Har så mkt att göra och inget blir gjort!

Är det ngn som känner igen sig? Skulle behöva sätta mig ned och göra en lista och försöka göra några av sakerna per dag och sedan bara kryssa för det som är gjort, men då vet jag att det skulle bli en lista lång som mitt liv den skulle bli oändlig där det skulle fyllas på mer än vad jag skulle hinna göra bort!
Nåja, en mörk vinter väntar då rastlösheten har ospelat sina spratt så jag kan vänta med några av sakerna till dess.

Jag väntar på iver efter en ny bloggdesign, denna gången har jag inte tid att knåpa ihop något själv så det är bortlejt =) av vad det verkar mkt duktig tjej!!

Milla har rullat chokladbollar ikväll och de sitter och mumsar på det nu, inte det nyttigaste kvällsfikat men eftersom att det inte hör till vanligheterna så är det ingen större sak.

I dag har vi varit och köpt Liam en snorsug, jag har kokat saltlösning som jag droppat i hans näsa sen fick han bada, massage och välling. Han somnade gott och har sovit länge nu. Snart vaknar han nog för att sällskapa med oss till ungefär kl 21 då han numer somnar för kvällen.
Nu ska jag bara softa och kanske kolla in tradera ;)

Hejsvejs!

Förkylnings H-vete!!!

Somnade med Liam, hur svårt var det att somna då han ligger varm och go brevid och suger napp o snuttar? Inget svårt alls. Jag har sovit hårt och drömt en massa, hör inte till vanligheterna att jag somnar så då jag bara lägger mig för att vila.
Vaknade av Erika som kom och lämnade kläder till Filippa och en mössa till Liam, det tackar vi för =) Filippa blev superglad förståss och saken blev inte värre av att de var en "stortufftjej" som haft dem innan hihihi!!
Dricker för tillfället kaffe och ska snart ned i tvättstugan för än har den inte fått någon barmhärtighet och slutat att växa bara för att jag är totalt orkeslös,nej nej, den växer och frodas som aldrig förr.

Ha en fortsatt bra dag alla härliga!

Tisdag morgon

Liam har sovit utan att äta i natt igen och nu börjar jag ta det för givet, kanske har han skippat nattmålet för gott!

Snart ska vi iväg på några ärenden men först kaffe och frulle, senare under dagen blir det en vrålstädning här efter alla slödagar.
Nu är vi krassliga utan dess like, i dag måste jag koka lite saltlösning till Liam som har tjockt snor i näsan, han har haft det lite jobbigt med tutten i natt då det är svårt att suga då man inte kan andas ordentligt med den lilla nosen. Kevin har torrhosta som mig och hostar och blir andfådd vid minsta rörelse, mina bihåler håller på att sprängas om jag tittar ned....det är en riktigt aggresiv förkylning helt enkelt...den vill heller aldrig ge upp verkar det som.

Det verkar bli sol idag, sol älskade sol. Hösten kan vara verkligen vacker så länge man får lite sol. Jag har vart så less detta regnväder så jag vill kräkas. Men i dag är det riktigt vackert ute och frisk luft, hoppas det får hålla i sig så.
På lördag då vi ska på grillfest med andra familjer skulle det visst bli bra väder så det känns toppen!
Ja, bara hälla i sig kaffet då och starta dagen, ha det bra!

Kvällsmys!

I dag har min älskling varit en klippa då jag inte haft ngn ork överhuvudtaget. Han har fixat med tvätt, röjning, renbäddning och hämtning av barnen mm, plus att han nyss for till ok och köpte mig en stor chokladkaka! Vilket ♥
Jag och barnen ligger nedbäddadde i soffan och ser "hitta Nemo" vilken underbar film det är!

Jag kom på att det snart är dags att gå och rösta, frågan är bara vems skitsnack som är lättast att svälja! Har god lust att googla vilket parti som är mest villiga att höja barnbidraget och sedan gå och rösta på det, för oss skulle det löna sig och mer insatt än så är jag inte inom politiken tyvärr.
Om ni därute har lust att lämna åsikter om vart ni står politiskt så gör gärna det, men bara till detta inlägg då jag normalt sett undviker det politiska ämnet så långt det är möjligt.

Snart är det dags att krypa ned och vad jag längtar!

Lunch

Blir lätt irri över den lilla konkurans som finns i Piteå, in med fler sushi resturanger så priserna vaknar till liv och blir vettiga. 90kr för 8bit, nej tack då är det värt att rulla dem själv. När vi var ned till göteborg i sommar köpte vi 10bitars för 69 kr, då kunde man äta med gott samvete, samma då vi var i Sundsvall för nått år sedan och köpte två 8 bitars och fick en extra 8 bitars på köpet =) Det ni!
Hoppas på fler sushiresturanger =)

Efter det var valet klart,grillkorv till lunch!

Testar att göra detta med,ha haha!

dsc00035 (MMS)

Testar att göra detta med,ha haha!

Testar att mobil blogga.

Testar att mobil blogga.

Måndag

Då var det måndag igen. Kevin är hemma och är krasslig och plutten har feber och ligger i vår säng och myser.
Kevin ligger nedbäddad och myser med de ulliga och gulliga kissebarnen och häller i sig vätska.
Jag har ringt några samtal i dag och ska nu göra mig en sista kaffekopp för denna morgon, det blev en lyxig frukost idag, digestivekex med kantarellost och iskall cola, man ska förgylla den grå vardagen lite då och då och vad passar då bättre än med ngt gott.

I dag händer det inte mkt, blir bara att vara hemma och ta hand om de sjuka och krassliga jag börjar nästan invänta Jens, Filippa och Milla till denna förkylning men visst vore det bra om de klarade sig. Tycker att det låter som att de flesta är sjuka nu.

På lördag får ingen vara sjuk då ska vi till stålis och ha grillpartaj med gamla grannar och deras barn, det kommer att bli riktigt skoj (då får jag se renoveringen in real Anki) Hoppas på bra väder och mkt folk!

Sjuk liten gosse

Liam har åkt på ett förkylningsvirus, formodligen samma som härjat i familjen nu till och från. Han sover dåligt men mkt, ligger med mig i sängen och myser, passar rätt bra med detta väder.
Snart åker Jens och flickorna bort en stund så då ska vi sova i den härliga tystnaden.

När de sedan kommer hem dukar vi upp till en surströmmingsmiddag! Tända ljus och myspys!

