Ska enkelt berätta

Att jag varit så ordningsfull man bara kan vara, not. I dag missade jag nämligen min tid hos mvc läkaren och kommer garanterat få en räkning på det fastän han är gratis om jag hade anlänt!
10 minuter före utsatt tid kom jag på att jag skulle dit, jag vet att jag inte skulle hinna komma dit på 10 minuter men beroende på hur lång tid han satt besöket på så kanske jag skulle hinna komma fastän lite senare. Då är frågan, vad gör man då man inte får tag på ngn på hela vcl, varken sekriterare eller ngn annan. Jag kommer INTE att betala för ett uteblivet besök eftersom det inte nödvändigtvis behövde ha blivit det. Snacka om att de sitter och tjänar in storkovan på sånna här situationer, men inte den här gången, i mitt fall får de skicka tillbaka räkningen till sig själva. Om jag ska betala för ett uteblivet besök så ska det finnas ngn som tar emot avbokningar eller kan framföra en försening. Det värsta är att jag inte ens får prata med läkaren på den tid som är min!!!
Hela verksamheten kring nll borde vara kriminell och då på alla plan, tack för de privata vårdcentralar som kommer!! Ett område som absolut behöver konkurrens!!

Det blev en pissmorgon med ett pissigt humör, hoppas att det blir bättre under dagen. I dag ska Milla på specialistmott kirurgin, hon och Jens kommer att åka då jag är på tok för feg för att ta bilen i detta väder jag får synvillor då det faller så här mkt snö, tappar vägen helt och hållet, riktigt ruggit!! Så därför känns det tryggare att släppa henne i väg med sin pappa som ovädret inte ens berör =)
Nu ska jag gå och tvätta av mig, antar att läkaren inte kommer att ringa och höra var jag är, det borde dom göra när de vet att man inte får tag på dem själva!! Jaja så är det! Tänk så mkt man skulle ändra på om det gick =)

Linnéa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0