Onsdag

Jag vet att jag tjatar om detta med dagis men det är otroligt jobbigt, idag vände han vid ytterdörren och ville INTE gå in. Då jag klätt av honom tog han min hand och drog mig mot hallen......phuu vad ont det gör.

Snart får jag lunchbesök, det blir nämligen suris här idag :D men inte först efter att jag hämtat Liam på dagis.

I går pluggade jag och Milla matte, De låg massor längre bak i svensbyn så det blev lite kämpigt att hoppa in i något som hon inte följt med i från början. Men vi e bra jag och hon, vi pysslar, spelar och nästan leker in lärdomarna och hips vips utan gnäll o gnat :) så kan hon dem. Enligt lärarna här i öjebyn var det en väldigt stor "lucka"!! Hon känner sig säkrare och jag ser att självförtroendet kommer tillbaka, fastän vi försökt förklara detta med den "lucka" som uppstått i undervisningen skolorna emellan så har det bekymmrat henne då "alla andra kan" helst då man är i en ny klass där allt är nytt!!
Men nu vänder det och vi alla känner oss nöjda :)

I kväll ska vi göra fint i lippas rum, vi har fått ett skrivbord och hurts som ska in dit, hon har inte haft något skrivbord sen vi flyttade hit så hon har pysslat med allt pyssel lite här och var. Nu slipper vi ha allt utspralat och kan försöka hålla det till skrivbordet.
Det kommer även några och köper barnkläder i em.

Annars bara en hemmadag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0