Ett besök på vcl

Före vi åker in till stan blir det ett till besök på vcl denna vecka, jag har sagt det förr och säger det igen, där är man stammis verkligen.
Vi måste in och dokumentera Filippas reaktion på vaccinet, hon har fått stora röda blaffor som sväller och hettar.
Kevin är mest troligt allergisk mot isoleringen vi användt vid bygget här hemma, finns visst partiklar i det som kan reta igång emunförsvaret så vi ska  hämta ut ögondroppar, nässpray och tabl. då vi likaså är på vcl.
Det trodde inte att det berodde på katterna, hon jag pratade med tyckte inte att det lät så eftersom att det har kommit så plötsligt för honom. Hon bad oss ist kolla om det skett förändringar i vår miljö eller i skolans miljö, fukt, mögel osv. Hon jag pratade med där hade själv reagerat på just isolering. Men det är klart att katterna var det första man tänkte på men det är bara för att det är så vanligt och självklart på ngt sätt, det finns så mkt andra saker man kan vara allergisk mot ämnen man inte har en blekaste om.
Se bara Filippa som inte tål myggor =)
Jasi, jasi..nu får man avvakta och se om det hjälper med behandlingen och självklart ställa oss i "kö" för en utredning.
Snart kommer gubben så då pyser vi! =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0