.....

En mycket klok människa skrev på fejjan

"Vi behöver absolut inte älska alla människor, men det är bra att ha en regel för hur vi pratar om någon som inte är närvarande och kan försvara sig."

Mycket sanna ord!!!!!!

Flyttardagen!

Äntligen är den här!!!! :) Vi kommer att ta alla möbler först och sedan alla kartonger. Vi ska göra det så snabbt som möjligt men eftersom att vi inte har någon hjälp tar det säker sin tid ändå, Men eftersom att allt är så väl förberett så går det nog bra iaf. ;)

Hahahaa!

Filippade hade ritat en brun filur på pappret och sa, titta mamma jag har ritat en brunhudad och hon kommer från ett annat land. Hon kommer från kinesiskan.
Sötunge!

Jag har snabbvilat i soffan en stund, blev totalt färdig. Jag har inte legat länge utan bara en halvtimme men det räckte och det var lovely!!! :)
Snart ska vi börja plocka fram vår ostbricka :)

Snyggt!!!

I morgon sätter vi i gång med flytten, ja före fan på morgonen vill jag lova. Vi har varit dit och kikat på slutresultatet och det blev så OTROOOLIGT bra!!!! Jag e så nöjd över mitt val ;) Längtar till i morgon så det värker i kroppen, vi ska köra som tokar hela dagen och på kvällen ska vi packa upp och MYSA tillsammans. Jag o Jens ska dricka ett glas vin och bara njuta :)) Barnen ska få bädda ned sig i v- rummet och se film medan vi polimasar. Bara vi tömmer ut här fortast möjligt och får det överstökat en gång för alla så kan vi känna lugnet med att packa upp kartongerna och se hur vårt blivande hem växer fram.
Jag längtar, Jens längtar och ja, vi alla längtar! :))
I kväll blir det lite småpyssel, ostbricka och idol!

Många glada hälsningar från familjen Björklund!!!

Morning, morning!

I dag är en bra dag, för det har jag bestämt! :) Dessutom är det fredag och i helgen får vi äntligen flytta och det ni mina vänner det kommer att bli underbart!!!! I dag hälsar Kevin på i sin nya klass på solander, till vår förvåning ville han hellre tillbringa dagen där än i sjulnäs. Jens fick åka dit med honom och ska stanna till Kevin ger klartecken att han kan åka.

I går pratade Milla med en av sin nya klasskompis i telefon och blev bjuden på kalas :) Det e snabba ryck! Bäst blir nog detta för Filippa som inte har haft gångavstånd till någon kompis här, och får gångavstånd till ett flertal klasskompisar nu. Visst att man kan skjutsa men nog är det ju kul om de har nära till varann.

Nä nu ska jag slöa i soffan ett tag, snart ska vi kavla upp armarna!

Trevlig helg! :)

Vilket surväder!

Alltså nog kan man undra vad vi gjort vädergudarna egentligen!? Vad e detta för PISSSURT väder!!
Till råga på det väntar en mörk o kall vinter, tur man har många lysande solar i livet som lyser upp tillvaron, annars skulle man nog bittra sönder och förvandlas till något elakt troll eller nått!
Kanske låter det långsökt, men vi går ju mot sommaren iaf ;)


Milla och plippis är på kören men förväntas komma alldeles strax, jag e på väg ned och rensa flickornas garderober och även packa ned det mesta därifrån. Allt e redan packat i deras rum men lite lådor och hyllor ska ut och ställas upp i garaget.

Alltså snart längtar ni mina läsare mer efter att denna flytt ska vara klar än vi själva, med tanke om att det är det enda jag skriver om.
Samtidigt känns det bra att skriva allt man gjort, det peppar en att fortsätta.

Ha en trevlig kväll, det ska vi!

Vinnare!!

Snart drar jag en lycklig vinnare av ett presentkort värde 150kr hos smyckesboxen.se!
Var med att tävla här http://nennan.blogg.se/category/tavlingar.html


(vinnaren dras 2 november)

Lite av en besvikelse....

Känner jag just nu då vi fått veta att golvet inte torkat riktigt och att vi inte kan börja flytta förens lördag morgon.
Däremot får vi nycklarna i morgon! Vettefasen om man ändå kan börja lite i morgonkväll ;) Jaja, nära e det ju i vilka fall.

Svar på kommentar (E) Javisst kommer det att bli bra!! Jag hade önskat att hon hamnade i andra gruppen också, hon har flest hon känner där men samtidigt öppnar det även dörrar för att "måsta" knyta andra kontakter men vi får se hur det går, annars kanske hon får byta. Vad gäller Elvis så blev han gode så lustig uti mun då han såg oss och Filippa. :)

I morgon ska Kevin till nya skolan och han riktigt längtar ;)

Jens har varit på tippen med ytterligare ett släp skrot och meningslösa ting, vad man sparar och vad man hittar då man börjar lyfta på saker. :/
Nu vankas middag och ett lugnare tempo väntar denna kväll än de föregående, men visst blir det även att fixa lite mer..........

Jens kom hem med en kasse mat och Liam springer efter honom och säger kaka, kaka, kaka, kaka.........men jag har inte någon kaka säger Jens. Liam springer och fingrar längst ned på skafferidörren och fortsätter att upprepa kaka! Bäst att handla hem lite kakor! Han kan behöva mutas de närmsta dagarna ;)

Ojoj!

Det där med att hälsa på nya skolan gick ju över förväntan!
Redan har de massor nya vänner som de kramade innan vi for,löften om att vara med varann under lovet och ringa varann gavs. Jag och Jens for då de skulle äta lunch och hämtade dem efter lunchrasten, men de ville inte alls med hem utan de ville stanna hela dagen! Nu är det bara Kevin kvar, men det ska nog också gå bra.

Nu är vi då hemma igen och fortsätter lite smått, finns inte så mkt kvar att göra om man säger så. Skulle vi få nyckeln idag så skulle vi börja på direkten!!!!

Nu e det nära!!!!

Vi e ena duktiga jäklar måste jag säga, en som jobbar heltid, en som e hemma med fyra skruttar. Ändå har vi fixat och donat, packat, sorterat och kastat! Vi är nu redo för flytt alltså :) Fredag morgon då barnen är på skolan tömmer vi här.....och tar golven som e det enda kvar att ta och låser igen. Lördagen kommer mamma och pappa och hjälper till men då e ju bara det roliga kvar, att packa upp!!!! :)

Jag har köpt lite nya prydnader att sätta upp :) Vi ska köpa ett nytt batteri till kameran så jag lovar att bilder kommer...
OJ vad jag längtar till MINA brudar i Åjbojn ;) Jag längtar även till då vi fixat oss i ordning och får bjuda vissa "svensbygrannar" på middag!:)

Ja, nu e det nära!!


Familjepizza!

Sitter och väntar att Jens ska komme hem från tippen, han fick sluta tidigare i dag för att hinna hem och hämta släpet. Huvudvärken jag haft hela dagen börjar avta lite smått. I dag blir det en familjepizza till middag för att köpa oss lite mer tid. Snart snart, nu kommer min älskling!
Tjingeling!!

Hinner inte..

Hinner inte uppdatera som jag brukar ;) då vi har arslet fullt om man säger så! Men vi knatar på och framåt går det! Vi kan knappt bärga oss till på fredag. Jens har tagit ledigt både torsdag och fredag (SKÖNT)
I morgon ska flickorna och hälsa på sina nya klasser, de ser verkligen fam emot detta.
I dag kommer vi att fortsätta köra saker till tippen och packa ned våra saker.

Bara trist att jag mår sjukt illa i dag och har ont i huvudet från några muskelknutar som sitter vänster axel :(
Aja, klaga har man inte ens tid med.

Jag ska sortera ut lite barnkläder som jag tänkte sälja och lägger först upp det här på bloggen så ni mina läsare får förtur om det är något ni vill ha ;)

Nu måste jag få något i magen!

Phu pust och stön!

