Installerad

Nu är vi installerade i svensbyn fastän nästan hela vårt bohag finns kvar i Öjebyn. Barnen ville att vi skulle sova här i natt och tror att det känns skönare för dem att sova där vi flyttar våra saker till, och inte tvärtom. Barnen har sett film, nu ska jag och Jens (utslitna och utslagna) käka något och sen sooova!! För att kliva upp och köra resten av sakerna. Min tanke är att städa ut huset i helgen så att man sedan bara kan mysa på och komma i ordning här. Det var mycket förväntansfulla kusiner som mötte upp oss då vi kom med lasset! " Åh! nu kan jag ÄNTLIGEN cykla till Milla" Utbrast Ebba av lättnad. =) SOV GOTT!! Linnea!

Sol och bad!

Just avnjutit en god middag efter sol och bad med barnen, vad man blir hungrig av att vara ute och i vattnet. Nu ska vi köra lite saker till svensbyn få se om vi sover där i morgon. Studsmattan åker med första lasset så att barnen har nått att göra medan vi stökar på. Sen e det väl bara att greppa allt som kommer i ens väg. Hör av mej om hur det går! Linnea!!

Varmt igen!

O sååå skönt det är ute i dag. I går kom min barndomsvän och hennes karl på besök, vi grillade och skrattade, har nog aldrig skrattat så mkt. Vi bestämde att vi ska gå ut och gå med Pundar Puffen haha det är namnet på hennes mammas hund. Vi hoppade studsmatta, och tro mig folk trodde nog inte att vi var nyktra.=) I dag tar vi en liten flyttpaus och åker till norrstrandspoolen där vi ska bada och sola så klart! Tyvärr känns det som att vi har världens bråkigaste barn just nu men det blir nog bra bara vi kommer oss i väg! Jag ska dra det där med ankan sen, har inte riktigt tid nu, är en ganska lång historia!

Flyttstök!! =)

Här går det undan må ni tro, tar nu en kaffepaus och hämtar andan. Utemöblerna slapp vi köra på tippen då grannen ville ha dem. Flera säckar med saker som ska bort och flera kartonger packade redan. Hinner kanske köra nått lass lite senare nu prioriterar vi tippen. Ja nu börjar kaffet ta slut och jag ska jobba vidare! Linnea!

Kasta kasta kasta...

Vad man har saker och skräp som ska kastas det är helt otroligt vad man samlar på sig mkt man skulle klara sig utan. Jag kan tom bli arg på mig själv för allt man sparat på som man inte alls behöver, nu åker allt sånt! Ska bara spara det som absolut behövs och som man tycker om. Jens har åkt för att hämta ett släp så han kan börja köra saker till tippen medan jag stannar och packar. Hör av mig snart!

God morgon

Äntligen lite svalka, jag öppnade altandörren då jag vaknade och kunde till min förvåning dra ett djupt andetag. Skönt med en liten paus i den nyutsprakande sommaren så man får en chans att vila upp sig, tvätta badlakan, och ta tag med packningen. Redan i morgon ska det bli varmt igen så det är bäst att ligga i idag. Håller på att väcka Jens, barnen sover fortfarande trots att de var i säng i tid i går kväll. De behöver sova ut ordentligt för att ta i gen lite sömn. I natt ska Emilia sova över hos oss, det blir skoj. Jag hör av mig senare, ha det gott!

Godnatt!

Nu gör familjen Björklund en tidig kväll för att orka upp tidigt i morgon och packa. Skulle vara fint väder i morgon med så ett dopp hinner vi nog med ändå! =) Har haft otroligt trötta barn i dag, men det är vi med. värmen tar ut en totalt. Pussar barnen godnatt och bäddar ned oss själva framför nya Wallander. Söta drömmmar! =)

Hemma i gen

Nu har vi badat och solat vilken bränna!I dag är det riktigt skönt ute. Det blir friterade strips och lövbiff! mumsfilibabba! Oj vad man blir trött av att vara och bada det är helt otroligt, skulle vara skönt att bara lägga sig i solen och slumra en stund men man har alltid för mkt att göra än att lyxa på ett sånt vis. Vi har Edvin och Ebba hemma hos oss, Filippa är hos allis i svensbyn och leker. Nä nu ut! och vänta på att kocken ska servera mat, vissa har det bra =) Ska göra några nya tatueringar har många fina ideer, jag lägger ut bilder på dem när de är klara. Lite besvärligt under sommaren när man vill vistas i sol och vatten, men det löser sig nog. =)

Nu far vi....

Och badar, det ska bli skönt!! I dag åker min lillebror hem =( Jens har packat och gjort allt klart så det är bara att åka. Väntar bara på att mina föräldrar ska komma och hämta Anton. Måste se oss om efter kartonger så man kan börja packa ordentlig.

Svårt

Svårt att få människan att lämmna en i fred! Vad ska man göra, detta blir konstigare och konstigare.

