God morgon

Det blev en tidig morgon även i dag, klockan sex kom Filippa och väckte mig då var hon nämligen pigg och detta händer inte så ofta för hon är den som brukar sova längst av oss alla. Nu har även hennes storasyster vaknat.
Jag satte i vanlig ordning på en kaffepanna och avnjuter en god kopp kaffe i denna stund, snart ska vi plocka fram frukost till oss tjejer och börja packa badkläder. Vi ska och bada i dag, hoppas att det går bra med den stora magen nu, men skönt då man väl är i vattnet.
I dag  har jag varit gravid i 29 hela veckor och går in i vecka 30, så i dag är det precis 11 veckor kvar till förlossningen, nästa lördag startar den riktiga nedräkningen =) ingen gladare än jag.

Barnen har nu börjat prata om sommarlovet =) det är inom räckhåll nu =) Det blir en hemmasommar för barnen i sommar med, de har haft tur med hellediga sommrar, jag ser framemot en ledig sommar det ska bli så skönt och vi ska hitta på så mkt att göra. Den stora semestern blir nog att bila ned till göteborg, och hälsa på min kusin och hennes familj.
Men när man i dag tittar ut genom fönstret är det svårt att föreställa sig att det ska bli sommar överhuvudtaget fast det bara är drygt två månader kvar. Jag kan inte fatta varför i hela friden det inte kan sluta snöa och börja töa, vilket rimm haha!
Vi ska grilla i dag och jag hoppas att den känslan sätter fart på våren, jag ska gå och göra marinaden nu som jag glömde bort i går, får göra den lite extra kryddig så löser det sig nog.
Vi ska också äta köttsoppa i dag till lunch, mums! Bra mat efter bad.
Nu ska jag sluta sitta här och fördriva tiden.....
uppdaterar senare!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0