Hemma igen!

Nu är vi hemma från stan, efter några nätter där så känner man sig mättad på stadslivet..
Nu har vi hunnit packa upp och fixa till stöket som blir då man varit borta, tvätten är snart borta (händer inte ofta) och snart ska vi gå ut och klippa gräset och städa ur bilen (ett ont MÅSTE) men det blir efter att barnen duschat och gjort kväll (blir en tidig sådan för dem) då får vi mer lugn och ro medans vi gör det.

Hör och häpna, kaninskrället hade rymt då vi kom hem och buren stod öde med en gullig liten grop som öppnat dörrar till stora världens äventyr för vår lille vän.
Alla barnen hamnade i en sorts panik (undrar varför eftersom de var längesedan vi tog över skötseln av den lille) Milla stortjöt och har ägnat dagen till att sätta upp efterlysningar i hela svensbyn....till sin hjälp fick hon en mkt hjälpsam vän (Stella) och självklart sin syster Filippa.

Kaninen har inte synts till på hela dagen, men nu ikväll då flickorna kom hem satt han uppe i slänten inte långt ifrån sin bur, han njöt av sin nyfunna frihet och visste inte att Jens inom kort skulle ta ifrån honom den. Numer sitter han i sin "säkrade" bur. kanske kommer barnen att bry sig mer om honom nu............ett tag iaf.

Nu ska jag gå, lillen ska ha mat!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0