Godmorgon

I dag är det fredag, igen.
Helg och sköna mornar väntar.

Milla vaknade och gallskrek i morse hon hade blod i sängen och över hela hon, förstår att hon blev rädd.
Hon blödde näsblod och det var mycket som kom, det ville inte sluta blöda men hade minskat ordentligt innan hon for på skolan, hon ska på kalas direkt då hon slutar i dag så hon var så rädd att missa dettta att hon inte ens ville stanna hemma tills det slutat blöda.
"det är jättemånga som blöder näsblod på skolan" sa hon och hävdade att hon ville åka nu direkt, så då fick hon det.
Det var nämligen så att igår kväll hade hon problem att få ut en enligt henne "snorkorv" =) hon fräste och snöt men ut ville den inte så jag kan i dag dra den slutsatsen att näsblodet har nått att göra med denna snorkorv.

I går möttes vi av en mindre trevlig överaskning, bilen läker olja ur växellådan, eller har tömt växellådan på olja *kul* En timme före vi upptäckte det hade jag sagt till jens att vi skulle snabba oss att sälja bilen medans allt var ok med den, inget kul att lägga ut pengar på en bil man inte ska ha kvar,  snart är det en sprojlans ny bil vi säljer utan att få igen ett öre på vad vi lagt ut på den.
Men jag antar att alla bilaffärer är så, det är då tur att man aldrig köpt och ägt en riktigt ny bil, fatta vilken förlust affär.


Snart ska jag börja helgstäda och snöra i en maskin med den enda tvätten som finns =) Annars händer inte så mkt i dag.
Här kommer bilder på våra nya tillfälliga familjemedlemmar, obs! Tillfälliga =)








Linnéa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0