KLAR

Klar med allt var morgonröj innebär nu bär det av mot stan för vissa trevliga ärenden. Kanske att vi snippar upp hos mamma och pappa och fikar lite nygräddade bullar. Jens har beställt bullar med pappa till Jens kalas så då slipper vi baka de, inget kul alls att baka bullar men gott är det.
Nej nu ska vi fara.......

Tjingeling!!!

Måndag igen.....

Det känns som att det är måndag otroligt ofta, veckorna går fort trots detta mörker och elende. I morse såg jag dock några snöflingor och fick hopp om en vitare jul än jag förutspått, en grå jul är inget kul, är det jul alls?
Jobbar em i kväll och imorgon, skönt med nån ledig morgon och fm här hemma då man hinner betydligt mer. Bakdag för oss alla, Jens ska baka med barnen i kväll och jag ska försöka baka nått i dag före jag åker till jobbet, det måste finnas mkt gott fika nu då vi ska fira våran trettiåring på onsdag =)
Det finns fortfarande ingenting jag kommer på att jag ska köpa, jag har en del aningar men kan ju förstås inte skriva dem här ;)
Nu ska sista kaffet slurpas i och sen bär det av mot stan för att köpa en julklapp för 30 kr till kevins klass julkalender, en rolig tradition som fortfarande håller, tyvärr verkar Millas klass inte ha det =( tråkigt för dem.

Hoppas att alla får en riktigt bra dag i dag =) !!!!!!

Linnéa

Försöka

Vi ska försöka ordna en kamera så jag kan lägga ut lite bilder efter pyntningen, det blev så otroligt mysigt så det vill jag gärna dela med mig utav. Hoppas att det går. Våran kamera funkar att ta bilder med men det är svårare att veta vad man tar eftersom att det är helt svart i skärmen och det är inte förens man för över dem till datorn man ser hur de ser ut och det känns lite drygt som ni kan förstå!

Go morgon!!

Ja så underbart att det är kallare i dag det är underbart att andas in den friska kalla luften och känna hur snön hänger i luften.
I går var vi på födelsedagsmiddag hos svärmor och åt köttsoppa, det var mkt gott vill jag lova. Senare på kvällen då vi kom hem hittade vi två kartonger till med julpynt så vi bar in dem och barnen fick vara uppe länge och hjälpa till att göra julemys. Vi struntade i robinsson för att ist vara tillsammans och pynta. Milla var så otroligt duktig då hon satte sig ned och rensade ut flera leksaksbackar från skräp och saker hon inte ville ha, sen satte hon sig och sorterade sakerna efter användningsområden, pyssel där, barbies där osv osv. Lite chockad var jag eftersom att Milla aldrig visat intresse att hålla någon somhelst ordning på rummet. På sista tiden har hon vart noga med att vi inte får glömma att bädda sängen osv men aldrig vart så noga att hon sorterat saker, jag är nöjd! Ännu nöjdare blev jag i dag då hon fortsatte att rensa i sin trådback =)
Ja ja, åter till pyntandet, vi hann klart allt utom tv rummet men då hann vi å andra sidan dammtorka, dammsuga och skura, inte illa!

Idag ska vi på familjegudstjänst där Milla uppträder med sin kör och sen bjuder de på gröt så vi lunchar på bönhuset i dag. Stan är vårt andra mål, tycker inte att det är så speciellt där längre men det är barndomens traditioner och en viss barnslighet som gör att det förs vidare, omän det känns tristare nu än då man själv var liten så finns det hopp om att barnen iaf ska tycka att det är mysigt och att det ger lite julstämmning.

I kväll ska jag slå in julklappar, jag ska inte vänta med det allt för länge som jag har en förmåga att göra varje år. I veckan jobbar jag em men har bytt och jobbar dag då Jens fyller år, han fyller ju 30 så jag vill vara hemma på kvällen. Nu ska jag dricka mer kaffe och göra frulle.....

Hejsvejs och all julstämmning till er alla!!

Linnéa

Lördag

Nu är det redan lördag, vad det går fort. Alla saker jag hade tänkt hinna i helgen har börjat minska och detta pga tiden som inte räcker till.
I går var jag och tjejerna från jobbet ut och åt och surrade, roligt att träffas utanför jobbet någongång.
Efter middan på stan åkte jag hem och vi hade myskväll till idol och åt godis och popcorn sen skulle vi se film men jag somnade utan förvarning och har sovit gott fram till 8.30 då jag och flickorna klev upp och gjorde frukost och kaffe.
Nu rustar vi Milla som ska i väg på stan med sin kusin Ebba, vi andra fortsätter att sega ut på morgonen ett tag till sen ska morgonröjjet göras och så ska vi på stan en liten sväng.

Vi ska fortsätta att organisera resten av våra julsaker och göra klart hela pyntningen så att det står klart i morgon då vi firar advent.
Nu ska jag fylla på koppen med det underbara kaffet.


Ha en bra dag alla!

Denna dag!

I dag har jag varit i skellefteå och hittade Kevins julkläder som han får i ett paket på morgonen. Det blev ett par skotsrutiga punkarbraller och en svart tröja med tryck, till detta ska han ha en snygg sjal som är svart och grå. Jag är lite orolig att han ska bli missnöjd ja tom börja gråta, det enda han vill ha nu är mjukisbrallor så man får se hur glad han blir. Själv tycker jag att han kommer att bli stencool i denna outfit.
Det blev en luciaklänning till Filippa och två tröjor från lindex som var på rea.
Efter en god middag och ett varmt avkopplande bad så ska jag krypa ned och det kommer att bli skönt för jag är verkligen jätte trött.
Så godnatt alla glada och sov gott!!

Chokladglass i adventspyntning!!

Nu har vi färdigställt köket, det blev varmt och ombonat där är jag nästan klar. I flickornas rum har jag fått upp gardiner men inget annat, jag tänker ta helgen till att färdigställa resterande pyntning. Nu sitter jag med min goda chokladglass igen och bara njuter, snart ska jag duscha och sen i säng, det blir en tidig kväll då vi ska till skellefteå i morgon KUL!!! I dag har vi varit på dollars och köpt ljus till barnen att ta med på skolan. Nu ska jag äta klart min glass ha det!!

Tar en....

rajd in till stan, dollars och lite till!!
Har haft en bra dag i dag hoppas att ni andra oxå haft det!!

Nu har jag...

Fyllt i telenummer i min nyinköpta almenacka och sitter och tittar på äntligen hemma samtidigt som jag avnjuter en double chocolate & almond glass, en riktig choklad bomb mumsfilibabba!!!


Ha det gott!!

Hejsan!