Det blev två affärer som slutade med sockar, vantar ljus, ljuslyktor, en Liam som lärt sig klättra ur en kundvagn och tippade skyltdockor likt dominobrickor och en Liam mitt i! Ja, hemma blöt i svett med en ungskrutt som fick gå raka vägen till sängs. Nu pustar jag ut över en kopp kaffe och ångrar bittert några ord jag skrev på facebook i morse åt en bekant, något i stil med, det e ju enkelt att bara fara med en!
Nåja, lite av det som skulle uträttas uträttades men willys sket vi i och tog sigvards ist.

Nu ska jag börja fylla lite kartonger!

Liams ord!

(ord Liam säger )

Mamma
Pappa
Katten
Lampa
Blomma
Bada
Kaffe
Gurka
Evve (Kevve)
Böjja (blöja)
oppen (snoppen;)
Totte (tutte)
Nuttisss (snuttis)
Äta
Kaka
eestiss (festis)
Där
Städa
Macka (mackapaca på tv)
bääbäää (bläblä)

(säkert en massa jag inte kommer på)

Jag tycker att han är helt otroligt duktig, och han utalar alla så jättebra också!

Nu väntar vi hem Jens så vi kan åka, tjingeling!!

Tisdag!

Spis/ugn = rengjord!

Fläkt = Rengjord!

Diskmaskin = rengjord!

Avlopp i toaletten = rensade och rengjorda!

SKA GÖRAS UNDER DAGEN

Packa i hop skåparna i köket (bara behålla det allra nödvändigaste)
Torka skåparna
Fortsaätta packa
Lasta skräp på släpet
Tömma garaget


Men först ska jag ta mig ur min morris, snöra igång en maskin, vänta hem Jens så jag och Liam får bilen. In till stan och fylla på lagret av sockar, underkläder, långfillingar och tjocksockor!
Till willys och handla (ej storhandling, det tar vi då vi flyttat och har fullstor kyl och frys)
Sedan hem och förbereda middag!

Nog har man väl det man gör om man säger så!



Update!

Nu är jag glad, vi har så gott som fått klartecken att flytta in redan på fredag, detta klingar som ljuv musik i mina öron det var ju precis det här jag ville!
Men det gör ju det hela lite mer stressigt om man säger så.......idag måste det sista packas ned, skräp lastas på släpet som vi ska få låna av våra söta vänner.
Fixa mer kartonger osv osv. Mycket att göra men det känns ändå bra!!! Tandvärken är kvar men jag förmår mig inte att ringa tandis :/ jag gruvar sååå mycket!
Då det var gratis att gå till tandläkaren fick jag lustgas, undra vad det skulle kosta nu då man inte har det gratis längre :O??


Glöm inte att vara med i min tävling hos www.smyckesboxen.se  tävlingen hittar du här http://nennan.blogg.se/category/tavlingar.html


Trevlig måndag!!!

Javisst!!!

.....................

Sant så sant!!

..

;)

.....

Vår lördagsmiddag!

Blev en god sallad med gurkstavar, bladsallad, tomater, riven ost och texmex cream fresh!




Den passade utmärkt till steken och den sk röstin. Genom www.mammaanki.blogg.se fick jag inspiration till att testa rösti men jag tror att det blev en variant av ngt helt eget :) men gott som attans blev det!!
Jag skalade, kokade och rev potatisen. Pressade ned vitlöksklyftor, rörde ned finhackad fräst gul lök och klickade sedan dett i små muffinsformar. Det avslutades med att få en fin färg och krispig yta i ugnen.



Mumms!!

Jag pysslade om mina naglar i går, de skrek efter lite omvårdnad!!




De börjar få lite längd nu, alltid roligare att måla dem då.
Denna gång valde jag en fräsh och diskret stil.

Här är en bild på ett plagg som följt mig genom många år, som e lika rolig att hitta då och då!


En stickad väst som jag fått av mammas granne för herrans många år sedan ;)

Upptäckte en massa roliga kort som jag ska dela med mig av men det får bli vid ett senare tillfälle.

Snabbkaffe

Vi dricker tassimo eller snabbkaffe, alltid. Oftast har vi druckit neskaffe men denna gång hittade jag ett annat kaffe på willys som vi testade. Aware heter det och ser ut så här!



Anledningen att jag skriver om och berättar om detta kaffe är för att ni som dricker snabbkaffe inte ska missa detta supergoda kaffe.
Det bildas ett fluffigt gott skum på ytan och smakar helt underbart!!

Jag dricker det nu och njuter.

Snart ska vi äta lunch, iväg på lite ärenden och Jens ska jobba i garaget ;)

Ont överallt!

Ligger och tycker synd om mig själv i soffan. Jag har så ont i mensmagen, ryggen och en tand och dessutom tvingas jag se gudstjänst på tv då jag inte orkar byta kanal. I dag kommer jag att hålla ett lågt tempo.

Så besvärligt!

Millis bakar kakor!

Milla har just bjudit på hennes egengjorda havreflarn, godare flarn har jag aldrig ätit....
Hon har läst och fixat allt efter recept med viss assistans av hennes far ;)
Middagen var supergod men jag blev mätt och slö...
Kanske ids jag lägga upp lite bilder sedan.
Jag e trött och slö. Jag har mens och tandvärk och inte lust till mycket. Jag råder många att gå omvägar runt mig idag, då tålamodet är ....på NOLL!!

Doftar underbart!!

Här doftar det från middagen så att snålvattnet rinner! Steken i ugnen, salladen fixad och tillbehören under tillagning.
Det blir att testa ngt nytt, bilder kommer senare;)

I dag går alla mina tankar till L, allt kommer säkert att gå finfint!
Puss o kram på er, vi tänker på er ♥

Jag ser det snöar...

Keve skrek det snöar och mkt riktigt, nu håller det dock på att avta vilket jag kan tycka är lite trist.
Jag förbereder en stek som vi ska äta till middag och plockar och donar lite.
I dag måste vi och införskaffa fler kapslar till tassimon samt fler kartonger.
Ni som beställer vi nätet kapslar, blir de billigare/hur lång leveranstid??
Hade det inte varit för att vi ska flytta hade jag beställt där men då man inte vet var man bor då de kommer ;)

Jag ska dricka mig en till kaffe innan jag fixar vidare, men jag återkommer säkert under dagen.

/Linnea

.....

Jens

Jag minns fortfarande då jag kände doften av din kudde första gången vi träffades, förmodligen för att jag "snuttade" på den ;) Endast tretton år gammal och jag visste att det var rätt, genom doften på din kudde och trocaderon du bjöd på. Från din pappas back. Du var noga med att berätta att din syster valt de tapeter som fanns på väggarna i rummet nu, men att det var du som bodde där....:)

Tänk om vi vid vårt första möte skulle veta att sex år senare skulle vi starta vår karriär som fyrbarnsföräldrar!!
Många skulle nog skaka på huvudet som säkert många gjorde, men nu sitter vi här :) Efter alla år, alla barn och alla erfarenheter.

Tänk att då vi tar varandras händer eller lägger oss i varandras famnar behövs inga ord, vi känner så väl varann.....För mig kommer du alltid att förknippas med den mörkblå kudden som doftade DET!

Jag älskar dig Jens för den människa du är, dina åsikter, tankar, sockbyten och ev. fel =).
Ingen människa är komplett men ska man hitta den som är det mest, så är det du!!!

Jag älskar dig!
/Linnea. (ps, kolla bilden längre ned.)
.
.
.scrolla för fan.......................

den kommer!!! :))

iPhone 4s - Tävling!!!

Var med och tävla om nya iPhone 4S på http://www.dennism.se

Fredag

Fredag och tacosen puttrar på spisen och en kväll i soffan med massa gott och idol väntar.
Ljusen brinner och harmoni råder, mer efter att minitrollet lagt sig ;)
Nu äter han ostkrokar och ser tecknat, hyfsat lugn faktiskt!!

Återkommer senare med synpunkter på kvällens idol.

Freeeeedaaaag!!!!!!

Smyckesboxen.se

Känner ni igen smyckesboxen? Jag håller en tävling där man kan vinna 150 kronor i presentkort hos dem.
Tävlingen hittar du under kategorin "tävlingar" i min vänstra spalt.

NI SOM INTE VET VAD SMYCKESBOXEN ÄR!!