Tidig kväll

Anki, du är fin i vilket somhelst hahaha, men tyckte att du passade jättebra i kort också. Men jag vet hur det är, man är van att ha på ett visst sätt, jag trivdes i rött men är mest bekväm i blondt hår så det slutar alltid med den färgen ändå =)


Gårkvällen

Slog på en vad som verkade jättebra film men somnade ifrån den nästan direkt, det var en ganska hård dag i går som ni kan förstå. Det var bra att jag gjorde det eftersom jag har massor att göra i dag, känner att jag har gott om energi! =)
Nu dricker jag kaffe och ALLA barnen tittar på Pettsson och Findus.
Kevin är bättre från förkylningen i dag så det ser ut att bli skola i morgon.
Jaja, bara fortsätta dricka kaffe ett tag till då!

Hemma igen

Efter en otroligt värdefull och minnesfull minitripp till lycksele, hur man någonsin kan hylla en minitripp till lycksele på detta sätt är pga den fina lyxiga sviten vi fick bo i. När vi öppnar dörren hör jag barnen skrika i extas. Den stora hallen innehöll en stor mysig soffgrupp och ett av badrummen var i anslutning till hallen, där fanns ett stort bubbelbadkar, nybyggd bastu och massagedusch. sen gick vi in i en till stor hall som var i ett med kök och vardagsrum, här fanns alltså tre soffgrupper, platt tv, kök, långbord, bardisk mm. Det var fyra badrum totalt, två sovrum med dubbelsängar, tv på rummen, motorstyrda sängar mm och det bästa av allt en stor balkong med utemöbler och en jättegrill!!Där man kunde RÖKA! 
När vi skuttat runt i all förtjusan och beundrat vårt tillfälliga hem så säger Kevin, vi skulle ha haft med oss mer saker det här är ju liksom för stort för oss hahaha!!

Vi kastade av oss kläderna rätt fort och började bada mm, Liam fick prova bubbla men blev lite förskräckt då han tittade ned i vattnet och såg att det skiftade färg i rosa, blått och grönt. Då valde han att titta upp i taket ist under de kommande fem minutrarna, sen såg han att Filippa dök och hade jätteskoj och han kunde då slappna av och plaska med knubba händerna i det sköna vattnet.

Efter badandet så gick vi ned till hotellresturangen och åt plankstek och drack öl, Mariestad *mumma* Barnen åt plättar och fick sedan efterrätt!!! Vi fick även tillfället att lära dem lite bordskick, men det är en annan historia =)
Sen gick vi upp och la Liam, fortsatte bada och basta en lååång tid!!! Sen blev det karra, ostisar och film med barnen innan de fick krypa ned och sova.

I morse vaknade Milla halv sju i ren panik, hon var rädd att vi skulle missa hotellfrukosten =O Ingen risk med mig som mamma, hon fick lägga sig och somna om vilket hon gjorde direkt och vi fick väcka henne klockan åtta då vi vaknade =) Det blev massor till frukost samtidigt som jag tycker att det var mest spring fram och tillbaka hela tiden.

Sen blev det den "klassiska" djurparken som man sett hundra gånger men som fortfarande är lika rolig och mysig att vandra i som alltid förr, fint väder fick vi också.
Vi stannade till parken stängde och åkte sedan till Frasses för mat och mjukglass, sedan bilfärd hem och här sitter vi nu och är fast beslutna att göra detta till en liten sak. Nästa gång åker vi nog till boden och stannar en natt på hotell och badar på nordpolen. Jag har även planerat in en minitripp med min man som kommer att kallas en "romantisk tripp" men har i åtanke att hamna på ett hotell nära ikea =) måste bara flörta med min mor först ;)

Vad har vi då lärt oss med denna minitripp?

♥Ingenting är komplicerat då man har barn som våra

♥Barcardi breezer Annanas är jäkligt god i ett bubbelbad

♥Barnen har lärt sig hålla sams med varann när de måste + bordskick.

♥Att sonen förmodligen spillt vatten i sängen då han väcker oss mitt i natten och säger att hans vattenglas kom flygande till sängen och blött ned.

♥Hotell lakan är alltid pressade!!!

Här kommer lite bilder för er som fortfarande läser..........






Här ser bröderna film och är lika inne i den båda två!!!
Detta är inte allt av hotellrummet som ni sett, och om ni tycker som jag, att de investerat i en ngn furuplanka för mkt skulle ni ha sett resturangen hahaha!! Men det fanns iaf inga renhorn upphängda på väggen.

Till djurparken......



Här kommer minigrisarna =) Söta va?



Detta kan också kallas sött helst efter att barnen redan begett sig till en fjäderbiten höna!



Eftersom att de flesta sett djuren och omgivningen i lycksele djurpark så kommer jag nu bara att visa kort på de djur som farcinerar mig, och då är de inte dessa tre hahaha!



Och det vackra lodjuret♥


Med en bebbe uppe i trädet =)



Och detta lilla "sjömonster" Klok som bara den. Våra barn satt och pratade med henne i flera minutrar de fick klappa hennes "tassar" eller vad det kan kallas, sen gick de i väg för att kolla på grannen Bosse, vilket tjut hon gav ifrån sig då hon ville att de skulle komma tillbaka!




Totta heter denna tjej som är 14 år =) Hon satt där i hörnet på bassängen för att sällskapa med de nyfikna besökarna, hon höjde glatt "tassen" för att sedan hålla i sig i bron så att barnen kunde klappa henne eller för att behålla balansen då den lilla "ölmagen" ville flyta åt de andra hållet!
Tycker verkligen att sälen ser ut/påminner om våran hund Molly♥

Det var våran tripp, inte mkt för världen men tillräckligt för att fylla ljus i en vardag =)





Nu stänger jag ned

Nu stänger jag ned datorn och tar en välförtjänt vila i från den, vi har nämligen alla lovat att fara utan datorer, psp och den bärbara dvdn. Det ska bara umgås!!!

Erika, vad härligt med stuga det kan vara riktigt skönt att komma iväg så där. Jag kommer att höra av mig ang träningen så fort jag slipper denna förkylning, jag ser verkligen framemot att ta tag i det hihi!! Hoppas att ni också får en toppenbra helg!!! =)

Klart

Nu är det sista fixat,nu frukost och sedan avfärd.
Jättetråkigt är dock att Kevin fortfarande har lite feber och Milla har huvudvärk.

Natten

I natt har det inte blivit många timmars sömn men det har jag mig själv att skylla. När vi sett en film kom jag på att vi missat sommar med ernst och vad gör man då, slår på det på datorn javisst! Sen kom Milla upp och hade väldigt ont i huvudet och ville sova med oss, så detta drog också ut lite på tiden.
Hur som helst så är jag ändå pigg i dag och det är ju finemang då vi ska iväg på sånna trevligheter.
Dricker kaffe och tittar på svampbob!

