..

Visst är det så att de spontana utekvällarna e de bästa?? Men de är även de man blir mest bakis av också! I dag mår jag inte värst bra, men det kan jag ta ;)
Måste påpeka att jag verkligen är omtänksam då jag köpte och tog hem mat till min man klockan tre i morse, hemvinglandes med en sunespåse i handen och ett brett leende mötte jag en nyvaken Jens som inte alls var speciellt hungrig. Han la maten i kylen och frun i säng!! Jag tyckte att jag var snäll:O

Måste bara snabbt säga att jag var in och kollade i vårt förra hus i går, dra vilken nostalgitripp ;)

Festivalmat!!

Drar strax in till stan för lite festivalkrubb, detta år äter barnen hemma och får ist köpa sig remmar o annat gott då de ändå inte gillar maten där.
Man MÅSTE hinna med lite mat därifrån ;)

Senare blir det bara vanligt fredagsmys och fortsättning på rensningen här hemma. Kanske måste jag snöra i lite färg i håret då utväxten börjar vara grym :)

Vi köpte en plaskpool till Liam i går med strålar som sprutar högt över honom, bilder kommer ;) då även på mina små projekt som nu är färdigställda! =))

Ha en underbar dag!!

Vilken sommar!

Förstår ni alla pitebor vilken sommar vi har haft/har! Den har varit helt otroligt varm och vacker. Det är nog väldigt längesedan vädret har varit så här bra :) Det är detta som verkligen får en att klara de kalla och mörka vintrarna.

Nu är vi på väg för att köpa Liam en plaskpool där han ska svalkas av, middag och skurmedel ska också inhandlas. I går gjorde vi "piteoäl" som filippas säger, det var dock endast för barnens skull vi for. Det är förfärligt trist att se uppbyggnaden av det som en gång var en fantastisk festival! Sorgligt!!

Men barnen trivdes och det var vår tanke!

 Vi beslutade igår att om allt går vägen med ledighet så bilar vi ned till Göteborg i slutet av augusti =)))!!!

Ha en toppendag!!

Första Göteborg 2011 (bröllop)

Okey!

Ett sista inlägg innan vi åker (och jag tar bloggsemester) men det är enbart för att slippa sitta själv i det tysta och tomma huset. Det känns som att jag har sällskap medan jag skriver lite. Jens är och lämmnar barnen hos deras farmor, det blev en del tårar då de åkt. Det känns som att alla mina fyra hjärtan slets ut ur kroppen på mig. Jag får trösta mig med att jag vet att de har det bra hos farmor, sen måste jag försöka koppla av.

Nicklas och Jessi ska vara här klockan två sen bär det av hem till dem för pizza och en stor skål :)

Reseväskan står i hallen samt en fullproppad kyl bag, nu är det bara väntan som återstår. Denna väntan........

.................................

Nåja, jag hoppas kunna lägga ut lite bilder på facebook under vår trip, så ni som har mig där kan hålla koll ;))

Ha nu fem underbara dagar, det ska vi försöka ha!!

/Linnea

Sista inlägget...

Laddar för sista nattpasset. I morgon blir det lagomt stressigt med att göra oss alla klara, fara med barnen och invänta Nicke o Jessi och allt detta innan halv två. Eller ne kanske inte så stressigt =) Vi kommer att hoppa på redan i Luleå 15.30 och då ska vi genast armbåga oss fram till en plats i resturangvagnen ;) där vi då ska njuta till stägningsdags!:)

Kommer ändå att kännas stressigt då jag åker hem från jobbet i morgonbitti och vet att vi åker samma dag.
Nåja, något stort har hänt i dag, jag har lyckats sova en timme =))) yes!! Sova, sova var det också. Inte någon mitt i mellan sömn och vakenhet som det oftast blir då jag vilar innan jobbet. På mornarna då jag kommer hem sover jag ca. 4 timmar så det känns underbart med en bonustimme! =))

Nu står väskorna iaf packade och klara, Berith var och hämtade barnens saker tidigare i dag så de är redan på plats. Tänk vad mysigt för mig och Jens att få rå om varann i fyra hela dagar, första gången sedan vi blev föräldrar för tio år sedan. Det kommer att behövas, ladda lite mamma o pappa batterier helt enkelt.
Men helt enkelt blir det inte då jag redan nu övar på att säga hejdå till barnen utan att brista ut i ett hysteriskt gråtanfall och "gör inte si och så" predikan.

Till er mina läsare vill jag påpeka att uppdateringarna kanske blir sällsynta eller helt uteblir dessa dagar, tiden för detta finns inte riktigt, om jag inte gör en snabb mobilbloggning. Det är nämligen så att det inte bara är barnen som stannar hemma utan även datorn =/

Nu ska jag fixa med lite tvätt men först en STOR kaffe!
Annars hejdå och på återskrivande/läsande ;)!

En dag närmre!

Två arbetsnätter avklarade, håller nedräkning pga efterlängtad resa såklart! I morse lyckades jag skrapa i hop fyra timmars osammanhängande sömn, grejer det! Men det gör mig inget, har ändå en massa att fixa med och jag hinner säkert men en PN sedan.
Natten gick iaf snabbare än vanligt och det var faktiskt trevliga timmar.

Nu halsar jag kaffe och kollar nätet, i dag ska vi bara vara hemma vad jag vet. Vädret är inget att hurra för, jag vill ha åska och en rejäl urladdning! Det är så tung och kvav luft.

Nu ska jag fylla på kaffekoppen och fortsätta vakna till, ha det gott!!

Snabb uppdatering mitt i stressen!

Här stökas det på för fullt, bara TRE dagar innan vi åker =)) Som jag längtar att få träffa min kusin och hennes familj igen, samt alla andra kusiner som kommer att vara där! Att dessutom få vara på deras bröllop är ju pricken över i,et.

