Vad ska man säga

Fast dagen började grå och eländig förvandlades den till en härlig vårdag, perfekt till då barnen kom hem från skolan och fick ta påsklov. För att stärka vårkänslorna ytterligare tände vi grillen och grillade burgare till middag och det kan jag säga att det var omtyckt av alla.
I morgon skärtorsdag vet jag inte vad som händer, på morgonen blir det storstädning här det är ett som är säkert sedan tar vi dagen som den kommer.

Bebbe verkar må bra i magen, sparkar och står i. Jag  har sytt ett jättefint lapptäcke att ha i bebiskorgen, ett blått med vita stjärnor jag kan fota det och lägga ut det på bloggen så ni får se, jag blev väldigt nöjd =) det är insytt flanell i det så det ska hålla värme, precis som de täcken som är sydda till förtidigt födda barn.

Nu kallar duschen så man får kojsa ned, i vanlig ordning börjar jag vara trött!!
Ha en härlig kväll!

En stunds vila kan göra susen

Jag somnade en stund, underbart härligt. Det gjorde susen med mitt humör.
Snart ska jag sätta mig ned och sy en present till min mamma som snart fyller år, det kan nog bli bra om det blir som jag tänkt hehe. Alltid en chansning.
Ne nu ska jag göra annat!

Detta är underbart

Det växlade om till ett underbart väder i dag, så skönt och se att solen finns kvar, den lyser och värmer, helt otroligt.
Känner mig piggare i dag men fortfarande lite trött kanske att järtabletterna gör sitt snart, man märker av ett lågt blodvärde enormt mkt. Det blir en liten vila i dag med men bara en liten, har en massa tvätt att ta itu med.
Magen växer nu synbart dag för dag och jag känner mig otroligt tung, benen sväller eller rättare sagt hela jag sväller, har otroligt mkt vätska i kroppen precis som i mina förra graviditeter det är tur att jag har den säng jag har så att man enkelt kan ställa om till högläge, dett hjälper faktiskt. I dagsläge har jag gått upp 10kg, det "normala" för  den som äter sundt är en viktökning mellan 9-12kg för denna vecka och med det menas att jag håller mig inom ramarna hehe, vad som är mindre skoj var att jag läste att nu är det vanligt att gå upp ett halft kg i veckan fram till bf. Om fallet skulle vara så slutar jag på en graviditetsviktökning på 15kg, det är rätt mkt. 


Jaja,nu ska jag gå och göra annat, ha det bra! 

Godagens

Tjena tjabba hallå!! I dag har vi lottat fram en veckovärd här hemma och det blev Milla, Filippa är arg som få över detta då hon själv ville bli veckovärd, nu låter hon inte Milla utföra sina upg utan att vara där och bry sig och jäklas med henne, detta resulterar i att Kevin och Milla inte riktigt kan med sin lillasyster och plötsligt befinner vi oss i filmen "lotta på bråkmakargatan" Milla är mer än hjälpsam och har dragit fram moppen för att moppa upp det blöta i hallen, inte illa inte.
Jens, han är lika söt som vanligt då han nu gått och börjat med middagen, wraps med parmaskinka, ost och sallad.
Kevve, kastar några fostrande ord till sin minsta syster samtidigt som han har fullt upp att busa upp alla kattungar till 190.
Jag, jag gör ingen nytta alls, bara finns ungefär men nu verkar vi alla ha acceptera att läget är så, nu handlar det bara om att rida ut dessa sista veckor och vet ni vad jag längtar mest efter? Först att få tillbaka min ork att vara och busa med mina barn och att promenera, jag är så sugen på promenader så jag kan bli tokig. Så det kommer jag att göra mkt i sommar vill jag lova.

Har hittat skötväska nu hehe, det blev en väska jag köpte förra året en brun stor skinnväska med en massa bra fack och små gömställen, denna hade jag helt glömt av och blev jätteglad då jag hittade, den är ju faktiskt snygg också. Jag menar, hur många skötväskor är det omän det finns finare varianter av dem, men det är klart då får man punga ut med en tusenlapp eller mer.
Ja , nu ska alltså bara innehållet fixas men det är nästan lite tidigt haha!! Men jag ska sy en liten bit skötbädd att ha i väskan, har en ganska tjock froté plast jag ska använda till det och sen sätter man bara nått fint tyg på baksidan. Har kvar ett löstagbart termofack till flaskor för både värme och kyla från en annan skötväska som jag ska stoppa i. Sen ska jag sy en liten nessesär att ha i,det blir nog bra i slutändan, eller inte men då har man iaf provat hehe.
Nu ska jag gå och höra om jag kan assistera min man med ngt vi middagslagningen.

Ha det så gott!!

Natti natti

Sitter nedbäddad i sängen med lilla vita (datorn) och läser lite bloggar, kollar fejjan och bara tramsar, nu ska vi slå på en film och kojsa ned, härliga söndagkväll!!
Vad det blir för film har jag ingen koll på det har jag helt överlämnat till min man i kväll, dels för att jag vet att jag bara hinner se en liten stund innan jag sover.
I dag har vi påskpyntat, flickorna har klätt ris med fjädrar, bilder kommer i morgon det blev väldigt fint hihi! Jens och barnen har varit ute två timmar i snöovädret och byggt kojor i dag, jag fick stanna inne och vila, det är tur man har en bästa Jens!!!
Barnen har badat och fått en helrenovering =) inför veckan. Nu är det slutspurten inför påsklovet och vad de längtar, jag förstår dem.
Nu ska jag dra täcket över mig och klappa i hop denna lilla.
Sov gott!!

Godmorgon

Söndaag i dag, känns väldigt bra faktiskt. I dag ska vi på apoteket vilket aldrig blev av i går, där ska jag handla lite vitaminer och div. Sen ska vi vara ute en stund i dag, vi trotsar det eländiga vinterovädret, frisk luft är ett måste för välbefinnandet.
Jag ska plocka bort lite ris och utebelysning osv lite polimasande på gården.
Men vad som ska göras nu är frukost och det ska bli en riktig brakfrukost, jag är så hungrig i dag hehe. Sen ska toaletten tas, katterna har levt hallabaloba där i natt så det behövs en rejäl städning av den.

Äntligen den magiska veckan!

Nu är den här, den magiska veckan och nu är den påriktigt! Nu börjar antingen den tröga långsamma tiden eller den snabba och lite stressiga väntan på bebis. Det är nämligen dags för den STORA nedräkningen. I dag har jag varit gravid i trettio hela trista vinterveckor, jag går in i vecka trettioett i dag och ser framemot de tio sista soliga vårveckorna som gravid, nedräkningen är nu på allvar.
Dessa sista veckor kommer bestå mkt av pyssel till bebis,tvätt av bebiskläder och förberedelser inför den lilles ankomst, tänk att på tio ynka veckor är det klart då är han här, hoppas att allt går bra.