Har nyss ätit middag och nu ska jag stryka lite gardiner, kommer nog att börja småpynta lite redan i dag, gud vad mysigt. Inga tomtar men allt annat åker nog fram skulle jag tro =)
På torsdag ska jag till skellefteå och se om jag hittar lite fina klappar och på fredag ska vi ut och  fika/ äta på nodo med jobbet, kul att träffas utanför jobbet oxå ibland. Det är lite av vad som händer i veckan oxå vaccineringen i morgon förstås.

Nu blir det en cappuccino och sedan strykning och vikning av tvätt....

Godnatt!!

Hoppas att alla sover gott i natt, det kommer jag att göra är trött som bara den nu. Har sett nya melrose place i kväll och jo, jag kommer att se det nästa måndag med.

Åter igen godnatt!

Mmmmm.....

Kenton Paul - Urban Cappuccino

Daim cappuccino!!

Tänk att jag missat detta i alla år, denna godisdryck! Sitter och avnjuter en nu för tillfället och ser anobis hus med barnen i vårt störtmysiga vardagsrum.

Middagen slank ned med en gång och nu liknar magen ännu mer en palt i lite förstorat format =) mätt och belåten men tacka vettja svärmors och mammas palt. de är gott!
Själv är jag inte stor nog för att ha lärt mig göra palt, jag vet hur man gör men törs inte prova jag är lite rädd att jag sätter en dålig stämpel på palt =O

Fortsätta njuta av min goda skummiga daim cappuccino.....inte lika starkt som kaffe denna tid på kvällen, jag börjar lätt må dåligt av det och kan inte sova gott på natten om jag dricker det försent.

Kramizzzar!!! / Myspysan!

Måndag

Trots måndag och dåligt väder så känns det som en bra dag, på jobbet har det gått bra och dagen har flutit på i rask takt =) jag är pigg och på gott humör!
Till middag blir det palt, billig palt från ica.

Eftersom att jag inte hann och vaccinera mig i torsdags så ska både jag och Jens gå på onsdag i roknäs, känns skönt att få det överstökat.
Till veckan fyller min gubbe trettio så nu söker jag tips att ge i födelsedagspresent så nu vill jag att ni, läsarna av min blogg lämnar tips bra som dåliga spelar ingen roll. Var inte blyg för att kommentera, alla tips är bra!!
Trettiårsfesten kommer att hållas i sommar då vädret tillåter fler aktiviteter och skönare kvällar, nu blir det bara fika!

Till palten innan jag dör av hunger..................

Godnatt!!

Ville snabbt göra ett sista inlägg för dagen och önska alla en trevlig natt med mkt sömn, ladda batterierna inför måndagen =)

To my love....

Love Poem

Just want to say....

angel027.jpg image by pure100  to all my wonderful angels friends ♥

Tjenis!

Nu ligger barnen och jag har bosatt mig i soffan och Jens spelar skitspelet wow, sitter med en hel del överblivet lördagsgodis som jag då får behålla för mig själv. Väntar på något att se på tv, jag hoppas att de kan visa något som är bra nångång! Eller vad tycker ni?
Har börjat ändra min blogg men är inte klar ännu det är mer som ska fixas men det kommer väl haha!!

Nu ska jag gojsa och fortsätta äta godis.

Harmoni

Är känslan som råder här hemma just nu. Efter att ha varit och gått på julmarknaden i öjebyn åkte vi och veckohandlade inför kommande vecka och även middag för i dag, måste bara nämna den goda middan vi åt i dag. Jag rev och tärnade kassler och rörde i hop det med hackad bladspenat och paprika, fetaost och creamfresch med några  tsk sambal oelek och nymalen svartpeppar sedan annanasringar och riven ost på det i långpanna och in i ugnen. Till detta serverades jasmineris och salladsblandning som bestod av avokado,äppelbåtar, sockerärtor och körsbärstomat på kvist!
Jens duschade barnen medans jag dukade av och nu ser de film och jag har tänt ljus och avnjuter för tillfället en daim cappuccino!!
Tvätten är klar och kläder för i morgon är förberedda, så ni kan förstå att känslan av harmoni råder =)

Nu ska jag mysa med min familj!! =)

Då åker vi

Nu har vi lunchat och är på väg till julmarknaden, sen hem med Anton som för övrigt har slingat håret här i dag och det blev så fint!
Nu ska jag förtsätta med mitt, ha det bra!

Första gången...

jag känner att det känns bra med en söndag. Snart börjar en ny arbetsvecka och det känns helt ok, jag tror att denna höst och vinter trötthet har släppt, man har liksom börjat vänja sig med mörkret nu.
Vad bra tänker ni! Nu slutar gnället på trötthet hela tiden! =O
Har funderat på att börja motionera mer så blir man piggare också!

Filippa sov borta utan krusiduller och har tydligen bakat på morgonen =) men nu längtar jag efter henne något sååå otroligt mycket!!!
I dag kanske vi går och tittar på julmarknaden iaf för ökad julkänsla i detta soliga "höstväder" kanske vi åker hästskjutsen det brukar vara omtyckt av barnen.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och vänta hem Filippa jag borde nog kasta mig i duschen också!

Linnéa

YES!!!!

Äntligen sitter jag här med min lilla vita pärla! (datorn) =) Efter en tids sjukdom är den äntligen frisk nu...
I dag har vi varit till Luleå och handlat julklappar, samma stress varje år.
Milla följde med oss och hon trivdes bra i mamma och pappas sällskap sen skjutsade vi henne till farmor där Filippa var och där de skulle övernatta med sina kusiner, men Milla ville komma hem senare under kvällen så vi åkte och hämtade henne, Filippa ville stanna.
Premiär för robinsson i kväll, sitter och tittar nu och äter godis och dricker dricka mums.


Linnéa

Byggare Bob

Jens har agerat lite chafför åt goda vänner i kväll, jag sitter och spelar spel med Milla och Filippa "byggare bob"
I morgon ja, det var tänkt att vi skulle till ikea men måste ställa in det pga andra prioriteringar, i morgon ska vi fara och handla julklappar till barnen och göra bort dem och det finns ju inte så varierande julklappar till dem på ikea. Det blir alltså stan i morgon och jag har en klar bild av vad vi ska köpa.
Vi ska kontakta skifix för att höra vad det kostar där då vi så gärna vill börja åka slalom med barnen, en rolig helgshobby för hela familjen då det i längden blir rätt långtråkigt med bara hemmamys och vi alla är utemänniskor så det skulle passa oss perfekt =)
Nu börjar idol om men jag kanske hinner en till uppdatering........