Nattinatti

Ett litet kvällsinlägg hinner jag med medans jag väntar på den sista maskinen tvätt som ska hängas, var ju så otroligt duktig då jag kom på att jag inga långbyxor hade, de jag har låg i tvätten. Men nu är det kirrat bara jag får hänga dem på tork snart. Sen måste jag verkligen och handla mig nya kläder. Då jag var gravid fick jag låna mycket mammakläder och köpte endast en kjol och två tröjor pga att jag blir så snål, det är ju ändå bara nio månader man ska härda ut och jag har haft turen att kunna använda många av mina vanliga jeans och byxor samt tunikor under graviditeten. Nu när jag fått barn så köpte jag bara lite sommarklänningar, koftor och leggings eftersom att jag vet att jag ska ned mkt mer i vikt. Men nu då??? Jag har gått ned mkt men inte allt och jag har förstått att jag inte längre kan nöta på det jag har så nu banne mig ska jag införskaffa mig en ny garderob i den stl som passar mig så bra att jag slipper gå ned mer i vikt!! =) Då kan jag fortsätta vara glad och positiv samtidigt som jag äter och dricker gott! Då slipper jag bli en otålig sockerfattig människa som är fängslad under sina dieter resten av sitt liv. Ni som känner mig vet att jag alltid nedvärderat dieter av olika slag, träning och varierad och nyttig kost är för mig en väldigt naturlig väg att gå, för att hålla en stadig vikt. Nu varken tränar jag eller äter speciellt nyttigt, men jag tänker börja (slutar aldrig med godis) hahaha!! Och som ni alla vet, är det faktiskt tanken som räknas. =)

Må jag vara fet eller en magerget, huvudsaken jag är lycklig!

( måste tillägga att jag inte talar mot dieter för de vars hälsa står på spel, där måste man kanske välja en snabb och drastisk metod för att hamna på en bas som man sedan jobbar vidare på med sunt förnuft)

Hur jag ens kom in på detta har jag ingen aning om......trist för era läsare är det iaf, för finns det nått tristare( av vardaglig karaktär) än att tala om vikt och kost?

 Tilll alla er med sunt förnuft, sov gott!!

Ohjälp!!!

Somnade bort några timmar inne i Kevins rum, somnade så fort jag la mig ned och vaknade av att Jens lyfte sängen och guppade den på ett mkt osmakligt sätt upp och ned, sedan sa han att han trodde att jag led av sviterna från svininfluensa vaccinet, narkolepsi! =) Han hade gjort varma mackor till middag vilket var mkt gott.
Milla har vart och lekt hos en granne och Filippa har fått sig ett nytt lek och lär spel som hon sysselsatt sig med.
Kevin pratar på skype med en klasskompis.
Jag och Jens ska dricka kaffe och göra ett litet städryck, packa och sedan se film och sova igen!

Tröttis

Jag vet inte vad det är men jag är så trött, måste be min snälla man göra middagen i dag också så att jag får lägga mig och vila en stund.
Vi har just anlänt hem efter ett tandläkarbesök med Filippa, hon har lagat ett hål. Det var inte så kul tyckte hon.
I kväll ska vi snöra i hop det vi ska ha med oss i ngt som ska kallas packning.
Nu blir det vila!

Morgon igen

Viken härlig morgon jag,Liam och Jens har haft det. En riktig slöar morgon så nu dricker jag kaffe igen för att åter starta dagen efter lite tv tittande och dyl. Man ska väl passa på då man ändå inte jobbar. Men nu är vår lilla surrhumla på väg hem och då blir det allt annat än slött. Till lunch blir det Jens goda lasagne.

Såja, nu kom solstrålen hem...och en nyplockad blomma till sin mamma bär hon med sig ♥

En natt till

Andra natten skrutten sover igenom, detta är underbart men kan också ha att göra med att han var såå trött då han somnade igår. Det var mkt om och men innan han trodde sig slappna av.  hoppas att det är bättre för honom idag.

I kväll ska vi packa, det blir inte mkt som ska med bara varma kläder och badkläder då det inte bara var ett bubbelbad på rummet utan även pool och bubbelpool på hotellet, sen ska det packas en mini utrustning till Liam =)

Nu ska jag äta lite kex och ost!

Tremånaders vaccin

Ja jag vet detta tjat, och av en fyrbarnsmamma förväntas kanske en mer "tuffare" syn på detta med sprutor. Jag har haft det tidigare, jag har alltid mått dåligt när barnen fått dem men tagit det rätt bra iaf.
Men i en vecka har jag nu gruvat inför denna dag med detta vaccin som jag trodde bestod av EN spruta.

Det visar sig att det är två han ska ta, en i vardera ben. När hon sticker in första sprutan så skriker lillen rakt ut så han tappar luften och hans nya ugglenapp flyger......då har hon mage att säga: den här gjorde ont men den här gör JÄTTE ont!
Obs att jag precis före hade berättat hur blödig jag blivit och hur mkt jag gruvat inför detta. Jaja, det må då vara, men när den andra sprutan kom och han fortsatte att skrika ut tills han tappade luften kämpade jag med att hålla tårarna tillbaka, hans små knubbiga händer greppade tag i mig medans jag pussade bort floderna av tårar från hans ansikte. Han borrade ned sitt lilla huvud mot min hals och låg så och skrek i ca 10 minuter, sen somnade han av ren utmattning.
In i bilen med en sovandes Liam,jag stannade ute och tände en cigarett som jag gjorde slut på två bloss, in i bilen igen och starta motorn, Liam vaknar och börjar skrika igen jag spänner lös och plockar upp honom i famnen tills han somnar om igen, snabbar mig att spänna fast han och kör "ganska" fort hem!
Han har inte trott sig sova mer än fem minuter sedan vi kom hem och ligger bara och gnyr och har fått feber.
Nu har vi provat lägga honom för kvällen men det verkar inte gå så bra.
Jag själv har sedan länge lugnat ned mig och tar detta med ro, men visst gör det ont att se sitt barn lida!

Slut om detta och till det roliga!

Jag pratade med Liam i bilen på väg till bvc och frågade honom om vi verkligen skulle våga lägga upp han på vågen? Tänk om vi skulle bli ordinerade en diet *skratt* Vi har med blotta ögat sett Liam växa dag för dag de senaste veckorna, framförallt sedan jag började med ersättningen. Jo, nog ska ni få höra att våran lilla *sköra* Liam har gått och blitt en rund och kramgó tremånadersbebis på 7,1kg =O Jag berättade att han har ett stort matbehov och bm rådde oss att börja med gröt och potatis när Liam blir fyra månader, alltså om en månad.
Då kom ångesten igen, är han redan så gammal?