I morse lyckades jag sova till 7.30 det var skönt med sovmorgon, nu är alla barnen vakna den enda som fortfarande sussar är min älsklingen men han verkar vakna nu.. I dag får vi besök av två stycken som ska kolla på katterna, de är som tokiga de ringer från umeå och vill köpa katter.
Nu är det dags för frulle ha en bra dag! =)

Kaos

I dag har det verkligen varit uppochned känslomässigt och runt omkring oss med tider att passa och saker som inte hunnits med, stressen och frustrationen att inte kunna kontrollera eller knappt hantera sin vardag har varit extra påtaglig i dag för att inte tala om smärtan som jag haft i fogarna i dag.
Jag vet att det går över och att det inte är länge kvar nu, men det är jobbigt iaf, jag får så dåligt samvete för barnen som har så "tråkig" mamma. Man blir snäsig då man har ont och i bland lyser det igenom fastän man inte vill det.

Så känslorna kring detta har varit otroligt tråkiga idag. Något som är positivt är att vi sålt ytterligare en katt så nu är "lillpelle pösmage" och " Moschito" sålda. Städat huset har vi också hunnit med, alltid skönt före helgen.
Middagen tillbringades på pizzeria "blå ängeln" där hände positiva saker för humöret kan jag lova och gott var det, däremot så kan jag inte äta så mkt åt gången längre, det tar stopp fort men jag äter dock desto oftare.

Nu ligger jag nedbäddad och vi ska slå  på en film, kommer antagligen att somna direkt men är nöjd över att ha hållt mig vaken till halv elva iaf, det var längesedan nu.
Då är det dags att säga godnatt och önska er alla en skön natt.

Tidiga mornar

jo, vaknar man klockan fem av sig själv och man är pigg och utvilad då kan man kalla det en tidig morgon.
Men att jag vaknar denna tid gör mig så fundersam, jag vet att jag blir morgonpigg då jag väntar barn, så här i slutet av graviditeten är det som värst, men hallå! Klockan fem!
Jag antar att det blir en stunds vila under fm för att inte somna så tidigt i kväll.

Ni kan inte tro vad jag gjorde då jag vaknade, sprang och kollade på vagnen hihi, och drömde återigen om den lille som ska ligga där i =) Sen var jag tvungen att kissa såklart men det är inte så intressant så det lämnar vi utanför detta inlägg.

I går kom det förbi en och betalade och köpte hankatten så nu är han tjingad. Denna gång har vi satt en boknings avg. men de valde att betala på en gång.
I dag ska det komma en från älvsbyn och titta på en hona, och en från piteå som ska kolla på två honor.
det är skönt att få göra bort det här, så snabbt som möjligt gör det lindrigare för barnen, Kevin var så ledsen i går han vill verkligen inte sälja "lillpelle" jag pratade med Kevin om det och förklarade att vi har inte tiden eller orken att ge pelle ett bra liv utan det får han dit han kommer, självklart förstår Kevin det men det var ledsamt för han och det måste det få vara, de har fäst sig otroligt bra med varann de där två. Men vi skulle drunkna i katter i fall vi skulle behålla alla som var söta och förövrigt drunknar vi redan i katter, våra stora som dessvärre inte heller är söta längre haha!!

Hoppsan,, nu vaknade Kevin med, sällskap är det aldrig fel med!
Bara -2.1 i dag, så här tidigt. Det förutspår en härlig dag bara vi slipper snön, det räcker nu.
Önskar alla en trevlig dag och trevlig helg!!

Vår nya barnvagn!



Där kom lite bilder på barnvagnen och vår minsta datalus!
Lite synd att de oranga sömmarna på vagnen inte syns på bilderna, kameran tog helt enkelt inte med dem.
Annars ser ni att den är rostbrun, skitsnygg och snyggare i verkligheten. Årsmodell -07
Jag springer hela tiden och skjuter och pysslar på vagnen och längtar tills vi får bädda ned vår lille där i, nu ska en reg skylt inhandlas och äntligen tror jag att vi är överens om namnet =)
I morgon ska jag fara och kolla på en skötväska som passar till eftersom att det inte följde med, måste även kolla regnskydd och parasoll. Däremot följde åkpåse och fotsäck med, tunnare variant. Men vi har en jättefin emmmaljunga åkpåse med fårskinn från då Filippa var liten så den kommer vi självklart att använda.

Från bebbesaker till andra, just nu sitter jag här vid bloggen och njuter av riskakor, digistivekex och ost.
Känner mig grusig i ögonen och trött i kroppen så snart kallar sängen, vi har haft en fullspäckad dag med middag hos mamma, luleåresa, kattköparbesök, läxläsning mm mm men nu är det lugnt och skönt tack och lov så nu ska jag bara njuta av det men uppdaterar i morgon.

Ännu en underbar dag!

Solen lyser och  humöret är på topp.
I dag blir det middag hos mamma och efter det ska vi spurta i väg till Luleå och titta på ytterligare en barnvagn, den vi tittade på i går tycker vi var för dyr med tanke på det begagnade skicket.
Nu har vi som sagt börjat kolla runt på bebis saker, på lördag är det på dagen 10 veckor kvar innan beräknat f datum.
Nu känns det att det kommer ett slut omän jag hellre kallar det början =)

Det var gott med kaffe, sitter och dricker mig en kopp nu sen blir det en snabb vila innan barnen kommer hem, man blir mkt piggare om man bara får vila en pyttestund behöver inte alls vara länge.
I helgen händer inget speciellt bara mys med familjen och massor med ute vistelse om vädret håller i sig vill säga.

Nu är våra fem katter ute på blocket, de är hur söta somhelst men vi vill bli av med dem så fort som möjligt då det är jobbigt att ta hand om dem alla. Alla kattungar går på toa och är helt rumsrena, visst är det otroligt?

Nu ska jag göra slut på kaffet  och lägga mig i sängen en stund, uppdaterar senare!

Läkarbesök

Det gick bra hos läkaren omän det inte hände speciellt mkt. Han undersökte fogarna och kollade naveln slutsatsen blev navelbråck och såklart fortsatt sjukskrivning.
Han visste inte så mkt ang navelbråck under graviditet och skulle kolla upp det och återkomma.
Det han sa var att man inte skulle lyfta osv, men det får jag inte heller pga foglossningen så jag antar att jag inte behöver ändra mitt liv så mkt. Fortsatt vila. Inte så kul med vila men man ska väl bara passa på och njuta egentligen, hur ofta får man vila i nio månader. Aldrig mer skulle jag vilja påstå. Men efter dessa vilande nio månader så lär jag vara pigg resterande av mitt liv. Jag har nog aldrig vilat så här mkt.

