Vilken rolig söndag!

I dag har vi kunnat njuta av en riktigt trevlig söndag, dagen började med att vi for med vår nya bil och hämtade upp Milla som sovit över hos sin farmor sedan for vi till luleå.
Jag köpte två mattor till köket med grå och vita breda ränder, diskborste, hygienartiklar, två nya hårborstar (en till mig och en till flickorna) kattlåda och kattsand (nu ska de träna toalett iinnan de ska säljas) en matta till badrummet  med svarta och vita ränder och fyra små handukar. Vi köpte också det vi for för att köpa, en stereo/dvd, den var mycket läcker måste jag säga med sin lilla tv skärm, meningen är att koppla in en stor skärm man sätter i taket eller små bakom nackstöden på bilen så de kan se film då man ska färdas långt, super lyxigt. Vi köpte också ett torkarblad till bakrutan.
Vi är så nöjda över bilen =) och det är så härligt med en stor bil, jag körde den till luleå i dag och den var mkt bekväm och trygg att köra.

Nu sitter vi hungriga och väntar på vår middag som kommer att bestå av blöta i dag, jag är så otroligt sugen på det nu så det är det enda jag kan tänka på.

Smask,smask!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0