Tisdag

I dag är det en av få dagar jag inte känner mig på topp....och det är som att allt stör. I dag är en dag då jag skulle vilja strunta i alla måsten och bara vara och helst i min pyjamas tillsammans med mina barn och massa film, godis och dricka på en vardag, sköna tofflor och avstängd mobiltelefon. Det har aldrig hänt och kommer aldrig att hända men tänk om det fanns sådana dagar. Bara någon gång......
Jag är inte sällskaplig eller på nåttvis trevlig för undantag mot min familj, i dag är en dag då jag bara vill vara helst av allt.
Men så blir det inte för nu ska vi i väg till öjebyn, först tandläkaren med Filippa och sedan kolla om en ev uvi på mig. Har haft kommande febertoppar de senaste dagarna och får ondare och ondare i ryggen...nu är det faktiskt så pass illa att jag knappt orkar lyfta Liam om jag inte proppat mig full av värktabl. och knappt då går det ens. Så jag gruvar lite inför besöket både hos tandl. och sjuksköterskan då jag måste bära lillen hela tiden....nåja inte mkt man kan göra åt det.
Huva vad jag klagar.....vill inte att det skall tas så men ibland blir allt bara "lite" för mkt. Men tro aldrig, aldrig någonsin att jag klagar över mina barn eller min underbara familj för det gör jag inte, bara situationerna vi hamnar i ibland. =)
Tänk vad lite "avskrivning" kan göra, känner mig redan mkt gladare, tur att mina svackor är ganska kortlivade ; )
Nu är det bara att trycka i sig lite alvedon, halsa kaffet, bädda och röja undan och sen hoppas att forden startar så vi kan kana oss i väg till härliga Öjebyn!!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0