Vad kan han nu då?

Jollra
Svarsljud och grimarser
Lyfta nacken
Trycka upp sig med armarna då han ligger på mage
Ler  (sedan länge)
Skrattar högt och tydligt
Greppa leksakerna i babygymet
mm.

Han är också väldigt KITTLIG, när vi ska ta av honnom tröjan, tvätta i vecken el bara busa genom att blåsa under fötterna så skrattar han hysteriskt, vid blöjbytena drar han i hop benen och börjar skratta före jag hunnit börja tvätta honom.
Han e go, våran lille Liam. Precis som sina äldre syskon!

Nu ska jag hoppa i säng, den där sprutan tog knäcken av mig idag.

Sov gott alla kära läsare och mina fina vänner =)

Vad trevligt!

Vad trevligt att se att ni läsare blir fler, statistiken har ökat drastiskt på senaste tiden. =)

Återkommer senare med information om tremånadersvaccinet vi var och tog på Liam i eftermiddag, nu hinner jag inte då han är så ledsen av att det gör ont i låren =( min bebbeskrutt!!!

Mys i soffan

Efter stan och diverse plock här hemma somnade jag i soffan rätt som det var, märks att man har något i kroppen men det känns också att det är på väg bort sakta men säkert.
Nyss hade Milla en kompis hemma och de lät som en hel flock, nu har hon två och de märks knappt av..konstigt det där =)
Filippa spelar spel och är totalt slutkörd efter hennes första dag på dagis hon bara myser hemma, Kevin storgrabben han har inte ens slutat skolan ännu.
Jag har varit i valet och kvalet att ringa och ta ledigt åt mina barn från skolan på fredag så vi kan åka tidigare, sen vet jag hur mina barn är då vi ska i väg någonstans, de somnar inte alls i tid på kvällen.
Men jag är rädd att ta ledigt åt dem i onödan samtidigt som jag vet att förra året hade de knappt ngn sjukfrånvaro det kan ha rört sig om en till två dagar, och vi tog inte ledigt en enda dag heller. Så här i början av skolan är det kanske inte så mkt de missar i sina arbeten, men de missar att "skola" in sig och bekanta sig med sina vänner igen. Efter mkt velande så kommer jag göra en ledighetsansökan, det rör sig ju bara om en dag ändå.

Hur som haver så kommer vi nog att få en trevlig liten tripp men var så  säkra på att fingervantar, mössor och lånkisar följer med i packningen. Det är ju vinter! Ska man sen gå en hel dag i djurparken kommer man nog att behöva det.
Ska snart väcka lillgrabben och ge honom mat, hämta Kevin och skjutsa hem honom och sedan far jag och Liam till Öjebyn för sprutan, samt förbi apoteket för alvedon och berocca! Sen hem och äta lasagne som Jens lagar till middag.
Efter middagen ska Jens och hämta lite saker hos gulligaste Jessi o Nicke! Kan tillägga att vi städat hela huset, vikt all tvätt och storhandlat i dag. Skönt!!! I morgon blir det bara MYYYS!!!

Då bär det av

Nu är morgonrutinerna med Liam gjorda och han doftar bara så som en bebis ska, annars har han (trots kvällsbad) en förmåga att lukta sur surströmming om mornarna.
Nu bär det av in till stan för handling, måste kolla om några snibbar till Liam, han dreglar så mkt!

Hejselisvejs!

SÅja!

Nu är barnen där de ska vara, lille Liam ligger här och äter sitt morgonmål och myser. Jag har hunnit göra mig klar för dagen och dricker ännu en kopp kaffe.
Snart ska vi i väg och handla, passar på då stor barnen är borta. I eftermiddag blir det storstädning och vikning av MASSOR tvätt.
Milla skulle ha med sig en kompis hem efter skolan, så man vill gärna ha det mesta gjort då.

"Då man tittar i en kvinnas handväska inser man att pengar är inte allt"

Onsdag morgon

Har sovit BÄST i natt, äntligen har det slutat vara så varmt inne och det går faktiskt att sova! Liam har sovit hela natten med ett kvällsmål klockan 22.00 Fantastiskt skönt hoppas att det är något som håller i sig.
Vi mös ned oss framför en film i går med cola och ostkrokar *mumma*

I dag ska alla utom Liam bort så i dag lär det bli tomt hemma hos oss, men vi ska i väg och göra lite medans de är borta så tiden lär rusa......

Suprise för barnen!

Vi hade tänkt hålla det hemligt för barnen fram till fredag men kunde inte hålla oss.
I dag bokade vi en lyxsvit i lycksele med bubbelpool och bastu på rummet, samt biljetter till djurparken dagen efter. Våra planer är då att fara dit fredag och checka in på hotellet, gå ut och äta på resturang, spela minigolf och sedan bubbla och basta på rummet samtidigt som vi vräker en massa godis =) Lördag kommer vi att vara på djurparken och lyckoland hela dagen innan vi sedan åker hem. Det blir alltså ingen lång tid vi blir borta men roligt eftersom barnen aldrig sovit på hotell, det blir ett sista ryck för sommaren 2010.

Båda barnen kom hem med läxa idag, Milla med läs och skriv läxa och Kevin med engelska och läsläxa.
Snart är det middag sedan fotboll, idag får Jens gå med Milla då jag har fått tillbaka febern, har sovit en timme i soffan och skulle lätt kunna fortsätta sova vidare.
Få se vad Jens ska göra till middag idag?

Inskolning

Inskolningen på Filippa pågår ännu, jag fick lämna henne en stund själv då hon ville vara ute men ska snart dit och hämta hem henne.
Hon målade,bakade och utforskade samtidigt som hon släppte mig mer och mer, det gick som planerat och imorgon ska hon dit själv.
Liam följde med oss och han som inte är van att göra morgon såhär tidigt har sovit i min famn i en och en halv timma, kan säga att armen darrade då jag fick lägga ned honom i vagnen igen.
Kevins besök hos tandläkaren gick superbra, han fick beröm för sin tandborstning och sina fina tänder och hade inget hål.
Värre blir det nog då vi ska dit med Filippa *gruvar*
När Filippa kommer hem blir det lunch och sedan iväg för lite ärenden. Annars ser det ut att bli en lugn hemmadag, iaf för mig och Jens. Vad bernen kommer hem med för planer vet jag inte.

Ny dag!

Det är en ny dag i dag och efter många funderingar i går så kommer jag att lämna detta med ett stort avståndstagande, bara för att min energi behövs till så mkt annat. Vi har en liten bebis och tre underbara barn som man ska orka vara med.