Godmorgon

I går satt vi ute och grillade, fick besök av Robert och Andreas vi hade en mkt trevlig kväll. Lugnt och skönt dessutom =) I dag ska vi åka i väg och bada på hamnviken, njuter av vädret som inte är lika jobbigt varmt i dag. Sen ska vi packa och rensa saker, börjar med barnens rum. Filippa har det lite jobbigt mmed sina grejer hon tror att det ska glömmas i flytten. Har fått säga om och om igen att vi ska ta med ALLA sakerna och inte glömma NÅTT. Vi satt och pratade om Grönalund med barnen, Filippa ville att vi skulle åka dit så vi förklarade att det var långt så långt borta att man flyger dit. Då förändras hela ansiktet på Filippa, hon spänner ögonen i oss och säger med skarp röst "vi kan inte flyga, vi har inga riktiga vingar" =) Gulligt!

Skön kväll!

Mild och skön, defenitivt inte för varmt! Kan helt enkelt inte bli bättre. Snart tänds elden, mys! Härligt regn föressten! =)

Så matt!!

Efter att ha städat huset för att sedan cykla till badstranden och bada och sedan cyklat tillbaka hem, ska vi äta middagen jag gjorde före vi for, sen ska jag lägga mig ute och mysa kanske tom slumra en stund. Jag är så glad och nöjd över cykelkärran vi köpte, ångrar det inte en sekund. Kunde inte drömma om hur mkt vi skulle använda den, det blev inte en extra sak som står och dammar i garaget iaf. Nu ska vi sätta oss ute på altanen och äta kycklingsallad, mums!

Vilken natt!

Oj vilken jobbig natt, övervåningen går inte att använda där är det alldeles för varmt nu. Detta innnebär att barnen sover nere och då får vi sova så trångt och då blir det varmt i alla fall. Så i natt har det varit ett evigt vandrande från säng till säng,vakna föräldrar och vakna barn. Alla sover fortfarande, jag har satt på en kanna kaffe. Kollade på vår termometer 27 grader i skuggan och kl är inte ens nio på morgonen. Hör av mig snart!

KLART!!!

Nu är pappren på huset skrivna, underbart! Två veckor kvar innan vi ska vara ute, så nu blir det att sätta i gång på allvar. Jag Ska pyssla här hemma på gården i dag, får se om vi kanske tänder en eld senare förutsatt att det blir svalare ute! Linnea!!

Fy

Fy så varmt, vill och bada, ska och bada! Först skriva papper på huset och sen fara och bada ordna lite kartonger och sen bara lugnt fredagsmys med familjen. Kommer just hem från kyrkmarknaden är lite förvånad att det inte var lika mkt folk som det brukar vara. Många äldre som inte vågar gå ut i den stekheta värmen. Filippa vann en broderad duk, blev sååå glad =)

Gör oss klara att fara till kyrkmarknaden!

Oj vad trevligt att gå på kyrkmarknaden. Nu är vi insmorda från topp till tå! Hoppas på mindre solbränna. Och du Anki, be dina nära och kära sluta läsa min blogg, och lägga ut sjuka kommentarer, om de har ngt att säga mig så får de komma till mig direkt. Förstår inte att ni tycker att jag är så intressant, var det inte du som äntligen skulle lämna oss i fred. De behöver inte göra sig besväret att kommentera, det är ngt jag snabbt tar bort ändå, men egentligen skulle man låta alla få läsa dem så att alla ser vilka sjuka människor man har att göra med. Linnea!

Dumma, dumma sol!

Aj vad det svider i mitt skinn,smörjde mig med solskyddfaktor 30 för första gng i mitt liv ha, vad var det som gick snett? Alla barnen sover, vi såg film med killarna i gårkväll och det blev rätt sent, men det var mkt mysigt. I dag ska vi och skriva papper på huset, sen blir det väl att åka och bada i dag igen. Linnea!

Nu åker vi!!

I går kväll då jag kom hem röjde vi undan, hängde tvätt och gjorde mat för idag. En god sallad med potatis, ruccula, körsbärstomater, purjolök, rödlök, kassler och äpplen och svartpeppar. Tog en liten provskål i går mkt gott. I dag åker vi ut med båten för att uppsöka några fina ställen för att bada. Känns ssom att det passar en dag som denna vi har 25 grader i skuggan. Tar med oss mycket av sodastreamat bubbelvatten som vi får hälla i oss under dagen. Skönt med ledighet och ett alldeles underbart tillfälle för solen att komma på besök, Tar med mig kameran så jag kan lägga ut lite bilder. Nu på morgonen ropade Filippa " Mamma har sommarlov, mamma har sommarlov" Visst kan man väl få kalla det sommarlov ist för semester, det blir så mkt mer sommar då. Ha det gott!

Pustar uuuuut!!

Har varit tvungen att ta en vab dag i morgon så Jens ska få en chans att bli bra i ryggen. Vet ni vad detta betyder?.....SEMESTER!!!! Det skulle ha varit min sista kväll i morgon, men det blev en dag tidigare. Nu ska jag bara må gott, lata, slappa och flytta så klart hihi! men det är skönt att vara ledig då med. Det har som vanligt vart bra på jobbet i kväll med. Tiden ville däremot inte gå, har aldrig vart med om drygare. Färdig pratat om jobbet, färdig tänkt jobb! Nu är det bara lediga dagar som väntar, Oj vad skönt! Finns nog ingen som kommer att vara lyckligare än mig då jag vaknar i morgon! Sov gott Linnea!