=)

Mätt....

och belåten i gosfamiljens sällskap så underbart att få koppla av med god mat, tända ljus och ÄNTLIGEN julmust!!!
Nu pysslar vi på med ett och annat men ska ta och slå på ett avsnitt av "kulla gulla" och titta på.
Anton blev nöjd över sina presenter =) och till idol åker fikat fram, lagomt till att vi smält middan!!


Ha en fortsatt trevlig kväll!

Nu är man ledig!

I kväll blir det kalas för min lillebror som fyller 13 år i dag, vi gör tacos till middag, delar ut presenter och fikar bullar och tårta.
Senare i kväll blir det idol och mys framför tvn med familjen =) nu ska jag gå och duka till middan!!!  



Hejsvejs!!!

God kväll!!

Just nu sitter jag nyduschad och ska göra ett litet inlägg!!
Barnen har blivit sjuka av vaccinet i dag, feber men dock rätt låg.
Filippa har slösat upp hela min nya underlagskräm och är jättenöjd över barbiens nya hårfärg.
Nu ska jag sova, känner mig på ett skithumör hoppas att det är bättre i morgon.


Linnéa

Såja!

Då var det redan dags att säga godnatt då! I morgon är det arbete och vaccination för min del men jag hoppas att jag hinner me lite annat lite roligare saker med. Har sett Greys på tv och skrålat som en nyförlöst bebis, fy vad sorgligt det var i dag. Jag har även sett bonde söker fru och nu är det dags för paradise hotel.
Har snaskat kvällsfika bestående av kiwi, körsbärstomater och jouice. Upptäckte till min förskräckelse att jag inte längre tål kiwi då det började bränna och sticka vansinnigt mkt i munnen, det kan bero på att jag tryckte fyra stycken på rad hahaha....
Det dröjer dock innan jag vågar mig på det i gen.

Sov gott!!

Vaccinerade

Jens har vart och vaccinera barnen i dag, imorgon ska jag göra det och Jens till veckan då de öppnar upp vaccinationer för allmänheten.

Linnéa

När trollmor lagt de tre små trollen....

njuter hon i stora drag och ser framemot en lugn stund om man får vara ärlig med det, nu är jag trött och behöver lite lugn och ro. Vi har fått mysa och umgås i kväll riktigt mkt allihopa!

Nu blir det badet och sedan soffan..........


So nice so nice!!!

Mätt och belåten...

för tillfället, grillkorv och bröd med aprikoskräm enkelt och gott!!


Nu ska jag se lite tv med barnen huset anubis och kulla gulla, det blir kanoners!!!


Linnéa

Vilken dag!!

Jag kan inte påstå att jag befinner mig i mitt stresståligaste tillstånd nu, och att telefonen ringde i morse med en undrande kollega gjorde inte saken bättre. Hon undrade naturligtvis vart jag var, klockan var 7.15 och jag började 7. Fastän det blev en hemmadag på jobbet och min försovning inte ställde till med en katastrof så blev det en mardrömsmorgon som skapade en elak huvudvärk som hållt i sig hela dagen, pga min förminskade stressuthållighet.
Nu äntligen är jag hemma, nu blir det middag och ett långt hett bad, värktabbletter och mys i soffan jag hoppas att det är bättre i morgon.
På torsdag ska vi och vaccinera oss hela familjen på drop in och jag hoppas att biverkningarna inte ställer till det så pass att ikearesan blir påverkad, längtar verkligen dit.

Vad är detta för väder? Någon som vet? Nä hit med den vackra vita snön för visst är den väl bra motför detta, kan inte tänka mig att man kan tycka annat! =P

Nu ska jag krama mina barn!!!!

Linnéa

Middagstime!!

Köttbullar, hemmagjort potatismos och lingonsylt står på dagens middagsmény! Underbart gott!
Ja, för de som stiger upp tidigt på morgonen börjar nog kvällen med mys vara efterlängtad iaf för mig, hoppas att det är nått bra att se på tv i kväll och att jag tror mig somna tidigare än i natt =O

Efter jobbet i dag så var jag in på vcl och bokade tid, är så irriterande då man inte kommer fram ens på telefontiderna de har uppsatt! Förkorta kanske???? Men nu är det gjort =)

Sen bar det av på ica för att handla och sedan hem, här sitter jag en stund och Jens håller på med maten.
Det blir en slappar kväll i kväll och absolut inget mer!!!!

Nu ska jag gå och mysa med mina sötisar! =)


Linnéa

Godmorgon

Måndag, måndag, måndag ja i dag är det måndag låter som en helt vanlig da men men....

Nu sitter jag och dricker kaffe och ska snart harva i väg på jobbet, det ska bli skönt att påbörja veckan =)denna vecka vill man ska gå fort av många skäl hihihi!
Kunde inte somna i går utan låg säkert vaken till kl 2 och försökte sova, men i bland vill det sig inte. Trött är jag inte för det inte än så länge iaf.

Ha en bra dag nu alla!!

Vill ni veta????

Hur gott det är att blanda salta nappar och cola nappar!! Prova det är supergott!!

Nu är elen dragen klar här nere och nu ska vi krydda med lampor av alla de slag =) får se om man hittar nått på ikea ;)
Jag har suttit och tittat på kulla gulla med barnen, oj vad de nu är glada att de lever nu och inte "örr i tiden" och de måste man väl själv hålla med om.
Nu ska vi  slöa och ta kvällen som den kommer, i morgon är det fm som gäller .

Ha det gott alla!!

Oj oj oj!!

Nu måste vi verkligen ska skapa en liten arbetshörna till Jens, telefonen går varm och han har ingenstans att vara, vill ju kunna rymma nybänken oxå!!
Vill ju inte sitta vart som helst, jag vill inte ha dem där vi ska vara =O
Helt klart något att grunna över men det kan hända att jag har en idé frågan är om den är igenomförbar men tror det..........


Linnéa

Ikea

Nu håller vi på att städa och rensa ut diverse saker, sen ska vi börja gå igenom alla våra julsaker och se så att de funkar och att allt finns.
Funderar även på att byta gardiner i tv rummet till lite vintrigare sådana.
Nu ska det gräddas plättar till lunch och det ska bli enormt gott, nått jag verkligen känner mig sugen på.
På lördag ska vi på ikea, det känns roligt då det är rätt längesedan vi var där nu så då blir det en tidig morgon. Kevin ska stanna hos Anton och flickorna följer med de längtar till småland =) Ska även försöka hinna med att kolla in lite andra affärer =)
Det är nu även dags att börja handla julklappar oj oj oj säger jag då bara, vilket jobb.

Nu ska jag fortsätta med mitt men ni andra får ha en bra dag!

Godmorgon!!

