Julstressen

När man ligger så pass mycket som jag gör nu hinner man fundera en hel del.
Nu gick tankarna till all julstress och alla julförberedelser man håller på med dagarna innan jul så som städning, matlagning, godistillverkning, inslagning av paket, träffar med bekanta mm mm.

Allt detta för en dag??

Det slutar med att man är helt sönderstressad på självaste julafton, man är som en tom ballong medans man sitter i en slags dvala och beskådar allt som händer och sker runt omkring en.....

I år har jag inte KUNNAT stressa nått (till min stora frustration) men sen slog det  mig, jag behöver inte stressa...allt är klart!!!
Så kanske kommer man att vara pigg och någotsånär utvilad i jul =) för att kroppen fortfarande sitter i hop med huvudet och vise versa.

I år kommer vi att fira julen på detta sätt.

Morgon julaftonsmorgonen är helig. Ljusen ska brinna, frukostbordet stort samt julmusik i bakgrunden. Efter det kaffe till julkalendern.

Fm Mormor, morfar och morbror Anton kommer till oss i Svensbyn och äter lunch, umgås och delar ut julklappar sinsemellan. Dricker glögg, äter choklad och sväller!!!

Em Firas med barnens farmor och Stefan, farfar, kusiner mfl. Där äter vi julmiddag och tomten delar ut pkt.

Kvällen kommer vi att vara här hemma och mysa, tända ljus, äta gott, spela familjespel och vara vaken läääänge (vilket barnen älskar) så länge de små orkar de brukar slockna rätt fort och vi direkt efter dem. =)


Kommentarer
jenny

Så mysigt ni verkar ha de..=)

2010-12-21 @ 14:54:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0