låter sorgliga.

Jag kom på en sak Kevin sa för en dryg vecka sedan som jag tyckte var väldigt rolig. Det är nämligen så att efter att man tappat några kilon och magen börjar se ut vad den en gång var så stoppade jag in min stav i naveln. Detta gav mersmak så jag satte även in staven i läppen. Då Kevin fick se detta såg han inte direkt vad det var utan sa bara, mamma vad har du gjort då du ser så ung ut!!? :))

Nä nu har jag inte tid att sitta här, jag måste testa mitt nya hår :) och sedan avrunda denna söndag med nattjobb!

Trevlig kväll!/Linnea

Tävling!




Jag tävlar hos Millah om en personlig namnring från Runns.se

Tävling!




Jag tävlar hos Millah om en valfri korsett från Underkläder.se

Tävling!


Jag tävlar hos Millah om ett silverarmband från Smyckesboxen.se

Tävling!


Jag tävlar hos Millah om fin fina priser från Laptop-skydd.se

Tävling!



Jag tävlar hos Millah om en valfri ring från Mocolo5.se

Tävling!




Jag tävlar hos Millah om ett Hello Kitty paket från e-leksaker.se

Tävling!


Jag tävlar hos Millah om ett par örhängen från Sapphira.se
Äkta Swarovskikristall med en ram av ädelmetallen Rhodium. Bly- och nickelfria...

Jag och barnen på Norrstrandspoolen.


Godmorgon

Vilken underbar dag det verkar bli! =) Varmt och soligt! I morse då jag kom hem ekade fortfarande efter svensbyns årliga fest =) Hoppas alla som var där hade skoj =)
I dag vet jag inte vad vi ska hitta på, men efter middagen kommer det några som ska titta på två katter. Kanske blir vi av med dem då, då är det bara tre kvar och annonsen har bara legat ute sedan i går em.
Det ska bli lugnt och skönt då de åker, tro mig!

Nu blir det en stark kaffe för att kicka igång denna söndag, ynka tre nätter kvar (hoppas på fler)
Ha en bra dag!

Soffhäng i världens BÄSTA soffa!

Ligger och myser i soffan på mina mjuka fluffiga kuddar och hör då familjen bakar och stökar på med sitt på varsina håll. Snart ska jag överge mina fluffiga kuddar och dra mig mot jobbet, känns väl lite sådär men blir bra med klirr i kassan och nu under helgen blir det ännu mer. Tänker man på det känns det genast bättre :)
Nu har mitt hår från happyhair kommit, underbart! :))
Kommer väl upp ngn bild på en långhårig Linnea inom snar framtid. Nu ska jag försöka slummra in en stund.

PS. I kväll har jag köpt karra att ta med på jobbet. Man kan faktiskt ha lite lördagsmys fastän man jobbar. Godis hinner man alltid äta ;)

Ha en underbar kväll!!/Linnéa

Lördag

Njuter av denna lediga dag samtidigt som jag försöker ladda inför natten. I natt har vi haft två sovfrämmanden här, eller barnen har haft ;) I dag ska vi åka och kolla en fotbollsmatch som en kompis till Milla spelar så då hejjar vi på ÖIF ett tag :)
Jag ska bara rusta mig samt plocka ihop lite saker så åker vi sedan!!

En dag på Storforsen =)

Fredag!

Äntligen fredag, visst e det så!? I kväll blir det mys och ngn bra film. Skönt att ha en ledig dag/kväll under helgen iaf:) Det är det som e bra att jobba natt, jag är ledig även hela lördagen och dagarna under helgen :) Liam är superförkyld igen så nu sätter vi återigen in behandling på honom, idag hoppas vi även få svar på de flesta proverna. Glutenprovet kunde dock dröja ngn vecka som det lät.

Nu har jag gått ned ytterligare ett kg, känns bra! :)

TREVLIG HELG!!

Stunder man minns ♥



http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4&ob=av2e
Vad ska jag säga.....♥♥♥!!

God eftermiddag!

Håller på med en i särklass starkaste köttfärsås ever!! Till denna serveras pasta i all ära.
Väntar hem Go´ biten i egen hög person som nu arbetat klart för dagen =) I morgon e min sista lediga natt sedan är det jobb i nätterna fyra! Härligt :)

Nu vaknade våran grodis så det e väl bäst att plocka upp honom, han verkar inte vara på det mest strålande :/

Mer bilder från Göteborgsresan!

Klar att åka till tågstationen i Luleå!!






Har väl sett normalare ut än så...hmm
Denna tog vi till hotellet....


Kusin Jessi utanför hotellet på väg för en bit mat..........


På Liseberg...........




Öl, öl och öl...........ja det blev endel öl! :)



Sen slog vi oss ned i de minsta fåtöljerna ever!



Ur dem ville man inte upp!


De flesta bilderna har jag redan visat vid ett tidigare tillfälle, det blev inte så många som jag trodde.
Detta köpte vi med oss och käkade på tåget på väg hem :)



Här är två bilder på mig och Jens från bröllopsfesten


Och......


