Måndag!

I morgon  ska vi besöka Liams dagis för första gången :) I dag ska vi förbereda en dagisväska och packa med det som behövs i en sådan.

Ombyte av kläder ytterkläder och vanliga kläder.
Tutte och snutte
blöjor
inhalatorn

Ja i morgon blir "liten" lite större och det känns i mammas hjärta och inte bara i mitt, Kevin är väldigt ängslig över Liam, "hur ska han kunna gå på dagis då han inte ens kan prata"
Och visst känns det underligt att vara tvungen att lämna över ansvaret för sitt barn till någon man inte känner för fem öre och till någon som inte känner Liam för fem öre. De ser och förstår inte han som jag och kommer förmodligen aldrig att göra det. Trots att detta är vårt fjärde barn som skolas in är man inte van.
Samtidigt måste man se fördelarna i detta, Liam får en chans att "måsta" göra sig förstådd med andra människor än hans familj, han får lära sig att samspela på ett helt annat sätt under helt andra förhållanden. Nåja, det känns ändå helt underligt!!

Undra sa flundra om jag ska ta mig för att boka in ett besök hos frissan för mitt presentkort. Jag har bara lite svår att bestämma hur jag vill klippa mig, jag vill göra något ganska drastiskt men känner att jag blir ganska begränsad av mitt lockiga hår. En kort frilla skulle bli jobbig i längden då jag isf måste platta det varje dag. Kort och lockigt vill jag inte ha, det känns alldeles för "tantigt" och jag passar inte alls i det.
Jag bör nog sätta mig och kolla lite frillor för att få lite inspiration.
Kom gärna med förslag!

I dag är det ordentligt kallt och det känns även här inne, en repa runt och dra upp elementen känns rätt så aktuellt, samt tjockisar och my lovley fleecebyxor ska på. Vi stannar inne och myser denna dag, tvättar och förbereder inför morgondagen.
Jag bävar inför detta med nya scheman och hoppas att det inte blir allt för många förändringar då vi just lärt oss de "nya" här i öjebyn.
Tänk att nu börjar de vårterminen och vi går sakta men säkert mot sommaren :) Svårt att förstå en dag som denna då man ser ut genom fönstret, men tanken finns där iaf!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0