Lördag

I dag är en härlig dag, vädret och allt!! Grillen ska få jobba på idag och jag ska även plantera lite mer blommor fast här på baksidan. Vi kommer att vara ute hela dagen i dag. Lovley! Milla ska på kalas så vi kanske drar en sväng på stan också ;)

En Liten Lapp..

I dag blev Milla tillsagd att komma hem en viss tid, hon visste att vi kanske inte skulle vara hemma då vi var och handlade på willys.
Då vi kommer hem och hittar hennes rygga på golvet men ingen Milla så hann mitt hjärta upp i 190, jag ringer genast hennes klasskompisars föräldrar och frågar om hon är kvar men de berättar att hon gått hem...paniken slår mig men hon var bara tio minuter sen och jag vet att hon kan filosofera och ta myyyycket lång tid på sig. Nu spelade det ingen roll, just som jag lade ned telefonen för att kasta mig i bilen så fladdrade en bit papper till. På ett utrivet hörn från en hello kitty målarbok stod med tydliga bokstäver i lila färg; Ring till Linda jag är hos Emme. Puss!

Min lilla Milla!! ♥

Bu!!

Nä se där, nu skräms jag allt!! Jo det kommer ett inlägg, ni ser rätt!
Jag har inte uppdaterat på ett bra tag, antar att jag behövde ta en liten paus från bloggen. Här har hänt en hel del men det finns ingen risk att jag orkar dra allt här och i detta inlägg, det får väl komma lite allt eftersom tror jag.

I dag är en mindre bra dag, ungefär som igår, Liam är sjuk och har fått rejäla problem med astman. Det lutar mot att vi måste in och inhalera på las då medicinerna vi inhalerar och ger hemma inte är tillräckliga. Liam hann knappt bli frisk innan han blev sjuk igen. Det är så tråkigt med sjuka barn, man står så maktlös.

Vi måste även förbi apoteket och inhandla mediciner till både Liam och Kevin, vi fixar ett frikort direkt på ett inköp. Det känns läckert men går naturligtvis att vinkla på två sätt.

Jag vet inte om jag nämnt det men jag har fått jobb i sommar vilket jag är glad för såklart. Milla och Filippa har börjat fotboll i öjebyn och vi anmälde två arbetspass till piteå summer games igår, totalt 10 timmar.
Det går bra för barnen i skolan och de trivs bättre och bättre för var dag som går.

Nu börjar man kunna vara ute här bak och snart kan vi sätta endel planer i verk :)
Ojojoj, nu hinner jag inte skriva mer då barnen måste upp. Ha det så gott, jag återkommer inom kort!!
RSS 2.0