Godmorgon, nu är det söndag och sista lediga dagen innan en lång arbetsvecka så nu gäller det att njuta och få så mkt som möjligt gjort. Till att börja med så ska vi göra frukost.

Vikken härli dá!!

Ja det må jag säga att vi har njutit i dag av varanndras sällskap,god mat och mkt bus! Nu har det äntligen blivit tyst här i huset och det är dags att krypa ned och se film för mig och Jens. Milla har sovfrämmande av Ebba så de har sett film och myst hela kvällen, de har varit så snälla och söta!
Filippa har skrämt upp oss rejält i dag, hon satte en godisnapp i halsen och fick ingen luft, det var tätt och hon kräktes lite men det kom inte upp för det. När jag märkte att hon inte fick någon luft efter det så gjorde jag en *blabla* manöver på henne och då stöttes godisen eller rättare sagt godisarna upp med massor av kräk. Fy så hemskt det var jag skakade i flera minuter efteråt. Milla började gråta av oro och Ebba trodde att hon fått magsjuka så hon sa att "nu måste jag nog åka hem" Milla lugnade sig senare och de kröp ned och fortsatte se film efter en ordentlig dusch på Filippa.

Men som sagt nu ska jag ägna tid åt ngt mkt mysigare än detta så jag uppdaterar mer i morgon!!
Sov gott!


=)

Myslördag!

Oj vad vi har myst på ute i dag! Vi har åkt madrass och varit och sparkat, då vi kom hem gjorde jag och Filippa upp en eld ute och grillade korv. Då rätt va det var dök Allis upp med tre julkalendrar och ville vara med, sen kom Ebba som oxå ville grilla korv så där satt vi alla tjejer och mös vid elden.
Jens kom ut med kaffe och vi hann få oss en kopp ute vid elden. Sen blev det mer pulkåkning och småtjejerna gick hem till Allis.
Det började skymma så vi tände några fina ljus sen åkte jag Jens och Ebba till Ella och hämtade hem Milla.
Nu ska jag dammsuga vardagsrummet och Jens håller på med en broccolipaj! Ja vad kan jag säga, en helmysig dag helt enkelt!!


Linnéa

Nu

Nu först ska vi gå ut, Milla for till Ella så det tog ett tag för oss andra att ta oss ut. Riktigt skönt ute!!!

Godmorgon

Det blev en hyfsat lång sovmorgon 8.30 för att vara exakt, jag blev tom väckt av mina två sessor och en katt som gned klorna mot rutan, mot det ljudet föredrar man väckarklockan stort! Nu har vi käkat frulle och jag ska hoppa i duschen, fixa mitt nya hår och i dag ska jag nog prova den raka frillan men det återstå och se om jag har tid för det, jag har nämligen lovat att gå ut och leka med barnen, efter det blir det en långprommis i det mysiga vädret, och korvgrillning till lunch. Det känns som att detta kommer att bli en trevlig lördag.


Ha det bra alla!!!

Svar på kommentar!!

Anki, Om vi hade haft en hel kamera så skulle jag ha gjort det =) men annars så kommer de att lägga ut bilderna på deras hemsida om jag förstod det rätt.
Linnéa

Det sista!

Det sista att göra nu efter att ha slummrat till och från under idol är att, 1 äta upp min saltgurka 2 dricka upp bubbelvattnet som blandats med fun light apelsinsaft 3 slå på en film som jag kommer att somna ifrån.
Så till alla ni som har energin och viljan att fortsätta fredagskvällen, ha en fortsatt trevlig kväll!!!
Till er andra som inte har det, sov så gott!!


Linnéa!

Handla!

Ska i väg och köpa kaffe och bananer och göra marängswisch i kväll till idol, känner mig riktigt slisksugen och kaffesugen delux! I morgon ska jag sova uuuuut! Hoppas att jag tror mig göra det oxå! =O

I väg till ica i bergsviken.....................

Kebabtallriken finns ej mer

Jo tallriken men inte det som låg på, nej det åkte ned i magen fortare än kvickt! Det var den första riktiga maten jag åt i dag, hade bara ätit en smörgås hos frissan tidigare så jag kan lova att jag var hungrig.
Jens tar hand om undanplockningen och jag fick gå ned och slöa på soffan, det är underbart! Så nu ska jag dra mig dit och inte göra så många knop resten av dagen, bäst att vila en stund nu så man orkar hålla sig vaken hela idol.

Linnéa

Ja nu ska jag berätta!!!!

Förra veckan tipsade min svärmor mig att anmäla mig till klippbodan för en slags "gör om mig grej" det var helt gratis bara man var med på att låta dem få fria händer och ta lite före och efterbilder. Eftersom att jag är lite skeptisk på att låta ngn gå lös i mitt hår med fria händer så tog det mig ett tag att nappa på detta men efter ett tag tog jag det beslutet att anmäla mig som frivillig.

I torsdags blev jag uppringd och de ville att jag skulle vara med, det enda jag inte ville att de skulle göra var att ta av det på längden så de toppade bara håret längst ned, klippte upp det och igenom det ordentligt. Nu ser mitt hår nästan längre ut än då jag gick dit. De färgade håret i fyra olika röda färger och jag blev riktigt nöjd. På fotografierna så satte hon upp håret med hårnålar så att det skulle se ut som att håret var kortklippt och självklart tog hon fram alla lockar!!

Jag trodde inte att jag skulle vara så här nöjd!! =)

Sen blev det en sväng förbi jobbet för att sriva lite papper som inte blev av, men betalt blir det iaf!!
Nu ska vi göra våran fredagsmiddag som blir kebabtallrik, mumsfillibaba!!

Hare gott!!

Fredagen den 13/11

Dricker kaffe och ska snart i väg på en spännande grej, hoppas att turen trotsar datumet det kan jag behöva hahaha!!!
Snabbar mig att göra mig klar så vi kommer oss i väg då jag ska vara där klockan nio.
Jag uppdaterar senare.............



Linnéa

Så mkt folk

och på tok för lite tid, vi for i dag till vcl för att vaccinera oss men det var kö ända ut till éntren och jag skulle hinna hem innan jag skulle i väg på jobbet. Då är det väl just snyggt att vi förberett Filippa som HATAR sprutor och grinat hela vägen till vcl och så blir det inget. Vi kommer att åka nästa omgång fastän man ska ta ledigt, nu när man bestämt sig vill man göra bort det.
Nu ska jag inte tänka på att att några sprutor utan hoppa i säng och soooova, i morrn är jag ledig men uppbokad på en ganska underlig sak och ovanlig för att vara jag..........mer kommer sedan hihi.


Linnéa

Vaccinet!!

