Tar ett djupt andetag!

Ja då var denna helg över och det är dags att ta ett djupt andetag för att samla nya krafter inför en ny arbetsvecka. I dag har vi suttigt på akuten med Filippa. Hon åt dill chips och fick en allergisk reaktion, svälde upp i munnen och över läpparna. Hon fick kortison och tavigyl som hon ska äta i tre veckor.Nu ska barnen förberedas för läggning, jag och Jens ska krypa ned och se en film, det blir en tidig kväll.


Linnea

Sommar sommar!

Nu kommer de härliga dagarna, bäst att hålla hårt i dem.
I dag for hela familjen ut på cykel utflykt till loppis inne i stan där vi fyndade en lampa till flickorna och stenkulor till Kevin.
Nu ska vi självklart gå ut och vara ute,kanske spela lite kubb och mysa i det helt fantastiska vädret.

Tillbaka!

Tillbaka från en mkt rolig dag på Leos lekland, bra priser, rent och fint och sist men inte minst paradiset för barnen.Jag krympte och blev ett barn själv i den jättelika lekparken. Något trötta och svettiga har vi återlänt hem, nu blir det dusch och en stillsam mys Fredag med jordgubbar och ljus!

Linnea!

Tilsammans med familjen

I dag är vi lediga hela familjen och åker i väg till Leos lekland i Luleå. Kommer att bli skönt att umgås med barnen och få leka loss. Vi ska packa med egen lunch och ha piknick vid ngt fint ställe i Luleå. När vi sedan kommer hem ska vi förbereda barnkalas för Filippa i morgon lördag. Kommer att beställa tårta från konditori så att de efter önskemål blir en riktig prinsesstårta!



Linnea!
RSS 2.0