Rantarlördagmedkaramellerochbioochminlillasessalina!

I dag har vi mest rantat runt för att inte tala om tiden vi la på bio jag och Filippa! Vi kunde rå oss själva en stund vilket var mkt viktigt för lilla plippan. Vi såg gyllene knorren och hon var nöjd som bara den och vi fick oss många goda skratt!
Liam var hos farmor, Kevin på valls och Milla hos Emme där hon ska sova inatt.

Jag var även in på trasan för att kolla om ett snyggt och lämpligt tyg till fotsäcken men hittade tyvärr inget som föll mig i smaken tyvärr. Och till min senaste kommentar av Jessica, klart jag syr en till dig med om jag nu bara lyckas med det hehe, men jag tror att jag fixar det=)

I dag är min gubbe på herrmiddag och det är sjukt tomt här hemma, men det råder ungskruttarna bot på ganska fort =) De små liven som förgyller tillvaron på alla sätt och vis.

Nåja nu ska här städas och tändas ljus senare blir det en dusch för samtliga hemmavarande barn och mig själv och sen.....täcke, godis, cola framför melodifestivalen.
Jag köpte förövrigt godis på biotrean idag hur gott somhelst och vilken lyx att slippa karamellkungen där allt godis smakar detsamma.
I påsen gömmer sig bla blå fiskar och brända mandlar det ni!! *smask*



Kommentarer
Jessica

Låter super bra snälla du =) Det verkar som att lillan kan börja vara på bättringsvägen nu, peppar peppar ! Vi håller tummarna iaf =) Blir hon frisk så kanske vi kan komma & hälsa på i mitten av kommande vecka.

2011-03-05 @ 22:58:30
URL: http://jessicatommy.blogg.se/
Emmeli

Jag blev kär direkt jag såg dom.:)

Den med blommor på kostade 799 kr/rulle och den enfärgade kostade 599 kr/rulle.

Jag tror vi fick vänta 2 veckor.:)

2011-03-06 @ 09:12:40
URL: http://emmelilundberg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0