Sommar,sommar och sol!!!!!

Nu bär det av på cykeln mot jobbet. Nu är det näst sista kvällen. I dag har vi vart på norrstrandsbadet med grannen och barnen mkt varmt och mkt trevligt, träffade måånga kända ansikten. Ha det gott!!

Ljuvlig morgon!

Kl 8.30 och redan 20 grader varmt, i dag måste det bli stranden. Alla sover förutom jag det börjar bli konstigt det här, varfför sover inte jag? Men det är så skönt att vakna till solen, och man är så mkt piggare. Nej nej nu blir det att väcka familjen och hitta på ngt kul. Hoppas alla har en trevlig dag! Linnea!

Över till mindre B wannabe!

...och roligare saker, vi har fått huset sålt. Hipp Hipp Hurra!! Skriver papper på Torsdag och sätter sedan i gång med flytten. Två dagar kvar till semester. Sommarvärmen är på väg. Det känns äntligen som att han där uppe är med oss! Tack, tack för att man har styrka och förstånd att inse vad som är bäst för en själv!! Linnea

Ja ja...

...ja du överträffade verkligen dig själv nu. Du fick verkligen till det senaste inlägget. Om det var den saken det hade handlat om hade jag kunnat svälja min stolthet och medgett att du har rätt men det handlar ju inte om det. Nu vill jag bara klargöra vissa saker för folk som inte förstår. Vi har aldrig utgjort ett hot mot din familjeidyll (det klarar du så bra själv) Vi har aldrig förstört eller velat förstöra ngt för er. Jag har alltid varit ärlig och sagt vad jag tycker och tänker om dej. Vår situation är vår den behöver du inte engagera dig i och den bör defenitivt inte finnas på din blogg. Du kan fortsätta vara arg, smutskasta, använda din släkt som ryggrad, men för mig blir du bara svagare, löjligare och mer betydelselös. DU vet vad detta handlar om, men det är såklart ingen som får veta det, eller hur? VI har bett DIG lämna OSS i fred ett X antal gånger och i vårt tycke skulle du ha gjort det för mkt längesedan. Så fortsätt du att glatt leva ditt liv men se då till att du lever DITT! Linnea!

Helgen!

Blir det bra väder i helgen kommer vi att åka bort, mysigt och skönt att komma i väg en sväng. Blir nog att ta tältet, kanske vi lånar båten av svärfar och åker i väg med den då spelar det heller ingen roll om det skulle komma ngn regnskur då vi har kapell. Om det bara varit jag och Jens hade man kunnat sova i den men det vågar jag inte nu medan barnen är små. Men man kan ju alltid åka ut till baggen och sova där i tält el stuga. Mest troligt blir det nog ändå att fara till havsbadet, det drar mest för barnen och det kan man ju förstå! Nu ska vi åka. Linnea!

Vilken åska!

Äntligen lite åska den ska väl komma med värmen nu. För nog är det härligt i dag. Nu har Jens vart och knakat till ryggen igen, de hittade det primära felet denna gång. Hoppas han blir bättre nu. Inte konstigt att han inte orkat göra ngt här hemma den senaste tiden, nu skäms man att man tjatat över det. Skulle ta ett par dagar innan han blir helt återställd. Snart ska vi åka bort så de kan besiktiga huset, då åker vi på lunch. Har beställt två uppsättningar med badkläder och blev mkt nöjd! Två badlinnen och trosor till det. Barnen springer ute och leker, jobbigt att hinna hålla koll på dem nu på sommaren, bara det hur tjejerna byter kläder titt som tätt, blir att skaffa hänglås på garderoberna och jag lovar det skulle inte vara en dag för sent. Nu ska jag göra sista rycket innan vi åker, ha det bra alla!! Linnea!!

En ny dag!

Så var det tisdag.. igen. Min man sitter och väntar till kl 9.30 då ska han tillbaka på reklamation med ryggen, han är fortfarande jättedålig. I dag kommer de ev. köparna för att besiktiga huset, hoppas att allt löper på utan problem. Efter det så ska det bli mindre städning förhoppningsvis, utom flyttstädningen då såklart. Vilket härligt väder, det skulle hålla i sig fram till lördag då det skulle vara varmt men det kunde komma ngn skur. Nu ska jag ta och dricka lite kaffe och hjälpa Jens! Skriver snart igen!! Linnea!

Sängen inom räckhåll!!

Skönt att vara hemma, det går trögare och trögare ju mer man närmar sig semestern, måste sluta tänka på det ett tag haha!! I dag fick Jens åka till kiropraktikern och knaka till ett gäng kotor i ryggen, en gammal skada var det visst. Han har ju under en längre tid haft ont i ryggen och känt sig som en gammel, förhoppningsvis blir han bättre nu, och kan börja leva som vanligt och göra saker han tycker är roligt. Milla har sovfrämmande i natt av våran grannflicka Alva! De myser och ska snart få gå och lyssna på en ljudbok, först tandborstning efter kvällsfikat de åt för ett tag sedan. Själv ska jag gå och duscha och krypa ned för att sova, det blir en hel del att göra i morgon =) Sov gott!! Linnea!

Klappat och klart!