Ny dag i dag och vi ska iväg med Filippa på inskolningen som inte blev av igår pga vissa omständigheter. Jag far på inskolning och Jens far samtidigt med Kevin till tandläkaren, i morgoon ska Liam ta sitt första vaccin samt en läkarkontroll (Rutinkontrl) och på torsdag ska Filippa till tandläkaren.
I kväll har Milla fotbollsträning så jag hoppas att det inte regnar.

Vi väntar med spänning på att Jens ska få höra något från ett jobb han sökt, hoppas, hoppas och hoppas det blir något av det.
Hoppas gärna med oss.
Fördelarna är många om det så skulle bli!!

Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen väcka de små!!!

Fantastiskt moget!!!

Fortsätt att behandla mig som luft, fortsätt att vägra höra vad jag har att säga! Det enda detta resulterar i är att jag skriver av mina känslor i bloggen.Människor som inte hör mig slutar jag att höra, och kan likaväl behandla människor som luft med!
Det är lika fegt att skriva om sina känslor i bloggen som att tala bakom ryggen på någon och sedan VÄGRA höra deras åsikter. Jag har tappat allt förtroende..för den vuxna människans förstånd och allt detta för att jag var orolig för hur mina barn skulle ta detta.
Skärpning nu va!!! Det börjar ju för fan likna mobbning, önskar att alla visste hur det egentligen är!

Fantastiskt moget att blockera "din" logg på FB också, jag behöver inte "utpeka" ngn för jag vem som suger åt sig som en gammal disktrasa!

Tack o hej!!!

MAM Tävling





Är med i tävling för att vinna nappar till Liam som snart blir fyra månader. Vi använder bara MAM nappar till honom för att han helt enkelt inte tar några andra, sen är de även snygga och bekväma för din bebis!
Läs mer om  tävlingen här! (du måste dra med musen över det tomma radfältet för att se länken) under denna rad. 
www.grodansdagbok.blogg.se



Till föregående inlägg

eftersom mina länkar tydligen är samma färg som bakgrunden på min blogg ocj jag inte ids ändra detta nu så syns inte länken till sidan men prova www. och sedan livet.se
Nu ska det synas!

Jättebra sida!!

Jag som är en ordspråksfantast har verkligen fastnat för denna sida  www.livet.se  om någon känner till fler sidor att rek. får ni gärna länka dem.
I dag hittade jag ett ordspråk jag speciellt fastnade för....

" Feghet ställer frågan: Är det tryggt? Bekvämlighet ställer frågan: Är det artigt? Fåfängan ställer frågan: Är det populärt? Men samvetet ställer frågan: Är det rätt? Och det kommer en punkt då man måste inta en position som varken är trygg,artig eller populär; man intar den för att ens samvete säger att det är rätt"

Martin Luther King jr  (1929-1968)


Nu kommer ni att hitta ett nytt tänkvärt ordspråk varje dag på min blogg (snor idén av andra bloggare)

Tjingeling!!

Det ska vara jag!

Virrig som jag är har jag missat Liams tvåmånaderskontroll, kom på det idag då jag tyckte att det var längesedan han var där, och ingen har ringt för att påminna mig heller. Nu är han tre månader så det blir tvåmånaders och tremånaderskontroll tillsammans och dessutom vaccin!
Har aldrig förr haft problem att vara med då barnen tar sitt vaccin men nu gråter jag bara på tanken att någon ska sticka en nål i honom och hade det inte varit för att jag vill ge honom trygghet under proceduren så hade Jens fått vara själv med honom. Huvva!!!

Snart fyller Millsan år, sju dessutom! Stora damen som nu går i första klass "riktig" skola. Det verkar ska bli party i bagarstugan om hon får bestämma så nu ska vi kolla upp vilka helger som lämpar sig bäst för detta.

Har varit och lämnat barnen på skolan precis och det syntes att de var glada att träffa sina vänner, till skillnad från förra året så är det nu kända ansikten de möter och det känns bra både för barnen och oss!

Söndagkväll

Nu är kvällen här och barnen ska göra kväll.
Dagen har vart ganska slö och jag har mest varit irriterad hela dagen, jag är nu glad att det är kväll och att jag har fått gjort det som skulle göras. Vi har haft främmande av min kusin och hennes familj, Millsan och Nelli har lekt hela dagen.
Filippa har myst på med mamma och pappa och Kevin har varit hos en kompis hela dan.
Nu ska vi se film, väntar hem Jens som är och hämtar en jacka Milla glömt hos en kompis. Sen blir det äntligen att bara ta det lugnt och bara vara vi ett tag  ♥

Söndag

Söndag och det känns lika trist som det alltid brukar med denna "söndag"
Tvätt och förberedelser inför morgondagen då vi även har inskolning med Filippa på sitt "nya" dagis.
Har ingen tid till att sitta här.......

Planerad biokväll med ungarna.

Jens ska på en välförtjänt "herrmiddag" ngn helg framöver och då ska jag och barnen (inte Liam) gå på bio!! Massor av godis ska inhandlas =)
Det låter så vuxet "herrmiddag" för inte alltförlängesedan hette det "killkväll" men nu har killarna blivit herrar =)
Antar att tjejerna blivit damer då =) Hihihi! Tiden går....
Tror och hoppas att de får en riktigt trevlig kväll!!


I kväll har vi en trevlig kväll tillsammans med barnen, deras sista "sommarlovslördag" lugn och ro tillsammans med mamma och pappa, allt för att ladda batterierna inför skolstarten!


Fotboll i ösregnet.

Det blev två vinster och en oavgjord match för Millsan och hennes lag idag. Alla spelade superbra och det var väldigt roligt att se på dem.
Sista matchen ösregnade det och flickorna var genomblöta men inte blev de mindere motiverade för det inte.
Efter allt fotbollspelande åkte vi hem och duschade varmt, fikade varm choklad och nybakt tigerkaka. Nu har vi dragit filtarna över oss och myst ned oss i soffan, gudomligt att vara inne!!


Att Skydda!

I kväll kläckte vi en nyhet för våra flickor (dom enda som bryr sig) för att vi väl vet att det kommer att komma fram genom sällskap eller fotografier (omän tjugo år fram i tiden)
När vi berättade  detta (Milla först) satt hon knäppt tyst i fem minuter med tårarna i ögonen.......Jens frågar henne vad hon hellre vill, åka till Göteborg (där vi funnit mkt fina släcktband) eller Turkiet? Efter sina egna fem minutrar (vågar inte tänka vad hon funderade på) svarar hon snabbt och kort GÖTEBORG!

