Tisdag

Dagen i dag startade klockan 06.00 av en elak väckarklocka. I vanliga fall brukar jag låta den ringa ett tag eller snooza den några gånger men i dag var det annars jag flög upp ur sängen och kastade mig över klockan och slog av den, sedan stod jag på benen och tyckte att händelsen kunde passa bra in i en actionfilm "hur man besegrar det onda i livet" typ. Nåja yrvaken som jag var skulle jag väcka Jens som inte var hemma och i samma ögonblick försökte jag förstå att han redan jobbat i två timmar, jag både avundades honom för att han förmodligen vid det tillfället var mer vaken än jag men tyckte lite synd om han då han låste dörren halv fem i morse och visste att jag hade en o en halv timme kvar under täcket.

Nu Sitter jag och försöker i mitt iver att vakna till, kaffe på kaffe och inget händer. Börjar det vara dags att vitaminkicka kroppen?? Mörkret har redan tagit överstyr av mitt annars pigga och positiva sätt. Att det då återstår en hel vinter gör inte saken bättre, nej nu ska det frossas i frukt och grönt, fram med mixerstaven så man även kan lura i barnen.
Innan jag väcker de små liven ska jag försöka mig på en kaffe till...bara för att det är varmt och gott!

Ni som väntar på dopuppdateringen får vänta lite längre jag hade inte tid för det igår men hoppas finna tid över i dag ist.
Ha en bra tisdag!!


Kommentarer
Jennie och Norah

Hej och tack för din kommentar!

En heltäckningsmatta kan jag endast se i sovrummet,och jag har alltid velat ha det så varför inte slå till?Så mysigt att sätta ner fötterna på morgonen istället för på ett kallt golv =) Och mysfaktorn blir så mycket högre!

Kram

2010-11-09 @ 20:55:01
URL: http://jennieohlund.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0