Återkommer med fler bilder ikväll, på vad får ni se ;)

Katterna!

Här kommer ett par dåliga bilder på katterna som ska bort, de är tagna med mobilen och då de rör sig blir det as suddigt.



Hör av er om ni är intresserade!

Ps. Hittade just massa fler bilder från vår resa till Göteborg som jag ska ladda upp senare i kväll. Samt en massa skojsligheter på storforsen :) Jag har även lite bättre bilder på kameran från katterna men den e tyvärr på laddning för tillfället!

Pyssel

Här kommer lite bilder på vad jag polimasade med för några veckor sedan, de jag lovat att lägga ut bilder på. Detta vitrinskåp som Jens morfar gjort har stått i bagarstugan men då syrebetsat. Vi tog in det i köket och målade skåpet vitt, ja ni känner väl mig vid det här laget ;)


Och då flyttade vi det vita linneskåpet in till v-rummet och det blev så här!



Ganska vanligt, ganska trist men ett utomordentligt snyggt skåp ;)

Sen var det ju detta med den överblivna grindsdelen. Då vi satte grind till trappen var vi tvugna att kapa den för att den skulle passa, så det blev över en del. Jens hade tänkt att kasta den men jag ville inte det, jag ville fundera vad man kunde göra utav den, och en kväll kom jag på det bara sådär. En kryddhylla i lilla köksfönstret fick det bli. Svart färg, snygga snören och två krokar behövdes.




Här trivs och frodas min mynta till 100%

Lampan som hängde där tidigare, ett gammalt loppisfynd. Den fick flytta till det andra köksfönstret.


Sen blev det även ett litet uppryck för en gammal ikeaspegel.


Såja, nu är jag nöjd att korten ÄNTLIGEN kom upp!!

Godmorgon!

Sitter och slurpar en varm och god kaffe, stark också! Regnet verkar ha tagit en paus, de kraftiga vindarna likaså. Det känns som sirap i skallen just nu efter nattjobb och två timmars sömn. Jag kan ingenting annant än längta till lillen ska sova middag och jag slumra i soffan. Med tanke på vädret behöver jag inte känna mig urusel som mamma för att muta de äldre med en film "mitt på dagen"
I dag ska vi upp och kolla Liams mage, jag vill veta vad allt detta beror på så det känns bra att få ta sig dit.
Tisdag i dag och endast tre dagar till helg, då det ska jobbas igen :) Härligt med helgsjobb, mer klirr i kassan!

Jag uppdaterar efter läkarbesöket, nu ska ungarna väckas!

Ps. Förkylningen är väck, bara hostan kvar. Det går åt rätt håll!!

Måndag kväll!

Så tickar tiden iväg mot alldeles nya arbetstimmar :) I morgon strax före kl 10.00 ska vi upp med Liam på barn mott. och kolla ev matallergier då hans mage är och har varit i uppror under en längre tid. Bra att vi fick en snabb tid nu då han ska inskolas på dagis så att man kan komma med konkreta besked (om det nu är ngt) vad han får och inte får äta.

I dag har vi slöat inomhus hela dagen, flickorna har dock envisats om att vara ute i spöregnet som att de aldrig förr sett regn, men denna sommar är det ju nästan sant! :)

Nu måste vi även börja kolla runt efter höst och regnkläder till samtliga fyra ungskruttar, paraplyer och väskor!
Tre skolbarn och ett dagisbarn, hej o hå vad tiden går fort!!

Ha en underbar kväll/natt ;))/Linnea

Kampen mot de sista fem!

Nu återstår kampen mot de sista fem kilona som ska bort, motivationen har inte infunnit sig under sommarmånaderna då så mkt gott stått på menyn ;) Men nu börjar jag om igen, nu ska de envisa kilona bort. De som anses vara de svåraste att bli av med. Men jag VILL bli av med dem och då GÅR det :) Enklare än så kan det inte bli!!!

Nu visar vågen mellan 60-61kg och jag ska ned till 55-56kg, då e jag så nöjd!! 

Med början idag! ;)

Men hallå där!

Sitter med kaffekoppen och förbereder mig inför ytterligare ett nattpass. Jag måste ärligt säga att det är kul att fara och jobba, det känns skönt. Det är en stor känsla efter att ha gått hemma så länge. Det är skönt att göra nytta någon annanstans än i hemmet. Sen märks det ju självklart rent ekonomiskt! Nu håller jag fingrar och tår att det blir mer jobb i höst omän inte där men helt generellt. Jag är ingen hemmafru utan trivs att jobba och skulle endast tänka mig att gå hemma om jag var lyxhustru ;) och bara kunde umgås med barnen!
Får jag bestämma hoppas jag på mer nattjobb, på så sätt missar jag ingen tid med mina älsklingar! Nåja, lev o må!
I morgon är det helg och den kommer vi att "röjstäda" bort i ett nafs ;)
RSS 2.0