Berättelse om igår!

Jag for till bm klockan 14.00 och tog prover inför förlossningen, jag hade lågt järn såklart och då har jag ätit två niferex om dagen men missat just i går, jag tror inte att det spelar någon roll just den dagen utan det visar bara att graviditeten slukar järn. Förr har jag klarat mig på en om dagen.
Jag har tidigare nämnt i min blogg att jag har haft ont i naveln, detta visade sig vara ett navelbråck som jag nu ska och kolla upp hos läkaren, bm tejpade min navel hos henne och skickade med tejp hem. Bm sa att navelbråck är något man blir sjukskriven för och att man måste ta det lugnt och inte får lyfta tunga saker. Själv blev jag förvådnad eftersom jag misstänkt att det var navelbråck men jag trodde inte att det skulle vara nått med det. Senare under kvällen googlade jag om navelbråck vid graviditet och fick fram en massa otrevliga berättelser och fakta, bla så kanske man inte kan föda normalt pga detta och gör man det måste bm hålla press mot naveln under självaste förlossningen.
Magen växer fortfarande normalt och är varken större eller mindre än vad den ska vara.

När jag senare kom hem så fick vi besök av min kusin Linda och hennes dotter Tinde samt min andra kusins barn Filippa. Det var otroligt roligt att träffa dem och låta barnen träffas och leka, detta var något de absolut gjorde och tyckte var jätteroligt. Milla surrar bara om att träffa Filippa mer och så vill hon att vi ska åka ned till göteborg och hälsa på Linda med familj och att Filippa ska följa med, det är det absolut enda hon surrar om.

När kvällen kom var jag inte sen med att krypa ned, detta resulterar i att jag somnar till bygglov och sedan hör hur kevin säger till Jens " Nu sov hojn igen"
Vi lägger Kevin och jag ser desperate på tv och somnar sedan sött igen.

Det var ungefär vad som hände i gårkväll.

Jag kom att tänka på en sak, nu medans vi märker att våren är på väg vet vi att snart kommer våran bebis! Hela vintern har snart gått, jag tänker på hur trevligt det ändå är att vara gravid och mysa denna årstid som jag fått göra.
Nu blir det skönt att ta emot sommaren och värmen aningens lättare =)
 med en bebbe i famnen.

Jens kom nyss hem från barnens kusiner och hade fått en jättefin väggdekor av Anna, vi satte den inte på väggen eftersom det inte skulle passa till tapeten, vi satte den på vårat vita nymålade vitrinskåp, framsidan på glasrutan, det blev kanoners =) Får väl se om jag ids lägga ut en bild på det.
Vad händer då i kväll?? Läxläsning med Kevve och sedan nattning av barnen. Sen en kort men lugn stund framför tv,n.

Nu ska jag se vad de två småtjejerna Filippa och Allis gör, de verkar ha roligt i alla fall =) låter så!
Ha en underbar kväll!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0