Mmm...

Ja, denna dag/kväll slutade rätt så barnfri. Milla for och sov hos Emme, Kevin och Filippa till mormor och morfar! Kvar e bara lilltrolle! Lilltrolle som har sovit sedan 19.00 då han var så trött. Vi e liksom "barnlediga"

Vi köpte non stops och en festis till Liam att mysa med och lite oxfille till oss. Tände ljus och slog på bra musik medan vi lagade och åt maten tillsammans under lugn och ro.
Vi behövde inte kasta i oss maten utan kunde äta och prata i den takt som behagade oss. Det var ljuvligt och fantastiskt underbart och skönt!!!

Nu har gubben åkt för att spela hockey med hallkompisarna på jobbet, de skulle bara spela i en timme och sedan kommer han hem. Nu kan jag inte låta bli att be till gudarna att han inte bryter något, slår upp något eller på något sätt skadar sig. Kan man inte bada i en pool utan att limma hakan vad händer då på en isplan???? Hhmmm....???
Försöker tänka positivt, förhoppningsvis blir skadan bara ytlig.

Vi var in på hansens i dag och köpte en jättefin bodysuit från villervalla till Liam, bilder kommer. Det blev en av deras klassiska mönster med ringar och stjärnor, men denna gång var bakgrunden inte grön utan grå. Färgerna på stjärnorna gjorde sig väldigt fina till det grå!!!

Nu ska jag titta på Idol och min BÄSTA Anders Bagge :))

HÄRLIGA KVÄLL!!!!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0