Nu är semesterplanerna ordnade efter mkt om och men och olika synpunkter är mötet med barnen över. Vi har kommit överens vad vi ska göra under vår ledighet! Supermys!! Ska gå och surra med Linda (grannen) nu och smörja in barnen med solskydd! På med solbrillorna och fortsätta le!! Hi hi!

Åker till.......

....svensbyn för att klippa gräset. Funderar vad man ska hitta på i helgen, barnen vill prova vårt tält som vi köpte förra året. Vi har bara sovit i det en gång, synd för vi köpte till nya sovsäckar, 3 stora luftmadrasser mm. Det kommer nog att bli att fara och tälta någonstans inte långt borta och inte länge, man får väl se vart det bär. Får se efter den tältningen vilka av barnen som vill göra om det Haaha! I väg då för att få ögonen att bli rinnande och röda av den goda gräslukten!

Godmorgon!

Milla och jag är de enda av familjen björklund som är vakna än så länge, mysigt. I kväll ska Milla ha sovfrämmande, så hon ska städa och göra mysigt i hennes rum. Hon frågade om jag kunde vara snäll och hjälpa till, blev så paff då hon frågade så snällt, vill att hon ska fortsätta med det så jag ska hjälpa henne med sitt rum i dag. Klockan 15.00 åker jag och jobbar till 22.00 känns tungt efter arbetshelgen, men man får bita i hop, snart är det semester. Jag och Jens hade en lång film kväll i går, jag somnade i från en film och vaknade sen igen och var pigg, somnade igen för att återigen vakna av Jens snarkningar, släckte lamporna men somnade strax om igen. Ska slå på lite kaffe nu och ta det lite lugnt, ska sen städa huset och hinna tvätta ngn tvätt. Jens gjorde bort att klippa gräset i går, vilken tur när det verkar bli så varmt i dag. Torsdag skulle bjuda på hela 26 grader, härlig dag att ta semester på. Nu kaffe! Linnea!

SMS

Fick just ett sms om en kille som ville hem (hemlängtan) hade inte vågat säga nå utan skrev ett sms ist. Hur gulligt var det då? "jag vill koma hem" Linnea!

Filmfrossa!! =)

I kväll har vi bäddat ned oss i soffan jag och mannen och har filmfrossa! Flickorna fick lägga sig i tid i kväll efter allt midsommarfirande. Kevin sover borta hos sin bästa kompis, vilket verkar gå bra. Skönt att ha helgen avklarad, nu går jag på kvällsveckan med endast fyra pass kvar till semester! =) Såg att vädret skulle bli kanon och att den efterlängtade sommarvärmen är på G. Ett trött jäspande och tillbaka på min makes arm ska vi fortsätta att frossa i filmer och desperate housewife avsnitt. Ska uppdatera med bilder från våran trevliga midsommarhelg!!! Sov gott!! :)

Middag!

Nu förbereds middagen! Grillat och potatissallad med div godsaker. I kväll blir det en mys kväll i lugn och ro.Fick främmande i går av grannen och bror och sambo till en annan granne, det var ett mycket trevligt och glatt sällskap och vi hade riktigt trevligt. I dag har barnen varit med sin farmor i byske och hälsat på sina kusiner och kompisar. Nu är de helt utslagna! Jens har fått slöa hela dagen medan jag jobbat och stått i. Nu är det bara fem pass kvar till semestern, vad jag längtar. Då ska vi packa och snart styra kosan till svensbyn. Husbesiktningen ska göras på tisdag, så går allt som det ska blir vi inte kvar här länge. Men jag kommer att sakna min underbara granne och vän Linda. Fastän vi kommer att fortsätta träffas så kommer det att kännas konstigt att inte ha henne så nära som jag har nu. Kanske ska ned till älven för att fiska och plocka blommor! Tar cyklarna dit och stannar nog på lekparken så barnen får leka av sig lite. Ha det gott så länge!!!

HAHAHA.............

.............Så lycklig jag är!! =) Helst efter man vart och tjänat storkosing i dag. Storhelgsersättning. Sol,man och barn. Jordgubb och marängtårta! Livet leker!!

Glad midsommar!

Sill lunchen med en kall cider är avklarad, mkt gott. Nu packar vi cyklarna och cykelkärran för att cykla in till stan och hälsa på min mamma och pappa. Där ska vi fika tårta och sen gå för att fiska med barnen. Vi for till midsommarfesten i öjebyn för att delta men ack så trist (ursäkta) något roligare för barnen hade väl fantasin kunnat räcka till. Tyvärr var det nog en aktivitet för pensionärerna. Solen lyser med sin frånvaro så det blir annat som får värma då. Jag ska ta mkt bilder under dagen som jag sedan ska lägga ut. Ha det så bra och använd solskydd! ;)

Lite Helg!!!

Nu är jag hemma från jobbet och tar en liten minihelg. Har lite problem med våran yngsta tjej som är livrädd myggor, hon drömmer mardrömmar vaknar och skriker att vi ska ta bort myggorna ur hennes rum. Hon har vid ett flertal tillfällen reagerat starkt mot myggor därav hennes rädsla. Nu är midsommarmaten och snasket inhandlat och vi kan i lugn och ro invänta midsommarafton. Ska nu mysa med min man och se framemot en skön sovmorgon. Hoppas alla får en underbar midsommar med mycket sol och värme! Om regnet öser ned så kan ett glatt humör eller vänliga ord värma lika bra. Glöm inte det!!! Linnea!