Hos Smyckesboxen. se hittar du vackra, personliga smycken i vackert silver och tåligt stål! Hos Smyckesboxen finner du även en känsla av lyx, samtidigt som du på ett mycket enkelt sätt kan glädja andra!

Har du länge velat visa din uppskattning till någon? Vill du säga förlåt genom en fin handling? Vill du gratta din bästa vän eller din kollega? Kanske har ditt barn namnsdag eller så kan du bara ge dig själv en överaskning!!

Ta då del av Smyckesboxens nytänkande tjänster och skicka ett silvogram!

Gå in och välj ut ett passande smycke hos www.smyckesboxen.se det är lika enkelt att skicka silvogram som att göra en beställning! Silvogrammet levereras 2 dagar efter mottagen beställning. Om ett senare leveransdatum önskas, anger du det tillsammans med den personliga hälsningen.

SMYCKESBOXEN.SE är för MIG ett "nytänkande" som går rakt in i hjärtat och DU är den som väljer i vilket ;)
Modernt, fräscht, smakfullt, och otroligt vackert på alla sätt ♥

Jag rekomenderar starkt att ni kikar in på www.smyckesboxen.se

Mvh Linnea!!!

Jag o två snygga killar!!!

Myser med två axe doftande killar i soffan framför robinson. Snart ska jag gå och börja lukta ros ;) och bli medlem i den nyduschade klubben :)
En kvällsmacka och annat gottigottgott sen fler avsnitt av "nya" två och en halv män som jag dessutom finner MYCKET roligare nu än förr!!!
(Håller händerna för huvudet för all skit som kommer att regna på mig nu)

I dag ringde massörskan som skulle massera oss i morgon och avbokade det hela pga influensa, så vi får gott massera varann själva i morrn ist.
Vi håller ut och väntar till 11 november, tyvärr enda tiden som passade oss. Vi fick en ny redan på måndag till veckan men då har vi alldeles för mkt att göra ;)

I dag har jag lagt några hundralappar på diverse olika rengöringsmedel, framförallt sprayer! Jag har gjort det bekvämt för mig. Bara spruuuuta och torka av!
Jag vill också ha lite kraftiga rengöringsmedel att använda då vi flyttar in, för omän det är städat så gör jag det gärna en eller två gånger extra! Så att vi får städa in oss.

Ja, detta blir perfekt!!!! :))

Helgstädar mellan varven

Pysslar med en ganska slarvig helgstädning, då jag ändå ska påbörja och lägga kraft på flyttstädningen i helgen och den kommande veckan.
Jag har även tömt tvättkorgarna, jag har ingen tvätt!!!! Wiiiiihooo!

Liam var toktrött så han fick lägga sig för en liten stunds vila, jag sträcker ut ryggen i fem minuter ;)

Helgen närmar sig med stormsteg, vad har ni för planer inför kommande helg? Vad ska ni alla göra??
Vi ska bara vara hemma och göra nytta, äta gomiddag och ta det lugnt mellan varven :)

Jag e faktiskt lite sugen att fråga om vi får börja köra lite förrådsgrejer! Men vi får se..........
Jag är också sjukt sugen att bjuda på middag och umgås då det känns som att det var evigheter sedan, men det får vi lägga på framtiden då allt lugnat ned sig lite. Nej nu ska jag bara lyssna på tystnaden ett tag.

Fick precis ett telefonsamtal från Millas nya lärare så nu har vi bokat in "hälsa på tider" på solanderskolan.
I slutet av nästa vecka blir det av.

Så nu är det bara att invänta ett samtal från Kevins nya lärare också.

Nåja, nu ska jag avrunda detta meningslösa inlägg:)

Torsdag

Svar på kommentar från Carola. Jag påminner dem att packa sina gympakläder och kollar snabbt igenom så att allt de behöver finns med. De får själva packa ned och upp sina kläder i vanliga fall. Denna morgon var jag osäker att Kevves alla gympakläder var torra, då de hängde nere i tvättis;)

TORSDAG!
Tänk att på en dryg vecka flyttar vi.
Så nära men ändå så långt bort.

....några ord..igen ;)


:)

Lär känna er själva och era egna svagheter. Då blir det lättare för er att acceptera att alla e olika!!!!

/Linnea!







Mojsimojs!!!

Lugnet sprider sig som en bris över hela familjen Björklund. Det börjar bli kväll, rätt skönt måste jag erkänna!
Då vi var och handlade i dag köpte jag och Jens lite gotta till oss ikväll, en halloumi, lite ölkorv, dricka och en påse polly till mig. I dag fick det bli polly forest fruit då polly rocks inte fanns på Willys. I vanliga fall är det ju Polly rocks som gäller för mig.

Så ikväll har vi en riktig frossar kväll!

Vi ska kolla lite tv, duscha och bara softa. Helgen närmar sig med stormsteg :)) Helgen inviger vi med en massage var på mariasalongen i Öjebyn. Först jag och en kvart efter att Jens slutat jobbet är det hans tur.
Väl behövligt!!!!

Jag kom på att jag aldrig visade vad jag köpte på hansens för presentkortet jag vann....
Jag var i valet mellan deras ziperall och denna!



Då jag handlade denna blev det ett missförstånd så jag fick betala 49kr extra, det blev jag snabbt kompenserad med ett nytt presentkort på 150 kronor, så nu blir det denna zipperal iaf.



Fast i lämplig storlek!!! :)






Storhandling!!

I dag står storhandling på schemat, det ska fyllas på i gömmorna!
Men det är inget jag ser framemot, jag gillar inte att storhandla, det kräver planering och planering tycker jag inte om. Beroende på vad slags planering det gäller naturligtvis. Vi ska även åka iväg med några tapeter och förbi mamma och pappa en sväng.
Fullt upp med andra ord!!!

Nåja, bara färdigställa här hemma för att sedan beta av dagens alla sysslor.....

Onsdag

Morsning Korsning!! Onsdag i dag och halva veckan avverkad. Skulle kännas rätt bra om jag hade kunnat glädjas över detta men det kan jag inte serni!!
Vaknade nämligen och trodde det var lördag, jag var riktigt arg på Jens. Hur kunde han liksom väcka mig en lördagmorgon då hela huset sover?
Nåja, innan jag uttryckte min irritation så konstaterade jag snabbt att det var onsdagmorgon och att jag glömt packa Kevins gympakläder. I morgon Torsdag är enda dagen på veckan ingen av ungarna har gympa.

Jag och Liam tittar i sagoböcker och pratar om bilderna, han är mkt intresserad och det känns som att han förstår varje ord jag säger.
Jag passar på att dricka lite kaffe då jag har honom under kontroll.

Annars är det en ganska lugn dag i dag!

Sovgott, alla små älvor....


Och stora troll.

Ska testa hoppa ned under täcket och se om det känns bra (brukar oftast göra det) sen ska jag våldgästa min makes sida av sängen, jag fryser!


"Att kunna slappna av, är en lyx förunnad ärliga människor"

(skrivet av Linnea björklund, tyyyyyp jag ;)

Sov Gott! Det ska vi ♥

99%

99% av barnaskaran ligger, den sista procenten ser tv! Jag ska snart hämta en tvätt att hänga. Håller med spänning koll på mina mail nu, ang. en buzzadorkampanj jag vill komma med i.
Håll en tumme för mig! ;)


Tävling hos Millah!

Jag tävlar hos Millah om en MiniHood från Kallekryp.se

Mätta det blev vi!!

Grymt mätt fortfarande!!!

Kanske man borde kasta sig på soffan framför lite tv!? Bara för att jäsa alltså..

.....

Viker och hänger endel tvätt, men nu kan jag med glädje avslöja att jag leder i kriget mot tvätthögen :)

Det blir inte tacos idag, inte heller grillad kyckling som var alternativ två, nix men det blir kebabtallrik.
Ja det är ju gott det med.

I dag blev det typ aldrig dag, det har varit lika mörkt hela dan. Ganska trist men det blir lite mysigare om man tänder lite ljus och värmer sig i närheten hos de man älskar mest!!

