Onsdag mitt i veckan!

Jag överträffar mig själv varje dag, idag kan jag nästan kalla mig dataexpert (observera nästan) jag fixar inställningar och sånt crap genom att läsa termer som jag inte ens begriper!
 
Nu poppas det julmusik på hög nivå, läggan behöver städas men jag får kaffe främmande av Krille först och sen ska jag på willys och köpa en hårfärg efter ett rejält missöde :( Återkommer till det i ett senare inlägg. Jag är inge vidare sugen på att ta detta morgonröj med andra ord. Finns roligare saker.
 
I dag bad jag ungarna att ta hem så många kompisar som de kunde och bad att de skulle busa så taket lyfter. Detta med anledning till mitt kall kalla pläjs som behöver värmas upp av ett par busiga barn! Två nätter kvar innan de åker, hoppas att det blir varmare ute mot helgen annars måste jag också bjuda hem kompisar och busa så taket lyfter eller emigrera från mitt egna hem. Skojjar inte då jag säger att vi kanske har 9 grader efter golven.
 
Så tomten, vi önskar oss tofflor och jag önskar mig något varmt att värma mig på!
 
Jag poppar julmusik och är det något jag blir rörd av så är det just julmusik, jag kan nästan börja gråta och jag blir snäll och ödmjuk! Bara synd att man lyssnar på julmusik under en sån kort period på året bara ;)
 
I går slocknade jag väldigt tidigt för att vakna en timma senare sötsugen as hell, jag var hysteriskt sugen på vaniljglass och turkisk peppar. Jag klev upp och mortlade turkisk peppar som jag sedan rörde ned i vaniljglass. Det var lite trist att sitta och äta glassen i ett mörkt sovrum så jag slog på en film. Glassen tog slut liksom jag, filmen spelade vidare till klockan 03.00 då jag vaknade och slog av den.Undra om det finns ngn musik som hjälper mot  dessa tokigheter! Kanske ska be Anna skipper spela in en skiva!?
 
Nu ska jag koka mer kaffe, en av mina älskade döttrar bestämnde sig för att utmana min envishet idag, trots att jag vann striden tog det på krafterna. Så en kaffe blir bra!
 
Pöss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0