Godmorgon!

Det verkar bli en härlig morgon med en somrig blogg. Dagen före midsommar och jag har fortfarande inga planer för morgondagen. Eftersom att jag jobbar lör och sön så kan man inte åka någonstans. Men håller vädret i sig tror jag att vi åker ut med båten till borgarudden och köper lite glass. Det blir väl att fara in till stan på midsommarfirandet på nolia. Såklart blir det midsommarmat och tårta, blommor i håret och smågrodorna. I dag blir det helgstädning. Snart tar jag semester, bara sju pass kvar. Ni som redan tagit semester, njut! Hoppas att vädret kommer nu. Linnea!!

Tack!

Tack Amanda för din fina komplimang, det värmde! Tack för all hjälp jag fått till att designa min blogg. Sov gott nu!! Linnea!!

Mina glasögon!

Lite mer ego bilder så klart.

Här tar Kevin sitt första dopp ute 2009 (om än han bara doppade sig )

Storfiskarinnan Milla med lillasyster Fillippa och Abbe!

Milla på crossen!

Min lillebror Anton 12 år.

Kvällspass!

Det är skönt att jobba kväll de här dagarna före semestern. Det är ganska lugnt, och många sköna promenader. Det kan vara skönt att släppa hemmets sysslor och tänka på ngt annat en stund. Ganska lyxigt med andra ord, behöver inte tänka på ngn middag mm. bara min egen som jag dessutom äter i lugn och ro. Är det ngn som spiller är det bara jag och det vill jag påstå händer ganska sällan. Jag tror att det blir cykeln på jobbet, beror lite på vädret. Tror fortfarande i bland att jag är gjord av socker eller så är jag bara mkt lat och bortskämd med bilen! Haha! Nä nu ska jag avrunda med att dricka en kopp kaffe innan jag åker, i kväll blir det uppdatering.Ska då även lägga ut lite fler bilder. Ha det bra så länge! Linnea!

Stor rensning!

Hur mycket skräp är det möjligt att spara? Vad är viktigt? Om man prioriterade bort sitt skräp, och prylar man igentligen inte är så förtjust i är jag övertygad om att man skulle vara lyckligare. Nu när vi är i flyttartagen så är rensningen ett faktum, och tro mig jag blir helt chokad över vad vi sparat på alla dessa år! Ja, midsommar helgen närmar sig med stormsteg, skönt att iaf vara ledig på midsommar! Då kan man hitta på något kul med barnen. Nu ska vi åka i väg och göra fler ärenden, känner mej nyttig då jag hunnit rensa ut garderoberna i dag. Men tro mig det är mkt kvar! FY!! Men som sagt jag återkommer! Linnea!

Läsare!

Vad kul att se fler läsare av min blogg, som ökat på sista tiden. Jag hoppas att jag kan bjuda på en någorlunda intressant läsning, försöker att uppdatera så mkt som möjligt och kommer att lägga ut fler bilder från händelser ur mitt liv. Jag ska nu sätta mej ned och lära mej hur man designar sin blogg efter egen smak för att få den mer personlig. Finns det ngn läsare som har tips så är allt välkommet, är ny i bloggvärlden så behöver nog alla tips jag kan få! =) Linnea

Skavsår från mina nyinköpta skor! AJ!!!

Min mans tatueringar som han gjort på mig!

Sen det blev känt att det fanns billiga tat.kit från kina har det nog exploderat amatör tatuerare. Jens är en av dem, hans brinnande intresse för tatuerandet gjorde att han snabbt ändrade tat. grejer och investerade i bra saker om än de kostade lite mer. Nu har han hunnit göra ett flertal tatueringar på folk som blivit mkt nöjda. Kul. De bilder jag satt ut, som han gjort på mig är hans första. Jag måste berömma honnom att han heller inte tar sig vatten över huvudet utan sakta men säkert lär sig, han talar om när det är ngt som känns för avancerat, vilket beundras av den som ska bli tatuerad. Resultatet av en tatuering kan man inte se direkt eftersom man är svullen och konturerna ofta ser jämmna ut då. Resultatet är något man ser efter en tid. Tro mig jag har sett tatueringar av en riktigt självgod amatör tatuerare, och detta är en människa utan samvete för sina "kunder" Tyvärr är det dessa människor som gör det svårt för seriösa att utveckla sitt intresse genom att skapa dåliga rykten. Min man lägger ned mkt tid på att stencil,tatuering och plats för denna ska stämma in, han använder bra saker då han tatuerar och tar god tid på sig för att det ska bli ett gott resultat. Oavsett storlek och mönster på tatueringen tar han femhundra kronor per tatuering för att kunna fortsätta använda bra och hygieniska saker vid tatuerings tillfällena.Trots detta löjliga pris så har en annan amatör ifrågasatt det höga priset,dock inte till han, utan till dem han tatuerar. Min man är fortfarande amatör, kanske han alltid kommer att vara det, vem vet. Men det viktigaste av allt är att han själv har den självinsikten. Och skulle aldrig sabba något för den han tatuerar! Linnea

"Hugs and Kisses" av min man

Min första tatuering och den första Jens gjort!