Grymt vad sugen jag blev...

...på tacos, och det e inte ens fredag!!! Jag vill ha habanero tacos. Ungarna får den mildare varianten;)
Jo, tacos får det bli idag, så är det.
Liam somnade inte om utan alvedonen kickade igång honom rejält så han fick ha morgonmys med mig i soffan. Han fick dricka hur mycket mjölk han ville :) Där har vi nämligen en goding som dricker mjölk som sockerdricka, men då säger han ju kaka till knäckebröd också. Snacka om bra vanor.

Jag pimplar kaffe och funderar på att göra lite nytta, var sugen på en prommis men då hajn bara ska vara sjuk hela tiden.
Jag måste nog ta en kopp kaffe till för att kunna bestämma mig huruvida jag ska göra någon nytta eller ej hahaha!
Ni som inte känner mig måste ju tro att jag är en riktig latkorv, tur att ni som känner mig vet att så är inte fallet.
De gånger jag slöar till gör jag det med gott samvete! Så ni vet ;)

Ni glömmer väl inte att vara med i min tävling där man kan vinna ett presentkort från www.smyckesboxen.se för 150kronor.
Kolla gärna in deras hemsida, där du bekvämt och enkelt kan skicka silvogram:) till någon du tycker om.

(tävlingen hittar du i kategorin tävlingar, i spalten till vänster)

Lycka till!!!

Tävling hos Millah!

Jag tävlar hos Millah om en Familjekalender för 2012 från barntavlor.se

Liten Liam!

Skulle titta till en liten gosse som inte vaknat trots tre väl ljudliga syskon som gjort morgon. Hittade en feberdåsig liten Liam som fick komma upp för att få medicin, ny blöja och sedan lägga sig igen med en välling, nu sover han igen.
Jag ska göra en tv-frulle under filten i soffan. Jag fryser och känner mig inte ett dugg vaken, så en mjukstart denna morgon sitter som handen i handsken.

I dag måste vi få tag på mer kartonger, tydligen är ovanligt många ute efter de klassiska banankartongerna.
Jag tror inte att vi ids åka runt och sammla på dem utan tjänar nog både tid och pengar på att köpa riktiga flyttkartonger.

Nej, dags för slapp.

Lev o Må!!

Tävling!

Tävlar inne hos Amandahh om ett vitt läderarmband med budskap och hjärta från www.evvesmycken

;)

Man borde leva livet baklänges!!
1. Man skulle starta med att dö och få det överstökat.
2. Så vaknar man på ett vårdhem och får det bättre för varje dag.
3. Man blir piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att vara där,
då får man gå ner och ta ut sin pension.
... 4. Efter ett antal år börjar du arbeta. På din första arbetsdag får du en guldklocka.
5. Så arbetar du i 40 år tills du är ung nog att dra dig tillbaka från arbetslivet.
6. Du dricker, festar och har sex och förbereder dig för att ta en paus.
7. Så börjar du i skolan, blir barn, leker och har inga förpliktelser.
8. Dem sista 9 månaderna tillbringas flytande runt i fridfull lyx. Där är centralvärme och roomservice mm.
Och till sist lämnar man denna värld i en orgasm...

Tävling hos Millah!

Tävlar inne hos Millah om en valfri i.d. Bare Minerals foundation ifrån Stylingagenten.se

Tävling hos Millah!



Jag tävlar hos Millah om en härlig goodiebag

Tävling hos Agnes!

Jag tävlar om ett presentkort på 400:- från Barnlyan.se hos Agnes!



Äntligen!



My love is home ♥

Efter ett antal installeringar är det bara att köra!!

Det vilar en förbannelse över klockan!

Vill man att klockan ska gå fort går den saaaaakta, vill man att den ska gå sakta går den fort!!
Aldrig kan den gå som man vill.
Undra vilken jubelidiot som kom på klockan??!

Just nu vill jag bara att den ska snabba på!!!

Jag håller på att koka potatis till Liam och ska snart väcka honom, vänta in kevin och sedan åka och hämta Jens på jobbet.
Käka och hämta ut min dator =)
Det känns bara alldeles för långt borta, tyvärr. Innan det är dags.

Har mycket att fixa med på bloggen ikväll...ojoj,har det jag gör.
Nåja, fortsätta tråka ett tag till då!

Måndag då den e som bäst!!

Dagen vände och mycket, nu går allt bara bra!!! Min dator är bla klar för avhämtning så nu kommer jag att få jobba lite i kväll ;)
Det gick även hyfsat bra med Liams två vaccinations sprutor plus att en del andra saker klaffat!!!

Bara för att dagen börjar piss så ska man inte ta förgivet att den fortsätter så!

Måndag då den är som värst!

Jag hppas verkligen att denna dag tar en annan vändning, just nu och hela morgonen har allt strulat! Jag håller på att bli väldigt jäkla irri, sen kan det bero på att jag inom det närmsta ska ha mens. Det kan vara en trolig anledning.

I går kokade jag eget tè på min färska mynta som växer och växer. Tro mig att det blev supergott!!
Ska snart göra mig en kopp av just det.

I dag ska vi i väg för att vaccinera lillen, något försenat ettårsvaccin men då han bara varit sjuk har man fått skjuta upp det.
Sen på ytterligare ärenden för att sedan avrunda i hemmets lugna vrå. Hahahaha, det var ett skämt utan dess like för här är allt annat än lugnt!!
Fast på ett positivt sätt, det jag tänker på är att vi står med ena benet här och med det andra i öjebyn.
Det är aldrig lugnt att flytta om man säger så!!
Det kommer att vara en UNDERBAR känsla av frid då vi kan låsa igen här om man säger så.

Redan i torsdags kollade jag statusen för min dator, och då hade den skickats hem till mig. Skulle det vara en omöjlighet att den kommer redan idag??
Jag saknar den ju!!
De har bytt hårddisken på den, om jag inte nämnde det, just snyggt med tanke på hur ny den är. Har kollat upp det och det är tydligen ett fabrikfel som många av de här datorerna har. Jag hoppas att den nu blir så som den ska vara.
OCH att den kommer HEM till MAMMA!!!!

Nåja, min lillkille sover ännu så jag ska bädda och plocka i hop lite rentvätt sedan väcka honom och förbereda han för dagen.
Önska han lycka till, vaccin på små barn är aldrig roligt!!!

Ha en bra Måndag!

Våran helg!

Våran helg har varit väldigt givande, vi har fått mycket gjort men inte för den skull dräpt oss. Vi har hunnit umgås och ha det trevligt tillsammans och ätit mycket god mat ;)
Helgen går nu mot sitt slut och vi väljer att avsluta den med en film med de tre större barnen.
Fram med kvällsfika och på med filmen bara!!
I morgon är det full rulle med både det ena och det andra ;) Vad får ni inte veta! Thiihiihi!!!
Ett problem har jag dock då jag fryser, har huvudvärk och mår ruggit illa! Man får hoppas att det bara beror på helgens onyttiga och feta mat.
Har ju inte riktigt tid att bli sujk nu.......som ni förstår.
Nåja ha en underbar kväll och sov så gott!!!

Sovmorgon.

Sovmorgon till nio, nu njuter jag av kaffe! Det verkar bli en fin dag, hoppas då vi ska vara ute endel.

I natt drabbades jag av total pigghet och vakenhet, att somna sågs omöjligt men lyckades väl vid två ngn gång :/
oj, nu vaknar alla på löpande band här så jag måste gå, svejs hej!!!

Bara en.................

.......liten bananfluga!





Hurvas, jag ska aldrig mer klaga på mitt utseènde iaf!!!

Tack GUD för att du inte gjorde mig till en bananfluga utan till en Linnea!!

Någr ord!

Man går miste om så många fina saker i livet genom att lyssna för mycket på andra
 och för lite på sig själv.


Skrivet av Linnea Björklund (jag typ)

Nu E de fredagsMYYYYS!!!

