Godmorgon

Nu har våran Pelle åkt till vetrinären och vi väntar med spänning på att han ska bli klar, 11 skulle de ha gjort honom klar trodde de så de hör väl av sig antar jag.

Vädret, ja det vill man inte ens tala om i dag men svårt att låta bli. Först får vi världens smält väder i en vecka för att ordentligt sätta igång alla vårkänslor i kroppen. I morse då man kollade ut genom fönstret var man i december månad i gen. Huvva så hemsk plats på jorden vi bor på. Jag vill inte ha vinter, aldrig någonsin det är bara besvärligt, kallt och eländigt.

I går gjorde vi klart i köket (vårstädningen) I dag ska jag och flickorna sätta lite blommor och i vanlig ordning hoppas på det bästa. Fortsatt pyssel blir det under dagen då jag ska sy sängkläder till vagnen och förvaringsfickor till papper och annat krafs som bara tar en enorm plats. Hinner och orkar jag ska jag plantera om blommorna vi har.

Nu ska vi gå och äta frukost men uppdaterar senarre, har vart i kontakt med bm ang igångsättning så jag ska informera lite om det sedan, låter positivt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0