Min älva!! (är inte klar ännu, ska färgläggas mer)

Goda Nyheter!

I dag har vi fått vakna till mkt goda nyheter! Nu sätter vi i gång med packning och div saker, städning mm. Nu bär det av till Svensbyn. Samtliga familjemedlemmar längtar att komma i ordning. Sentimentalt att lämmna gatan, javisst. Här finns det ett par grannar man kommer att sakna! Vad gäller barnen så får de mer jämngammla kompisar då vi flyttar. I går skrev jag att inget stod på schemat för familjen björklund, se där det brukar sällan vara lugnt nu har vi mkt att göra helt plötsligt. Måste hitta en del nya möbler med, men det blir bara roligt. Jag återkommer om hur det går för oss! Linnea!

Min älskade son Kevin 8 år (på bilden 3 år)

Måndag kväll!

Ja man klarade sig igenom måndagen om jag nu inte helt ironiskt skulle halka och slå i hjäl mig i duschen, eller kvävas av en grymt förväntad snarkning! Det är ju fortfarande måndag så helt säker kan man aldrig vara! ;) Trots detta fortsätter tiden sin kamp mot Tisdagen, här står inget på schemat för familjen Björklund. Men det brukar ju aldrig vara något problem att ha något att göra om man nu vill det. Nu ska jag ställa mej på ett halkskydd och duscha! Sen hoppas på en snarklös natt!! godnatt......... Linnea!

Lycksele djurpark 2007

Död igelkott!

En liten igelkott hittades skadad på grannens tomt,, hade tänkt ringa till ngn som fick komma och föra bort honnom pga barnen som tyckte så synd om honnom och att han led. Kort därefter dog den och nu hålls en begravning fixad av flickorna. Kors, blommor och sång, tårfyllda flickögon och en mkt sorgsen stämmning råder över stål gatan. Linnea!

Måndagmorgon och halvmulet

Ja vilken måndagsmorgon är inte halvmulen? Helgens bravader är över och för mej är det dags att återgå till vardagen. Resten av familjen leker och har sommarlov. Tänk när man som liten hade det långa sommarlovet framför sig vad man njöt, det var väl ändå det bästa? Att vakna en solig morgon och bara kunna springa ut i det gröna gräset och veta att man var ledig. Själv ska jag som sagt i väg och jobba, jobbar em hela veckan utom fredag sen jobbar jag lördag och söndag med. Tur att man är ledig midsommar. Sen är det fyra kvällar kvar innan jag går på semester. Semester, vad det låter vackert! Linnea

Före hår fixet!!

Mitt nya hår...om än man ser väldigt lite av det...

Min nya hårfärg och frisyr. Som sagt glömde vända bilden.

Jens

Min man Jens.

Leos!

Leos!!

Leos lekland!

Middag!!

I dag blir det kebab tallrik till middag oj så underbart gott, ska börja med det nu. Det börjar bli lite moppe av delarna där ute i garaget. Anton min lillebror är här så han har nog förhoppningar att få prov köra den. Milla och Filippa har bestämt att jag ska skjutsa dem runt kvarteret.
Ja då ska jag gå och börja med maten!!

Linnea!!

Söndag morgon.

I dag är jag riktigt nöjd att det är söndag, längtar att komma i  gång med arbetsveckan och göra klart dagarna innan min semester. Att vädret suger i dag är jag också glad över så att jag kan göra klart alla måsten före semestern. Men det blir även att pyssla i dag, sy, baka mm. Jens och Kevin ska mecka i hop min gamla tramp moppe! Kevins cross skulle behöva ses om också, men det är väl sådana saker vi får göra i dag.
Jag ska sätta ut fler bilder på vår familj och våra aktiviteter har tatt så lång tid att ladda upp bilderna och då struntar man hellre i det. Men nu är allt i sin ordning så i dag någon gång kommer det lite bildbevis på att vi verkligen existerar!
Nu ska jag tända små lampor och kanske några ljus också ska jag bara njuta att vara inne och pyssla med min älskade familj.


Tala inte om andra föränn du berättat om dej själv!!

Linnea!!!!

En sväng till!!!!!

Ja då var det dags att åka ut på en cykeltur oj vad skönt att få röra sig lite efter taccon tidigare i dag. Väntar nu att våran lilla Milla ska komma hem så ska flickorna packas in i cykelkärran och så bär det av.
Det ser ut som att regnet ska bryta ut när som helst men det är väl en risk man får ta.
Ja då ska vi åka då !!



Linnea!!!

Hahaha!!!

Jo minsann, badet får vi skjuta upp det är ju burrigt kallt ute. Trodde väl ändå att man skulle bli välsingnad med någon plusgrad men tji fick man. Båtresan blev insälld med, tar nog den i morgon ist. Kalasat har vi däremot gjort, barnen tyckte att det var jätte skoj att vara där mkt roliga saker för både stora och små. Vi har just krubbat en god middag ( Taccos) så nu blev man jätte trött, ska jäsa en stund i soffan.
ZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!