Vi återkommer till Filippa som bara skrattade som hon brukar göra då hon blir tillsagd, det var helt enkelt ett skratt för gallerian.
Sen brydde hon sig inte för fem öre, varför ska hon?

Folk skyddar alltid sina barn! Det är lätt att skydda dem mot pedofiler, olyckor, mobbning osv...men ge mig ett svar på denna fråga....hur gör man för att skydda dem mot vad som gör ont inuti???? Sånt som INTE i sin bemärkelsee gör ont, ont? Hur får jag mina flickor att förstå att det gör "bara" ont ett tag!
 
Jag är inte bitter utan upprörd igen! Jag säger (som fyrbarnsmamma) hade tre av mina barn kunnat följa med förutom ett, hade jag kort och gott sagt, far men inte med oss. Det skulle kunna bli så fel för en väldig lång tid framöver.

OBSERVERA!

DETTA INLÄGG HANDLAR OM HUR JAG SKULLE AGERAT, HUR MINA BARN HAR REAGERAT.
JAG FÖRVÄNTAR MIG INTE ATT ANDRA SKA TYCKA EL. TÄNKA SOM JAG!

Mvh Linnéa!!!!

Pissnatt!!

Ännu en natt utan sömn.....blir knäpp snart.
Feber fortfarande.
Ska nu proppa mig med alvedon och bege mig på stan med Kevin sen Milla och sen Filippa, de vill nämligen gå själva med mig och det är ju inte alltid det funkar att göra så men idag. Handlingen går nog smidigare så, då inte alla ungar springer åt olika håll och plockar på sig en helt ny garderob i intressanta klädval och varierande storlekar. De behöver också sin egentid.
I morgon ska vi äta surströmming mumma!!!

Bara göra sig klar att åka.

Feber och hosta!

Jens står och gräddar plättar och jag ligger däckad i soffan, har inte vart upp många gånger idag. Dels för att jag är fruktansvärt trött då jag inte sovit så bra inatt sen har jag gått och fått feber.
I morgon har vi lovat barnen att gå på stan och handla dem lite kläder så de ser dem framemot.
Annars har vi hela dagen legat och sett film och bara myst.
Nu ska jag stappla mig upp för att försöka få i mig lite plätta.

Att skydda!

I kväll kläckte vi en nyhet för våra flickor (dom enda som bryr sig) för att vi väl vet att det kommer att komma fram genom sällskap eller fotografier (omän tjugo år fram i tiden)
När vi berättade  detta (Milla först) satt hon knäppt tyst i fem minuter med tårarna i ögonen.......Jens frågar henne vad hon hellre vill, åka till Göteborg (där vi funnit mkt fina släcktband) eller Turkiet? Efter sina egna fem minutrar (vågar inte tänka vad hon funderade på) svarar hon snabbt och kort GÖTEBORG!

Vi återkommer till Filippa som bara skrattade som hon brukar göra då hon blir tillsagd, det var helt enkelt ett skratt för gallerian.
Sen brydde hon sig inte för fem öre, varför ska hon?

Folk skyddar alltid sina barn! Det är lätt att skydda dem mot pedofiler, olyckor, mobbning osv...men ge mig ett svar på denna fråga....hur gör man för att skydda dem mot vad som gör ont inuti???? Sånt som INTE i sin bemärkelsee gör ont, ont? Hur får jag mina flickor att förstå att det gör "bara" ont ett tag!
 
Jag är inte bitter utan upprörd igen! Jag säger (som fyrbarnsmamma) hade tre av mina barn kunnat följa med förutom ett, hade jag kort och gott sagt, far men inte med oss. Det skulle kunna bli så fel för en väldig lång tid framöver.

Sov gott!

Höstmys och korvgrillning

Nu ska jag blanda iskall apelsinsaft i en flaska, skära upp korv och sätta igång en brasa för nu ska vi och ungarna ut och mysa men inte bara det, ska göra lite nytta ute på samma gång.
På med varma sköna kläder och Premiär sätta Liam i sittvagnen och pallra upp honom i sitt sköna varma skinn, han kommer att älska det nyfiken som han är, inte tror han sig ligga i liggvagnen längre och inte se nått bara höra en massa spännande ljud hihi.
Så det är bara att bege sig ut då.

Godermorgon...eller vad man säger då man vaknar efter kl 10

I dag har jag en sån där energi i kroppen och sjuder av ideér. Det bubblar i mitt blod och jag får växtvärk ihjärnan.
Typiskt mig att bli så här då hösten kommer.
Varken bra för mig, Jens eller plånboken hahaha! Nu kostar inte alla ideér jätte mkt varav vissa inte kostar alls, men vissa kostar ungefär ett halvt hus haha!!
Vi får se hur jag behandlar mig mot min kreativa sjuka idag, men det är något som säger mig att jag "borde" använda den till att rensa socklådor och städa garderober.

Snart börjar skolorna om, Milla längtar super mycket och har  nedräkning. Kevin blir arg så fort man tar bokstaven s i munnen, att det kan skilja sig så mycket mellan barnen. Filippa längtar efter dagis, de har bytt lokal som jag nämnt tidigare och det är det som lockar tösen.
Här hemma kommer det att bli tyst och tomt, kommer att sakna mina barn och hur tyst och tomt kommer det inte att bli om Jens får ett jobb??
Svar, det kommer inte att bli så tyst! Vi kommer att ränna omkring och tillbringa många timmar i rantarsvängen samt börja med babysim. Så oss blir det icket synd om.

Nåja, ha en bra onsdag!!

Nu blev det natten!!

Och så sprang tiden iväg ännu en kväll och det nalkas sömn och väldoftande sängkläder.
Humöret har blivit betydligt bättre med kvällens svalka och nu känner jag mig på topp, typiskt då det är dags att inta plats i drömmarnas värld, men det kan ju inte annat än bli bra drömmar då.

Nu önskar jag er alla en härlig natt med allt vad det innebär!

John blund rockar lös ikväll så se upp, och du somnar gott!

En mysig kväll från sommaren 2010



Måste bara berätta (om jag inte gjort det tidigare) att vi var hemma och hälsade på hos Elin o Dennis för ett tag sedan och badade hot tub. Det var en genom mysig kväll som började med att barnen fick bada och vi mammor räknade barnen förbrilt medans papporna spelade golf på några uppfinningsrika golfbanor.




Då vi sedan delat ut lördagsgodiset och slått på film till barnen blev det de vuxnas tur att bada, underbart!






Självklart hann vi med sällskaps spel och korvgrillning, det var en mkt lyckad kväll!!!