Snart ska vi och titta på en barnvagn, jag är rätt så sugen på denna om den ser lika fin ut som på bilden, den är samma typ av modell som jag vill ha.  Det positiva då man köper en begangnad vagn är att man får med så mkt tillbehör på köpet som är svindyrt att köpa till en ny vagn.
Jaja, hoppas att det är ngt iaf, ska sy ett täcke och sängkläder till den lille till vagnen, syr av ett stort täcke som vi har hemma, det måste vara ganska tunt eftersom det är mitt i stekheta sommarn som han ska använda det.
Funderar på ett limegrönt eller pippigult med vita prickar på, blir väl fint som sommartäcke?


Nä nu är det dags att duka av middan,ha det....

Klappat o klart!

Nu är sommarens semester bestämd, vi kommer att åka ned till göteborg med tåg och hälsa på min kusin och hennes familj och vi kommer att åka i slutet av juni med en mkt liten bebis. Detta är något vi ser framemot väldigt mkt för att inte tala om barnen som redan nu bestämt en massa kring resan.
Eftersom det inte blev någon semestertripp för oss förra  sommaren pga flytten så känns det extra roligt.

Snart ska jag i väg till läkaren och kolla naveln uppdaterar senare!

Äntligen

Äntligen lite vår känslor, vädret som varit i dag har verkligen satt i gång längtan efter värmen ännu mer, snart sommar och sol.
Det märks att barnen påverkas på ett positivt sätt då solen tittar fram, i dag har de varit ute två gånger och länge. Detta sedan de kom hem från skolan och dagis, jag antar att de lär sova gott i natt. Någon mer som kommer att sova gott i natt är deras mamma men först blir det en riktig seriekväll och en varm dusch sen underbara sängen.

Jag hoppas att ni alla får en trevlig kväll =)

Våran dag

Första inlägget för dagen, har inte haft tid till att skriva då vi vart igång med det ena och det andra hela dagen.
Vi har pysslat på här hemma med vardagliga saker som tvätt och sådana roliga sysslor. Jens tog med sig barnen ut efter att vi ätit klart vår middag, de är fortfarande ute och busar, Jens passar även på att bära ned pellets till pannrummet det är bra då man kan slå två flugor i en smäll.
När de kommer in blir det lite frrukt, tandborstning och sängen då de var väldigt trötta i dag då de kom hem från skolan.
Filippas läkare från vcl ringde upp i dag och berättade att urinprovet som vi lämnade innehöll bakterier och att de ville behandla henne för en uvi.
Hm..hur kommer det sig att de inte hört av sig först nu då vi lämnade provet för snart två veckor sedan? Huvva att vårdcentralen aldrig slutar att göra mig upprörd.
Nåja nu har hon medicinen hemma och det är huvudsaken.
I morgon ska jag upp till läkaren för fortsatt sjukskrivning och kolla mitt ev navelbråck, få se vad han säger då. Jag har inte alls haft lika ont där nu på flera dagar, inte alls som jag hade för någon vecka sen. Någonting bra!

Ojsan!

Det var minsann bra med den stund jag vilade i dag, oj vad jag har fått mycket gjort i  dag motför vad jag brukar, tro det eller ej med fogarna har varit med mig i dag, fast det gör ont så har det gått att röras iaf. Vilken kick det har varit, nu känner jag dock att de börjar haka upp sig osv men nu är det ju snart kväll.
Älsklingen gick och la sig efter vi hade ätit han hade migrän stackarn så jag skickade honom i säng. Jag har tvättat och plockat samt rensat i hallen, jag känner mig mer än nöjd.
Nu väntar jag på en kopp kaffe, har kokat det väldigt svagt så jag inte ska börja må illa.

Bebisbullen sparkar och myser på inne i magen och är som vanligt aldrig stilla, nu längtar jag så mkt efter lillskrutten så jag med ord inte kan beskriva hur mkt.
i kväll blir det ett bad som  jag inte tagit på väldigt länge det ska bli skönt, jag sover så bra om natten efter ett kvällsbad det är så avslappnande.
Nu slutade bryggaren att brygga så jag antar att mitt kaffe är klart!

Blev inte som tänkt

Jag drack mitt kaffe, åt våran frukost, stökade undan och damsög här på tidiga morgonkvissten, sen gjorde jag misstaget (?) att lägga mig i sängen. Gissa vad som hände då, hahaha! Jag somnade och har sovit som en stock till två tjejer (Milla o Ebba) kommer hem glada och rosiga om kinderna! Ute är jens och Kevin och skottar och här inne är jag kvar i min PYJAMAS eller ännu värre Jens pyjamas, jag rymms inte i min egen längre.

Jag vet inte om jag ska tycka att den ofrivilliga sovstunden var ett misstag eller en rätt bra förlängning på dagen.
Nu dricker jag kaffe för att få bort suddet i ögonen och klarna mina tankar  sen ska jag förbereda vår tidiga middag, grillning ute på grillen.
Grillat kött, hemmagjord klyftpotatis, aioli, medelhavs sallad med soltorkade tomater, feta ost och rödlök samt grillade majskolvar. Det ni!

Grillningen var tänkt som middag redan igår men det blev så sent då vi stoppade väldiigt länge på köttsoppan =)

Så nu blir det att förbereda den sen ut om jag hinner innan de andra kommer in, lev å må det ska jag.

Blir halvgalen!!

Alla i huset sover och jag vaknar klockan sex, vad är detta? Varför i hela världen kan jag inte tro mig sova ut lite mer? Nu har det varit så här i några veckor och jag håller på att bli tokig, det är så trist att vara själv och inte kunna hitta på nått för att inte väcka de som sover. Det är skönt att få dricka  sitt kaffe i lugn och ro en stund men sen blir det väldigt långtråkigt.

Flickorna sov över hos sina kusiner i natt och det verkar ha gått bara bra eftersom de fortfarande är kvar där hehe =)
Vi tittade på film i går och jag lyckades se en hel film och var säkert vaken till halv tolv, det var längesedan det hände kan jag berätta.
Vad som händer i dag vet jag inte man får se om det blir att bara gå ut och vara ute på gården, grilla och plocka i hop lite barnsaker, det visar sig.'
Jag ska bara fortsätta dricka mitt kaffe och känna lugnet denna morgon.....får väl se hur det går då......