Händer nog inte så mkt idag, dricker kaffe och ska sen hoppa i duschen och göra mig klar, ringa nått telefonsamtal och sedan i väg in till stan.

Efter mkt om och men så har vi tagit ett beslut, detta beslut!
Vi kommer i första hand vaccinera våra barn (idag) och sedan oss själva, varför denna tvärändring?
Jo så här ser jag på saken, i dagsläge så har i princip hela sveriges vårdpersonal och många många fler vaccinerat sig, och än så länge dör det fler (ovaccinerade)  i influensan än av vaccinet. Skulle vaccinet vara farligare än influensan? Mitt svar är nej! Fastän man inte skulle bli allvarligt sjuk eller dö av influensan så tror jag att vaccinet är lindrigare även i det fallet.

Att vaccinet skulle inehålla många ohälsosamma ämnen, det vet alla och alla borde fråga vad andra "vanliga" vaccin innehåller så skulle de bli varse om att de med innehåller ohälsosamma ämnen. Ta kvicksilvret tex. det farliga kvicksilvret! Att vaccinet bara innehåller lika mkt kvicksilver som en halv abbore från östersjön är det ingen som talar om och kanske beror detta på att ingen frågat. Media blåser upp och förstorar de ser sin chans att sälja, och vi fortsätter att köpa tidningar för att få mer vetenskap och kunna ta rätt beslut för oss själva och våra barn.

Visst är det nu så att det inte finns några somhelst bevis på om vaccinet påverkar oss negativt på sikt, att de kommer senare biverkningar som visar sig först om många år. Området för den prognosen är fortfarande okänt  och man tar en risk. Jag ser på saken så här, risker tar man varenda dag både medvetet och omedvetet så ta en risk för att hålla sig frisk är något man kanske måste göra.


De må vara många skrivelser och uttalanden i från både media och kunnig personal, det finns så många åsikter och detta är min. Jag vill med detta inlägg bara visa och förklara hur jag känner inför detta och absolut INTE påverka någon till något, detta är ett beslut alla måste få ta själva!

Linnéa

Vilket flyt!!

Efter kvällen på jobbet så är jag glad och nöjd , det har varit mkt som hänt där men till det bättre, vad gäller både fördelar och trygghet, många funderingar har nu sina förklaringar och fått ett gott slut!

Nu är jag hemma och längtar att krypa till kojs, jag fryser och är enormt trött.
Jag uppdaterar mer imorrn! =)

Sov gott!!!

Godmorgon

Dricker kaffe och äter grekiskt lantbröd med ost och två mandariner! Mums!
I dag har jag något väldigt gulligt att berätta, tidigt i morse då vi just vaknat kommer det en söt liten tjej inglidande med sin lilla spark på uppfarten som hon parkerar fint under flickornas fönster och in kommer Ebba för att höra om Milla vill sparka med henne till skolan, det var bara att plocka fram Millas spark och låta henne följa med sin kusin. De sparkade av i världens fart under uppsikt.
Gulligt var det vill jag lova!!!

I dag ska vi och kolla på en present till den yngsta kusinen som fyller år imorgon, det lät som att hon önskade en pollypocket pappa! =)

Ha en bra dag!

Linnéa

Tvättstugan

Nu ska man återigen ge sig ned till tvättstugan men nu är det roligare att vara där då man ser att det minskar sköönt!
Snart ska man börja kika på lite julkläder till barnen och till sig själv! Blev så sugen att baka pepparkakor ngn dag, kanske en mysig helgsyssla!

Linnéa

10/11 2009 kl 8.13

Godmorgon, idag är det tisdag som de flesta bör veta! Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe och snart ska lilla lippa på dagis, Kevin och Milla är på skolan redan.
I dag blir det en lugn och skön dag utan måsten, bara njuta och vila innan man ska iväg, det blir ju bara tre dagar denna vecka.
Nu ska jag gå och klä lillan och göra en fläta hon ska på skolan och ha gympa i dag, det tycker hon är spännande.

Linnéa

Duktiga jag!

Nämde jag att jag sorterat ut i hallen i dag och fått bort ett ton kläder och skor vi inte använder och simsalabim så har vi tom plats över, ingen gladare än jag.
Men om ni vill veta något tragist så har det tagit mig flera veckor att  göra detta ryck som bara tog tio minuter att genomföra!
Jag är nöjd!!

Så var det kväll igen!

Skit o skit, jag har varit pigg hela dagen, ringt och friskanmält mig och varit glad över att detta inte blev så segdraget som jag först misstänkte att det skulle bli.
Började nyss att frysa och huttra, tempade mig och tempen stod återigen på 38,0 vad är detta då febern kommer och går hela tiden????
Hur somhelst blir det att ladda med alvedon och frukt för jag kan inte vara borta nå mera denna vecka och så är det.

Nu ska jag göra om min blogg och jag har många goa, roliga och fina ideér men tar gärna emot tips och förslag på vad man kan göra för att få den mer speciell. Sätt lös fantasin och ge mig tips.........
=)

Nu ska jag avsluta min jouice och mina mandariner för att sedan gå och lägga mig och titta på tv.
Uppdaterar i morgon.

Kram o sov gott!!!

Tack!!

Tack Anki för dina tips, detta ska jag prova! =)

Handling med familjen

Vi har nyss varit och handlat och i dag blir det endast varma smörgåsar till middag, det känns gott och enkelt att göra nu då man varit lite krasslig, men det blir grönt och nyttigt till.
Vi har just fått i oss lite mellis och ska snart göra middag.
Jag känner att jag gärna vill ha lite enkla, goda och nyttiga middagstips. Finns det någon generös människa som vill dela med sig av sina recept och kunskaper så varsågod, lider just nu av ide torka vad gäller maten.
Ha det bra så länge....

Linnéa

Hej och hallå!

I morgon blir det nog att jobba, känner mig bättre idag och får nog konstatera att det inte var svinis iaf. Nä något vanligt förkylningsvirus "bara" men det kostade mig ändå tre dagar från jobbet och det stör mig något otroligt =(
Men man kan inte gräva ned sig för det.
Filippa klädde sig och gick ut för att vända i dörren och komma in i gen, hon frös sa hon. Omständigt.
Jag dricker kaffe och sedan ska vi och handla lite krubb.

Linnéa

GODMORGON

Godmorgon på er alla, natten har vart en blandning mellan sömn och vakenhet då verklighet gått i hop med drömmar, känns helt sjukt då man vaknar. Nu blir det frukost och sedan vill tjejerna gå ut en stund.
Ha en bra morgon!

Linnea

Baktokig!!!