Aldrig slutar man att förvånas............

Över denna värme som aldrig vill ge upp, why?? Är less nu =) Nu ger jag upp alla försök till svalka och lägger mig och svettas ihjäl.

Grymt irriterad och på dåligt humör känner jag mig (värmen)det är väl då tur att det finns människor som får en att skratta högt och länge!! =)

Hoppas på en svalare dag imorgon hejsvejs!!!

Sen "lunch" eller vad sjutton man ska kalla det.

Nu doftar det en köttfärspaj från ugnen lycko oss som snart sätter tänderna i den.
Det blir att snöra ihop en del pajer att ta med på lördag då vi ska se fotboll men då ska jag göra små olika pajer.

Mumsfillibabba på er!

Hahaha!

Tack för det Anki =)

Nu är de fem och den sista som kom såg ut som en kossa. Jag hoppas att de inte blir fler det räcker med fem.
Denna dag skulle jag helst vara ute i solen, ta ett sista dopp för i år eller liknande, men då katten aldrig slutar att föda........

I kväll har Milla fotbollsträning och på lördag är det cup igen, fyra matcher ska då spelas och jag känner redan av hennes trötta humör som vi kommer att få uppleva efter alla matcher.
Men det ska bli kul, de är så duktiga.

Nu ska det funderas ang mat, tänk att det aldrig handlar om annat!

Kattungar

Då var det återigen dags att ta hand om små kattungar. Myran (kattmamman) började redan igårkväll att följa vartenda steg jag tog och så fort jag somnade till under natten var hon upp och väckte mig för att sedan hoppa ned i baljan nedanför mig. Runt åtta i morse började hennes vatten att sippra och pga en sömnlös natt ville jag gärna sova vidare så jag höll ned handen i baljan och somnade så, vaknade sedan av att den första långhåriga kissen var ute och sedan rullade det på. Tre kattungar är ute nu och vi anar att fler är på väg.....

HÖST

Att sommaren börjar nå sitt slut går inte att förneka och höstens intågande börjar bli allt svårare att förtränga. Snart är det dags att damma bort sanden mellan tårna och kliva in i de vardagliga skorna fulla av rutiner, tider och måsten. Skönt tycker vissa, trist tycker jag. Samtidigt som det är alldeles nödvändigt =)
Vi har iaf haft en underbar sommar tillsammans och kommer ha fina minnen att värma oss med i den smällkalla vinten, det är huvudsaken.

Efter att våra barn fann en ny rolig aktivitet förra vintern (slalom) så kommer det att bli ett fint tidsfördriv då dagarna börjar gå allt för sakta.
Tänk om det fanns lite andra roliga saker man kunde hitta på här under vintermånaderna, jag har tusen ideér om vad det skulle vara, bara konstigt att alla verkar saknar dessa.
Nåja, än skiner solen......


I dag ska Milla till Emilia och vara där hela dagen, jag ska storstäda,tvätta och dona. Inte så kul men absolut nödvändigt.
Vad som sedan hinns med får dagen visa.

Ha det så gott!!

Kräftskiva

I går blev det kräftskiva enbart tillsammans med familjen det var otroligt gott och barnen lärde sig fort att skala härligheterna, Filippa tyckte däremot att de var lite läskigt =)
Vi väntade med att äta till det var mörkt ute så vi kunde tända ljus, mysigt hade vi det.
Nu rustar vi oss för födelsedagslunch.

Återkommer senare.

Vilken trevlig kväll

Vi hade som sagt inga planer för våran fredagskväll men akta er så trevlig den blev.

Sitter nu och dricker kaffe och myser med Liam som är så glad att han håller på att spricka ♥ I dag ska vi till badhusparken för lek o bus =)

Jag är så ruggit sugen på kräftor och västerbottenostpaj.

Nu ska jag hoppa i duschen, ha det gott alla därute =)

Fredag em

Inga planer hade vi, nu sitter jag och väntar på besök av våra gamla, goa och glada grannar Linda och Peder. Vi ska grilla lite korv med barnen och bara umgås och ha det trevligt =) Väldigt längesedan vi gjorde det.
Flickorna spelar fotboll på det nyklippta gräset, Liam sover och Kevin har slutat baka och sitter på skype med en klasskompis, snart ska han komma ut med oss.
Jag myser i skuggan och bara ÄR (fortfarande) men jag har hunnit röja undan och ska snart in och tömma en maskin, snacka om att det blir mkt disk, måste lära barnen att använda glasen mer än en gång helst då de dricker en miljard gånger per dag.

Kevins sockerkaka blev mkt god och avnjöts i sällskapet av Ebba,Allis och Anna och vi såklart. han var nog rätt stolt över den fluffiga och väldoftande kakan.

Nä ni nu ska jag plocka ut den där maskinen innan finfrämmandet kommer =)

Det jag inte hinner idag gör jag i morgon

Sitter just nu ute i solen och steker och bara ÄR, en enormt härlig känsla att kisa mot solen och radion  som spelar i bakgrunden. Skulle ha behövt vara inne och plocka men här ska det samlas soltimmar innan hösten och vintern kommer.
Vi hade tänkt fara och bada men det lutar vi ut, orkar knappt gå i denna värme.
Inga planer alls för denna fredag har vi men som jag sagt förr så står vi sällan sysslolösa så nått blir det nog.

Torsdag

Jens springer omkring och söker en plats i tv rummet att sätta ned kaffekoppen på, nu då allt är nymålat vill jag inte ha kafferingar överallt. Nu har han löst det med mina rosa servetter med vita prickar på. I dag startar jag ett nytt projekt i flickornas rum =) Men först ska jag dricka upp miitt kaffe och sedan hoppa i duschen, måste också i väg och veckohandla på willys. I kväll är det sommar med Ernst, det bästa!! *Längtar*

Här kommer lite bilder från då vi grillade middag vid eldstaden, här sitter Filippa och bygger i träkojan.

 



Kevin, kallesprätt



..och pillolina...



Vi hade det så mysigt ♥

Ryggskott

Har ställt till det rejält, kom på idén att måla om v-rummet så igår pysslade jag med det hela dagen. Spacklade och måla och sååå fint det blev men ack vilken rygg det lämnade efter sig.


Så här här blev det................









Snacka om att det blev ett större och luftigare rum, välsigne vare all vit färg!!

Vad är problemet??

Har knappt sovit nått i natt, jag har bara slummrat för att sedan vakna och vrida på mig, varmt och eländigt har det varit. Hoppas på en bättre natt i natt.
I dag blir det vitsåpning av golvet i köket samt fix i flickornas rum och en hemmadag.......

