Egentligen....

.....har jag hur mycket somhelst att kludda ned här men hinner inte! Vi har nämligen tänkt ut på promme innan barnen ska hem från skolan.
Jag har hunnit julpynta och organisera i allas garderober och alla garderober förövrigt, varför tänker ni? Fastän vi just har flyttat så blir det annars då ALLA kartonger är uppackade och man inser vad som passar här och vad som passar där, nu är allt jättefint iaf. Men vi behöver mera julpynt som belysning och gardiner, nu har vi fler fönster och det märks.
Jag klagar dock inte. Jag klagar inte heller att jag förra veckan valde att göra slag i saken och rengöra våra fönster nu då kylan kom. Det var på håret om man säger så.

I helgen har jag planer på att uppgradera barnens vinterkläder och börja julbaka :) Göra tryfflar osv. Jag ska baka för kung- och fosterland så är ni sugna på fika vet ni vart ni ska.
Jens ska repa bilen och förhoppningsvis tömma garaget i svensbyn, skulle vara skönt att slippa ha det hängandes över oss så här vid juletid då man vill ägna sig åt trevligare saker.

Nej nu ska jag göra mig klar och fixa med lillkillen för prommisen vi ska ta, ha en bra dag!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0