Snart bär det av .........igen.....

Det känns naturligtvis då måste klä två barn, sätta in två barn i bilen, lyfta ut två barn ur bilen,helst då den ena av dem är sju år. Det är tur att man jobbat inom vården så man har lite förenklade knep att ta till.
Som jag skrev tidigare är Milla bättre i dag men hon klarar inte att gå i trappor, ta på sig kläder på nederdelen av kroppen, klarar inte att ta sig in eller ur bilen på egen hand och det gör ont så fort hon spänner lårmuskeln.Hon hoppar fortfarande omkring på kryckor och ska göra det,hon får inte belasta alls. Till er som inte hänger med beror det på att hon gymnatiserat och tränat på att gå ned i spagat i helgen, det beror alltså inte på ngn plötslig oförklarig åkomma. Jag själv tyckte att vi skulle avvakta ett par dagar till men med tanke på hur hon själv beskriver området hon har ont på ville de absolut att vi skulle komma in och skola var det inte frågan om. Pratade med hennes fröken i dag och bad henne skicka hem lite läxa vi kan pyssla på med här hemma i lugn och ro då Filippa är och leker av sig på dagis. Milla längtar till skolan men avgudar de stunder vi har ensamma bara jag och hon. Jag kom däremot att tänka på en sak, hur kommer det gå i helgen??? Traska runt på ett stort varuhus är nog inte att rekomendera så hon får sitta i vagnen, vi kan inte sluta ut det ännu en gång. Det löser sig alldeles säkert!
Snart ska jag gå och packa skötväskan, förnya och byta ut vissa saker. Vi har inte behövt den på länge så den är allt utom komplett. Det gillas inte! Den ska alltid vara fullt utrustad och redo för snabbutryckningar =)
Vecka 44 har barnen höstlov, de går alltså bara den här och nästa vecka =) *me like* Men det är inte bara lov v 44, Jens går då sin sista praktikvecka och bör då få ngt slags besked om han får stanna som anställd eller om han kommer hem till mig om dagarna. Hoppas på det förstnämnda såklart omän jag saknar honom här hemma, det ska gudarna veta! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0