Hejsan!

Vilken dag!!

I dag så vaknade vi och hade förhoppningar att få fara och åka slalom och lära upp Filippa men besvikna fick vi stanna hemma då termometern visade alldeles för kalla grader. Det blev en lugn morgon med mkt kaffedrickande.
Vid två tiden tittade vi på termometern igen och såg hur det blev varmare och varmare och på tio minuter så hade det gått från -20 till -5 det immade igen på rutorna, kan ni fatta vilket snabbt väderomslag, hur ofta händer det?

Glatt snabbade vi oss att ta på ytterkläderna och pinnade i väg till valls, där var det naturligtvis stängt *GRYMT* pga den tidigare temperaturen.
Nu hoppas vi på bättre lycka i morgon.

Det bar av hem igen och väl påklädda som vi var så stannade vi ute och busade samt skottade och plockade i hop lite saker. Middagen blev hemmagjord pizza som vi gottat i oss och nu sitter jag här, pausar innan jag ska plocka undan middagen för att sedan ta ett bad, hade tänkt göra det i går men det blev aldrig av.

Inför kvällen har vi laddad med ljus av alla de sorter, lördagsgott och Robinson! Det blir en MYS kväll för familjen Björklund.
Kom att tänka på att januari snart är slut och då är det bara fyra månader innan bebis kommer, oj oj vad tiden går fort!

Ni får ha en supertrevlig kväll!!! Nu ska jag torka av i köket......

/ Linnéa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0