Ja i dag då...........

ska jag ringa till läkaren ang hostan som aldrig vill gå över. Sen ska vi fixa taket och lister nere i källaren samt dit med ett element efter detta är det bara en sak och det är tapetseringen på en vägg, det blir som en fond tapet. Vi har inte valt tapet än men det kommer att bli ngn diskret fin, men då minns jag samtidigt en jättefin fototapet som fanns i ett hotellrum i sundsvall med motivet av körsbärsblommor som gick i mkt fina starka färger, jag vet att den skulle passa till golvet, för där var ett likadant golv som vi lagt in här. Men det tål att tänkas på, det är viktigt att man väljer nått som man inte lessnar på direkt som jag har för vana att göra. Sen är det bara att flytta ned haha!

Ni som följer min blogg vet sen förr att jag spelar farmville på facebook, nu är detta ett minne blott! Jag vill inte och orkar inte spela detta tidskrävande spel längre, då man klagar på hur lite tid till övers man har så tycker jag att det är första prio att sluta med farmville.
Nu kommer jag gå ut och gå ist för det är ju ngt som JAG vinner på i verkligheten. Så inget mer farmville för min del!

Vi var och kollade soffor igår, jag kan lova att jag är fullkomligt SÅLD!! En XL divan soffa med två divaner, mjuka sköna kuddar och ett sittdjup på över en meter, den var i ett mörk grått grovt tyg nästan svart! Kanonfin! Den är 3.20 lång så ni kan fårstå att den var stor och på så sätt passar våran stora familj. Det blir en perfect soffa att krypa upp till om vintervällarna. Divanerna var 1.10 breda med armstöd som man kan använda som avlastningsbord, perfekt för datorn =)

Kevin och Milla har farit på skolan, Milla i sin nya stickade svarta klänning med vita och röda rutor på bröstet och vita grövre strumpbyxor till det, hon var tvungen att byta öronhängen i dag så att de skulle passa bättre =)
Kevin for på glatt humör och Filippa har sin hemma dag i dag, hon ligger och ser på barn och kunskaps kanalen just nu och bara myser.

Jag dricker kaffe och ska snart ta på mig kläder, det har börja kännas kallt i huset så man får nog dra på värmen lite. Sen ska jag då ringa till läkaren för att kolla hostan.

Våran helg har bestått av jobb i källaren, mys pys och tidiga filmkvällar, det har vart en lugn och skön helg!
Nu ska jag avsluta detta evighetslånga inlägg, men jag hoppas att ni alla får en trevlig måndag!!

Linnéa!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0