Svar på kommentar (Anki), Vad mysigt och omän det ibland känns som om man bara ser film så är det otroligt mysigt och avkopplande! Det är det vardagliga som gör det. Hoppas att ni haft en bra dag och får en skön kväll. =)

Baktokig

Har bakat kärleks cupcakes till pappan i huset och goda blev de måste jag säga och skryta! Det var något som gick snabbt att baka och de blev stora och fina=)
Nu ligger barnen för att sova och jag ska duscha och krypa ned för att se andra avenyn.
Hoppas på en skön kväll och en bra morgondag för er alla!

Linnéa

Söndag!!

Det blev en grym sovmorgon för hela familjen,vaknade av att kusinerna kom och ville leka i det vita vädret =) Så det var inge annat att göra än att kliva upp och baka scones till frukost och sedan ut med barnen, Milla fick en alvedonskvätt och fick gå ut hon med, frisk luft behöver man. Efter utevistelsen har Milla hållt sig fefberfri tack och lov, men hon blir hemma från skolan imorgon med för att vila upp sig en dag!
Jag och Jens är sämre, jag har feber och Jens har migrän.
Milla har själv gjort pannkaka till oss nu till middag, det tyckte hon var skoj och hon kände sig super stolt! Pannkakan ska snart ut ur ugnen.
I kväll ska jag sträck se andra avenyn (missade avsnitt) då Jens ska göra nån rajd i wow!!!

Vad ska ni göra i kväll?

Vilket vinterland =)

Jag bara älskar då det snöar och lägger sig som ett vitt duntäcke på marken och i de kala grenarna, att höra hur tyst och ombonat allt blir, det kan stundtals kännas som att man står mitt i ett vykort.
Nu lyser det uppe på slänten i en buske och det blev såå fint!!
Om vi hade en hel kamera skulle jag lägga ut bilder, skulle garanterat kunna göra egna julkort *S*
I kväll har vi sett barbies nya film så flickorna har under kvällen lekt muskutörer det var en riktigt mysig film och Kevin blev fängslad han med. Milla frågade mig då jag kommenterade något i filmen, men mamma är du vaken än???? Jo just då, men tyvärr inte i slutet =) Börjar vara van detta nu =)

Det blir att poppa popcorn snart och göra lite bubbelvatten till det, krypa ned och se film. Jag har tagit två alvedon ch känner mig betydligt piggare nu än tidigare idag, eftersom att jag är van att vara ute och gå varje dag och inte kunnat göra det sen i torsdags så börjar jag känna lite abstinens efter lite motion, funderar om man ska klä på sig och gräva fram reflexvästen och gå ut och prommenixa i det mysiga vädret.

Samtidigt känns det varmt och skönt här inne och jag skulle gärna vilja hinna se en hel film i kväll så man kanske spar det till i morgon ist.
Just nu står Filippa i duschen och ska sen hoppa i säng det blev en lång kväll för stumpan. Milla är betydligt bättre, och jag hoppas att hon kan få vara feberfri i morgon. Fredagen blev hennes första sjukdag i skolan så hon har då ändå klarat sig länge må jag säga, men den värsta infektionstiden börjar vara över nu då barnen blir större tack och lov. Nu ska jag avsluta detta långa och rätt meningslösa inlägg!

Sov gott!

Tårtsmask!!!

Har tagit alvedon och preppat mig, nu håller vi på att göra bort och baka en tårta till Jens om vi skulle vara sämre i morgon.
Det blir en choklad tårta med chokladtryffel och jordgubbsmoussé, den ska sedan dekoreras med jordgubbar och björnbär.
Vi ska inte vänta till i morgon utan äta den redan ikväll, hur ska man kunna hålla sig *fniss*

Nu ska jag fortsätta.......

Inget jobb i helgen.

Tyvärr så blir det förlorad inkomst i helgen men vad ska man göra? Tycker att man kan dra gränsen vid feber.
Nu har vi fått i oss lunch, rester från gårdagens lunch och det smakade gotta.
Jens, Kevin och Filippa är på väg ut för andra gången idag och Jens ska nu skotta! Det är så mkt snö, man tror inte att det är sant. Ska nu plocka undan några tallrikar och tända lite ljus sen ska jag krypa ned i soffan med fjärrkontrollen i högsta hugg!!

Linnéa

Orolig natt

I går kväll var jag tvungen att sjukskriva mig då jag kände i hela kroppen att det höll på att bryta ut något. Jag har lite feber i dag, fryser och svettas om vartannat och febern kommer i toppar, blä så trist det känns =(
Milla har fortfarande feber men inte lika hög nu på morgonen "bara" 38.7
Efter att vi åt frukost gick Kevin och Filippa ut i det mysiga snövädret, de har åkt pulka,bob och matta nedför backen och gjort två snögubbar! Milla stod inne och tittade ut på dem då de lekte, hennes tårar rullade i kapp med snöflingorna därute, hon ville oxå ut såklart!
Vi bakade henne en trolldeg att pyssla med, men orken räckte inte riktigt till för att baka med den.

Det blir en hemmadag i sakta pysselmak, ska väl snart börja gå igenom lite julsaker.
Nu ska jag avsluta mitt kaffe och klä mig varmt för nu fryser jag igen.

Linnéa

Nedbäddad!!

Nu ska jag bädda ned mig brevid min älsade varma man, jag har fått lite feber och fryser som en tok. Milla hade närmare 41 gradet så hon är mkt dålig, ligger utan täcke och med blöt handuk på pannan.
Vi har fikat bullar ätit popcorn och en hel del frukt med bubbelvatten till det.
Trots sjukdomar så har vi haft en otroligt mysig kväll tillsammans och hoppas att dagen imorgon oxå blir bra.
Sov gott alla!!!


Linnéa

Middag

Middagen är avklarad och den fick Milla bestämma och då blev det grillkorv och aprikoskräm. Jens håller på att baka bullar med barnen det ska bli så gott att fika det i kväll. Själv har jag plockat i hop här så att det är så fint och tända ljus överallt riktigt fredagsmys!
Jag har hunnit vara och sopa bort lite snö vid bron och plattorna, tänt lyktor och pratat med Filip(kaninen) lite grann, här verkar det aldrig sluta snöa =)

I dag då jag stod och plockade vid diskbänken ville Milla inte vara själv (de andra var på affären) så hon bäddade ut filt o kudde på tre stolar brevid mig och la sig där, sedan sa hon "väck mig då pappa kommer med glass" sen somnade hon och hann ligga ett bra tag och sussa på köksstolarna i köket med mig. Milla blev paff då Jens väckte henne, jag tror inte att hon själv trodde att hon skulle somna =)
Hennes feber har vi äntligen fått bukt med, den ville inte gå ned med bara alvedon var fjärde timme så nu varvar vi ipren och alvedon varannan timme ist och då går den ned till 39 grader. 