Bara ett pyttetag innan vi plockar fram godis skålen, chipsskålen, dippskålen och lite ölkorv.
För på ett pyttetag är det idol, helg, lugn, och mys med de bästa♥

Liam har vi lagt, han har varit så jobbig i em så jag fantiserade om tanken att klistra fast en retursedel i pannan på honom, det blev bara lite klurigt med adressen.....så han får stanna kvar ;)
Vi har lagt honom men han sover inte ännu, han övar joddling och är ganska duktig för att vara nästan ett o ett halvt år!

Jag och flickorna har bestämt att vi ska ta en riktig tjejresa till våren, slutet av april någon gång. Vi ska ta tåget till stockholm och bo på ett fint hotell med SPA. Vi ska shoppa, äta gormè mat, gå på SPA och grönalunda lite!
Vi ska ha en riktig girltrip!
Tänk vilken lyx och vilket avslappnande att bara få åka iväg med mina töser, och fatta vad VI ska ta vara på det:)


Samma med killarna i familjen, antar dock att åldersgränsen talar emot Liam och att han förblir hemma med oss bruttor!! Men å andra sidan, är det en killresa så är det!! ;))
Så vi kanske skickar med honom ändå Moohahahahaaa!

Nä, om man skulle gå och pressa in skinkorna i soffan brevid de andra av THE Björklunds family

(glöm imnte att vara med i min tävling som du hittar i kategorin "tävlingar" ï spalten till vänster)
men jag återkommer säkert under kvällen;)

Läkarbesöket

Nu har vi varit hos läkaren med Liam, ang huvudomfånget så tror läkaren att det är ärftligt och det känns troligt eftersom att bedömma av bilder på Jens då han var liten hade han inte speciellt stort huvud.
Han tyckte inte vi skulle gå omkring och oroa oss, men ska naturligtvis ändå följa upp det.

Däremot ser han en överaktivitet i Liam som han gärna också ville följa upp.
Han trodde att det kunde bero på en undermedicinering av astmamedicinerna, att han blir trött (övertrött)
Han sa att Liam även visar tydliga symtom på astma och att magproblemen kan komma från det. Slemmet som bildas och sedan åker ned i magen osv osv.
Han har fåt ordinerat stående singulair fram till jul och samt att vi forstätter med inhalationerna.
Det låter konstigt men jag tyckte att det nästan var skönt at han sa detta om astman, annars har de bara sagt förkylningastma, men med tanke på att Liam har dessa problem hela tiden så är det ingen förkylningsastma tycker jag.
Med rätt diagnos får man även rätt behandling.
De brukar inte sätta diagnos på just astma förän barnen är två år, om det inte på alla sätt är uppenbart.

Nu låter det som det bara är fel på lillknoddas men det är det inte.
Han växer fint, utvecklas perfekt och mer därtill.

Att läkaren såg en hyperaktivitet i honom var inget nytt för mig, det har jag sett länge!
Jag tror själv att det beror på den stora familj vi lever i.
Här måste man ta för sig liksom;)

.......

I dag är det äntligen fredag, den efterlängtade fredagen =)
Vi ska till Luleå då Jens slutar jobbet, sedan hem och laga tacos och bara ta det lugnt.
Mysa i lugn och ro.
Frid och fröjd!


Ni glömmer väl inte av att tävla, tävlingen hittar ni i underkategorin ""tävlingar" i spalten till vänster.
Med tanke på hur många läsare ni är så förvånar det mig över de få som är med.
Men till ni som ÄR med, era vinstchanser ökar ju då ;) just för att ni är så få.

Nu ska jag plocka i hop lite här och förbereda allt så vi sedan kan komma hem och ta det just lugnt!!
Trevlig Kväll
på er!

Hahahahaa!

Läste denna inna hos www.mammaanki.blogg.se

When i shut my mouth and
turn to walk away, it
doesn´t mean you´ve won.

It simply means your
stupid ass isn´t worth any
more of my time.

Lite omogen humor men dock så bra, hahaha!!!!

Sovgott, igen!

Hemmagjorda potatischips!

I kväll smorde jag upp stekpannan ;), hyvlade mandelpotatisar med grönsakskalaren och tog fram salt och flingsalt, sedan kommer jag aldrig mer att "köpa" chips!
Jag gör dem själv.

Nu ska vi göra natt, älsklingen o jag!
Men först några stulna ord från en människa jag verkligen beundrar. Otroligt vilka styrkor vissa människor besitter!

"Det finns två misstag du kan göra på vägen till sanningen... att inte gå hela vägen och att aldrig börja"...

Dator på väg hem..............

Nu väntar vi hem pappan i huset. Maten står på spisen och endel av den i ugnen redo att plockas fram då han gör entre efter en dag på jobbet.
Ja kollade nyss upp statusen för min dator (som är på rep) "REPARATION KLAR, APPARAT FINNS PÅ VERKSTAD" förhoppningsvis skickar dem datorn hem till mig illa kvickt, jag behöver den!

Helgstädningen är bortgjord sen tidigare i dag och vi kan nu bara vänta in helgen. Skönt att ha det gjort men det är trist att städa då man vet att man ska flytta! Nu på hösten vill man ju pynta och skapa en varmare ton i sitt hem men det är det ju ingen vits till, vi får hålla ut helt enkelt och kanske blir det ÄNNU roligare då man väl får börja pyssla på det nya stället.

I morgon ska jag vara med Liam hos läkaren, väntar med blandade känslor om vad som kommer att tas upp.

Nej ni alla, nu ska jag inte sitta här utan gå och andaaaaaas i soffan fram tills det e matdags!

Ny dag, en dag närmre helg!

I morse då jag gick in till Liam för att kolla till honom låg han vaken och stirrade med stora förskräckta ögon, blöjan hade han plockat av sig och han låg i kallt kiss. Hur han lyckats med detta är för mig en gåta men hela han var kissig och kall och mitt hjärta började blöda. Jag plockade upp honom och duschade honnom varmt, klädde på han varmt, masserade de kalla fossingarna och bäddade sedan ned han under vårt täcke till barn tv och gav honom varm välling.
Omän jag vet att vi kollat till honom under kvällen/natten så får man dåligt samvete!
Numer får vi nog sätta hänglås på blöjan.

I morse innan filippa och Milla gick till skolan sa Filippa, jag fattar inte hur du kan skicka ut oss i detta väder, hur tänker du då?

Ni vågar vara med i tävlingen nedan, det enda som kan hända är att ni vinner ett presentkort hos www.smyckesboxen.se där de ha många fina och personliga smycken.

Efter en ganska intensiv morgon och massa frukost så lägger sig jag och mini ett tag, jag vilar med honom idag.
Jag passar på då jag ändå inte tagit mig ur morrisen ännu.

Från det ena till det andra så är nu alla papper för barnens byte av skola fixade och påskrivna, nu väntar vi bara att bli kontaktade av deras nya lärare för en tid till möte mellan oss och lärare/elever.
Nu känns det att det närmar sig,skönt! Hade jag fått välja så .....ja, då hade vi inte varit kvar här nu iaf ;)
Men men det tar sig och närmar sig med stormsteg, något vi alla ser framemot.

Nu sussar det gott inne hos Liam så nu ska jag sträcka på mig ett tag också.
Ha en underbar torsdag.

TÄVLING!



TÄVLING!


Smyckesboxen är en ny fräsch idé, som passar våra liv och vårt samhälle!
Vem har sagt att man bara kan skicka choklad och blommogram?
Det kan man inte.
Hos smyckesboxen.se hittar du vackra smycken i silver och stål, med pärlor, stenar, stansade och personligt utformade smycken!
Som du dessutom kan skicka som silvogram, i en fin liten box för en lyxigare känsla!

NU kan du vara med och tävla i MIN blogg om ett presentkort värde 150kr.

TÄVLINGSREGLER!

1. Gå in på www.smyckesboxen.se  och välj ut ett favoritsmycke och lämna länken till detta i kommentaren. (lott 1)

2. Gilla smyckeboxen på facebook och lämna användarnamn i kommentaren (lott 2)

3. Dela tävlingen på din blogg och länka både till mig www.nennan.se och www.smyckesboxen.se  och länka ditt inlägg till kommentaren (lott 3)

4. Dela tävlingen på facebook genom att länka mitt tävlingsinlägg.  (lott 4)

Lämna endast en kommentar OAVSETT lotter, men skriv hur många lotter ni deltagit i.