Linnea!

Familjedag!!!

En helt underbar dag väntar familjen Björklund i dag. Vi har tillsammans funderat ut vad vi ska göra, på familje schemat står det följande, tar cyklarna och åker i väg in till stan för att medverka på Pite energis kalas med ponnyridning,sockervadd mm. Sedan tar vi båten och åker och fiskar. När vi sedan cyklat hem ska vi äta en mkt god middag och fara till hamnviken och provbada hihi! Får se hur det går och hur många som egentligen kommer att bada.
Vad gör man inte för sina barn. Lördagar är bäst, lördags godis och stora doser familj! Lördagar är väl ändå barnens dag! Kuul att hitta på saker en hel dag!
Fick för ett litet tag sedan höra ngt som jag gillar," omge dej med de som när dej" Detta är och kommer att förbli ett motto för mej. Familjen och sköna vänner!

Som sagt i dag blir det en underbar familje dag!!

Låt solen lysa på er.
Linnea!!

Just det!!

Tro det el ej men det blev shopping hela dagen i dag med Hi hi!! Skor och sommarkläder till hela familjen. Jens håller på med middagen och ska sen åka och fiska, då blir det lite av en "ängna mej åt mej själv kväll" mkt skönt. Ska toppa håret mm. I dag har det verkligen kunnats njuta i ett underbart väder hoppas det blir liknande i morgon så man kan inviga sina nya kläder. I kväll ska jag även sy nya badväskor och en tyg väska åt mej själv, väldigt trevligt. Återkommer med bilder!

Linnea!

Shopparfeber!

Älskade skattepengar, tänk att jag skattat såååå för mycket hihi!! I dag har jag varit på stan och handlat kläder och tyger och så kul det var. På fredag ska vi på examen, skulle vara kul att även åka bort för att göra ngt. Är sugen att åka till lycksele djurpark eller ngt annat kul för oss och barnen. Skönt att komma i väg någonstans, men sen förbereder vi flytten till Svensbyn med, behöver en ny soffa och nytt köksbord. Sen vill man ju alltid ha lite nya pyntsaker och gardiner mm.
Vi hoppas att flytten blir snart vi längtar hela familjen.
Nu har jag bara i morgon och torsdag kvar av denna arbetsvecka. Jobbet är ju trivsamt så det blir inga problem men ändå skönt med en förkortad arbetsvecka och självklart längre helg.
Ha  det så bra alla!


Linnea!

Semestertider!!

Lukten av nyklippt gräs, barnskratt, skrubbsår på små barna knän!! Allt som hör sommaren till och tänk nu är den äntligen här. Folk håller öppna nedräkningar till semestern på face book, man hör hur det pratas på stan om önskningar om en bra sommar, folk som köper båt eller planerar resa med husvagn, grillar som tänds och solen som värmer eller ett riktigt åskoväder som bryter ut efter en het och kvav  sommar dag. Barnen kommer inspringande med små kryp, vissa är de rädda för och vissa är jag rädd för. I denna skrivande stund blev jag avbruten av en gråtande flicka som precis skrubbat sitt knä och sina händer på den bara asfalten.
Vad sommar är för mej är allt detta och så mycket mer. Jag väntar nu på min första riktiga semester och det känns väldigt roligt. 26 juni går jag av och börjar om 27 juli.
Med andra ord har jag kvar denna vecka och två kvällsveckor innan jag går på semester, och jag liksom alla andra hoppas på en helt underbar sommar och hoppas att det blir det för alla andra med!!!

Lys som solen

Linnea!!

Barnkalas!

Eftersom att kalaset förra helgen blev insällt kommer vi ha kalaset i dag i stället. Filippa är glad och förväntansfull, hoppas hon kommer att bli nöjd. I dag är jag och Jens lite sega då vi fastnade vid elden med grannarna i går kväll, men vi hade mycket trevligt iaf. Nu ska jag gå och loccka flickornas hår och ta fram klänningar.

Linnea!!

Lördag

Vädret är inte det bästa i dag men det är ju lördag så man får göra det bästa av situationen. Tar barnen och cyklarna för att prov fiska nere vid älven. Jätteskoj tycker barnen.
Kommer att kännas väldigt konstigt när det inte är Robinson i kväll, man kan verkligen sakna ett tv program som blivit del av en mysig dag.  Men det blir mysigt att åka och fiska och säkerligen brottas med en eller annan mygga!

Kram
Linnea!!

Äntligen!!

Ja då var helgen äntligen här, sitter och väntar på att middagen ska bli klar är så hungrig. I dag har vi besök av min lillebror Anton som ska sova över här i natt, han brukar sova här rätt ofta. Sen blir det att skölja ut mina slingor och basta, säkert med en öl till det! Återkommer senare!

Linnea!

Helgen närmar sig!!!

