Välkommen hit denna sköna morgon.....=)

Sitter i min ensamhet och skriver detta inlägg, de andra sover i vanlig ordning och jag trivs som fisken i vattnet dessa lugna minutrar för mig själv, för sen blir det trist och jag vill befinna mig mitt i "familjemorgonkauset" igen, man vill ju känna att man lever.

Vad händer hemma hos familjen björklund i dag?
Jo eftersom det kan bli till veckan den lille anländer så kommer vi att försöka hinna göra bort lite saker före det, så vi bara kan mysa med plutten. I dag blir det alltså hus och gårdsröj, kanske tänder vi en brasa och grillar en korv under tiden (oj så gott kaffet var nu på morgonen mmm..) och alla barnen ska få vara med och hjälpa till i den mån vi tycker är lämplig.
Det kanske inte låter som ngn rolig syssla en dag som denna då vi alla är lediga men helt ärligt så känns det riktigt kul att ta tag i det, vara ute och pyssla på, fortfarande är det sånt väder att man fryser av att bara sitta då man är ute haha.
Kvällen sparar vi oplanerad man måste lämna utrymme till lite impulsivitet också.
Det känns konstigt att det bara är torsdag i dag då det borde vara lördag, jag var faktiskt på väg att skriva om min nya vecka men tjii fick jag då jag kom på att det bara var torsdag. Lite trist för en som vill att tiden ska gå snabbare.

Dagens väder!
Jag brukar spana in på smhis hemsida för att kolla vädret fastän jag vet att det bara stämmer till 50% men tidigare i veckan lovade de 15 grader i dag så vi får se hur det blir med den saken, vore väl ändå underbart.
Nu skingrar sig de moln som varit och solen tittar fram, kanske kanske vi får en varm dag.

Nu har min stora lillgosse vaknat och jag behöver fylla på kaffet så därför passar jag på att önska er alla en underbar dag.
Välkommen tillbaka =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0