God morgon

Det blev en tidig morgon även i dag, klockan sex kom Filippa och väckte mig då var hon nämligen pigg och detta händer inte så ofta för hon är den som brukar sova längst av oss alla. Nu har även hennes storasyster vaknat.
Jag satte i vanlig ordning på en kaffepanna och avnjuter en god kopp kaffe i denna stund, snart ska vi plocka fram frukost till oss tjejer och börja packa badkläder. Vi ska och bada i dag, hoppas att det går bra med den stora magen nu, men skönt då man väl är i vattnet.
I dag  har jag varit gravid i 29 hela veckor och går in i vecka 30, så i dag är det precis 11 veckor kvar till förlossningen, nästa lördag startar den riktiga nedräkningen =) ingen gladare än jag.

Barnen har nu börjat prata om sommarlovet =) det är inom räckhåll nu =) Det blir en hemmasommar för barnen i sommar med, de har haft tur med hellediga sommrar, jag ser framemot en ledig sommar det ska bli så skönt och vi ska hitta på så mkt att göra. Den stora semestern blir nog att bila ned till göteborg, och hälsa på min kusin och hennes familj.
Men när man i dag tittar ut genom fönstret är det svårt att föreställa sig att det ska bli sommar överhuvudtaget fast det bara är drygt två månader kvar. Jag kan inte fatta varför i hela friden det inte kan sluta snöa och börja töa, vilket rimm haha!
Vi ska grilla i dag och jag hoppas att den känslan sätter fart på våren, jag ska gå och göra marinaden nu som jag glömde bort i går, får göra den lite extra kryddig så löser det sig nog.
Vi ska också äta köttsoppa i dag till lunch, mums! Bra mat efter bad.
Nu ska jag sluta sitta här och fördriva tiden.....
uppdaterar senare!


Härliga fredag!

I dag är en sån dag då det känns härligt och glatt, jag är på bra humör och mina barn är på bra humör vilket resulterar i att Jens också är på bra humör haha! Jag vet inte vad det är men känner mig speciellt glad i dag.
Snart ska vi börja med middag, fylld franska eller rättare sagt fyllt grekiskt lantbröd. Detta ska vi fylla med en köttfärsås gjord på kantarell mjukost, en liten burk cream fraische och skivade champinjoner och sen strö lite ost över det. Sen smäller det, för då kommer "fredags skålen" minsann hehe!!
I vår familj har vi en liten helgritual förstår ni, "fedags skålen" det är nämligen inte helg förens vi fått skåla in den =)

Barnen har gympalektion med sin storebror Kevin som lärare, jag bad dem nyss byta "gympalokal" så jag slipper vara så rädd då jag får se deras olika konster, bättre att inte se dem då.
I morgon ska vi åka på badhuset och senare åka till barnens farmor för lunch, köttsoppa.
Till middag blir det grillning, köttet förbereds redan i dag =)

Nu ska jag lägga fram ytterkläder till lippan som ska ut och skotta med pappsen sin.
Ha det bra!

Ska man vara annat än nöjd?

Nu är det rent och skurat inför helgen, började tidigt jag tror klockan var strax efter sju i morse =) men nu är det klart.
Vi sitter i väntan på Jens som gör sina behov på tossi sen bär det av för att helghandla, helgens middagar är redan planerade och klara, då brukar det gå fort på affären.
Sen ska barnen hämtas hem, Milla skulle nog ha kompis med sig hem i dag, får se vad Kevin planerat för sin fredag.
Jens ska baka en dumlekaka med Filippa och i kväll ska jag göra fruktsallad, smaskens!!

Nu är min älskling klar så nu bär det av med våran älskade STORA bil =)

Oj,Oj,Oj!!

I dag är det jag som åker och köper järntabl och vitaminer, upptäckte att de var slut och det går inte, jag törs inte säga när jag somnade i går.
Annars är det lite helgstädning som står på schemat.
Vad fort veckorna går det är helt otroligt! Inga är gladare än barnen.

I morgon har jag gått gravid i 29 veckor och går in i den magiska veckan 30, för mig är den magisk med sina ynka 10 veckor kvar, som jag sagt tidigare vet jag att denna lille bebbe kommer att komma tidigare ;) Är så less att vara gravid nu och framförallt att känna sig som en flodhäst, jag vill ha tillbaka min kropp, är less att dela den nu...
Jag längtar tills jag inte längre har så ont eller är så trött det kommer att bli underbart, det kommer att kännas som att man får ett nytt liv eller att man får tillbaka sitt forna hehe.

Vad det snöade i går! När ska det sluta? Nu ska snön bort,vill inte se det något mer, usch och blä för detta väder.
I dag vaknade jag 05.20 inte så kul men vad göra då man helt plötsligt blivit så morgonpigg? Bara ta det som en förberedning till bebben ska komma =)
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig klar för dagen, ha en bra helg alla!

Berättelse om igår!

Jag for till bm klockan 14.00 och tog prover inför förlossningen, jag hade lågt järn såklart och då har jag ätit två niferex om dagen men missat just i går, jag tror inte att det spelar någon roll just den dagen utan det visar bara att graviditeten slukar järn. Förr har jag klarat mig på en om dagen.
Jag har tidigare nämnt i min blogg att jag har haft ont i naveln, detta visade sig vara ett navelbråck som jag nu ska och kolla upp hos läkaren, bm tejpade min navel hos henne och skickade med tejp hem. Bm sa att navelbråck är något man blir sjukskriven för och att man måste ta det lugnt och inte får lyfta tunga saker. Själv blev jag förvådnad eftersom jag misstänkt att det var navelbråck men jag trodde inte att det skulle vara nått med det. Senare under kvällen googlade jag om navelbråck vid graviditet och fick fram en massa otrevliga berättelser och fakta, bla så kanske man inte kan föda normalt pga detta och gör man det måste bm hålla press mot naveln under självaste förlossningen.
Magen växer fortfarande normalt och är varken större eller mindre än vad den ska vara.

När jag senare kom hem så fick vi besök av min kusin Linda och hennes dotter Tinde samt min andra kusins barn Filippa. Det var otroligt roligt att träffa dem och låta barnen träffas och leka, detta var något de absolut gjorde och tyckte var jätteroligt. Milla surrar bara om att träffa Filippa mer och så vill hon att vi ska åka ned till göteborg och hälsa på Linda med familj och att Filippa ska följa med, det är det absolut enda hon surrar om.

När kvällen kom var jag inte sen med att krypa ned, detta resulterar i att jag somnar till bygglov och sedan hör hur kevin säger till Jens " Nu sov hojn igen"
Vi lägger Kevin och jag ser desperate på tv och somnar sedan sött igen.

