Rolig Brevlåda.

I dag var det riktigt kul att köra förbi vår brevlåda där låg två efterlängtade paket från tradera.
Ett av paketen innehöll jättfina (nyskick) leksaker till Liam som han ska få i julklapp och i det andra paketet låg ett gäng kläder till Liam samt 3 par sockar. Allt detta för fraktkostnad och några kronor =) I Love Tradera!♥

Nu väntar jag snart hem två av alla mina fem älsklingar nämligen Jens och Filippa, Jens plockar nämligen upp henne efter jobbet då han kör den vägen. Det är inte för att jag är lat det är endast för att spara in lite bensinpengar.
Jag har nog berättat att Filippa trivs väldigt bra på sitt dagis tidigare men säger det igen hon vill verkligen dit och det är jag så otroligt glad för. Jag tycker personligen att detta dagis känns mer som ett dagis, mer pedagogiskt och seriöst. Självklart är det inte personalen det beror på utan lokalerna, här ryms de att leka, och det är upplagt på ett bra sätt.
Sen verkar det finnas så otroligt mkt mer att göra på det nya dagiset motför det förra, både inne och ute. Jag kan så här i efterhand säga att jag hellre kör den extra sträckan för aatt hon ska få gå där och är glad att de böt.

Ja, snart börja med middagen då......

Hejsvejs alla glada!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0