Tisdag

Döm till min förvåning då jag fick reda på att jag har hela jävla Betlehem på min hylla i sovrummet! Jo det är sant, i form av några små porslinsgubbar och en krubba till ett rätt schysst värde. Jag ska sälja dem handlöst och hoppas att någon liten stackars sammlare nappar. Jo det är nämligen så att jag ser större värde i pengarna än de arma gubbarna som största delen av året ligger inlindade i tidningspapper nedpackade i en kartong inne i en garderob som är fylld av en massa skrot! Så igår då jag fick veta detta kändes det som att jag vann en liten slant på en trisslott jag aldrig köpt! Frågan är bara vem som köper sådant, finns de i verkligheten? Det visar sig väl...
 
I dag ska jag på min lill killes utvecklingssamtal och höra så allt är som det ska och att han förhoppningsvis utvecklar sina dagis skills genom att lära sig bitas, knuffas,peta näsan och vara ett allmänt gulligt dagisbarn.
Tippar att utvecklingen går alldeles ypperligt ;) Passar även på att stanna och busa med honom en stund, eller så kidnappar jag med honom hem till hans pappa slutar jobbet  :)
 
Önskar er en trevlig dag!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0