Lördag och fullrulle!

Milla spelade tre matcher i böle i lördags, första vann de med 6-0, andra förlorade de med 4-3 och sista vann de med 4-1 (om jag minns rätt) Det var en dag då Milla verkligen gav allt hon förmådde och hon och hennes lag gjorde verkligen bra ifrån sig.
Den senare delen av kvällen tillbringade vi hos våra gulliga vänner Elin och Dennis där vi badade hot tub och spelade spel, vi hade en supertrevlig kväll.
Det blev en rätt sen, trevlig kväll så igår var det rätt skönt med en mulen dag så vi bara kunde mysa, laga god mat och titta på film hemma.
I dag ska jag och Jens iväg på ett möte och mamma ska passa de stora barnen, så nu ska vi äta lunch och sedan pinna iväg.
Då vi sedan kommer hem blir det storstädning och striden med den eviga tvätten fortsätter.

Är det fler än jag som känner hösten i luften?

En mysig dag och underbar kväll.

Det hade vi igår, vi var hemma hela  dagen och ungarna sprang i vattenspridaren för svalkning jag solade och Jens pysslade på med div saker. Senare på em gjorde vi upp en eld och lagade mat där som vi sedan åt ute, potatispaket och korvar.
Barnen gick in och såg film för att sedan sova, jag och jens satt kvar ute och mös i fulla drag, det var en fantastisk kväll. I dag blir det fotbollscup med Milla.

Vad har hänt i dag??

Jens hjälpte Stefan med ett tak, vi var hemma och gjorde åssit vilket var väldigt skönt. Planerna var att åka och bada men det har blåst väldigt mkt så det slutade vi ut, fyra förkylda ungar är ngt man klarar sig utan om man inte måste ;)
Tanken om att ta bilen och åka på ett kvällsbad slutades också ut då jag i mitt största sug ställde mig och rullade sushi, efter middagen och alla miljarders upptorkade risgryn så var klockan för mkt.

I dag har jag fått tummen ur och äntligen ringt ett samtal, jag grävde upp huvudet ur sanden och tog verkligen tag i det. Efteråt kändes det som att världen log mot mig. Man kan inte bara sitta och hoppas hela sitt liv, man får lov att göra sitt bästa...och jag tror att om man hela tiden kämpar för det, så tar man sig en bra bit på vägen.
Så nu känns det väldigt bra.

Jag har (hör och häpna) skickat iväg några jobbansökningar idag =) Om jens får jobb före mig kommer jag självklart att tacka nej och gladeligen fortsätta vara hemma med Liam.

Nu blir det mys!

Torsdag

Veckorna rusar iväg, snart börjar skolorna om och detta är ngt barnen inte alls vill fastän jag tror att de innerst inne längtar litegrann.
I dag hade vi tänkt åka och bada om det slutar att blåsa, vi skulle också behöva åka till Luleå och byta vår dvd/sterio till bilen som bara lagt av.

Man får väl se hur dagen slutar......

Onsdag

Det var minsann en gråmulen onsdag, första på länge känns det som. I skrivande stund öser det ned och jag kan endast känna att de är underbart! Har längtat efter en dag som denna.

Smått och gott!!!



På Lördag spelar Milla sin första fotbollsmatch och inte bara det det blir tre matcher i hennes första cup. I dag har hon  vart på träning och snacka om att hon tränat hårt, hon såg ut som ett plommon i ansiktet då hon kom hem och svetten sprutade. Nu ska vi hela familjen träna fotboll varje dag fram till lördag, denna tjej vill verkligen vinna!!

I dag har det varit hektiskt, städning av huset mellan 8.30 och 13.00 sedan i väg och veckohandla på Willys, hem och laga middag, fotbollsträning med Milla! Bad på Liam och dusch för flickorna, kvällsfika och tandborstning på samtliga barn utom Liam då. Nu ska vi möblera om i Kevves rum, datorn ska ut och tv in.
När skulle man hitta tid för egentid, nåja den kommer och jag känner mig faktiskt inte stressad med den eftersom att jag gott nöjer mig med de tio minutrarna framför en film innan man somnar.
Skulle bara visa vad barnen fyndade i Göteborg.


Ni kan säkert gissa vilka av barnen som fyndade dessa =)

Nu ska jag gå och hjälpa till, sitter jag kvar här kommer jag att somna.
Måste bara tillägga att Kevin har varit jätteduktig i dag och hjälpt Jens att trimma runt gården, iklädd skyddsutrustning bestående av stövlar i stl 40, långarmat och slalom glasögon. Allt detta i denna värme och allt han fick var 20kr men han var supernöjd och gör nog gärna om det.

Tisdag

Tyckte att vädret verkade bli till ett städväder men det spricker upp och är redan varmare, kollade smhi och såg att det ska bli rätt bra idag och regn i morgon så städningen skjuts upp till morgondagen det blir bara lite röj och tvätt idag.
Nu är håret blondt, köpte silvershampoo igår och efter några behandlingar av det blev det ett bra resultat.
Få se om jag lyckas få till några bra bilder att lägga ut och visa......
I kväll ska Milla och spela fotboll första gången sen sommaruppehållet, till helgen har hon match...och som hon längtar.

Liseberg och lite annat!






























Som ni ser så har vi haft det helt underbart!! Och glada barn!!

Göteborgsresan i bilder!





Lite bilder från tåget ned, allt gick superbra trots det lilla utrymmet...vi var fortfarande sams då vi anlände till göteborg. Här kommer lite bilder då barnen badade och samlade snäckor i havet, det var sååå varmt i vattnet.






Här myser Liam hos sin tremenning som var så mån om honom.






Här fiskade vi krabbor.....det var spännande!!







Det var en väldigt vacker kväll på en lika vacker plats.
En av dagarna var vi till universeum som var uppskattat av barnen, där aporna hoppade fritt runt våra huvuden och fångade stora fjärilar i luften, kul att se men jag ska erkänna att jag blev lite rädd dem....
Först var vi och åt detta =)
















Det finns massor av bilder kvar men nu ids jag inte sitta här längre så del två kommer senare =) då även bilder från liseberg.

Godmorgon

I dag ska jag och Jens ut och springa, det är sant hihihi, dags att försöka få bort de sista gravidkilona.
Solen skiner och räcker tiden till för en dag på stranden så blir det där vi tillbringar vår dag.
Nu sitter jag och dricker kaffe och gnuggar ögonen, håret lyser gult, blonderingarna jag köpte igår var två år gamla och något säger mig att det var därför de inte tog som förväntat.

Ha en skön dag!!
RSS 2.0