Godmorgon!

Hej alla glada och alla purkna, måndag morgon och solen skiner. Att solen skiner får kaffet att smaka godare och måndagen att bli något vänligare. I dag står ett snabbröj i hemmet på schemat, tänker inte lägga ned allt för mkt energi på städningen dessa sista sommardagar! Tvätten däremot den e ett ont måste, ett lidande som aldrig går över!
Tänk även vad tvättmaskinen snurrar många extravarv under sommarmånaderna? Då man egentligen önskade att den stod stilla och förglömd. Stilla och förglömd är egentligen rätta ordet på vår tvättmaskin sen ett tag tillbaka, det kan man iaf tro om man ska bedömma storleken på tvätthögen som ligger som en stor ångestklump på källargolvet där nere.

Nåja tvätt eller ej ser jag framemot denna dag då jag ska ta det extremt lugnt om man bortser från tämjandet av fyra små huliganungar ;) som för tillfället tycks vara i luven på varann hela tiden. Det vänder väl snart och kanske är det så att skolan kommer att göra susen efter ett helt sommarlov nötandes på varann.

:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0