Det var ungefär vad som hände i gårkväll.

Jag kom att tänka på en sak, nu medans vi märker att våren är på väg vet vi att snart kommer våran bebis! Hela vintern har snart gått, jag tänker på hur trevligt det ändå är att vara gravid och mysa denna årstid som jag fått göra.
Nu blir det skönt att ta emot sommaren och värmen aningens lättare =)
 med en bebbe i famnen.

Jens kom nyss hem från barnens kusiner och hade fått en jättefin väggdekor av Anna, vi satte den inte på väggen eftersom det inte skulle passa till tapeten, vi satte den på vårat vita nymålade vitrinskåp, framsidan på glasrutan, det blev kanoners =) Får väl se om jag ids lägga ut en bild på det.
Vad händer då i kväll?? Läxläsning med Kevve och sedan nattning av barnen. Sen en kort men lugn stund framför tv,n.

Nu ska jag se vad de två småtjejerna Filippa och Allis gör, de verkar ha roligt i alla fall =) låter så!
Ha en underbar kväll!!

BM

Håller på att förbereda mig för att åka på ett besök hos barnmorskan, i dag ska det tas nya prover =( gillar inte det alls, blodtrycket ska kollas och magen mätas. Jag uppdaterar läget då jag kommer hem, kram på er alla!
Förövrigt återstår nu mindre än 11 veckor till beräknad förlossning, looovely!!! =)

Storstädning

I dag har det städats så dammråttorna vettskrämt flytt fältet och det är alltid lika underbart då det är klart!
Efter städningen var jag tvungen att lägga mig och vila kroppen då hade jag så ont  att jag inte klarade av att vända mig själv i sängen, efter vilan och smärtstillande känns det bättre men jag har nu lovat mig själv att inte skura köksgolvet nått mer innan förlossningen, det är inte värt det då det blir så ont.
Barnen har kommit hem från skolan med varsin kompis och snart har de avverkat sitt mellis. Jag dricker kaffe och ska snart ringa till barnens hus och fråga lite priser kring en vagn jag har hittat som jag gillar massor. Lätt och liten alltså helt perfekt.

Vilket underbart väder det är i dag, hur skönt somhelst =)

Middagen avklarad

Nu har vi stoppat i oss mat så magen pekar åt alla håll (för alla) så nu är vi mätta och belåtna!
Jag duschade flickorna efter maten, borstade tänderna och klippte deras naglar, sen fick de ta på sig sina kläder igen så bar de av till biltvätten. Nu är vi hemma och flickorna sover, Kevin sitter i badet och sjunger för full hals,, jag väntar på min tur att få bada och jens är ute och köper glass till min onda hals. I kväll måste det bli film, jag är jättesugen på att se en jag har nämligen somnat bort de vi sett på sista tiden och deet är INTE kul.
Småkatterna springer här hejvilt och jag har börjat träna dem att gå på låda, köpte en ny kattsand som ser ut som saltkristaller, den ska tydligen ta bort all lukt. Men katterna äter den och man undrar hur hälsosamt det är?

Nu kom lillkillen ut från badrummet och sången har tystnat så nu är det min tur.......tjing,tjing!!!




Vilken rolig söndag!

I dag har vi kunnat njuta av en riktigt trevlig söndag, dagen började med att vi for med vår nya bil och hämtade upp Milla som sovit över hos sin farmor sedan for vi till luleå.
Jag köpte två mattor till köket med grå och vita breda ränder, diskborste, hygienartiklar, två nya hårborstar (en till mig och en till flickorna) kattlåda och kattsand (nu ska de träna toalett iinnan de ska säljas) en matta till badrummet  med svarta och vita ränder och fyra små handukar. Vi köpte också det vi for för att köpa, en stereo/dvd, den var mycket läcker måste jag säga med sin lilla tv skärm, meningen är att koppla in en stor skärm man sätter i taket eller små bakom nackstöden på bilen så de kan se film då man ska färdas långt, super lyxigt. Vi köpte också ett torkarblad till bakrutan.
Vi är så nöjda över bilen =) och det är så härligt med en stor bil, jag körde den till luleå i dag och den var mkt bekväm och trygg att köra.

Nu sitter vi hungriga och väntar på vår middag som kommer att bestå av blöta i dag, jag är så otroligt sugen på det nu så det är det enda jag kan tänka på.

Smask,smask!!!

Godmorgon

En härlig lördag, solen lyser och ger löfte om ett bra väder i dag. Det hade varit perfekt att åka till valls i dag men vi har ingen bil så det går inte. Idag måste vi försöka låna en bil för att kunna åka runt och titta på olika bilar av intresse, tyvärr finns det inte många och det är så typiskt, nu medans vi haft forden har vi hittat hur många somhelst till bra priser och nu då vi sålt den finns knappt någon till salu.

I dag går jag in i vecka 29, alltså 11 veckor kvar till beräknar förlossningsdatum. Men 11 veckor går fort denna tid, frågan är om man hinner med själv.
Allt är ofixat vad gäller den lille, det enda jag införskaffat är lite kläder men det behövs mkt mer än så.
Men det löser sig nog, man vet ju vad man behöver vi det här laget så jag känner ingen panik precis.
Nu håller jag på att väcka min man för att planera en resa till skellefteå för att kolla på en bil, men det går inte så bra.

Fredag 12 mars

Vilken toppendag, med strålande sol, skidrande barn och en världsbästa man!

Ja i dag har vi haft det bra och tänker fortsätta med det ikväll med ostbricka och lets dance.
Det kommer någon och ska kolla på forden i kväll, så då får vi se vad som händer.
Jag har inget speciellt att skriva men ville bara med snabbaa rader höra av mig.

Linnéa

Nu ska här klagas....

Jag har jätte ont i min navel, vad beror det på? Jag googlade om dettta och det är tydligen vanligt att gravida får det men inget som det talas om, underligt för jag har j***igt ont, jag kan inte med att byxorna nuddar (mammabyxor) och jag kan inte ha en för tajt tröja.
Undra om det håller på att bli ett navelbråck, måste fråga min bm till veckan då jag ska dit. Ja det var det enda nya jag hade att klaga om hehe annars är det bara det jag redan berättat om och det ska jag inte dra nu.

Våran lilltjej är långt fram på bättringsvägen, ingen feber i dag och hostan med hesheten är betydligt lindrigare, oj så skönt att våran pigga och överaktiva dotter är tillbaka, detta är något katterna också får ta del av.
Kattungarna slipper ligga i baljan de får nu komma ut både när de vill och inte vill för att umgås och leka med lippan i soffan, köket ja i princip överallt.  I dag fick de äta vaniljkräm som lippa petade i dem, jo de tyckte om det =) nu är kattungarna inte bara söta längre nu luktar de vanilj också.

