Och där kom startskottet!!!

Jag har hållt på med början på en design i flera veckor nu och har skyllt min frånvaro pga detta. Designen bajsade ned sig själv då jag inte alls har tid för något sådant, sedan blev det en perfekt anledning att ta ledigt från bloggen då jag själv led av en i sin bemärkelse mycket "torr" bloggtorka. Vad jag nu är medveten om är att jag bara samlat på mig intryck och känslor som ska bli nya inlägg. I kväll fick jag ett sådant skrivarsug att jag våldför mig på tangenterna (därav ev stavfel)...kom just på hur mkt jag har att skriva om, men framförallt hur mkt jag skrivit för lite om. Efter ett raderat inlägg som innehöll "lite av varje" har jag nu valt att gå djupare in på varje "lite av varje" och kommer att göra inlägg om det där "lilla"

I dag ska jag bara skriva att jag är tillbaka och hoppas att ni med nyfikenhet hittar in här då och då, jag älskar då jag ser min statistik öka! Varför frågade jag mig själv, jo för att det finns lyssnare oavsett vad de gillar i min text så tycker de att dem e intressanta nog för ett besök per dag. Att det finns så pass många därute som faktiskt vill veta vad jag tycker, känner eller till 110% städar :D...............omän ni tycker som jag, motsatsen, skrattar åt min dumhet eller begrundar min smarthet, rättar mina stavfel eller flyter med...så vill jag ändå bara säga..
I love you all....♥  för att ni tog er tiden ;)


Måste också bara berätta att jag så smått börjat om att jobba som uska och har jobb i sommar ;) lovelyy!!!♥ Förmodligen kommer ni slippa mitt extrema tjat om städning/matlagning, och kan ersätta det till liggsår och insulinsprutor blandat med ett hemmaliv som gift (snart) 31års 4barnsmamma! Fyra barn har jag redan, då jag skrev snart, syftade jag på 31! Nåja, mer än liggsår ska jag nog kunna förmedla...;)

Åsså ett hjärta.

 

Jag hälsar er på nytt, välkommna!!!

OREO

Jag buzzar just nu en kampanj som innefattar oreos kakor! Detta är en mycket rolig buzzning för vem älskar inte kakor??
En buzzador provar olika varor och delar sedan ut smakprover eller tester i sin kampanj, som buzzador förmedlar du sedan dina egna och andras åsikter angående varan till buzzador som i sin tur informerar leverantören som då kan utforma och utveckla sin vara efter oss ;)
Det är kul, enkelt och gratis att vara buzzador, vill du bli en av oss kan du gå in här www.buzzador.se


En mustig chokladkaka fylld av en krämig söt vaniljkräm.
Passar lika bra att doppa i kall mjölk, varm choklad, kaffe eller bara äta som den är.
Den passar bra i skafferiet, utflykterna, fikarummet, kalas eller bara som "godis" ;)



Mmmmm, jag själv ÄLSKAR dessa små sötsaker! Min familj älskar dem och de jag redan hunnit buzza dem för ÄLSKAR dem, stora som små....



Har du inte provat Oreos så snälla gör det, du kan inte annat än att just ÄLSKA dem ♥

Ny design!

Håller på med ny design därför går alla timmar åt till detta och bloggandet blir lidande, men snart!

ingen sovmorgon..

7.45 valde Liam att göra morgon!! Jippie! Många småbarnsföräldrar tycker kanske att det är länge, men eftersom vi är vana att få sova till 9.30 så blir man lite besviken.
Det verkar bli vackert väder även i dag, mindre storm dessutom :) Jag ska ut och skotta upp här bak i dag omän jag ska krypa ut genom fönstret för att komma åt.

Vad kan du?

Jag kan bära en häst!!



Vad kan du?

Mer "Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrumpsmentalitet" TILL FOLKET!!!


 

Jag tror....

Jag tror att då man finner riktig självkännedom och riktig kärlek är då man tillåter andra att tänka olika!
Det är nog därför, jag har så många underbara människor i mitt liv!
Tack till er, ni är guld värda ♥

Svar på kommentar medmer!

Ur "TYSTNADSPLIKT"!

Svar påkommentar.


Johanna håller med dig helt. Tystnadsplikten innebär att du aldrig får lämna ut uppgifter som kan koppla en människa till en viss händelse eller tidpunkt, du får aldrig nämna namn eller prata privat om dina patienter på ett utlämnande sätt osv...denna sköterska har då brytit mot allt. Det som sårar mig är att den drabbade är så sjuk att den låter det bero med tankesättet "är jag så intressant,vad kul". Tur att jag inte är sjuk för detta ska omedelbart anmälas :)
Då det kommer till att att nämna namn och att "skvallra" till de som med iver efterlyser information om en människa de inte ens gillar och att sedan få den för att använda den till mindre positiva händelser/reaktioner?? Det är allvarliga saker!Tack för kommentaren /Linnea!♥


Tänker att jag kanske också ska börja namnge folk, och hänvisa dem till mina åhörare och min egna känsla av osmaklighet! Det strider mot mina principer......men å andra sidan :)

Det låter nog som att jag är arg på hela världen, egentligen är jag bara arg på fyra människor, fyra i samma "grupp" eller "sekt" jag vet inte hur jag ska beskriva det, men alla har det något egendomligt elakt storhetsvansinne över sig! Något jag aldrig tidigare mött under hela mitt trettioåriga liv.
Samtidigt tror jag att det börjar smaka beskt för dem, då de måste börja rycka i mycket privata band!

Avslutar med "kan ni kan jag"


Torsdag!

Barnen stod klara redan 7.00 för en dag på valls, med välpackade ryggor och proppade matsäckar! Hoppas de får en fin dag i dag!

Jag ska vila idag då Liam är lämnad på dagis, kanske man kan få lite bukt med denna förkylning som aldrig tycks gå över *suck*

Senare idag blir det att ta tag i lite andra saker, nått telefonsamtal och lite annat!!!
RSS 2.0