hemma igen!!

Nu är vi hemma igen efter en dag på valls med fika och skidåkning, tyvärr bangade min lillebror på att lära sig åka och detta fick mig allvarligt ur balans, en lång och utdragen diskution utspelades i en ford mondeo på en av vallsbergets parkeringar. Efter detta kom vi då fram till att han ska prova fast då med ett par carvingskidor så pojken slipper skämmas. Han gjorde det dock bra som lyckades övervinna sin gravida och hormonstinna syster som verkligen tyckte att hon tog i med allt. Menn å andra sidan hade jag burit upp honom i backen om jag inte var gravid. Nu i efterhand förstår jag att det var "ppinsamt" att komma med den utrustningen, barn ska lära sig att inte märken ska vara allt men de ska ha en ärlig chans att följa med i tiden. Så nu får han åka hem och kräva det då!
Kevin, ja som i vanlig ordning så hittade han en kompis på valls, en klasskompis som han åkte med  och naturligtvis ville inte han hem då vi skulle åka. Efter mycket om och men så fick Kevin stanna kvar själv, med mobilen och liftkortet i högsta hugg. Nu väntar jag med pirr i magen på att han ska höra av sig, storkillen våran.
Nu ska jag dricka kaffe och vila lite under täcket för visst är det ändå så, att det sköönaste med att vara ute på vintern är att få komma in i värmen igen.
Men det blir inte att värma sig allt för länge, sen klär vi på oss igen och går ut för att skotta, jag skottar inte jag följer bara ut för att fungera som någott slags socialt......typ.

Jaja ni alla, ha dte så bra då!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0