Jag sitter och väntar hem min Milla från en heldag på vift, men nu saknar jag henne. Det blir en tidig kväll för alla barnen, i morgon har Kevin och Milla "vasaloppet" så då ska vi dit och hejja på dem, de längtar men mest efter att få ta med sig matsäck.

Nu ska jag mysa och bara må väl, ha en bra kväll!!

Brinner i halsen!!! =(

Värre halsbränna än så här kan man knappast få, nyss fick jag tips om att dricka mjölk så nu har jag laddat upp med två liter hehe, har hunnit dricka några koppar och det hjälper ett tag sen får man dricka mer.
Jag har inte uppdaterat på länge, jag har inte orkat, inte vetat vad jag ska skriva eftersom jag bara klagar och tycker för tillfället att allt är grått. Barnen sjuka och en Filippa som aldrig vill bli frisk, själv ont i kroppen och inte "bara" fogarna, överallt!

Vi var med lippan till läkaren i dag eftersom att jag var övertygad om att hon hade halsfluss eller någon annan bakterie men ack så fel jag hade, ett segt och långvarit virus som vi gott får vänta ut, tack och lov tycker jag att hon är piggare i dag än i går.
Ett urinprov är skickat på odling eftersom det fanns blod i urinen, så det får vi vänta och se vad det visar, men det är inte ovanligt att man kan få det då man varit sjuk en längre tid.

Kevin och Milla är åter tillbaka på skolan, deras första dag i dag. Roligt att slippa sitta hemma och göra åssit.

Jag vägde mig i dag, har inte gjort det på länge nu. Hela nio kg har jag ökat i vikt det är mkt men inte i närheten än vad jag trott och inte heller onormalt mkt. Hoppas att jag inte går upp så mkt mer än vad jag gjorde med flickorna. Men det återstår att se, jag äter just nu det jag vill och det som är gott, jag ägnar inte en tanke till vikten efter graviditeten det får jag ta då. Nu är allt så jobbigt så då ska jag iaf kunna njuta av god mat och annat slisk, det är ju trots allt sista graviditeten och sista gången ALLT smakar så VANSINNIGT gott.

Nu har jag inte så mkt mer att klaga över så jag får gott återkomma i morgon med fler klagomål eller ännu värre samma.
Ha en bra kväll, nu ska jag mätt på mjölk äta lite glass och titta på serier.
Lev och må!

Kan bara tala om...

Jag kan tala om att här händer det mkt i dag, det var längesedan jag hade så mkt energi i kroppen.
Jag har stått i hela fm med tvätt och röj och andra saker, trevligt att känna så.
Snart ska vi äta lunch sedan bär det in till stan för att handla!

Måndag morgon

Jag känner helt ärligt att det blev snålt med inlägg i går men att passa upp tre sjuklingar tar sin tid helt enkelt, Kevin fick feber i går men har inget i dag men är så förkyld och krasslig, jag skickar varken han eller Milla på skolan så.
Så det blir ännu en dag hemma.
I dag ska jag se hur Filippas tillstånd är, nu ska det börja bli bättre tycker jag men i morse vaknade hon med närmare 40 grader i feber och klagar nu på ont i halsen, halsfluss??? Avvaktar och ser om det tar någon vändning i dag.

Känner ni som jag att våren har kommit, sol och milda grader utanför, hur underbart är inte det.
Pga min foglossning har jag blivit avrådd att göra allt som gör ont även promenader. Detta har vart ett enkelt val för mig att avstå från eftersom att det gör så ont. Måste bara tillägga att har man "normala" foglossningsbesvär kan man gå på promenader så länge man tycker att det går bra, små steg och i lugn takt. Detta kan tom underlätta smärtan.
Vad jag nu ska kolla är om jag klara små små bitar ca 2ggr om dagen, börja så och se om det blir lite bättre. Man behöver få röra på sig för att må bra, funkar det inte så har jag provat, det gör inte saken bättre av att sitta stilla heller, det får man också grymt ont av.
Så i dag ska jag prova.......

Milla fick ett sms av sin gulliga kusin i dag som grattade Milla på hennes bolibompa namnsdag! Milla tyckte att det var kul eftersom att hon inte har någon namnsdag.
Nu ska jag göra mig klar och plocka fram lite frukost så vi får mätta våra magar.

Ha en bra dag!

Godmorgon

Jag gjorde precis en sak som jag aldrig gör, jag gav flickorna varsin pinnglass utan att de hunnit äta frukost. De är febriga och har ont i halsen, frågade med hopp i blicken, får vi en glass? Det fick dom, så deras små halsar får vakna hihi.
Filippa hade 39.4 då hon vaknade och i dag är hon riktigt tagen av febern.

Vad händer i dag?

Jag ska snöra i hårfärgen som fått stå så länge, men i dag ska den i.
Senare ska vi sätta oss och planera veckans måltider och handla därefter, annars blir vi hemma i lugn och ro, inget städ det gjorde vi bort i går så bara mys helt enkelt.

Har lust att sätta mig och sy i dag, nått gossedjur till barnen tänkte att de skulle få vara med och att det är en lämplig aktivitet för sjuklingarna.

Jag måste fylla på min kaffe mugg och uppdatera bebisbloggen som aldrig blev av i går, jag har ju nu gått in i vecka 28, det närmar sig med stormsteg =)

Lördagsmys.

Flickorna orkade inte se hela melodifestivalen i kväll, de ville mysa vid bröderna lejonhjärta nere i sitt rum nedbäddade i deras renbäddade sängar. De lär nog inte hinna se mkt innan de somnar, Filippa hade 39 i feber nu då hon la sig.

Här sitter jag och Jens i vår ensamhet då Kevin väljer att spela en stund på datorn, så det blev lite ensligt i kväll.
Karra har vi käkat så magarna står rätt ut *fniss* för vissa mer än andra haha!
Vad ska vi göra nu? Jo, se klart detta festivalande och sedan blir det film. Jag sov mellan sju och åtta för att orka se film utan att somna direkt så nu återstår att se om detta fungerar. Känns inte så just nu.


Nu orkar jag inte skriva nått mer, det har varit en bra dag bortsett från sjuka barn men men hoppas de är bättre imorgon.

Godnatt!

Sushi!