(Tävlingen avslutas 2 November)

Jag önskar er ett stort LYCKA TILL!!

.

De lyckligaste människorna är inte de som har det som är bäst,
utan de som på bästa sätt använder det som de har!

Sant så sant!!

Här kommer lite stulna ord från fejjan som jag tyckte var väldigt bra!

Om du går upp i vikt så snackas det. Om du går ner i vikt så snackas det. Om du säger vad du tycker, snackas det. När du försvarar dig, snackas det. Vad du än gör och tycker så kommer vissa människor att kritisera dig oavsett. Låt folk prata, vad dom säger skiter jag i.
jag är ju skapt av mina föräldrar, formad av livet, så jag är jag, gilla mig eller ej, det är ditt val.





Jag själv tycker, att tala illa om andra är en svaghet och en förödmjukelse mot sig själv och den som måste lyssna!


Från det ena till det andra, sedan min kusins brölopp i sommras där de spelade denna låt har jag verkligen blivit besatt av den!
Det är så mycket kärlek i den låten!
Sen e de ju jäkligt coola med :)
http://www.youtube.com/watch?v=OfJeQDkz4JU&ob=av2e


I dag blir det filé och strips med sås till, gotta!

Bajs i fönsterputsning!

Jamen detta väder gav min ide om fönsterputsning en fet smäll på käften=/
Men jag lider inte att skjuta det framför mig någon dag, helst inte nu då lillen e krasslig igen.
Han behöver sin mammas närvarot till max och mycket mer därtill.

Efter lunch fyllde vi hans hot tub med varmt och härligt oljigt vatten där han fick bada och bli grundligt rengjord. Vi fick ut en massa snor i näsan och det löste nog även upp lite slem i bröstet.
Han fick på sig myskläder och har vandrat omkring här men mest suttit med mamma i soffan och tittat på bolibompa!!

Ne nu ska jag bara slöa i tystnaden som just nu råder. 

Lilla Vännen Min!

Nu har jag tänkt gå och bli tokig!!! Skit vad uppgiven och ledsen jag känner mig.
Liam har fått igen sina besvär med luftrören och feber på det. Så fort det sätter sig i luftrören kommer febern som ett brev på posten.
Så fort vi minskar medicineringen blir det så här, ska han måsta medicineras så mycket varje dag för att slippa detta!?

Ojjoj!

Onsdag Morgon

I bland önskar jag att både natt och dag var längre, jag känner mig pigg idag också men jag hade nog ändå sovit till klockan åtta iaf.

Tänk att det redan är onsdag, veckorna hinner jag inte med, tänk att det snart är jul :O I går köpte Jens första julklappen för i år ;) Jag tycker att det är tidigt med tanke på att vi alltid skjuter upp det av någon anledning.

Jag kan inte låte bli att längta till de första lapphandskarna, julkallendern, glögg, tomtar, julmusik, aromatiska frukter och bakverk! Jag kan inte låta bli att längta till jul!

Nåja, än är inte julen här men det är mina barn, som ska väckas!

Trevlig onsdag!

VILJA

När man verkligen VILL något, DÅ går det!!
Vilja är nog den starkaste kraften vi människor besitter!
Men vilja är inte heller en given kraft för alla, vilja byggs upp på en grund av alla de viktiga ingridienserna i ett liv.
För att VILJA måste man även ORKA vilja.

Man kan ha "vilja" till många saker, som aldrig händer....
Som bara ekar ett eko tillbaks av ett misslyckande.

Eller ger dig bekräftelse, att just DU kan!
Då hör du inget eko av de föregångna utan ett rop från framtiden!

Jag har alltid haft vilja till mycket, vääääldigt mycket!
Vissa saker har gått min väg medan hälften väntar ogjort.

Man kan lyckas i mycket men inte allt, man kan vara snäll men inte alltid, man kan hålla med, men måste även kunna säga ifrån!
Man kan önska, utan att lyckas.
Man kan se utan att titta och du kan prata utan att bli hörd.

Men med VILJA, kan du välja VAD och VEM som påverkar dig i ditt tankesätt, din handling och ditt agerande!
Alla som tror att man med vilja kan ändra människor  begår ett STORT misstag, ett självbedrägeri!

Vilja handlar om vem man själv vill vara och vad man själv vill uppnå, vilja är inte till för att påverka andra.
Vilja är inte av den sorten att man försätter andra i en obekväm situation för att uppnå sig själv och sina egna önskemål. Vilja är till för den som helhjärtat vill något och för den som kan göra det med hjärtat!

VILJAN i sig, är en stor kraft, använd den väl!

/några tankar från mig♥

Ingen ro och vila inte!

I dag kom tydligen hårddisken till min dator, hoppas att de byter den snabbt då!! Just snyggt med tanke på att datorn köptes ny i maj....nåja, det enda som kostar oss e ju tiden ifrån den som visserligen inte är "bara" Jag känner mig handikappad nu och allt jag ska göra tar sån tid, bara att ladda upp ett foto på bloggen grrrrr!! Därför kommer de inte så mkt foton just nu, ni får ha överseende med det.

Jag är nere och brottas med papper och ååååå skrääääp i flickornas rum. Jag har knappt en timme på mig så ska jag ha hunnit kasta det jag vill kasta innan töserna kommer och sätter käppar i hjulet på min rensning. E full sopsäck och två kartonger senare och man märker ingen skillnad =O Jag blir galen!!!

Nåja, nu har jag laddat om med lite kaffe så nu är det bara ta nya tag, hej och hå!!!!!

Morning, morning!

Så var det tisdag då, dag nr två denna vecka!

I natt har jag drömt att jag var politiker och en "top of the line" alltså! Jag har vaknat flera gånger i natt med helt suveräna lösningar på allt mellan klimatfrågor och arbetslöshet, tyvärr kommer jag inte ihåg dem i dag:/
Varför min hjärna valde att försöka vila upp sig i dessa drömmar i natt kan bero på att jag somnade till debatten på svt.
Mm, så är det!

Idag ska jag med Liam till tandis, med Milla till skolsköterskan för vaccin och på utvecklingsamtal med Kevin. Är det jag som undermedvetet fixar allt på en och samma dag eller är det bara så att det ALLTID faller sig så?
Då får man se hur Milla mår i morgon, Kevin fick feber av sprutan dagen efter. Bara därför behöver ju inte hon få det men jag får nog ha det i åtanke, bilen hemma alltså ;)

I dag hoppas jag att lillkillen sover ut så jag under tiden hinner ta flickornas rum innan han vaknar, skulle underlätta en hel del. Jag vill hinna ut med grodis ett tag innan lunch för lite frisk luft.

Nu ska jag börja väcka den underbara barnaskaran och hjälpa dem att hjälpa sig själva med rustningen innan skolan.

Tisdag och bara tre dagar kvar till helg :)
Ha en underbar dag!
/Linnea.

Lite gotta såhär på kvällskvisten!

Råkade bli söt,salt och fettsugen! Då gjorde jag mina egna smörkolor och hemmagjort vitlöks och grillsmör med prästost, nu väntar stora bakpotatisar på att bli klara. Seså, kvällen är räddad nu återstår bara att plyyya the movie!!!

Godnatt, nu e jag totalt slut!!!

Nu är jag mör i min arma kropp, idag har jag varit bara bäst. Jag har hunnit få så mkt gjort, sånt jag verkligen gruvat för. Det vill säga rensat i Kevins miljarder småsaker från alla skåp och lådor i hans rum samt packat i hop så gott som hela rummet och bara lämnat kvar de nödvändigaste. Jag har hunnit tvätta en massa, storstäda här uppe, lagat middag och umgåtts med min hyperaktiva son ;) Så jag känner mig riktigt mästerlig! I kväll blir det en TIDIG kväll, för att fortsätta orka allt som ska göras i morgon. Vaccination, tandläkare, utvecklingssamtal, rensning av flickornas rum och mera tvättning.