Tack och lov närmar sig den välförtjänta helgen, det är väl aldrig skönare att ta helg när man jobbat!
Jag har för första gången på flera år inte bestämt vad jag ska göra i helgen, faktiskt är det så att jag bestämt mej för att inte göra något alls. Bara slappa och mysa och göra sånt som jag tycker är roligt.Faktum är då att jag har bestämt något och totalt misslyckats med mitt löfte. Det kommer nog att bli lite korvgrillning, goda middagar och lite utrensning av sitt sparade sortiment. Blir att sortera ut mkt nu innan flytten, rensa ut saker som man inte gillar och sånt man längre inte använder. Det blir skönt.Nu är Torsdags kvällen snart slut och jag likaså! Nu ska jag sluta mina ögon och altför snabbt öppna dem, men dock då till en härlig Fredag morgon, innan jag sluter de två gröna så blir det att skämma ut dem med lite bra tv.

Sov Gott!!

Linnea!

Onsdag

I dag är det dagen före min favoritdag på veckan.Torsdagar brukar jag beskriva som våren,man har allt skönt kvar. Man vet att det bara ligger och väntar.Denna vecka har än så länge vart ganska körig det har vart mkt städning och rensning för att vi ska ha visning på huset.I helgen hoppas jag kunna njuta och koppla av och efter all städning behöver jag inte ens  göra det.I morgon ska vi med Filippa till läkaren för pricktester och blodprover, jag hoppas att hon i stället för att vara överkänslig mot flera olika saker som man inte kan ta reda på, är allergisk så man får veta mot vad och på ett enkelt sätt kunna undvika det. Det känns oroligt då hon får dessa reaktioner och man inte vet vad det är hon reagerar på, tur att vi nu mer har med oss kortison tabl. i fall liknande skulle inträffa.
Vilket tråkigt väder det är i dag, skulle gärna byta mot helgens väder. Snart går jag på semester vilket känns underbart, att varge dag få hitta på något med familjen och finnas här hos barnen bättre lycka är svår att nå!
Snart sätter kvällsrutinerna igång och kaffet är snart slut så det är bäst att jag sätter i gång.
Först lite bilder.

  Kevin 8 år 2009-05-25             Milla 5 år 2009-05-25  Filippas 4 års kalas 2009-05-25

Eftermiddags kaffe!

Har precis satt mej ned efter en god middag med familjen och en lång arbetsdag. Jag brukar vid den här tidpunkten på dagen försöka samla mina krafter med en god kopp kaffe vilket ofta ger ett gott resultat. Det kan vara svårt att som heltidsarbetande trebarns mamma hitta tid för att "hinna i kapp sig själv" att få några få minuter är bättre än inga alls och mkt nödvändigt för att kunna fungera.Efter att ha gått hemma i flera år med mina tre barn har jag kastats ut till arbetslivet. Pappa Jens har i alla år arbetat och tagit den biten, nu är Jens arbetslös och jag jobbar.Vilken omställning! Att upptäcka sig själv efter flera år och bli överaskad av vilken roll man befunnit sig i och att världen är så mkt större än vårdcentraler,blöjmärken,mammaträffar,hostmedicin,kolik mm. Missförstå mej inte,att ha varit hemma med mina barn är det bästa jag gjort och kommer aldrig att glömma denna tid, jag vet att jag gett dem en lika värdefull tid i deras liv som de gett mej. Nu har Jens och mina roller bytts ut, dettta innebär för mej att jag samtidigt som jag är på jobbet funderar om han kommer i håg att ringa Filippas läkare, Millas tandläkare eller utflykten som Kevin har. Funderingar kring att hemmets alla rutiner följs känns som ett heltidsarbete bara det. Tänk själv, jag har gått hemma i nästan sju år. Tagit hand och lärt mej på ett sätt som gynnar effektiviteten och den gemensamma tiden med familjen med sköta allt vad som innebär att vara hemma med tre barn.Sen lämnar jag över till en som ringer mej på jobbet och frågar hur man startar tvättmaskinen,en som inte kan nummret till vårdcentralen,en som inte vet vart vi har våra diskhandukar mm. Detta gjorde  mej från en början riktigt arg och enligt Jens en tjatkärring.Så medans Jens tycker att jag har blivit en trött tjatkärring som inte gör annat än klagar vid dagens slut så tycker jag att han är egocentrisk för att han inte förstår hur trött jag är när jag måste gå till arbetet och att hålla ordning på hemmet samtidigt, över telefonen.Så en dag, vid min lugna stund på dagen slog det mej, Jens var också trött då han kom från jobbet, då jag tyckte att han var tråkig eller att vi skulle hitta på det ena el det andra,eller så hade vi en hel del saker som vi bara måste göra nu. Det slog mej även att det jag tycker att jag kan och sköter bra hemma är sådant som jag haft sju år att ta kontroll över. Jens har inte det, han kommer från sitt arbete den trygghet han kunde kontrollera. Jag ringer fortfarande hem och kontrollerar att Jens ringt vårdcentralen och Jens ringer fortfarande till mej och undrar hur många grader han ska tvätta på! Det är fortfarande missfärgade kläder eller glömda telefonsamtal,enda skillnaden är att förståelsen för varandra finns här! I bland kan livet bli så mkt bättre om man bara hittar lite tid per dag för att sätta sej ned en stund. Ta sitt eftermiddags kaffe i lugn och ro och bara vara! Jag älskar min man och mina tre barn de är de underbaraste och viktigaste människorna i mitt liv!!


Linnea!
RSS 2.0