Godermorgon

I natt har det hänt, i natt har jag och min minsta son varit vakna och sett solen gå ned och sett den gå upp, vi har vankat fram o tillbaka, masserat magen och haft bajskalas på toaletten vid fyra tiden i morse.
Men mellan de onda i magen har vi även hunnit pussats och kramats och bara tittat på varann och det är väl tur att man älskar dem av hela sin kropp, i bland så mkt att det känns som att man ska sprängas.
Men jag ska erkänna att jag sneglade lite avundsjukt mot bebbekorgen i morse då jag klev upp där han utmattad låg och snosade.

I dag  eller nu på morgonen var vi uppbokade på tandläkarbesök och jens på arbets, tandläkarbesöket har vi bokat om då jag bara var tvungen att sova lite till, man blir helt mosig i huvudet av att vara vaken så länge. Tiden  Jens skulle på arbets krockade med tandläkartiden så därför kunde inte han åka heller.
I morgon har vi andra träffen på Filippas nya dagis från kl 10 och sen logoped och fotbollsträning.....jag säger då bara det att här är det då ingen semester och jag lovar att vi har mer inbokat än om vi skulle ha arbetat.
Sen Liam föddes har det varit full rulle och då inte vad gäller han utan bara en massa saker runtomkring, jag vill känna lugnet nu.

Nu hör jag att min lilla  prins håller på att vakna så jag ska snabba mig att få i mig mitt välbehövliga kaffe.
Hejs svejs!


Kommentarer
Anki

Jo jag använder oxå den :P Lindrar för stunden iaf..

2010-06-21 @ 11:46:09
URL: http://mammaanki.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0