Lördag!!!

Om jag säger att jag gått ned 2kg sen förra helgen tror ni mig då? Jag trodde det knappt själv! Jag har ju inte lagt om kosten eller på något sätt minskat intaget av mat utan bara utfört min hemmaträning=) Jag är nöjd as hell =)=)=)!!

Dagen i dag kunde ha startat på ett mkt bekvämare sätt men inte det då jag vaknar kl 6 i morse av en bulrande huvudvärk. Jag vrider och vänder mig och vet inte vart jag ska ta vägen sen kommer ett illamående över mig så jag hämtar in hinken och dricker ett glas vatten i samma veva. Jag hinner ligga i ca tio minuter innan jag kastar mig över hinken o kutar till toa.......sen en kokhet dusch som lindrade medans jag stod där. Jag la mig sedan igen och då med nacken på värmedynan somnade och sov till nio då jag vaknade och fick massage av Jens men huvudvärken ville inte ge med sig. Somnade om och vaknade igen halv tolv och var ngt bättre, nu känner jag knappt av den *peppar peppar*
Det är trist att vakna  upp och känna sig bakis då man inte är bakis.

Kallt var bara förnamnet, tur att vi har det varmt och skönt innomhus och att vi bor i ett varmt hus. Skönt för oss och skönt då man har en lillbebis som numer tillbringar dagarna på golvet. I går bar jag in pellets och det var väl en himmla tur för i dag är det Jens tur att bära in pellets =)

I kväll ska Filippa på sitt första party och jag kan meddela att hon är förväntansfull =) så i kväll ska hon bli en partypingla och åka på party på svensbyskolan. Hoppas att det blir mildare ute så jag och hon kan ta sparken dit.
Annars blir det bilen trots det korta avståndet.

I kväll ska jag baka en annanaspaj och matbröd, jag förstår inte varför vi inte bakar mer bröd hemma då det är både billigare, godare och (om man vill) nyttigare.
Nåja nu ska jag försöka bli människa genom att börja med och hoppa i kläderna.
Ha en underbar helg!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0