Snabb uppdatering mitt i stressen!

Här stökas det på för fullt, bara TRE dagar innan vi åker =)) Som jag längtar att få träffa min kusin och hennes familj igen, samt alla andra kusiner som kommer att vara där! Att dessutom få vara på deras bröllop är ju pricken över i,et.

Vi åker med kvällståget från älvsbyn kl. 17.46 och är väl framme vid lunch dagen efter. Vi åker tillsammans med min andra kusin och hennes man så resan lär nog gå fort och bli väldigt trevlig.
På fredag blir det tid för aktiviteter, inchekning på hotell och Liseberg!! Lördag är bröllopsdagen så då kommer vi att göra oss klara på hotellet sedan checka in på båten ;) Söndagen lämnar vi åt ödet då vi måste se vad tiden bjuder på men jag hoppas att den blir social. Söndagkväll åker vi hem med samma sällskap så det blir även det en trevlig kväll.

Vi har fixat så att vi har katt och husvakt som bor i huset medan vi är borta, klockrent då vi har misseungarna.


I dag har vi handlat kläder till gubben, jag behöver ett par skor och ett halsband men det blir också det enda då jag som jag nämnde tidigare har en nästintill oanvänd klänning som nu passar.

Jag jobbade natt i går natt och hoppar på min andra i kväll, sedan är det bara två kvar. Det går bra att jobba och jag tycker att tiden flyter på bra samt att det är trevligt folk som jobbar.

Nu ska jag platta och toppa håret, sedan fortsätta med stök o bök! Nu har jag uppdaterat lite iaf ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0