Hemma igen

Efter en otroligt värdefull och minnesfull minitripp till lycksele, hur man någonsin kan hylla en minitripp till lycksele på detta sätt är pga den fina lyxiga sviten vi fick bo i. När vi öppnar dörren hör jag barnen skrika i extas. Den stora hallen innehöll en stor mysig soffgrupp och ett av badrummen var i anslutning till hallen, där fanns ett stort bubbelbadkar, nybyggd bastu och massagedusch. sen gick vi in i en till stor hall som var i ett med kök och vardagsrum, här fanns alltså tre soffgrupper, platt tv, kök, långbord, bardisk mm. Det var fyra badrum totalt, två sovrum med dubbelsängar, tv på rummen, motorstyrda sängar mm och det bästa av allt en stor balkong med utemöbler och en jättegrill!!Där man kunde RÖKA! 
När vi skuttat runt i all förtjusan och beundrat vårt tillfälliga hem så säger Kevin, vi skulle ha haft med oss mer saker det här är ju liksom för stort för oss hahaha!!

Vi kastade av oss kläderna rätt fort och började bada mm, Liam fick prova bubbla men blev lite förskräckt då han tittade ned i vattnet och såg att det skiftade färg i rosa, blått och grönt. Då valde han att titta upp i taket ist under de kommande fem minutrarna, sen såg han att Filippa dök och hade jätteskoj och han kunde då slappna av och plaska med knubba händerna i det sköna vattnet.

Efter badandet så gick vi ned till hotellresturangen och åt plankstek och drack öl, Mariestad *mumma* Barnen åt plättar och fick sedan efterrätt!!! Vi fick även tillfället att lära dem lite bordskick, men det är en annan historia =)
Sen gick vi upp och la Liam, fortsatte bada och basta en lååång tid!!! Sen blev det karra, ostisar och film med barnen innan de fick krypa ned och sova.

I morse vaknade Milla halv sju i ren panik, hon var rädd att vi skulle missa hotellfrukosten =O Ingen risk med mig som mamma, hon fick lägga sig och somna om vilket hon gjorde direkt och vi fick väcka henne klockan åtta då vi vaknade =) Det blev massor till frukost samtidigt som jag tycker att det var mest spring fram och tillbaka hela tiden.

Sen blev det den "klassiska" djurparken som man sett hundra gånger men som fortfarande är lika rolig och mysig att vandra i som alltid förr, fint väder fick vi också.
Vi stannade till parken stängde och åkte sedan till Frasses för mat och mjukglass, sedan bilfärd hem och här sitter vi nu och är fast beslutna att göra detta till en liten sak. Nästa gång åker vi nog till boden och stannar en natt på hotell och badar på nordpolen. Jag har även planerat in en minitripp med min man som kommer att kallas en "romantisk tripp" men har i åtanke att hamna på ett hotell nära ikea =) måste bara flörta med min mor först ;)

Vad har vi då lärt oss med denna minitripp?

♥Ingenting är komplicerat då man har barn som våra

♥Barcardi breezer Annanas är jäkligt god i ett bubbelbad

♥Barnen har lärt sig hålla sams med varann när de måste + bordskick.

♥Att sonen förmodligen spillt vatten i sängen då han väcker oss mitt i natten och säger att hans vattenglas kom flygande till sängen och blött ned.

♥Hotell lakan är alltid pressade!!!

Här kommer lite bilder för er som fortfarande läser..........






Här ser bröderna film och är lika inne i den båda två!!!
Detta är inte allt av hotellrummet som ni sett, och om ni tycker som jag, att de investerat i en ngn furuplanka för mkt skulle ni ha sett resturangen hahaha!! Men det fanns iaf inga renhorn upphängda på väggen.

Till djurparken......



Här kommer minigrisarna =) Söta va?



Detta kan också kallas sött helst efter att barnen redan begett sig till en fjäderbiten höna!



Eftersom att de flesta sett djuren och omgivningen i lycksele djurpark så kommer jag nu bara att visa kort på de djur som farcinerar mig, och då är de inte dessa tre hahaha!



Och det vackra lodjuret♥


Med en bebbe uppe i trädet =)



Och detta lilla "sjömonster" Klok som bara den. Våra barn satt och pratade med henne i flera minutrar de fick klappa hennes "tassar" eller vad det kan kallas, sen gick de i väg för att kolla på grannen Bosse, vilket tjut hon gav ifrån sig då hon ville att de skulle komma tillbaka!




Totta heter denna tjej som är 14 år =) Hon satt där i hörnet på bassängen för att sällskapa med de nyfikna besökarna, hon höjde glatt "tassen" för att sedan hålla i sig i bron så att barnen kunde klappa henne eller för att behålla balansen då den lilla "ölmagen" ville flyta åt de andra hållet!
Tycker verkligen att sälen ser ut/påminner om våran hund Molly♥

Det var våran tripp, inte mkt för världen men tillräckligt för att fylla ljus i en vardag =)







Kommentarer
Anki

hihihi bestämda Linnea ;)

men tyvärr vännen, kommer inte ske..ja vantrivs i kort och det är inte riktigt "jag" ;) så det kommer bli långt i nån frisyr ist...S kram

2010-08-29 @ 01:22:41
URL: http://mammaanki.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0