Kvällsbad!

Tänk att axlar, nacke och rygg kan skonas på detta sätt vid ett bad! Ett bad på vår gullbebis.
En balja som liknar en tunna med sittinsats.....för att inte tala om de gudomligt söta fötterna på baljan. Vid tömmning använder man en liten nyckel och placerar baljan ovanför golvbrunnen (om den inte  redan står där)  tömmer ut vattnet. Snabbt, smidigt och enkelt!
Liam reagerade på ett avslappnat sätt, han kunde glädjas och njuta av badet utan en stressad mamma som ändrar grepp hela tiden, han slapp en hal mamma och jag en hal bebbe =) Han plaskade för första gången riktigt ordentligt, slappnade av och verkligen njöt. Men det är viktigt att tänka på...att barnet måste ha stadga i ryggen och balans nog för att att sitta själv.
Mitt minus till hela saken är plastnyckeln som satt vid nackstödet, lätt att stöta sig vid, vi tog och dubbelvek en handuk för ett skönare nackstöd =)
Men den slutliga bedömningen resulterade i en sovande bebis och väldigt nöjda föräldrar.

Det viktigaste av  allt är, denna balja är en gåva från Liams farfar. En dopgåva som vvi fick redan idag..tur var väl det då man inte vill missa en dag med denna sköna avslappnande sak =) Den tackar vi för!!!

Här kommer bilder!!







Här kommer bilder på flickornas kvällsfrillor =)







Såå här trött var Liam efter badet =) i famnen hos pappa medans jag mixade ihop lite katrinplommonpuré och blandade gröt!



Här  säger vi Gónatt!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0