Lite av en besvikelse....

Känner jag just nu då vi fått veta att golvet inte torkat riktigt och att vi inte kan börja flytta förens lördag morgon.
Däremot får vi nycklarna i morgon! Vettefasen om man ändå kan börja lite i morgonkväll ;) Jaja, nära e det ju i vilka fall.

Svar på kommentar (E) Javisst kommer det att bli bra!! Jag hade önskat att hon hamnade i andra gruppen också, hon har flest hon känner där men samtidigt öppnar det även dörrar för att "måsta" knyta andra kontakter men vi får se hur det går, annars kanske hon får byta. Vad gäller Elvis så blev han gode så lustig uti mun då han såg oss och Filippa. :)

I morgon ska Kevin till nya skolan och han riktigt längtar ;)

Jens har varit på tippen med ytterligare ett släp skrot och meningslösa ting, vad man sparar och vad man hittar då man börjar lyfta på saker. :/
Nu vankas middag och ett lugnare tempo väntar denna kväll än de föregående, men visst blir det även att fixa lite mer..........

Jens kom hem med en kasse mat och Liam springer efter honom och säger kaka, kaka, kaka, kaka.........men jag har inte någon kaka säger Jens. Liam springer och fingrar längst ned på skafferidörren och fortsätter att upprepa kaka! Bäst att handla hem lite kakor! Han kan behöva mutas de närmsta dagarna ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0