Femårskalas hela dagen!

Grattis lilla gumman, Filippa som fyllde fem år i går! Tiden går med rasande fart, nyss var det hon som var en liten bebis och låg vid bröstet.
Nu är hon en kavat liten tjej som har mkt av egen vilja och älskar allt som är rosa och glittrar, fjärilar är hennes favoritdjur och hon är livrädd för myggor. När hon inte vill gå in på kvällen klättrar hon upp i träkojjan för att vägra gå ned, där kan hon stå i blåst och regn och med en pappa som otåligt väntar nedanför.
Hon är gó och har ofta många pussar och kramar men akta dej för förargar man henne tar de slut. Filippa är en stolt nybliven storasyster och snacka om att hon växte fort då hon både fyllde fem och blev storasyster, det säger hon själv då hon står framför spegeln.
Hennes bästis är hennes kusin Allis, de är så bra vänner att de kan ropa  till varann mellan sverige och turkiet för de gjorde de då Filippa blev rädd en humla och Allis inte var här.
Nu sitter hon och spelar spel, har just trotsat med att inte ta på sig byxor men hennes mamma vann den kampen, hon gillar nämligen bara klänningar och kjolar våran Filippa!
Hon har många funderingar och filosofier våran "plippa" och hon är mkt intressant att lyssna på.
Under fem år har en egen liten individ skapats, en liten men stor människa som vi har äran att få dela vårt liv med och vem kan vara lyckligare för det än vi som lever med henne =

Grattis älskade lilla ♥







Hon önskade sig en prinsesstårta med våningar och klgade inte på sin mamma när denna var klar!




Så här glittrig och rosa blev hon av presenten ända från turkiet som hon fick av sina kusiner!



En slusch maskin för goda drinkar i sommar!








Sen fick hon leksaker också men de ides jag inte fota =) men det var bla. en barbiesjöjungfru, ponnyville, mariposas små feér mm.
Hon var mer än nöjd över sin dag dock väldigt trött, i dag leker hon och har mer tid för sina nya saker.
snart bär det i väg på bvc för koll av Liam och jag hoppas att han har ökat på sig i vikt. Jag återkommer senare, tack o hej! =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0