För att göra tillvaron lite extra mysig för de sjuka flickorna fick de välja middag, såklart blev det sushi och då är vi alla utom Kevin nöjda men han får en micropizza som han älskar så i slutändan är vi alla nöjda.
Jag väntar på att riset ska svalna så ska jag börja rulla dessa små delikatesser.
Filippa har haft över 39 i feber hela dagen, det tär på den lilla tjejen, milla har inte lika hög feber och orkar pyssla iaf.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta i gång.........

Sjuka flickor

Nu har tjejerna blivit sjuka, båda två. Milla har jättejobbigt i luftrören och feber, Filippa klagar på huvudvärk och har även hon feber. Det är så trist. I dag blir det därför en hemmadag och det ska passas på att storstädas här och tvättas inför veckan som kommer med skolstart mm.
Hoppas att jag och Jens håller oss friska och hur knäppt det än låter så hoppas jag att jens får hålla sig frisk annars vette sjutton hur det går med allt här hemma.

I natt har jag inte sovit mkt, början av natten var bra men sen klockan tre har jag bara vridit och vänt på mig, klockan sex lessnade jag och klev upp för att brygga kaffe och inte till min stora förvåning så kunde jag knappt gå och det verkar inte bli bättre efter att jag varit uppe ett tag, det håller i sig och jag känner mig just nu som en krympling.
I dag är det 90 dagar kvar att uthärda men för varje dag som går blir jag bara mer rädd och säker på att dessa enorma foglossningsbesvär inte kommer att försvinna efter förlossningen, att det kan ta ett tag vet jag men nu är jag orolig att det kommer bli bestående omän lindrigare.


Det känns inte ljust om man säger så och i bland önskar man att man hade haft mer hjälp!

oväntad resa till förlossningen

Den här dagen har bjudit på det mesta *skratt* det började med att vi då åkte till valls och njöt i solen, medan de andra åkte satt jag parkerad i solen och åt krämbullar och drack kaffe, bara mådde väl om man ska uttala sig i klarspråk, efter en stunds sittande fick jag en krampliknande smärta på höger sida av magen, jag har haft det förr och det har liknat vanligt "håll" som man kan få. Efter ett tag kommer Jens och tjejerna ner från backen och Milla känner sig trött och ville åka hem, krampen i min mage hade inte släppt och tog nu riktigt ont så jag och Milla åkte hem för att skotta ned oss i snön och ligga och mysa i solen men då vi parkerade bilen så tog det så ont att jag knappt tog mig ut ur bilen samtidigt som jag blev illamående och andfådd. Jag försökte få tag på barnmorskan för att rådfråga henne men fick som svar att vända mig till förlossningen så detta jag gjorde. De ville att jag skulle komma dit på en gång för en kontroll, och det ni är lättare sagt än gjort då man har tre barn som ska placeras ut först =) det blev alltså en vända till stan för att lämna dem hos mamma och pappa och sedan i väg till sunderbyn, vilket kändes så töntigt för detta håll i sidan, men eftersom bm ville ta en titt så kunde man inte neka det heller.
Väl framme togs CTG, urinprov och ett jädrans långt ultraljud. Inget visade något avvikande, tack och lov.
Vi fick än en gång se den lille och denna gång i ansiktet och jag vet att det låter knas men han liknar kevin, samma stora näsborrar som kevin hade som liten och samma kantiga haka. Allt var bara bra med bebis och den väger exakt lika mkt som den ska göra i denna vecka, 900g.
Smärtan försvann då vi for därifrån så det var väl bra!

Hem för att hämta barnen hos mor och far sedan hem för fredagsmiddag och fredagsmys med familjen och nu ser vi framemot en lugn och skön kväll.

I morgon blir det fler aktiviteter, vi vet bara inte vad ännu men det löser sig nog!! =)

Vilket väder!

I dag kan man väl inte klaga på det väder som bjuds en härlig fredag, nu packas matsäck och ett gott humör sedan åker vi till vallsberget för att åka skidor, kanske att vårsolen når våra vinterbleka fejjor och sätter lite friskhetstecken på dem, Kevin har även detta år hunnit bli välsingnad med fräknar på nästippen jag tror att han fick färg i går då han åkte, härligt.

Ha en bra dag!

Slöare än slöast

Det var längesedan jag varit så här slö och orkeslös, jag har mått lite illa idag, haft huvudvärk och några riktigt onda sammandragningar, jag vet inte vad det beror på men ska absolut kolla upp det om det inte vill ge med sig.
Kan ju inte skylla på att jag lever ett stressigt liv iaf haha!!

Hade tänkt snöra i hårfärgen i dag men det blev aldrig av, nu har jag snöat in vid datorn då jag egentligen borde ta mig till duschen..........
Vissa dagar får man bara ta för vad de är och vad de blev förhoppningsvis kommer fler av annan sort =)
Längtar efter den lille krabaten som kommer att förgylla och berika våra liv, en ytterligare guldaklimp till familjen björklund =) som kommer om sisådär 13 veckor.

Nu ska jag ...ja  vad ska jag??? Krypa ned och sova så att man är piggelin i morgon då det vankas utflykt med skidorna i högsta hugg. Under min arm hänger inga skidor utan snarare en tidning att läsa medans de andra roar sig i backarna.

Uppdaterar i morgonbitti!!

Hemma i finvädret

Jag och Milla håller oss hemma då de andra är i väg på vallsan, Milla hade ont i huvudet på förmiddan och ville inte med hon sa att hon inte alls orkade, vi trodde direkt att det var hennes tur att bli sjuk då det är så många runt omkring oss som är sjuka nu. Men efter en tablett och lite vila känner hon sig piggare så vi  får hoppas att det håller i sig och att det inte blir nått av det.
I fall vi håller oss friska ska vi åka till valls från morgonen i morgon med matsäck och dyl, så redan då de öppnar ska vi befinna oss där och vara där hela dagen =) Andas frisk luft och njuta av solen.
Läste i pt att de stänger hortlax badhus tillsvidare typiskt då vi hade tänkt att åka och bada ngn dag med barnen, de hade stängt pga för mycket snö på taket, konstigt att de inte bara skottar bort det då kan man ju tycka.
Väntar hem övriga familjen nu klockan fyra då de stänger på valls, då ska vi göra oss någon middag sen blir det att bara mysa och ta det lugnt resten av dagen.

Håll tummarna att Milla håller sig frisk så vi kommer oss i väg på en heldag i solen i morgon!!!

Gör oss klar...

för att åka i väg på middag, sen blir det en sväng förbi affären och handla lite saker.
I kväll börjar greys...om och som jag längtar det är en bra serievecka hehe, fuskbyggaren ska jag oxå se det verkar vara ett kul progr.

ha det så uppdaterar jag om möjligt!!