I kväll blir det naturligtvis idol och en rätt tidig kväll då man ska upp och jobba imorgon, det blir spännande att se hur länge man håller sig frisk..............
e nog bara en tidsfråga.

Det blev ingen utevistelse för de friska barnen idag, vi hann helt enkelt inte men kan nog ta igen det imorgon förhoppningsvis. Jag skäms att berätta att vår studsmatta fortfarande står ute på gräset.....jo det är sant! Men i morgon ska den monteras ned och in i förrådet
.

Nu ska jag gå och umgås med de mina!

Linnéa

huvva

Tidigare då Milla fick alvedon blev hon genast piggare och ville bada, vi gjorde mys i badrummet och jag gav henne bubbelvatten i hennes gröna favorit glas på fot, jag läste böcker för henne medan hon badade och hon smaskade på sina äppelbitar.
Sen gjorde vi lunch, köttfärsås med vitlök till massor och spagetti som vi sen snörde i ugnen med ost på till detta drack vi en smoothie gjord på äppel,banan,kiwi,jordgubbar,mango,melon,hallon,björnbär mm, vi blandade i bubbelvatten och 2 msk vaniljglass och ringlad honung över. Det blev en riktig vitaminkick och var omtyckt av stora som små!
Nu bleknade Milla till och började frysa, tempen visar på 40,0
Det svåra är att förklara varför de inte får ha mkt kläder eller bre om sig med något då de fryser. Nu ligger Milla framför en film iaf, hoppas att hon tror sig vila en stund.
Jag dricker kaffe och ska sitta hos Milla till jag ser att febern går ned sen ska jag stöka på lite i köket och diska lite kastruller, Jens ska gå ut med barnen och tända lite lyktor =)

Håll tummarna att min lilla trollunge blir bra snart!

Linnéa

Febrig tjej!

I natt har vår lilla Milla haft 40 grader i feber, stackars liten. Hon är ändå rätt pigg och inte så medtagen ännu, just nu sitter hon och äter sin beställda frukost som består av nyponsoppa med glass, en ostsmörgås och äppelbåtar.
Filippa tycker synd om sin storasyster som är sjuk, hon sitter troget brevid Milla i soffan och tittar på barn tv.
I dag ska vi naturligtvis bara vara hemma och mysa, ikväll ser vi framemot att se idol. Men som sagt det blir en hemma dag med en del pyssel kanske lite bak inför farsdag.

Linnéa

Natti natti...............

alla glada, nu ska jag lägga mig och sova. Milla har feber och ska sova med oss i kväll så att man får ha henne under uppsikt, känns otäckt!
I morgon är jag ledig och kan vara med min lilla sjuklings gumma och pyssla om henne delux!!!! Hatar att vara på jobbet då barnen är sjuka, vill ju vara nära dem då men det e väl mammahjärtat antar jag =) inte beror det på att deras gulliga far inte tar hand om dem.

Kram kram på er alla och sov så gott!!!

Linnéa

Nu ....

blir det att steka upp en parisare för nu satte hungern i gång, ska snabba mig att äta och åker sedan på mitt sista pass innan helgen =) Är ledig hela dagen imorgon så få se om man hinner med nått skoj.
Jens är och hämtar barnen på skolan nu så snart får jag höra hur de har haft det i dag, bra hoppas jag. Snart är det jul och då blir det lite minisemester jag har nämligen plockat ut lite mammadagar som har släpat efter i några år, helt ärligt så hade jag glömt att det fanns dagar kvar och inte bara lågersättningsdagarna =) det blir skönt med lite ledighet.
Jag fortsätter dagen med att frysa och fastän det är varmt här så fryser jag som en tok jag tror att jag rört mig förlite i dag, har nämligen inte gjort så mkt.
Men nu ska jag iaf gå och göra lite mat medans jag är sugen så ha det så bra! Det kommer fler inlägg........

Linnéa

vila!!

Nu ska jag gå och slummra ett tag före jag ska iväg till jobbet, känns som att det är nödvändigt! Tappade aptiten så det blev ingen lunch för mig sparar mig till middan ist.
Hejsvejs!

Se det snöar!

Ja nog är det väl mysigt med den vita ljusa snön som faller, det blir tyst och ombonat då den första snön kommer och man känner sig som ett barn igen, jag och lippan stod i fönstret och sjöng, se det snöar.... i morse då det började. Jag älskar att vara ute och jag tror att det är därför jag gillar då snön kommer och då finns det så mycket mer man kan göra då man är ute och leker med sina barn.
I dag före jag ska på jobbet blir det att tända lite lyktor. I dag har vi efter mkt om och men lyckats få upp hyllan ovanför vår soffa, vi har varken idats eller förmått oss tidigare men nu äntligen. Tavlor har oxå hittat sina platser och det blir mkt mysigt, nu ska jag bara leta i hop nått att pynta med så det blir en sväng ut till bagarstugan för att se!
Snart vankas parisare till lunch och det känns frestande, jag ser framemot att åka och jobba så vi får ta våran vardagliga långprommis i det härliga snövädret.

Kram, kram!!

Hemma!!

Svar på kommentar (Anna) Ja det är inte lätt med dessa klappar, vi har ju inte hunnit till tonåren ännu men kan bara föreställa mig :0 Hoppas att ni oxå har det bra =)

Nu är man hemma för att slötitta på tv (trodde man) men så blev det ej, elavbrott i natt igen och såå störande då man vill koppla av innan man somnar, när man varit och jobbat em så tar det ett tag innan man har ro att lägga sig för att sova. Kanske vi inte försover oss i morgon då =) Något positivt iaf!!
Nu ska jag snöra i mig några varma mackor som Jens gjort till oss och så kanske man hinner titta lite tv.
Sov så gott i natt!!

Linnéa

Hejsvejs!!

Då var det dags att ta adjö av familjen och fara på jobbet, jag är nu klar med städning och tvättning och det känns alldeles utmärkt.
Jens är på benen och håller sig förhoppningsvis så iaf tills jag kommer hem.
Båda tjejerna är hos sina tjej kusiner och leker, Milla hann jag inte ens se efter skolan utan hon for direkt och då ville ju Filippa oxå fara så klart.
Hoppas att det börjar att små snöa i kväll det är ju ändå för mysigt.
Nu ska jag göra mig klar men ha det bra alla!

Linnéa

hej igen!

