Dagens Första Uppdatering Till Er Tjänst!

Idag har jag inte gjort så hemskt mycket faktiskt bara polimasat och varit onyttig, jag har inte ens varit utanför dörren trots det underbara väder som är. Men jag gjorde en supergod lunch som bestod av bakpotatis med fetaost/skinkröra. Det blev så gott så.

Torsdag brukar oftast betyda helgstädning för mig men under denna vecka har vi hållt efter så bra så det behövde inte bli så mkt till städning. Golven var de som fick sig en omgång men det var allt.

Nu måste jag bara berätta en sak som hänt här idag. I natt vaknade jag av en stinkande lukt som går att jämnföra med spya. Jag hade under kvällen käkat smörpopcorn och lämnat kvar påsen på bordet i v- rummet så efter att jag sprungit runt i huset för att försäkra mig om att inget barn hade spytt tog jag förgivet att det var påsen som luktade. Kastade den i soporna och gick och la mig. Vaknade på morgonen av samma lukt gånger tio....
Sökte igenom huset efter orsaken till lukten men utan resultat och jag kände paniken börja komma.
Då barnen skulle till skolan och jag skulle hjälpa dem ta fram kläder exploderade lukten och jag såg stänk på Jens vinterskor.
Jag tog direkt förgivet att det var våran katt Myran (som varit inne under natten) som hade kissat. Jag ringde direkt till veterinären och bokade tid för avlivning á 750kr.

Jag blötlägger, torkar, skurar, och bär ut allt som kunde ha träffats av hennes kiss men lukten kvarstår. Jag ringer till Jens halvt hysterisk (hatar verkligen illalukt) och beklagar mig.
Men eftersom att lukten inte försvann började jag kolla om det var ngt som droppat ned på skon och dra på trissor att det var!
Jag mitt eländiga klantarsle hade glömt lite smått och gott i skötväskan som hade börjat förmultna, frukt.
Stanken kom inte förens vätskan trängt igenom väskan.

Så stackars katten har fått vara ute hela dagen, hon har fått skäll då hon stått bakom ytterdörren och velat in och fått en tid för avlivning.

Mitt superduperdåliga samvete lockade in henne, gav henne mat och bokade av tiden för avlivning.....stackars liten katt! Hon fick skulden och det var mitt fel.

(Vi har länge varit i valet o kvalet att avliva myran då hon börjat uppföra sig väldigt konstigt, darav det lätta beslutet att ringa vettis. Jag vet att katter som börjat kissa inne sällan slutar med det och vill defenitivt inte ha en sådan katt. Så jag avsäger mig nu alla kommentarer av upprörda kattälskare! =)

Nu ska jag kanske gå och hitta på nått annat meningslöst;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0