Vi åker med kvällståget från älvsbyn kl. 17.46 och är väl framme vid lunch dagen efter. Vi åker tillsammans med min andra kusin och hennes man så resan lär nog gå fort och bli väldigt trevlig.
På fredag blir det tid för aktiviteter, inchekning på hotell och Liseberg!! Lördag är bröllopsdagen så då kommer vi att göra oss klara på hotellet sedan checka in på båten ;) Söndagen lämnar vi åt ödet då vi måste se vad tiden bjuder på men jag hoppas att den blir social. Söndagkväll åker vi hem med samma sällskap så det blir även det en trevlig kväll.

Vi har fixat så att vi har katt och husvakt som bor i huset medan vi är borta, klockrent då vi har misseungarna.


I dag har vi handlat kläder till gubben, jag behöver ett par skor och ett halsband men det blir också det enda då jag som jag nämnde tidigare har en nästintill oanvänd klänning som nu passar.

Jag jobbade natt i går natt och hoppar på min andra i kväll, sedan är det bara två kvar. Det går bra att jobba och jag tycker att tiden flyter på bra samt att det är trevligt folk som jobbar.

Nu ska jag platta och toppa håret, sedan fortsätta med stök o bök! Nu har jag uppdaterat lite iaf ;)

Våran dag på Liden!

Jag och solstrålarna var på liden en dag, här kommer lite bilder.





Var bara tvungen att visa hur långt hår lillan har fått




Slutligen måste jag visa vad jag köpte för hela tio kronor. Detta linne i bomull.



Tio kronor som sagt!

Lite nagelfix:)


Och sen va det inge mer!!

Fix




Barnen fick med sig varsin solros som de sått då de gick på examen, de planterades här vid bagarstugan och vi kände att de behövde framhävas lite mer ;)
Tidigare var det bara högt ogräs och två solroser.

Jag kunde inte motstå frestelsen!

Jag har aldrig provat min bröllopsklänning sedan den dagen vi gifte oss, alltså fem år sedan. Tidigare i dag, vi lunch ungefär ;) valde jag att prova den (för att det var "vår" dag).  Vad ska jag säga, ett barn och fem år senare ;)




;) Pössss!! ;))

Femårig bröllopsdag - trä bröllopsdag!



                                                ♥

Hej på er!

I dag har jag fått i hop så pass mycket jordgubbar så jag kan koka marmelad ♥ gotta!

Förberedelserna inför Göteborgsresan är redan igång, tvättmaskinen snurrar på högvarv och kläderna är fixade idag.
Jag har hela tiden tänkt köpa en ny klänning till bröllopet men kom i dag på att jag har en nästintill oanvänd klänning som är väldigt tidlös och fin som dessutom har hängt i garderoben alldeles förglömd. Eller visst har den hängt där av en anledning, den har varit förliten. I julas hade jag fram den för provning men jag fick den knappt över brösten och blixtlåset fick jag inte ens igen. Men nu efter -14kg :)är den på snäppet till att vara förstor, men den glider iaf inte av.
Jag är så glad och nöjd över mig själv och dessutom har jag fått mig en ny klänning ;)

Jag vet att det är mycket snack om vikten hit och dit, men jag är så stolt över mig själv och det tycker jag att man ska få vara!

Nu ska jag dammsuga, ha en trevlig dag!

...........

Jag är ingen sommarbloggare det är sant! Nu ska jag iaf snöra in ett inlägg då jag har gott om tid. Jag kan börja berätta att vi i lördags var på ett fantastiskt (på alla sätt och vis) bröllop!!
Dagen,kvällen,natten och morgontimmarna ;) var mkt underhållande och det var fullt ös hela tiden. Härligt brudpar och härliga gäster!

I går lånade vi lägenheten inne i stan för att se om Kevin blir bättre från sin allergi. Vi misstänker starkt att katterna påverkar honom och gör han sämre.

Jag sitter hemma och tråkar med magsjuka medan de andra roar sig med bad. Inte konstigt med magsjukor i denna värme=/

Nu har vi fått hem våra biljetter till Göteborgsresan för ytterligare ett bröllop. Tänk att jag och Jens ska åka i väg flera dagar (fyra nätter) själva, det är helt otroligt!! Men visst kommer man att sakna barnen och jag törs inte tänka på hur mycket!

Något annat har jag inte att berätta om, men jag kommer senare med ett bildinlägg tänkte jag, så håll utkik ;)

Ps, var noga med det ni stoppar i er i värmen!

Detta med allergi!

En pälsdjurallergiker kan undvika pälsdjur, en som är allergisk mot födoämnen kan undvika just dessa osv osv. Hur gör man med en gräsallergiker?

Bilder på det nya!

Denna söta vispskål inhandlades på kyrkmarknaden i dag, jag har länge suktat efter en sådan och nu slog jag till! Passar utmarkt i vårat kök ;)



Jag köpte mig även två halsband!

Liam fick denna att hänga i sitt runda "hål" in till sitt rum eller på dörren till sitt rum. Texten på ena sidan, "här bor en prins" och andra sidan, "kom inte in" :)



(bilden är lånad från google)

Jens köpte munkar.
Kevin en t-shirt och halsband
Milla godis och en klänning/kjol
Filippa köpte sig en barbieklänning och foppaskor samt godis

Alla fick vi något eget ♥

Fredag

Sitter och laddar inför mera nattjobb, inatt och lördagnatt sedan ledig två hela nätter ;) Men det går superbra måste jag säga.

I morgon spelar Milla tre matcher och mellan det ska kyrkmarknaden göras.


Milla fiskar ♥
RSS 2.0