Är så nöjd då jag ser att tvätten äntligen minskar, det infinner sig ett inre lugn =)
Håller på för fullt med att förgylla vardagen med lite levande ljus och ännu mera kaffe, snart är de dags för lunch.
Jens ligger och sover/vilar då han har fått ett migränanfall som började redan i går kväll, stackarn han blir ju alldeles förstörd. Hoppas att han är piggare då jag ska iväg på jobbet annars vet jag inte alls hur det ska gå.
Jaja nu ska jag dricka upp mitt kaffe och hänga ytterligare en tvätt men jag återkommer!

Kram Linnéa

Ännu en ny dag!

Onsdag morgon och halvägs till helgen, jag jobbar i helgen så det känns som att det inte spelar någon roll hur snabbt veckan går. Ledig på fredag iaf så att man kan hitta på nått att göra. Kvällen gick snabbt även i går och det är man tacksam för.
I dag försov vi oss hela familjen och vaknade tio minuter före Kevin och Milla skulle vara på skolan, vi ringde och berättade som det var och gjorde dem klara så att de blev inte så sena.
Hörde att snön skulle komma nu, det låter väl härligt med lite ljus i allt detta mörker, och barnen tycker det är kul med snö då vill de genast bara vara ute.
Nu kom Jens hem och jag hör att han sätter på kaffe mumsigt, nu ska jag gå och äta lite yougurth så magen startar för dagen. Vi ska bara vara hemma under förmiddan i dag, kanske bara mysa och ta det lugnt!
Frukosten kallar!


Linnéa

Oj vad härligt!!

Hemma, kväll, tv, sova.



Linnéa

Luleå

I dag blev det att fara till luleå med datorn, få se hur länge det tar innan man får igen den. Vi gjorde rusta och jula då vi likaså var där och hann sitta en stund i massagestolarna =) Skööönt!!!
Nu dricker jag kaffe åter igen och enbart för att piggna till och snart bär det av på jobbet.

Hoppas att ni alla får en härlig kväll, ha det!!

Godmorgon

Just nu sitter jag och njuter av mitt kaffe och håller samtidigt på att vakna till, Kevin och Milla har åkt till skolan och vi ska snart med Filippa till dagis.
När vi gjort det ska vi på utvecklingssamtal med Milla, det ska bli kul!


Vad som inte får glömmas i dag är att fara in med min datur för retur eller lagning, få se vad de väljer att göra.
Annars blir det rätt lugnt fram till att jag åker på jobbet, hoppas att kvällen går undan i samma takt som igår.

JULKLAPPAR

Är det någon mer än jag som har problem att köpa julklappar i god tid? Är det någon mer än jag som har problem med vad man ska köpa? Jag vet inte alls vad jag ska köpa till Kevve och Mills de är jätte svårt tycker jag. Man vill ju att de ska vara nått de verkligen vill ha, sen får det ju gärna vara billigt oxå! Men tro mig att jag längtar efter julen och allt julmys med bakning och inslagning av paket osv. Sen har vi ju ett trettiårs kalas att ta itu med då Jens fyller trettio! =) Det kommer självklart att bli kalas men festen kommer att hållas i sommar då vädret tillåter det mesta av det man skulle vilja hitta på. Jag vet vad jag ska köpa men riskerar inte att skriva det här då han kan tjuvglutta hihi!! Nu ska jag gå och göra mig klar så ha det ha det  bra!!!

Linnéa

Det gick undan må jag säga!!!

Som jag berättade i mitt tidigare inlägg så städade jag före jag åkte på jobbet, jag började känna i bilen på vägen dit hur tröttheten kom smygande och anade det värsta om kvällen. Rätt vad det var så skulle jag åka hem, jo det var en märklig måndag kväll på jobbet, den gick så rysligt fort, det kändes som att vi bara hann gå ut och gå och sedan var kvällen slut. Klagar man över det? Nej, självklart inte.
När jag kom hem var det lika fint som då jag for trots att alla varit hemma i kväll hihihi... ljusen brann och det luktar rent och gott.
Nu ska jag ta och söka mig upp till skafferiet och se om det finns nått som vill överaska i kväll, det brukar det finnas annars har jag väldigt bra fantasi om man säger så =)

Nu väntar lugnet och ron att ta mig i sin famn så ni alla, ha det bra och sov så gott!!!

Städar!

Passar på att städa grundligt medans jag tvättar, vad annars göra? Ska ta och ringa några telefonsamtal och posta lite brev innan jag åker men det är lugnt det kommer att hinnas med det me!

Nu ska jag greppa dammsugaren och jaga alla dessa dammråttor.................


Linnéa

Godmorgon

Som inte helt oväntat är måndagen här, den har ju en otrevlig vana att döka upp snabbare än väntat men man ska väl vara glad att den gör det =) överhuvudtaget.
Barnen har åkt på skolan och kvar är bara Filippa som myser helhjärtat i soffan innan hon och Jens ska ta en rajd till tippen för att kasta allt skräp som vi rensade bort i går.
Själv ska jag pyssla på med tvätten och morgonstök i vanlig ordning, och sen bär det av till jobbet.

Nu ska jag fylla på min kopp med mera kaffe och kickstarta denna dag!!!
Hoppas på en bra dag för alla!!

Linnéa

Hej alla glada!

Efter en lång och rolig dag är det snart dags för oss att göra kväll, barnen är nattade och klara för sin skönhets sömn. Eftersom att vi vart ute hela dagen så var de mycket trötta nu i kväll så de kommer säkert att sova skönt, vi med för den delen.
Det blev att påbörja garagerensning och gårdsstädning samt korvgrillning, mycket härligt. Vi hittade en fin ljusslinga att sätta här ute så nu lyser det och glittrar för fullt vid bron, mkt fint. Tänk att man även kan göra fynd i garaget, hittade massor bortglömda fina saker där som tyvärr legat där sen flytten. Det är bra att rensa, vi har kastat super mkt och bara sparat sånt som är nödvändigt, vad det då är? =)
I morgon börjar skolorna om och det blir rutin här hemma igen, jag jobbar em och det känns skönt då jag har lite saker jag måste göra under förmiddan.

I dag åt vi en söndagsstek, potatis och kokta rödbetor men det var tyvärr inte så gott, köttet blev segt och det kändes torrt, men det kan ju inte bli bra jämt =) om man får vara självgod.

Nu står en dusch på schemat och sedan glo tv.
Ni kan inte förstå vad jag har lyckats tvätta undan idag det är helt otroligt att det går att tvätta så mkt på en dag, men å andra sidan är det helt otroligt att det finns så pass mkt tvätt, ännu värre är att det finns fortfarande lika mkt kvar hahaha!!! Men fortfarande nöjd över min insats, resten får jag ta imorrn!
Nä ni nu ska jag avsluta och ni får ha en bra kväll.

Kram Linnéa!

RSS 2.0