Godagens

Hej och hallå, i dag blir det surstömming hos Jens moster och hur gott tror ni det blir??? Mmmm....jag har nämligen varit sugen på det en längre tid nu och fastän alla i familjen äter det så har det vart svårt att få med dem på att äta det. Så äntligen i dag!!! =)

Vilket stormväder, jag kan säga att det blåser rakt igenom en av köksväggarna här, så står man vid lilla bänken blåser det kall luft på benen. Därför skulle jag vilja åka in till stan och kolla om en mindre trasmatta på jysk, de borde vara billigt där, först tänkte jag en plastmatta men blir nog varmare med en vanlig.

Till en helt annan sak så har jag fått en enorm graviditetsklåda, ni som haft det vet hur jäkligt det är. Jag är ändå förskonad över största delen av kroppen men brösten och magen är värst, det kanske inte beror på gravklåda utan att skinnet tänjs ut och att det kliar därför.
Måste införskaffa en ny bh, kan inga ha längre, detta är ju toppen  bara synd att de inte håller i sig haha, men å andra sidan skulle det vara jobbigt också


Nu ska jag vila ryggen lite, kanske slummra och ta igen lite förlorad nattsömn......

Ja jag lever!!

Till alla er som vart in på min blogg i dag vill jag bara säga att jag lever! Det är bara att dagen har vart späckad med det ena och det andra.
I dag har vi bla varit på nimbys värld med flickorna, vi hade skojjigt nått fruktansvärt det var bara det att Filippa var så rädd att tappa bort oss hela tiden och jag är ju inte så smidig att jag tar mig överallt heller hehe, vilken tur att Jens var med, annars vet jag inte hur det hade gått, då jag har så mkt foglossning. Man kan sånna här dagar påstå att det är bra att Jens är arbetslös, annars hade de fått vara på fritte o dagis.
Men stackarn får ta allt och därför vill jag ge min duktiga make extra beröm i detta inlägg för att han helt enkelt är enastående. Han sköter alla sysslor här hemma, allt från matlagning till skottning och allt vad som rör barnen som jag inte klarar. Han är toppen! Men jag mår dåligt att han får göra allt detta själv och att jag inte kan avlasta honom, jag längtar till graviditeten är över då vi är två som får ta hand om våra barn igen, det gör stor skillnad och det är väl i sådana här situationer man märker det.
Men det är även i sånna här situationer man blir starka tillsammans =)
Jag älskar dig Jens för att du är den absolut bästa man kan tänka sig!! ;)

Nåja, nog med graviditetsdavvel som Jens säkert skulle utrycka sig.
Kevin skulle sova borta i kväll hos Hannes men han kom hem för en liten stund sedan, ville hem.
Tycker det är så tråkigt att det inte funkar för han att sova borta och det för HANS skull, men rätt som det är går det väl till sig han har ju alltid vart en hemmaprutt förstås =) Men lite skönt är det att vi alla är samlade under samma tak!!! =)

Nu ska jag titta på tv och sen försöka få bättre sömn i kommande natt än den föregående, man fungerar inte helt ut då man är trött och iaf inte humöret, man störs sig på fler saker då man är trött, ja man blir lite kinkig faktiskt.
Eller så blir saker bara större än vad de är.
Hoppas att ni också sover gott i natt så ni får en härlig glad och positiv dag i morrn!!!

sovgott

Nu är det dags att krypa till kojjs. Sov gott alla underbara =)

Otroligt nöjd!!

Tänk att jag lyckats fynda så mkt på rea, till alla barnen och det som inte var på rea var fynd iaf för att det var så billigt, nu är klädproblemet över för en tid framöver och det känns skönt. Flera av tröjorna till flickorna kostade 29 kr per st så det blev en hel del, man kan ju bara inte låta bli helt enkelt.
Jag har även köpt ett par bebissolglasögon, svarta 80 tals brillor.
Till oss blev det inget, kollade inte heller då det inte är så aktuellt. Jag är inte ett dugg intresserad av kläder nu det sparar jag hellre till efter graviditeten, roligare då.


Snart får man krypa ned under täcket vilket lockar enormt.
Det vvar nog allt jag hade för nu men ha en skön kväll i kväll!!

Tummen upp til f-kassan

Jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle skriva detta, men tro mig att f-kassan har förbluffat mig i dag, genom att min handläggare ringde hit och presenterade sig och lämnade sitt direkt nummer.
Hon berättade att jag blivit beviljad sjukersättning pga foglossning, vilket ska vara rätt svårt att bli då man ska bevisa att det är utöver de vanliga besvären, det kändes enormt skönt att få veta detta och se att pengarna var insatta på mitt konto i dag.
I bland blir man förvånad!!!

Sen har facket kontaktat mig ang en mkt relevant sak, även detta ser jag som en av dagens positiva händelser, nu kommer det att rulla på, och det är inte en dag försent.

Så lättad är dagens känsla.

Vi har inte samrått med barnen ang dagens aktiviteter utan helt bestämt dem själva jag och Jens, det blir nämligenn en luleåresa idag, Milla och Filippa har vuxit ur alla sina byxor och många av deras tröjor så vi måste titta på det till dem, Kevin däremot han växer aldrig ut sina kläder verkar det som för han har hur mkt kläder somhelst!!! Han nöter däremot knän i väldig fart.

När vi kommer hem blir det en storstädning här hemma så det är gjort inför kommande vecka, då är det klart att fylla den med roligare saker än städning.

Nu ska vi göra oss klara och pipa i väg, jag kör till luleå så det är bäst att bege sig i god tid då det snöar så mkt.

Ha det bra!!

Godmorgon

Hahaha! Försöket att se film med pojkarna i går slutade som ett skämt, Anton somnar inom fem minuter, Jens inom tjugominuter och då vänder sig Kevinn om och somnar i samma veva, jag ber pojkarna att gå och lägga sig i sin säng, Jens vaknar till och ser tio minuter till av filmen men jag lyckas hålla mig vaken kanske fem minuter längre än Jens  för att sedan somna jag med.
Det var alltså en otroligt onödig idé att se film, vi skulle ha lagt oss alla på en gång i stället. Men i dag är man pigg, jag vaknade redan klockan sju, den var före sju.
Sen kom Kevve, Milla och Ante upp. Filippa och Jens sover fortfarande, och vad ska jag säga mer än, som vanligt.

I dag finns inget planerat,får ha ett familjemöte för nått vill jag hitta på! Få se vad de andra är sugna på att göra, Milla  vill och köpa ett batteri till klockan hon köpte på loppis, det absolut enda hon vill.

Nu ska jag ta och fylla på min kaffekopp och fortsätta vakna!!!
RSS 2.0