Jag vet att jag tjatar mycket om detta just nu men det är nog ett sätt för mig att skapa lite ordning mitt i all kaos. Jag längtar till flytten e klar så blir det inredning inredning och inredning med bilder i bloggen som resultat ;)
Just nu förstår jag att läsningen inte e allt för intressant!

Nu ska jag slappa soffa sedan sooooova!!!!!

Jag säger nog godnatt redan nu!

Mådag!

Kunde inte låta bli att vila med lillsonen under förmiddagen och det gjorde jag rätt i. Det blev inte så jättelänge men tydligen länge nog för att jag har återhämtat den energi jag behövde, jag är pigg och otroligt kraftfull i dag. Ni vet sådana dagar då man känner att inget i världen kan köra på dig liksom, en sådan dag där du fungerar som en ångvält fram!! Sånna dagar gillar jag, det är ofta då de händer som mest och trista saker som fått ligga en längre tid bara trollas bort i ett litet hokuspokus!

I dag är jag glad,och känner mig oerhört stark i kropp och själ!

En bra start på veckan, helt enkelt!!!

Slappardag idag!

Ja, vi har slappat och kollat film mest hela dagen idag. Känns lite jobbigt att vi inte fått gjort det vi tänkt men men. I bland måste man få stanna upp och göra sådant som man mår bra av!
Men vi har även hunnit vara i väg på några ärenden, vissa saker kommer man inte undan.
Milla har varit hos Emilia (från svensbyn) i dag och kom hemspringandes med sockerkaka som de hade bakat själva, snacka om stolt brutta och snygg och rosa sockerkaka! ;)
På tal om barnen är det snart läggdags för dom, lillen har redan lagt sig men verkar inte vilja somna.
Jag och Jens ska tända ljus och se film med lite ost och kex.
Mysig vuxentid!!

Ha en trevlig kväll!

Så var det söndag igen!!!

Helgerna går i rasande fart, snacka om att man inte hinner med eller hinner få något gjort.
Barnen bara bråkar i dag och jag har lust att att rymma hemifrån med omedelbar verkan.


Jag vill på ikea så mycket, har planerat och smidigt lite planer med Engsröm om en eventuell resa dit;)
Jag skulle också behöva en städerska, men det får jag nog drömma vidare om, om de inte mot förmodan börjat sälja sådana också på ikea.

Nä, nu ska jag sluta tramsa och göra nått vettigt av denna kalla men soliga söndag!

Najti på er!

Ska lägga mig med min goa Jens, under täcket på kudden!!! Eller "på Jens under täcket" hahahahaaa!!!

Sovgott! ;)

Kväller!

I dag har Milla, Filippa och Emilia varit på bio alldeles ensamma och sett smurfarna! :) De kom alldeles precis hem, nu får de även koka varm mjölkchoklad och rosta smörgåsar själva till kvällsfika. De tycker om att få pyssla själva i köket. Nu sitter jag ju här med ett litet övervakande öga och kastar ur mig några goda råd emellanåt, men de reder sig väldigt bra på egen hand måste jag säga;)

Jens e skitrolig, ni ska se hur han går. Som att han skitit på sig hahahahaa!! Träningsvärk från hockeyn igår.
Tänk att en knapp timme kan påverka mukklerna sådär. :)) Kanske börja spela oftare;))

Ja, nu är kvällsfikat snart klar så då ska det fikas=)

Hör av mig senare!

Goddag!!

Mm, blev sovmorgon för oss då lillen valde att ta en av sina sovmornar. I morse åt jag, Jens och Liam frukost i tv rummet vilket är LYX!!:) Nu förbereder vi oss för att fara runt och hämta upp våra barn. Vi har verkligen laddat våra batterier och njutit av att bara ta det lugn men nu vill vi ha hem skruttarna för nu längtar vi. Jens trodde att det var måndag då han vaknade i dag och flög upp ur sängen i tron att han försovit sig. Snacka om han blev glad då han förstod att det var söndag, men det var inget motför den lycka han kände då jag upplyste honom om att det var lördag =)

Mmm...

Ja, denna dag/kväll slutade rätt så barnfri. Milla for och sov hos Emme, Kevin och Filippa till mormor och morfar! Kvar e bara lilltrolle! Lilltrolle som har sovit sedan 19.00 då han var så trött. Vi e liksom "barnlediga"

Vi köpte non stops och en festis till Liam att mysa med och lite oxfille till oss. Tände ljus och slog på bra musik medan vi lagade och åt maten tillsammans under lugn och ro.
Vi behövde inte kasta i oss maten utan kunde äta och prata i den takt som behagade oss. Det var ljuvligt och fantastiskt underbart och skönt!!!

Nu har gubben åkt för att spela hockey med hallkompisarna på jobbet, de skulle bara spela i en timme och sedan kommer han hem. Nu kan jag inte låta bli att be till gudarna att han inte bryter något, slår upp något eller på något sätt skadar sig. Kan man inte bada i en pool utan att limma hakan vad händer då på en isplan???? Hhmmm....???
Försöker tänka positivt, förhoppningsvis blir skadan bara ytlig.

Vi var in på hansens i dag och köpte en jättefin bodysuit från villervalla till Liam, bilder kommer. Det blev en av deras klassiska mönster med ringar och stjärnor, men denna gång var bakgrunden inte grön utan grå. Färgerna på stjärnorna gjorde sig väldigt fina till det grå!!!

Nu ska jag titta på Idol och min BÄSTA Anders Bagge :))

HÄRLIGA KVÄLL!!!!


Fredag!

Å vad härligt, nu väntar en helg tillsammans med familjen ♥

Liam har haft skitkalas i sängen och trots nästan 40 minuters bad och två byten av vattnet (då det kallnade) så tycker jag fortfarande han luktar bajs!!!! Lukten har väl fastnat i näsan.
I dag ska jag och se om jag hittar något för mitt presentkort på hanséns som jag vann, hoppas det! Men å andra sidan brukar det inte vara så svårt att hitta ngt där ;)
Vad vi ska äta till fredagsmiddag har vi inte kommit fram till, vi är överens om att det ska vara nått gott men ändå lättlagat, vad det då blir vet vi däremot inte!

I kväll ska jag ladda upp lite bilder hade jag tänkt.....
Nu ska jag gå och pussa lite på mina ungar som är lättade över att det är helg.

Snart klar med det mesta!!

Nu ekar det snart här och efter Kevins rum är ö- våningen klar. Ändå har jag inte packat nästan nått utan bara kastat. Fantastiskt vad saker man har som bara skräpar. Nu är allt iaf genomgått och klart för att ställas ned i kartonger. I kväll börjar vi med flickornas rum och där lär vi få ihop ett stort antal svarta sopsäckar kan jag lova.
I morgon fredag blir det inga åtaganden alls, bara mys i lugn och ro. Lördag och söndag tar vi gården och garaget sen är vi flyttklara och det är bra med tanke på att vi flyttar ut på tre veckor :)

Ni kan inte fatta vad jag längtar och vill ha detta gjort! Eftersom att vi nu är så väl förberedda så kan jag under dessa tre veckor ta fönstren, ugnen osv osv så att man bara har kvar golven till de allra sista.

Det flyter på bra det här!

det blev inte som planerat!

Nej det blev ingen vila, jag har inte ro till det med tanke på allt jag ska göra, det får bli en annan gång. Jag fick till o med dåligt samvete där jag låg, i vetskapen om att Jens är och sliter på jobbet. Nej , jag vill också göra lite nytta såklart!
En kopp kaffe för att starta upp sedan 190............

Torsdag!

Nu har min miniprutt somnat, han vaknade tidigt och var trött redan nu. Jag ska passa på att lägga mig i soffan och glo lite tv. Kanske slummra en stund också om jag tror mig slappna av så pass.
I dag blir det en riktig slöarmorgon med andra ord.
Det blir lite extra krafttag i em ist.

Bara en rök då!

Då blev det natten!

Är på väg ned under dunet brevid gubben med huvudet på kudden, om jag inte är alldeles för trött så rimmade väl det där. Sitter i ett fruktansvärt matkoma för tillfället och fattar inte varför jag är så hungrig hela tiden. Men det e klart, nu ska man börja jobba på att bygga upp de kilon man ska jobba bort ibörjan på nästa år.På hösten äter man upp sig och sedan ägnar man första halvåret på det nya året att jobba bort dem. Just därför är jag duktig nu som fixar kilona som jag sedan ska motionera bort. Har man inte nog att göra så får man hitta på att göra! :)

Nu var jag klar, helt klar för att sova!

Å hej och hå!

De går bra för oss nu......
Det är bra!

Blä och urkas vad vi har saker, skräp och alldeles för lite tid och ork för att ta tag i det :(
Jag ska sluta köpa saker.
I går vann jag ett presentkort på hanséns barn, jippie! Ett värde av 200kronor. Inga stora summor men dock ett bra bidrag.
Funderar på en ziperall till minigrisen men jag tyckte att helfärgad marinblå var lite trist, då köper jag han hellre en knallrosa.
Tycker säker han e roligare också ;)

Eller så gör jag inte det, han växer ju upp någon gång också och då vill jag inte att han ska hata mig. Blir det en ziperall blir det den trista av den anledningen. Det räcker med att han leker med barbies och glittriga my little ponnysar varje dag. Bilarna brummar han med en kort stund sedan kastas det i väg och någon söt barbie med paljettklänning tar bilens plats. Detta kan man ju se på två olika sätt, antingen tycker han att det är roligare att leka med barbies helt enkelt, eller så tycker han att de är väldigt söta! :)

Middagen är i ugnen och jag kan knappt bärga mig innan den ska ut, jag håller bokstavligt talat på att hungra ihjäl.
Men nu upptäckte jag i skrivande stund att Kevin inte är hemma, han o en kompis är ute och röjer svensbyn.
Det vore bra om han var hemma då middagen är klar. Fyra snurriga ungar som ränner hit och dit utan att tänka på mamman som har en överhettad hjärna för att hinna hålla koll på dem alla.
Jag tycker att man skulle få jobba som hemmafru och tycker inte att det är ett dugg omodernt så länge man även kan arbeta som hemmaman. Man skulle kunna se det som hushållsnära tjänster som jag köper av mig själv..typ. Jag gör ju jobbet i vilka fall som helst, klart att jag då ska ha betalt för det liksom!

Förövrigt skulle jag passa perfekt för det yrket, är högutbildad i det ämnet!

Middagen till bordet och maten på tallrikarna!!!

Mmmmmm....

Fastän klockan e alldeles för mkt för att ens orka sätta sig och skriva här så gör jag det ändå! Jag och min älskling har just avnjutit "göteborgsbröd" med en rungande god röra till, nyduschade som vi är hoppar vi till kojjan nu. Vi kommer somna inom kort.......

Sovgott!!

Mmmmmmm...=))

Kanelbullar!

Stora söta, fluffiga och grymt goda bullar kom just ut ur ugnen. Det var glädje att låta barnen sniffa sig till vad som skulle bli dagens mellis!
Snart får jag även bjuda min älskade Jens på några också!
I dag blir det kycklingmiddag!

Tisdag!

I dag står Kevins rum och hallen på schemat sedan är jag klar här uppe =))
Har ringt och beställt påfyllning av Liams medicinskåp, ja riktigt så enkelt är det.
Hans besvär är under kontroll så vi bokar av tiden på barn i dag och väntar på hans kallelse. Nästa tid blir den 14e för uppföljning av huvudomfånget och mage fast det är bvc läkaren som gör den, i december ska vi till barn.
De tycker att det är bra att han inte är går på dagis, för att undvika höstförkylningar och andra virus. Visst tänkte jag, han har bara tre syskon som snällt drar hem varje litet visrus som kan tänkas gå!

Nu ska jag avsluta med att önska er en trevlig dag, det ska jag ha har jag tänkt :)

Åhhh...blir galen på alla saker!

Vad kan vara roligare än att ta ansvar för alla saker man sparat som man inte riktigt vet var de hör hemma och vad man vill av dem. Kasta eller ha kvar?

Varför sparar man dessa från början och kastar dem inte direkt, men det är klart man KANSKE kommer att behöva det eller ångra att man kastat det. Rädslan att ångra att man kastat bort något ligger väl kanske närmast till hands att vara orsaken till att man sparar en massa prylar som varken e snygga eller tillför en något.
Ne bort med sådant och öppna upp och förverkliga tanken om luftiga och välsorterade förråd och skåpar.

Nu ska skiten bort!!

Måndag

Måndag och en ny vecka väntar, en ny vecka med nya möjligheter och massa gott morgonkaffe.

Godmorgon!

............


Nu sussa kudde!

"Har man rent mjöl i påsen, håller sig brödet längre"

.............för att inte tala om att det är både lättare att baka, grädda och ser mycket finare ut. Dessutom smakar det bättre......

Tänk på det!

Nu ska vi gå och sova men först en snabbdusch, kommer slockna direkt.

Kram
/Linnea!

En liten paus!

Dricker kaffe samtidigt som jag njuter av en nybakt sockerkaka som Jens och Milla rört i hop.
Tittar på Robert Gustavsson :) han e ju bara BÄST!!!
Efter det så fortsätter jag med allt *phu* men det blir gjort iaf! ;)

Solen skiner!

Det har regnat hela dagen och vi har fullt upp att göra, men solen skiner nu och det är bra!

Var dag har sina glädjeämnen.
I dag är solen och framtiden mina. :)

.........

...Var inte rädd för motstånd - kom ihåg att det är i motvind och inte i medvind som en drake stiger! ...

Det flyter på....

Det går bra för mig och gubben idag, vi är duktiga! Man jobbar bäst då man jobbar tillsammans ;) Snart iväg och handla på willys, passa på att panta bort lite pant innan det hinner bli för mycket, köpa sopsäckar och veckohandla.
Sedan hem och fortsätta. I dag blev vi sugna på en fettig och stor fläskpannkaka så det får bli vår middag!

Nu regnar det igen.....konstigt.

Tjingeling...

Söndag!!

Alltså vad vi har saker vi inte behöver, det blir att blocka lite minsann!! Röjningen och packningen fortskrider under denna dag.
Vad skönt det var ute idag, kändes alldeles ljummet och vindstilla. Man är väl inte precis van det vädret. Solen lyser dock med sin frånvaro men eftersom att man håller på att glömma av vad sol ens är så gör det inte så värst mycket.
Mest kommer vi att vara inomhus idag så vädret kvittar egentligen!

Från det ena till det andra så hade vi en skön kväll igår med chips och dip, barnen fick vara uppe länge och mysa i soffan tillsammans med mamma och pappa.
Då de la sig kröp vi också ned och somnade till en film.

En mycket lugn kväll med andra ord.

I går upptäckte jag ett litet sår på Liams finger som blivit rött och mkt irriterat så vi fixade och donade med detta finger och idag ser det betydligt bättre ut, men ont har han lillen. Han går omkring med fingret i vädret och säger "ajaj, dä" hela tiden. Då det är så här med andningen kändes fingret som en helt onödig sak.

Nåja, vi ska upp till barnmott. på tisdag så då får vi passa på att kolla upp allt.

Nu ska jag gå ut och vara lite onyttig ett tag, sedan dricka upp mitt kaffe och sparka igång dagen på allvar.
AAtt sitta bakom dataskärmen känns inte så effektivt med tanke på allt vi har att göra!

Så jag önskar er alla en härlig söndag!!

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close



Äh WTF!!!

Nä nu struntar jag i detta!!! Jag öppnar upp bloggen igen. Jens har legat på mig angående detta, han tycker inte alls jag ska ha den låst och jag själv känner att jag vill ha er ALLA där eller jag menar HÄR. Oavsett att anledningarna är olika till att folk är in här så vet jag ju att de delar ett intresse, mitt liv och det jag har att säga ;)
Jag tackar speciellt er som följt med hit, era trogna små rackare!!! ;)

Jag har även tagit detta beslut för att jag vill tävla på min blogg och då underlättar det endel om den är öppen.
Så hädan efter......är jag tillbaka!

Puss på er!!!

och tack för ert tålamod.
/Linnea!

RSS 2.0